project29 Δημοσιεύτηκε February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 16, 2021 (edited) Το παιχνίδι αποτελείται από πολλά διαδοχικά επίπεδα. Για να προχωρήσεις στο επόμενο, πρέπει να προσθέσεις στο τέλος του url την απάντηση. Η πληκτρολόγηση της απάντησης γίνεται μετά το http://project29.gr Η απάντηση αποτελείται πάντοτε από 16 χαρακτήρες. Παράδειγμα: http://project29.gr/thisismyanswer12 Οι γρίφοι μπορεί να βασίζονται σε οτιδήποτε: μαθηματικά, κρυπτογραφία, αναζητήσεις στο Ίντερνετ. http://project29.gr Καλή επιτυχία! Edited February 16, 2021 by project29 Τυπογραφικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafizafix Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Το παιχνίδι αποτελείται από πολλά διαδοχικά επίπεδα. Για να προχωρήσεις στο επόμενο, πρέπει να προσθέσεις στο τέλος του url, την απάντηση. Η πληκτρολόγησης της απάντησης γίνεται μετά το http://project29.gr Η απάντηση αποτελείται πάντοτε από 16 χαρακτήρες. Παράδειγμα: http://project29.gr/thisismyanswer12 Οι γρίφοι μπορεί να βασίζονται σε οτιδήποτε: μαθηματικά, κρυπτογραφία, αναζητήσεις στο Ίντερνετ. http://project29.gr Καλή επιτυχία! Το αποτέλεσμα της πράξης είναι 18 και η βοήθεια μας λέει ότι η απάντηση δεν περιέχει θαυμαστικό. Προφανώς περιέχει τις αγκύλες και φυσικά το 18, είτε αριθμητικά, είτε ολογράφως, αλλά.όσα δοκίμασα,, με και χωρίς αγκύλες, απέτυχαν παταγωδώς. Μάλλον δεν είμαι δυνατός λυτης! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
project29 Δημ. February 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Το αποτέλεσμα της πράξης είναι 18 και η βοήθεια μας λέει ότι η απάντηση δεν περιέχει θαυμαστικό. Προφανώς περιέχει τις αγκύλες και φυσικά το 18, είτε αριθμητικά, είτε ολογράφως, αλλά.όσα δοκίμασα,, με και χωρίς αγκύλες, απέτυχαν παταγωδώς. Μάλλον δεν είμαι δυνατός λυτης! :lol: Δε σου λέει ακριβώς αυτό η βοήθεια. Σου λέει πώς το θαυμαστικό δεν βρίσκεται εκεί ως σημείο στίξης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 (edited) To θαυμαστικο στα μαθηματικα ειναι το παραγοντικο,δηλ 18! = 1x2x3x4x5x6x7x8x9x10x11x12x13x14x15x16x17x18.Aν κανεις την πραξη το αποτελεσμα βγαινει 6402373705728000.Πρεπει ομως η πραξη να γινει σε κομπιουτερακι που να χωραει 16 ψηφια ή καποιο διαδικτυακο εργαλειο οπως το wolfram alpha,γιατι ενα κοινο κομπιουτερακι το βγαζει σε εκθετικη στρογγυλοποιημενη μορφη και θα το παρει λαθος Εγω εχω κολλησει στο 2ο επιπεδο.Ξερω οτι ο αριθμος που εμφανιζει ειναι η σταθερα φ (χρυση τομη),οπως επισημαινει και η βοηθεια, αλλα δεν μπορω να φανταστω τι θελει για απαντηση. Εχω δοκιμασει να γραψω τα πρωτα 16 ψηφια,και διαφορες λεξεις/φρασεις σχετικα με αυτον τον αριθμό στα ελληνικά και στα αγγλικά οπως "χρυσή τομή","χρυσός κανόνας","φειδίας", "golden ratio", "the golden ratio","fibonacci","παρθενώνας","ακρόπολη",αλλα μου τα παιρνει ολα λαθος.Δεν μπορω να φανταστω τι αλλο μπορει να ζηταει. Edited February 16, 2021 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
project29 Δημ. February 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 To θαυμαστικο στα μαθηματικα ειναι το παραγοντικο,δηλ 18! = 1x2x3x4x5x6x7x8x9x10x11x12x13x14x15x16x17x18.Aν κανεις την πραξη το αποτελεσμα βγαινει 6402373705728000.Πρεπει ομως η πραξη να γινει σε κομπιουτερακι που να χωραει 16 ψηφια ή καποιο διαδικτυακο εργαλειο οπως το wolfram alpha,γιατι ενα κοινο κομπιουτερακι το βγαζει σε εκθετικη στρογγυλοποιημενη μορφη και θα το παρει λαθος Εγω εχω κολλησει στο 2ο επιπεδο.Ξερω οτι ο αριθμος που εμφανιζει ειναι η σταθερα φ (χρυση τομη),οπως επισημαινει και η βοηθεια, αλλα δεν μπορω να φανταστω τι θελει για απαντηση. Εχω δοκιμασει να γραψω τα πρωτα 16 ψηφια,και διαφορες λεξεις/φρασεις σχετικα με αυτον τον αριθμό στα ελληνικά και στα αγγλικά οπως "χρυσή τομή","χρυσός κανόνας","φειδίας", "golden ratio", "the golden ratio","fibonacci","παρθενώνας","ακρόπολη",αλλα μου τα παιρνει ολα λαθος.Δεν μπορω να φανταστω τι αλλο μπορει να ζηταει. Όπως λέει και η βοήθεια: αλλά κάτι διαΦορετικό είχε πάνω της από την τελευταία Φορά που την είδα Μήπως δεν είναι ακριβώς ο φ αυτός ο αριθμός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Μου έφυγαν τα μάτια λίγο αλλά είμαι στη δεύτερη μέρα. Την οποία δεν παίζει να λύσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
project29 Δημ. February 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Μου έφυγαν τα μάτια λίγο αλλά είμαι στη δεύτερη μέρα. Την οποία δεν παίζει να λύσω! Μόλις πιάσεις το νόημα της βοήθειας, λύνεται αμέσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 (edited) Πανω που νομιζω οτι βρηκα επιτελους την λυση της μερας 1,εχει πεσει η ιστοσελιδα.Γκαντεμια! Edit: Επανηρθε.Η σωστη λυση τελικα ειναι αυτο που φανταζομουν, τα 16 ψηφια του αριθμου που εμφανιζεται τα οποια ειναι διαφορετικα απο ρα αντίστοιχα του πραγματικού αριθμού φ, δηλ. 2831039148126680 Edited February 17, 2021 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 (edited) Για την 2η μερα πραγματικα δεν εχω ιδεα!Εχει 16 σειρες με αριθμους και το μονο που μπορω να καταλαβω ειναι οτι καθε σειρα λογικα θα πρεπει να καταληγει σε 1 ψηφιο,αφου οι λυσεις ειναι 16ψηφιες.Το - εχω την εντυπωση οτι δεν δηλωνει αφαιρεση,αλλα απλως διαχωριζει τους αριθμους.Αυτο που με μπερδευει ειναι οτι υπαρχουν αριθμοι χωρισμενοι με 2 ή περισσοτερες τελειες (π.χ. 4.23.5),ετσι καταβλαβαινω οτι δεν υποδηλωνουν δεκαδικους αριθμους αλλα κατι αλλο.Ουτε διευθυνσεις ip δεν μπορει να ειναι γιατι θα ειχαν ακριβως 4 μερη χωρισμενα με 3 τελειες.Και το clue στην βοηθεια δεν βοηθαει ιδιαιτερα,δεν εχω καταλαβει το παραμικρο τι μπορει να εννοει.Το μονο που παει το μυαλο μου ειναι πως ισως να ναι καποιο κρυπτογραφημενο μυνημα Edited February 17, 2021 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
project29 Δημ. February 17, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Για την 2η μερα πραγματικα δεν εχω ιδεα!Εχει 16 σειρες με αριθμους και το μονο που μπορω να καταλαβω ειναι οτι καθε σειρα λογικα θα πρεπει να καταληγει σε 1 ψηφιο,αφου οι λυσεις ειναι 16ψηφιες.Το - εχω την εντυπωση οτι δεν δηλωνει αφαιρεση,αλλα απλως διαχωριζει τους αριθμους.Αυτο που με μπερδευει ειναι οτι υπαρχουν αριθμοι χωρισμενοι με 2 ή περισσοτερες τελειες (π.χ. 4.23.5),ετσι καταβλαβαινω οτι δεν υποδηλωνουν δεκαδικους αριθμους αλλα κατι αλλο.Ουτε διευθυνσεις ip δεν μπορει να ειναι γιατι θα ειχαν ακριβως 4 μερη χωρισμενα με 3 τελειες.Και το clue στην βοηθεια δεν βοηθαει ιδιαιτερα,δεν εχω καταλαβει το παραμικρο τι μπορει να εννοει. Η βοήθεια είναι ένας μίνι γρίφος από μόνος του. Μπορώ να πω πως οι λέξεις επιλέχτηκαν σχεδόν στην τύχη. Μας ενδιέφερε μόνο ένα γράμμα τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Η βοήθεια είναι ένας μίνι γρίφος από μόνος του. Μπορώ να πω πως οι λέξεις επιλέχτηκαν σχεδόν στην τύχη. Μας ενδιέφερε μόνο ένα γράμμα τους... Κατι μου λεει οτι αυτο το γραμμα ειναι το Ρ(Ρολογια,Ρωτουν) αλλα δεν εχω καταφερει ακομη να βρω καποιον συσχετισμο με την αριθμοσαλατα απο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
project29 Δημ. February 17, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Κατι μου λεει οτι αυτο το γραμμα ειναι το Ρ(Ρολογια,Ρωτουν) αλλα δεν εχω καταφερει ακομη να βρω καποιον συσχετισμο με την αριθμοσαλατα απο πανω Μας ενδιαφέρουν όλα τα πρώτα γράμματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Καλο, κωδικας μορς! Οι αριθμοι υπαρχουν απλα για παραπλανηση.Η απαντηση βρισκεται στις τελειες και τις παυλες και οι χαρακτηρες που προκυπτουν ειναι T92PQ147ACUL374X H μερα 3 ευκολακι, ειναι η μετατροπη των χαρακτηρων Ðß±¿®Ï€ñ σε κωδικα Ascii ,δηλ. D0DFB1BFAECF80F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 H μέρα 4 είναι ξεκάθαρα κώδικας μπρέϊγ, όπως υπονοεί και η βοήθεια.Προσπάθησα να αποκωδικοποιήσω την ακουλουθία των χαρακτήρων και μου βγαίνει η συμβολοσείρα "FBMLUMKKATAKKCOA".Όμως το βάζω και το παίρνει λάθος.Ή κάτι κάνω λάθως στην αποκρυπτογράφηση ή θέλει και κάτι άλλο που δεν το έχω "πιάσει" ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
project29 Δημ. February 18, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 H μέρα 4 είναι ξεκάθαρα κώδικας μπρέϊγ, όπως υπονοεί και η βοήθεια.Προσπάθησα να αποκωδικοποιήσω την ακουλουθία των χαρακτήρων και μου βγαίνει η συμβολοσείρα "FBMLUMKKATAKKCOA".Όμως το βάζω και το παίρνει λάθος.Ή κάτι κάνω λάθως στην αποκρυπτογράφηση ή θέλει και κάτι άλλο που δεν το έχω "πιάσει" ακόμα. Επίσης η βοήθεια σου λέει θα ξαναπροσπαθώ. Δοκίμασες να κάνεις refresh τη σελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 30 φορες εκανα refresh την σελιδα και καθε φορα μου βγαζει και διαφορετικη ακουλουθια χαρακτηρων μπρεϊγ.Τις κατεγραψα ολες και τις μετετρεψα σε γραμματα.Ομως καμμια δεν ειναι η σωστη,ολες τις παιρνει σαν λανθασμενες.Δεν ξερω αν φταιει το εργαλειο μεταφρασης που χρησημοποιω (dcode.fr/braille-alphabet) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
project29 Δημ. February 18, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 30 φορες εκανα refresh την σελιδα και καθε φορα μου βγαζει και διαφορετικη ακουλουθια χαρακτηρων μπρεϊγ.Τις κατεγραψα ολες και τις μετετρεψα σε γραμματα.Ομως καμμια δεν ειναι η σωστη,ολες τις παιρνει σαν λανθασμενες.Δεν ξερω αν φταιει το εργαλειο μεταφρασης που χρησημοποιω (dcode.fr/braille-alphabet) Το εργαλείο σου μια χαρά είναι. Το τελευταίο που μπορώ να σου πω είναι πως κάθε φορά, από κάθε χαρακτήρα κάτι λείπει. Επίσης σε κάθε θέση εμφανίζονται 4 συγκεκριμένοι χαρακτήρες. Αν τους συνδυάσεις (τον έναν πάνω στον άλλο) θα προκύψει το γράμμα braille που ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 (edited) Eβγαλα τα ματια μου αλλα καταφερα τελικα να σπασω τον κωδικα. χαρακτηρες που προκυπτουν την "επικαλυψη" των χαρακτηρων μπρεϊγ ειναι "GVQRZNPYXQXVZNYG" Στην μερα 5 η απαντηση βρισκεται στον περιοδικο πινακα,οπως υπονοει και η βοηθεια.Οι αναγραφομενοι αριθμοι αντιστοιχουν στους ατομικους αριθμους των στοιχειων Μg,Zr,He,Re,Ca,Fr,Cu,Si. Στην μερα 6 φαινεται οτι τα ζευγη αριθμων που αναγραφονται αντιστοιχουν σε γεωγραφικες συντεταγμενες.Θα επιχειρησω να τα βαλω ενα-ενα στο google maps να δω που με βγαζουν και αν με καποιο τροπο καταληγουν σε καποιους χαρακτηρες ή αριθμους Edit: Οι συντεταγμενες οδηγουν στις εξεις 16 τοποθεσιες: Δίστομο Αράχωβα,Κομπότι,Βαργιάδες,Καρπε νησι,Μαρτίνο,Δόμβραινα,Λάλας,Βλαχοκερασιά,Μανιάκι,Λιδορίκι,Αμμό τοπος,Πάτρα,Μύλοι,Αμμουδιά,Στύρα. Δοκίμασα να βάλω τα αρχικά γράμματα των τοποθεσιών τοσο με ελληνικους οσο και με αγγλικους χαρακτηρες, αλλα το παιρνει σαν λανθασμενο.Ισως η απαντηση να ειναι κατι που εχει να κανει με χιλιομετρικες αποστασεις μεταξυ των σημειων ή να θελει κατι αλλο (π.χ. νομους ή ταχυδρομικους κωδικες) Edited February 19, 2021 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
project29 Δημ. February 22, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Eβγαλα τα ματια μου αλλα καταφερα τελικα να σπασω τον κωδικα. χαρακτηρες που προκυπτουν την "επικαλυψη" των χαρακτηρων μπρεϊγ ειναι "GVQRZNPYXQXVZNYG" Στην μερα 5 η απαντηση βρισκεται στον περιοδικο πινακα,οπως υπονοει και η βοηθεια.Οι αναγραφομενοι αριθμοι αντιστοιχουν στους ατομικους αριθμους των στοιχειων Μg,Zr,He,Re,Ca,Fr,Cu,Si. Στην μερα 6 φαινεται οτι τα ζευγη αριθμων που αναγραφονται αντιστοιχουν σε γεωγραφικες συντεταγμενες.Θα επιχειρησω να τα βαλω ενα-ενα στο google maps να δω που με βγαζουν και αν με καποιο τροπο καταληγουν σε καποιους χαρακτηρες ή αριθμους Edit: Οι συντεταγμενες οδηγουν στις εξεις 16 τοποθεσιες: Δίστομο Αράχωβα,Κομπότι,Βαργιάδες,Καρπε νησι,Μαρτίνο,Δόμβραινα,Λάλας,Βλαχοκερασιά,Μανιάκι,Λιδορίκι,Αμμό τοπος,Πάτρα,Μύλοι,Αμμουδιά,Στύρα. Δοκίμασα να βάλω τα αρχικά γράμματα των τοποθεσιών τοσο με ελληνικους οσο και με αγγλικους χαρακτηρες, αλλα το παιρνει σαν λανθασμενο.Ισως η απαντηση να ειναι κατι που εχει να κανει με χιλιομετρικες αποστασεις μεταξυ των σημειων ή να θελει κατι αλλο (π.χ. νομους ή ταχυδρομικους κωδικες) Μήπως όλες οι τοποθεσίες έχουν κάτι κοινό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 (edited) Όλες οι τοποθεσίες είναι μέρη που έγιναν μάχες της επανάστασης του '21 και πρέπει να μπουν στην σωστή χρονολογική σειρά.Η σωστή σειρά είναι k,i,h,d,l,p,m,c,o,e,j,n,g,b,a,f Στην μέρα 7, η ακουλουθία δυαδικών ψηφίων που υπάρχει χρειάζεται μετατροπή σε qr code με κάποιο εργαλείο όπως αυτό: https://bahamas10.github.io/binary-to-qrcode/ .Στην συνέχεια σκανάρεις το qr code με το κινητό και η ακουλουθία ψηφίων που προκύπτει είναι o216256073770071 που είναι και η απάντηση του γρίφου Στην μερα 8 δεν εχω ιδεα.Αρχικα υποψιαζομουν μηπως η βοηθεια (o62354=25836) υπονοει την αντικατασταση ψηφιων απο την προηγουμενη απαντηση,αλλα μαλλον δεν ειναι αυτο τελικα γιατι δοκιμασα τον αριθμο o512532078770071 αλλα δεν ειναι η σωστη απαντηση.Και δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τι υπονοουν τα αριθμητικα δειγματα απο πανω.Ειναι 16,αρα υποθετω οτι το καθενα απο αυτα οδηγει σε καποιο ψηφιο ή αριθμο,αλλα δεν εχω "πιασει" ακομα πως Edited February 24, 2021 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
project29 Δημ. February 24, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Όλες οι τοποθεσίες είναι μέρη που έγιναν μάχες της επανάστασης του '21 και πρέπει να μπουν στην σωστή χρονολογική σειρά.Η σωστή σειρά είναι k,i,h,d,l,p,m,c,o,e,j,n,g,b,a,f Στην μέρα 7, η ακουλουθία δυαδικών ψηφίων που υπάρχει χρειάζεται μετατροπή σε qr code με κάποιο εργαλείο όπως αυτό: https://bahamas10.github.io/binary-to-qrcode/ .Στην συνέχεια σκανάρεις το qr code με το κινητό και η ακουλουθία ψηφίων που προκύπτει είναι o216256073770071 που είναι και η απάντηση του γρίφου Στην μερα 8 δεν εχω ιδεα.Αρχικα υποψιαζομουν μηπως η βοηθεια (o62354=25836) υπονοει την αντικατασταση ψηφιων απο την προηγουμενη απαντηση,αλλα μαλλον δεν ειναι αυτο τελικα γιατι δοκιμασα τον αριθμο o512532078770071 αλλα δεν ειναι η σωστη απαντηση.Και δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τι υπονοουν τα αριθμητικα δειγματα απο πανω.Ειναι 16,αρα υποθετω οτι το καθενα απο αυτα οδηγει σε καποιο ψηφιο ή αριθμο,αλλα δεν εχω "πιασει" ακομα πως Καλά υποψιάστηκες στην αρχή. Το o62354=25836 είναι σωστή ισότητα όπως και το b111=7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εχει να κανει με οκταδικο συστημα αριθμησης.Αρχικα δοκιμασα να μετατρεψω την λυση του προηγουμενου επιπεδου σε δεκαδικη,αλλα βγαινει ο αριθμος 9781535305785 ο οποιος προφανως δεν ειναι η λυση,αφου ολες οι λυσεις ειναι 16ψηφιοι αριθμοι.Σιγουρα καποιο ρολο παιζουν και οι αριθμοι των "δειγματων" γιατι ειναι 16,αλλα δεν εχω αντιληφθει ακομα τι ακριβως μπορει να θελει.Ισως καθε γραμμη να ειναι αναπαρασταση του ιδιου αριθμου σε διαφορετικα συστηματα αριθμησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
project29 Δημ. February 25, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εχει να κανει με οκταδικο συστημα αριθμησης.Αρχικα δοκιμασα να μετατρεψω την λυση του προηγουμενου επιπεδου σε δεκαδικη,αλλα βγαινει ο αριθμος 9781535305785 ο οποιος προφανως δεν ειναι η λυση,αφου ολες οι λυσεις ειναι 16ψηφιοι αριθμοι.Σιγουρα καποιο ρολο παιζουν και οι αριθμοι των "δειγματων" γιατι ειναι 16,αλλα δεν εχω αντιληφθει ακομα τι ακριβως μπορει να θελει.Ισως καθε γραμμη να ειναι αναπαρασταση του ιδιου αριθμου σε διαφορετικα συστηματα αριθμησης Είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Αυτός ο αριθμός κάτι σημαίνει. Για googleαρέ τον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 (edited) Τα 12 ψηφια οδηγουν στο ISBN του ποιηματος "Paradise lost" του John milton που αποτελειται απο 12 βιβλια.Ο καθε αριθμος του "δειγματος" οδηγει σε καποιο γραμμα μεσω του μοτιβου Βιβλιο-Στοιχος-Λεξη-Γραμμα και ετσι καταληγουμε στην ακουλουθια γραμματων "paafuwdteseleplv" που ειναι η απαντηση του γριφου. Στην μερα 9 βλεπουμε 8 τριαδες απο χρωματα, οποτε υποθετω οτι καθε τριαδα οδηγει σε ενα ζευγαρι ψηφιων ή γραμματων αφου η απαντηση θα ειναι 16ψηφια.H αρχικη μου σκεψη ηταν οτι πιθανον να τα χρωματα να αντιστοιχουν σε σημαιες χωρων και αρα σε αντιστοιχους κωδικους π.χ. DE,FR,UK αλλα διαπιστωσα οτι καποιοι απο τους συνδυασμους χρωματων δεν αντιστοιχουν σε καμμια σημαια χωρας.Μια διαφορετικη προσεγγιση θα ηταν να αντιστοιχουν σε καποιο color coding π.χ. ηλεκτρικων καλωδιων ή αντιστασεων Edit:Tελικα η απαντηση ειναι οντως color coding ηλεκτρικων αντιστασεων,αφου η αποκωδικοποιηση των συγκεκρειμενων χρωματικων σε ωμικες αντιστασεις οντως δινει απο εναν διψηφιο αριθμο.Η απαντηση ειναι 7933802950624125 Στην μερα 10 εχω την εντυπωση οτι και παλι εχουμε να κανουμε με χρωματα αφου υπαρχουν τα γραμματα R,G,B και καθε ζευγαρι γραμματων θα πρεπει λογικα να οδηγει σε 4 ψηφια ή γραμματα.Δεν ξερω αν παιζει και καποιο ρολο το na29 που αναφερεται παραπανω αλλα το γκουγκλαρω και δεν βρισκω κατι αξιολογο σχετικα με αυτο Γενικα καποιες φορες τρωει κολληματα ο server και ειτε δωθει σωστη απαντηση ειτε λαθος πεταει σφαλμα "project29.gr took too long to respond-connection timed out" Edited February 26, 2021 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts