LELELO Δημ. July 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2024 Καλησπέρα σας.. ξέρει κάποιος πως να απενεργοποιήσω τις ενοχλητικές διαφημίσεις που πετάγονται κάθε φορά;; Έχω το redmi note 12 pro και έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2024 βαζεις private dns dns.adguard.com Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. August 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2024 έχω ένα κινητό από Κίνα με custom rom από harry potter theme. Υπάρχει τρόπος να κρατήσω to bootanimation, charging animation; Όπως επίσης και κάποια wallpapers; Κάνω backup το Theme αλλά πώς το παίρνω από το κινητό για να το ξαναβάλω ή να το μεταφέρω σε άλλο; Αν ναι ποια διαδικασία πρέπει να κάνω; Θα πρέπει να είμαι root; Απλά θέλω να περάσω μια ευρωπαϊκή rom αλλά να κρατήσω ότι μπορώ από την τωρινή rom. Τέλος πριν κάνω flash την νέα υπάρχει τρόπος να κρατήσω σε image αυτή που έχει έτσι αν στο μέλλον θέλω να γυρίσω σε αυτή να την ξαναπεράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Παιδιά προσοχή (αν και εσείς είστε γατόνια και δεν χρειάζεστε επισήμανση) έχει αυτές τις μέρες συνεχώς δήθεν προσφορές με το redmi note 13 pro ή 14 pro και ενώ η τιμή είναι φαίνεται λογική, τελικά είναι τα μοντέλα 4G και όχι 5G. Και μάλιστα τα πουλάνε και ακριβότερα από τα 5G του best price. Αυτά.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aaron_N Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου Γεια σας. Έχω ένα redmi 9 pro για 2-3 χρόνια τώρα. Είναι σαφές ότι είναι ήδη λίγο φθαρμένο. Δεν υπάρχει καθόλου αρκετή μνήμη, παρόλο που δεν κατεβάζω τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει. Σκέφτομαι να το αντικαταστήσω. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο. Ίσως το Poco. Δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου (edited) On 14/2/2025 at 11:41 ΠΜ, Aaron_N said: Γεια σας. Έχω ένα redmi 9 pro για 2-3 χρόνια τώρα. Είναι σαφές ότι είναι ήδη λίγο φθαρμένο. Δεν υπάρχει καθόλου αρκετή μνήμη, παρόλο που δεν κατεβάζω τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει. Σκέφτομαι να το αντικαταστήσω. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο. Ίσως το Poco. Δεν ξέρω... Λόγω των αναβαθμίσεων μειώνεται η χωρητικότητα της μνήμης με τα χρόνια. Κάθε νέα αναβάθμιση καταναλώνει περισσότερους πόρους στη RAM. Σε αυτή τη περίπτωση, ή θα σβήνεις εφαρμογές που δε χρειάζεσαι, ή χειροκίνητα θα κατεβάσεις και θα πας σε προηγούμενες εκδόσεις RAM, κάτι που δεν το συστήνω προσωπικά. Edited 6 Μαρτίου by Vasileios26 1 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) On 14/2/2025 at 11:41 ΠΜ, Aaron_N said: Γεια σας. Έχω ένα redmi 9 pro για 2-3 χρόνια τώρα. Είναι σαφές ότι είναι ήδη λίγο φθαρμένο. Δεν υπάρχει καθόλου αρκετή μνήμη, παρόλο που δεν κατεβάζω τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει. Σκέφτομαι να το αντικαταστήσω. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο. Ίσως το Poco. Δεν ξέρω... Πλέον η συσκευή είναι 4-5 χρόνια πίσω, πλέον οι εκδόσεις του λογισμικού είναι πιο πολύπλοκες και κατ' επέκταση πιο "βαριές" για το σκαρί μιας τέτοιας συσκευής, ακόμα και να μην το ζοριζεις ιδιαίτερα, θα γεμίζει εύκολα η μνήμη. Γενικά το MIUI/HyperOS είναι βαρύ λογισμικό, σκέψου τώρα στις καινούργιες εκδόσεις με τις ακόμα περισσότερες δυνατότητες τι γίνεται. Είναι κάτι φυσιολογικό, όσο κι αν ακούγεται παράξενο.... Edited 7 Μαρτίου by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aaron_N Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου On 7/3/2025 at 12:06 ΜΜ, tsimisde said: Πλέον η συσκευή είναι 4-5 χρόνια πίσω, πλέον οι εκδόσεις του λογισμικού είναι πιο πολύπλοκες και κατ' επέκταση πιο "βαριές" για το σκαρί μιας τέτοιας συσκευής, ακόμα και να μην το ζοριζεις ιδιαίτερα, θα γεμίζει εύκολα η μνήμη. Γενικά το MIUI/HyperOS είναι βαρύ λογισμικό, σκέψου τώρα στις καινούργιες εκδόσεις με τις ακόμα περισσότερες δυνατότητες τι γίνεται. Είναι κάτι φυσιολογικό, όσο κι αν ακούγεται παράξενο.... Καταλαβαίνω, ευχαριστώ για την εξήγηση. Έτσι, το μόνο που μένει να κάνω είναι να αλλάξω το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Σε πρώτη φάση, μπορείς να διαγράψεις όσες εφαρμογές δεν χρειάζεσαι και δεν είναι αναγκαίες για σένα, φωτογραφίες, δεδομένα τα οποία γεμίζουν τη μνήμη. Αλλά επειδή παλαιότερα το έχω βιώσει κι εγώ με Xiaomi αυτό που περιγράφεις, είδα ότι στην πράξη δεν μπορούσα να το κάνω, να σβήνω συνεχώς αρχεία και εφαρμογές οπότε, πολύ απλά εγκατέλειψα την προσπάθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aaron_N Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Δεν ξέρω καν τι να διαγράψω πια. Διέγραψα ό,τι μπορούσε να διαγραφεί. Και υπάρχει όλο και λιγότερος χώρος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Δευτέρα στις 08:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:36 μμ (edited) Delete Edited Δευτέρα στις 08:38 μμ by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 08:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:38 μμ Είναι πιο ελαφρύ από το MIUI όμως απλά υπάρχουν υπολείμματα από εφαρμογές είτε έχουν διαγραφεί είτε όχι. Μπορείς να δεις πόσα GB όμως δεσμεύει το λειτουργικό σύστημα στη συσκευή 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Δευτέρα στις 08:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:40 μμ Just now, elkons said: Είναι πιο ελαφρύ από το MIUI όμως απλά υπάρχουν υπολείμματα από εφαρμογές είτε έχουν διαγραφεί είτε όχι. Μπορείς να δεις πόσα GB όμως δεσμεύει το λειτουργικό σύστημα στη συσκευή 😉 Το έσβησα αμέσως το σχόλιο μου γιατί νομίζω ότι όλα τα παραπάνω δεν αφορούν το Hyper OS. Ωστόσο, ευχαριστώ για την απάντηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 08:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:43 μμ 👍 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkirkinis Δημ. Δευτέρα στις 09:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:21 μμ Ρε παιδιά το Redmi Note 14 pro έχει 2 διαφορετικές εκδόσεις...με την ίδια ονομασία;;;;; Είναι δυνατόν;;; Είχα επιδότηση κινητού και μου το πρότειναν δωρεάν, μπαίνω λίγο να δω τα specs του στο gsmarena, μου φάνηκε καλό το έκλεισα μαζί με την ανανέωση συμβολαίου. Μόλις βρήκα χρόνο το έψαξα λίγο παραπάνω...βλέπω παντού RN14pro με ... διαφορετικές τιμές , και αυτό που τα ξεχωρίζει είναι στο τέλος της ονομασίας το 5G. Δηλαδή υπάρχει σήμερα στην αγορά καινούργιο τηλέφωνο που δεν είναι 5G ???? Έχουν διαφορετική οθόνη και διαφορετικούς επεξεργαστές και προστασία IP64 αντί για IP68. Τι χαζομάρες είναι αυτές, αν το ήξερα θα έδινα κάτι παραπάνω για την καλύτερη έκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. Δευτέρα στις 10:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:08 μμ 44 minutes ago, vkirkinis said: Ρε παιδιά το Redmi Note 14 pro έχει 2 διαφορετικές εκδόσεις...με την ίδια ονομασία;;;;; Είναι δυνατόν;;; Είχα επιδότηση κινητού και μου το πρότειναν δωρεάν, μπαίνω λίγο να δω τα specs του στο gsmarena, μου φάνηκε καλό το έκλεισα μαζί με την ανανέωση συμβολαίου. Μόλις βρήκα χρόνο το έψαξα λίγο παραπάνω...βλέπω παντού RN14pro με ... διαφορετικές τιμές , και αυτό που τα ξεχωρίζει είναι στο τέλος της ονομασίας το 5G. Δηλαδή υπάρχει σήμερα στην αγορά καινούργιο τηλέφωνο που δεν είναι 5G ???? Έχουν διαφορετική οθόνη και διαφορετικούς επεξεργαστές και προστασία IP64 αντί για IP68. Τι χαζομάρες είναι αυτές, αν το ήξερα θα έδινα κάτι παραπάνω για την καλύτερη έκδοση! Καλησπέρα φίλε μου. Το RN 14 PRO 4G έχει κωδική ονομασία obsidian, και το RN 14 PRO 5G έχει κωδική ονομασία malachite. Λυπάμαι για το μπέρδεμά σου, μακάρι να το είχαμε συζητήσει εδώ πρώτα. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts