kpilidis Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 thanks !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Αγαπητοι Κύριοι/ες! Τέλος τα βάσανα! Φρόντισε η ΑΛΤΕΚ γα αυτό! Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες: (http://www.flash.gr ...) βγήκε επιτέλους στον αέρα η εξής ΥΠΕΡπροσφορά: Προσφορά Altecnet ADSL Το λογισμικό πακέτο προστασίας Panda Platinum 2005 Internet Security, προσφέρει η ALTEC TELECOMS, με κάθε νέα 6μηνη συνδρομή Altecnet ADSL 384. Με την προσφορά αυτή, οι συνδρομητές Altecnet ADSL μπορούν να σερφάρουν με ασφάλεια στο internet, χωρίς ανεπιθύμητες εισβολές ιών στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και μόνο για αγορές μέσω του ALTEC TELECOMS e-shop λιανικής. ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Sorry αλλά τί το ιδιαίτερο έχει αυτή η προσφορά;Επειδή δίνει δώρο ένα antivirus;:confused: Antivirus μπορείς να βρεις με πολλούς τρόπους κι ακόμα καλύτερα από το εν λόγω. Αυτή η "προσφορά" ζήτημα αν προσεγγίσει και τους μη σχετικούς του είδους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Μαλλον δεν έγινα και τόσο κατανοητός.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Μαλλον δεν έγινα και τόσο κατανοητός.... Φαντάζομαι ότι μιλάς ειρωνικά! Αν ναι καλά κάνεις.η προσφορά είναι για κλάματα :O :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Φαντάζομαι ότι μιλάς ειρωνικά! Αν ναι καλά κάνεις.η προσφορά είναι για κλάματα :O :mad: Για κλάματα - για γέλια, πάρε ο,τι θέλεις ... :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Εγω εβαλα dsl τελος Αυγουστου, μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος και δεν εχει ουτε τελη ενεργοποιησης ουτε παγια 2 μηνων. Μονο το παγιο Σεπτεμβριου εχει!!! .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Εγω εβαλα dsl τελος Αυγουστου, μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος και δεν εχει ουτε τελη ενεργοποιησης ουτε παγια 2 μηνων. Μονο το παγιο Σεπτεμβριου εχει!!! Προφανώς ήρθε πολύ γρήγορα ο λογαριασμός και δεν πρόλαβε να ενηερωθεί για το DSL σου. Μη βιάζεσαι, θα τα πληρώσεις όλα στον άλλον. ;) Δε σε χαρίζουν αυτοί στον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Καλησπερα στο forum. Στις 30/5 ενεργοποιησα forthnet adsl in a box 384 3μηνες+1δωρο. H συνδρομη μου ληγει στις 30/9.Αγορασα το ram με τη γνωστη προσφορα. Αν ληξει η συνδρομη μου,ο οτε θα μου κοψει την γραμμη adsl στο σπιτι??? θα Μπορω να χρησιμοποιησω την προσφορα?Τι με συμβουλευετε να κανω η ποιον να ρωτησω γι'αυτο?? ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Καλησπερα στο forum. Στις 30/5 ενεργοποιησα forthnet adsl in a box 384 3μηνες+1δωρο. H συνδρομη μου ληγει στις 30/9.Αγορασα το ram με τη γνωστη προσφορα. Αν ληξει η συνδρομη μου,ο οτε θα μου κοψει την γραμμη adsl στο σπιτι??? θα Μπορω να χρησιμοποιησω την προσφορα?Τι με συμβουλευετε να κανω η ποιον να ρωτησω γι'αυτο?? ευχαριστω.... Προφανώς έχεις επιλογή να ανανεώσεις την συνδρομή σου μόνο στην Forthnet ,διαφορετικά η γραμμή σου θα κοπεί μιας και την νοικιάζεις από την Forthnet .. Θα πρέπει να ξανακάνεις ενεργοποίηση , να πληρώσεις το πάγιο , και αφού ενεργοποιηθεί η νέα σου γραμμή, τότε να χρησιμοποιήσεις την προσφορά του RAM.. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Μαλλον δεν έγινα και τόσο κατανοητός.... Χεχε βρε άνθρωπε βάλε και κανά smiley! :p Μαζί σου! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Καλησπερα στο forum. Στις 30/5 ενεργοποιησα forthnet adsl in a box 384 3μηνες+1δωρο. H συνδρομη μου ληγει στις 30/9.Αγορασα το ram με τη γνωστη προσφορα. Αν ληξει η συνδρομη μου,ο οτε θα μου κοψει την γραμμη adsl στο σπιτι??? θα Μπορω να χρησιμοποιησω την προσφορα?Τι με συμβουλευετε να κανω η ποιον να ρωτησω γι'αυτο?? ευχαριστω.... Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος ALR είναι. Παρόλα αυτά πάλι νομίζω σε συμφέρει. Θα πληρώσεις μόνο το 35άρι € τέλος ενεργοποίησης+ το περιοδικό RAM 7,5€. Το μόντεμ το έχεις οπότε σε συμφέρει. Με 45€ περίπου 3 μήνες 384! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex75 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος ALR είναι. Παρόλα αυτά πάλι νομίζω σε συμφέρει. Θα πληρώσεις μόνο το 35άρι € τέλος ενεργοποίησης+ το περιοδικό RAM 7,5€. Το μόντεμ το έχεις οπότε σε συμφέρει. Με 45€ περίπου 3 μήνες 384! ;) Ξεχνάς την γραμμή:3x15,90x1.19=57ευρώ. Οπότε το συνολικό κόστος είναι κάτι παραπάνω από 100ευρώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex75 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Τώρα που έπεσε η τιμή για την γραμμή DSL από τον ΟΤΕ δεν θα έπρεπε να μειωθεί και η τιμή των έτοιμων πακέτων(OnDSL, ADSL in a Box κ.λ.π.); Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Ξεχνάς την γραμμή:3x15,90x1.19=57ευρώ. Οπότε το συνολικό κόστος είναι κάτι παραπάνω από 100ευρώ... Έχεις δίκιο την ξέχασα... :O Αλλά ούτως ή άλλως αυτήν εφόσον θέλεις να έχεις DSL πρέπει να την έχεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Μειώσεις στις τιμές των ευρυζωνικών συνδέσεων DSL ανακοίνωσε την Τρίτη η Tellas, ακολουθώντας τις αντίστοιχες κινήσεις του ΟΤΕ και της Forthnet. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ταχύτητα 384 Kbps παρέχεται με 34,90 ευρώ/μήνα, ενώ οι νέες τιμές για τις ταχύτητες 512 Kbps και 1 Mbps διαμορφώνονται στα 49,90€/μήνα και 79,90€/μήνα αντίστοιχα και, σύμφωνα με την εταιρία, είναι οι χαμηλότερες της αγοράς για πανελλαδική κάλυψη. Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι οι νέες τιμές ισχύουν για όλη τη διάρκεια της συνδρομής και χωρίς χρονικούς περιορισμούς και ότι στη μηνιαία χρέωση περιλαμβάνεται η συνδρομή Internet και η γραμμή ADSL, ο απαραίτητος εξοπλισμός, καθώς και τέσσερις ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις. Οι νέες τιμές ισχύουν από σήμερα Τρίτη, τόσο για παλιούς όσο και για νέους συνδρομητές. news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Η προσφορά του περιοδικού ΡΑΜ φαίνεται ότι έχει ανοίξει τον ανταγωνισμό και αρχίσαμε να βλέπουμε τις πρώτες αντιδράσεις με σημαντικές μειώσεις... Την αρχή κάνει η Forthnet που με σημερινό της Δελτίο Τύπου μειώνει κατά 18% την 256 και κατά 20% την 384 ταχύτητα στις συνδρομές αορίστου χρόνου!!! Το ολοκληρωμένο κείμενο είναι παρακάτω και μπορείτε να το βρείτε εδώ Η FORTHnet προχώρησε και σε σημαντικές μειώσεις έως 22% στις συνδρομές FORTHnet Fast Internet ADSL Dynamic αορίστου οι οποίες θα διαμορφώνονται από 19/9 ως εξής: FORTHnet Fast Internet ADSL Dynamic ΑΟΡΙΣΤΟΥ ανά μήνα* ADSL 256 13,9 € (-18%) ADSL 384 19,9 € (-20%) ADSL 512 34,9 € (-22%) ADSL 1024 64,9 € (-19%) ADSL 2048 129,8 € (-19%) Εύγε Forthnet!!! Άντε να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι!!! :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Καλησπερα στο forum. Στις 30/5 ενεργοποιησα forthnet adsl in a box 384 3μηνες+1δωρο. H συνδρομη μου ληγει στις 30/9.Αγορασα το ram με τη γνωστη προσφορα. Αν ληξει η συνδρομη μου,ο οτε θα μου κοψει την γραμμη adsl στο σπιτι??? θα Μπορω να χρησιμοποιησω την προσφορα?Τι με συμβουλευετε να κανω η ποιον να ρωτησω γι'αυτο?? ευχαριστω.... Σχετικά με διακοπή και επανσύνδεση ισχύουν αυτά που λένε οι ALR και minovg. Μπορεί όμως να αντιμετωπίσεις 2 προβλήματα: 1) Κάπου σε κάποιο forum διάβασα ότι κάποιος isp (νομίζω η HOL αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος) μετά τη λήξη του δικού της τρίμηνου πακέτου έκανε κάποιες εβομάδες για να κόψει την δική της adsl. Σ' αυτό το διάστημα ο χρήστης δεν πλήρωνε φυσικά τίποτε, αλλά δεν μπορούσε ούτε να βάλει άλλον isp ούτε να κάνει αίτηση στον ΟΤΕ. Δες τι λέει η σύμβασή σου ή ρώτα τη forthnet. 2) Κάπου αλλού διάβασα ότι ο isp (μάλλον η forthnet αυτή τη φορά) όταν ο πελάτης ζήτησε διακοπή της αορίστου χρόνου συνδρομής έκοψε τη γραμμή αλλά 1 μήνα μετά την αίτηση. Τσέκαρέ το και αυτό. Μπορεί δηλαδή να βρεθείς χωρίς adsl για κάποιο διάστημα ή/και να χρειαστεί να ενεργοποιήσεις την προσφορά στις 30/10 που λήγει η προθεσμία χωρίς να έχεις ακόμη adsl. Πάντως σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι συμφέρει γιατί και μόνο που θα βάλεις γραμμή adsl κατ' ευθείαν από τον ΟΤΕ στο όνομά σου και θα μπορείς να εκμεταλλεύεσαι όλες τις προσφορές είναι πλεονέκτημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Η προσφορά του περιοδικού ΡΑΜ φαίνεται ότι έχει ανοίξει τον ανταγωνισμό και αρχίσαμε να βλέπουμε τις πρώτες αντιδράσεις με σημαντικές μειώσεις... Την αρχή κάνει η Forthnet που με σημερινό της Δελτίο Τύπου μειώνει κατά 18% την 256 και κατά 20% την 384 ταχύτητα στις συνδρομές αορίστου χρόνου!!! Το ολοκληρωμένο κείμενο είναι παρακάτω και μπορείτε να το βρείτε εδώ Η FORTHnet προχώρησε και σε σημαντικές μειώσεις έως 22% στις συνδρομές FORTHnet Fast Internet ADSL Dynamic αορίστου οι οποίες θα διαμορφώνονται από 19/9 ως εξής: FORTHnet Fast Internet ADSL Dynamic ΑΟΡΙΣΤΟΥ ανά μήνα* ADSL 256 13,9 € (-18%) ADSL 384 19,9 € (-20%) ADSL 512 34,9 € (-22%) ADSL 1024 64,9 € (-19%) ADSL 2048 129,8 € (-19%) Εύγε Forthnet!!! Άντε να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι!!! :up: Πολύ καλές τιμές. Ελάχιστα υψηλότερες από της Vivodi. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Μπορεί κάποιος να γράψει τελική τιμή/μήνα για πάγιο ΟΤΕ+ISP σε 512/128 και 1024/256 ύστερα από τις τελευταίες μειώσεις? Ετσι, για να αποκτήσω + ένα μέτρο σύγκρισης με τα 15Ε για 1Μbit tis ntl edo pano with no limit. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Πολυ καλα τα παμε.... Πλεον τα 512 γινονται προσιτα. Και επειδη το τζαμπα 384 εξακολουθει να ειναι φτηνοτερο απο το φτηνο 384, πιστευω οτι οι εταιριες θα χτυπησουν κι αλλο τις 512 τιμες τους... Ουτως ή αλλως 384 δε προκειται να πουλησουν για τους επομενους 5 μηνες..... _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Μπορεί κάποιος να γράψει τελική τιμή/μήνα για πάγιο ΟΤΕ+ISP σε 512/128 και 1024/256 ύστερα από τις τελευταίες μειώσεις? Ετσι, για να αποκτήσω + ένα μέτρο σύγκρισης με τα 15Ε για 1Μbit tis ntl edo pano with no limit. Δες ενδεικτικά αυτές: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=81271 Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Μπορεί κάποιος να γράψει τελική τιμή/μήνα για πάγιο ΟΤΕ+ISP σε 512/128 και 1024/256 ύστερα από τις τελευταίες μειώσεις? Ετσι, για να αποκτήσω + ένα μέτρο σύγκρισης με τα 15Ε για 1Μbit tis ntl edo pano with no limit. To 1Mbit της NTL εχει οριο μολις 3GB/μηνα οποτε προσεξε μη βρεθεις προ εκπληξεων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Πολύ καλές τιμές. Ελάχιστα υψηλότερες από της Vivodi. Όχι τόσο ελάχιστα θα έλεγα :O ______ Forthnet Vivodi 256 -- 13.90 12.90 384 -- 19.90 16.90 512 -- 34.90 23.90 1024 -- 64.90 46.90 I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 paidia i teledome ti leei twra me tin anavathmisi? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts