tntiseverywere Δημοσιεύτηκε September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 1, 2005 Λοιπόν… Αν και έμπειρος χρήστης του υπολογιστή αφού είναι και το εργαλείο της μελλοντικής μου δουλειάς έχω ένα σοβαρό προβληματάκι. Δεν μπορώ να τα ξέρω και όλα. Θα μου πείτε τώρα.. πώς γίνεται να είναι προβληματάκι και να είναι και σοβαρό συνάμα. Όλα γίνονται άμα θες :p ! Ας μπούμε στο ψητό όμως.. το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω login σε καμία version του MSN Messenger! Άρα το πρόβλημα βρίσκεται στον υπολογιστή. Στις παλαιότερες εκδόσεις, δεν μου διευκρίνιζε την αιτία για την οποίο δεν μπορώ να μπω. Στην τελευταία έκδοση μου είπε ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον σέρβερ μέσω των port, και θα πρέπει να ελέγξω τις ρυθμίσεις του Firewall μου. Αυτό το έκανα και ο firewall επιτρέπει στον MSN Messenger να κάνει σύνδεση σε όλα τα ports. Ακόμη έκλεισα και τον firewall για να είμαι σίγουρος, αλλά πάλι το ίδιο error πήρα.. Απηύδησα ! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων… Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Μήπως έχεις 2 fw να τρέχουν; Τέσπα, ας πω κ εγώ εδώ το πρόβλημα μου με το msn. Εγώ δεν μπορώ να ξεκινήσω παιχνίδια σε καμια έκδοση. Λέει "List of activities or games is temporarily unavailable. Please close and try again later" Αυτό γίνεται απο το MSN v6. δεν ξέρω τι να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Oxi den exw 2 Firewalls... O windows firewall einai kleistos... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 για τσέκαρε στο control panel-->τοίχος προστασίας των windows-->εξαιρέσεις-->msn...(τσεκαρισμένο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Tsekarismeno to exw kai afto :) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Αν εχεις τον 7,5 δοκιμασες να πατησεις troubleshoot? Αλλα αφου λες οτι σου εβγαλε μηνυμα τωρα μαλλον εκει το ειδες οποτε βλακεια ειπα Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Αν εχεις τον 7,5 δοκιμασες να πατησεις troubleshoot? Αλλα αφου λες οτι σου εβγαλε μηνυμα τωρα μαλλον εκει το ειδες οποτε βλακεια ειπα Nai apo ekei eida to provlima.. oti dld ftene ta ports. Akoma kai an patisa repair.. den egine tpt :) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Nai apo ekei eida to provlima.. oti dld ftene ta ports. Akoma kai an patisa repair.. den egine tpt :) Μήπως πρέπει να κάνεις και τις ανάλογες ρυθμίσεις στο ΝΑΤ του router σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Den exw router... eimai sindedemenos sto adsl modem apefthias Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Μήπως το ADSL modem είναι και router? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 κανείς για το δικό μου πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Μήπως το ADSL modem είναι και router? Einai kai router ontws :) ti prepei na kanw tote? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Einai kai router ontws :) ti prepei na kanw tote? Πρέπει μέσα στο WEB interface του να πας στο firewall του (ή αλλιώς NAT), και να βάλεις ένα κανόνα στον οποίο θα επιτρέπει συνδέσεις TCP και UTP στην εσωτερική IP που πέρνει ο υπολογιστής και σε όλες της εξωτερικές (εκεί απλά το αφήνεις κενό), σε κάποια ports! Ποια ports θα χρειαστείς?? Google is your, γιατί ούτε εγώ ξέρω αφού τα περισσότερα router είτε έχουν UPnP και ανοιγοκλείνουν τις ports των προγραμμάτων που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργεία αυτόματα (συμπεριλαμβανομένου και του MSN), είτε είναι εργοστασιακά περασμένες αυτές οι ports... Αυτά και καλή επιτυχεία!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Den polikatalava :) mporeis na mou to e3igiseis se parakalw? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Κανονικά, οι messengers δεν χρειάζονται port forwarding για να δουλέψουν. Αφού όμως έχεις τέτοιο πρόβλημα, δες τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ: http://www.portforward.com/ Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Paidia den nomizw na mporw na kanw configure to modem/router tou ISP...mporw? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Φυσικά και μπορείς, γι'αυτό υπάρχουν και οι οδηγίες που σου έδωσα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Είχα ακούσει όμως ότι τα routers που δίνει η CYTA, αφού είσαι Κύπρο, είναι κλειδωμένα και δεν γίνετε να πειράξεις τις ρυθμίσεις........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 :( ontws prepei na einai klidomena! Den iparxei otidipote pou na mporw na kanw allagi... any ideas? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts