Jump to content

Δυο Μέρες Μόνο (Mega)

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλα θα μας τρελλανει τελειως ο Κριστοφερ; Απο τώρα τελειωσε ο Α’ κυκλος; Μαλλον κουρασε τοσο πολυ τη φαντασια του και θα θελει διαλλειμμα :p :lol:

Τεσπα στο σημερινο επεισοδιο εδωσε ρεστα:

-Για 1176η φορα ακουσαμε το With or without you ΑΛΛΑ σε διασκευη! ΟΥΑΟΥ!! Ειχε ξεσκισει τοσα χρονια την αυθεντικη εκτελεση και ειπε να αλλαξει :lol:

-Προτεινω τη Ματσαγγου για σικουελ του Εξορκιστη. Μολις κοιταξε στον καθρεφτη με τα κατακοκκινα ματια, σκιαχτηκα :cry:

-Ρε Κριστοφερ εσενα οταν σου κοβεται το ρευμα σου κοβεται και το τηλεφωνο; Του κατεβασε η αλλη την ασφαλεια και κοπηκε η γραμμη. :wacko:

-Τις λεσβιες τις χωρισε για να μην παρεμβει το ΕΡΣ? :D

-Πυρπασσοπουλος θεος παντως! Αυτος κραταει τη σειρα κατα μεγαλο βαθμο! Εκει με τη μασκα υπνου και το ηχοσυστημα με τα κυματακια πεθανα στα γελια!

Τελος ασχετο αλλα εχει διαβασει κανεις το καταραμενο βιβλιο με το υποτιθεμενο "κλειδι" για τη συνεχεια της σειρας να μας πει μια σουμα; ;)

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

• Απαντήσεις 371
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαλα θα μας τρελλανει τελειως ο Κριστοφερ; Απο τώρα τελειωσε ο Α’ κυκλος; Μαλλον κουρασε τοσο πολυ τη φαντασια του και θα θελει διαλλειμμα :p :lol:

Τεσπα στο σημερινο επεισοδιο εδωσε ρεστα:

1-Για 1176η φορα ακουσαμε το With or without you ΑΛΛΑ σε διασκευη! ΟΥΑΟΥ!! Ειχε ξεσκισει τοσα χρονια την αυθεντικη εκτελεση και ειπε να αλλαξει :lol:

2-Προτεινω τη Ματσαγγου για σικουελ του Εξορκιστη. Μολις κοιταξε στον καθρεφτη με τα κατακοκκινα ματια, σκιαχτηκα :cry:

3-Ρε Κριστοφερ εσενα οταν σου κοβεται το ρευμα σου κοβεται και το τηλεφωνο; Του κατεβασε η αλλη την ασφαλεια και κοπηκε η γραμμη. :wacko:

4-Τις λεσβιες τις χωρισε για να μην παρεμβει το ΕΡΣ? :D

5-Πυρπασσοπουλος θεος παντως! Αυτος κραταει τη σειρα κατα μεγαλο βαθμο! Εκει με τη μασκα υπνου και το ηχοσυστημα με τα κυματακια πεθανα στα γελια!

6-Τελος ασχετο αλλα εχει διαβασει κανεις το καταραμενο βιβλιο με το υποτιθεμενο "κλειδι" για τη συνεχεια της σειρας να μας πει μια σουμα; ;)

1. Δεν πειράζει. Όσες φορές και να το ακούσουμε δεν το βαριόμαστε. :D

2. Πολυ σατάνικη. :cry: Πολύ καλή στο ρόλο της. Νομίζω ότι ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ηθοποιους εκεί μέσα.

3. Βασικά κατέβασε πρώτα τη μία ασφάλεια, και καλά του τηλεφώνου. Βέβαια δεν υπάρχει ασφάλεια για το τηλέφωνο στον ηλεκτρολογικό πίνακα, αλλά ντάξει Παπακαλιάτης είναι αυτός. Μπορεί να είχε τηλέφωνο με ρεύμα, πως είναι τα ασύρματα ένα πράγμα, ή αυτά που έχουν και ενσωματωμένο τηλεφωνητή και δουλεύουν και με ρεύμα. :p

6. Από τη λίγη λαθρόανάγνωση που έκανα σε ένα βιβλιοπωλείο καθώς κοιτούσα τι κυκλοφορεί αυτό το καιρό, αυτό που κατάλαβα είναι ότι το βιβλίο σταματάει την ιστορία στο ατύχημα. Από εκεί και μετά πιάνει δουλειά το σήριαλ.

6. Από τη λίγη λαθρόανάγνωση που έκανα σε ένα βιβλιοπωλείο καθώς κοιτούσα τι κυκλοφορεί αυτό το καιρό, αυτό που κατάλαβα είναι ότι το βιβλίο σταματάει την ιστορία στο ατύχημα. Από εκεί και μετά πιάνει δουλειά το σήριαλ.

Ρε τον παλιοκλεφτη. Σε ολο το βιβλιο κανει λεπτομερη αναλυση του πρωτου επεισοδιου ? :mad: Κι εγω το κοιταξα λιγο στον Ελευθερουδακη αλλα ειδα μονο που στο τελος εχει το σεναριο του πρωτου επεισοδιου.

Οσο για το τηλεφωνο, νομιζω οτι ηταν απο τα κανονικα οχι ασυρματο αλλα επιφυλασσομαι :p Ετσι κι αλλιως επεισοδιο Κριστοφερ χωρις μη ρεαλιστικα τρανταχτα στοιχεια δεν υφισταται. Στο προηγουμενο ηταν η λουστραρισμενη ολοκαινουρια σανιδα στη μεση της θαλασσας τωρα ηταν το τηλεφωνο :w00t:

To oti prin fugei apo to spiti itan ksurismenos kai otan otan pige ston Purpasopoulo (apo otan etoimazontan mallon apo to spiti) eixe genia, mas leei kati? Den me enthousiase to simerino kai genika i seira! Tha mporouse kai kalutera! Koirastike mallon...! Den exei vgei kai kamia kali taineia gmt......xaxaxaxxa(kakia):)

Μου είχαν πει ότι είχε γέλιο η σειρά (credits to Ελένη) αλλά δεν το πίστευα. Είχαν απόλυτο δίκιο... :lol:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ας παραθέσω και εγώ την άποψη μου μιας και βρήκα το topic! :)

Έχω να παρακολουθήσω serial από εποχή BH90210!

Έτυχε και το είχα στο MEGA όταν ξεκίνησε η σειρά και κόλλησα...Στα 2 τελευταία επεισόδια όμως κάτι άρχισε να με χαλάει. Ίσως είναι μια τάση υπερβολής που διακρίνω στην σειρά που σε κινηματογραφική ταινία να μου περνούσε απαρατήρητη. Δε ξέρω.

Σίγουρα πάντως δεν μου χτυπάνε τόσο πολύ οι ομοιότητες που διακρίνετε με διάφορες ταινίες του hollywood, παρ'ότι θεωρώ τον εαυτό μου movie frk.

εχθές για πρωτη φορά είδα επεισόδιο :X

δεν ειν κακό :D :p , πολλά θρίλερ πρέπει να βλέπει τώρα τελευταία ο παπακαλ :D σε κάποια φάση νόμιζα ότι θα βγει με κανα πριόνι η έρσυ; :X :D

εχθές για πρωτη φορά είδα επεισόδιο :X

δεν ειν κακό :D :p , πολλά θρίλερ πρέπει να βλέπει τώρα τελευταία ο παπακαλ :D σε κάποια φάση νόμιζα ότι θα βγει με κανα πριόνι η έρσυ; :X :D

εγω παλι νομιζα οτι του ειχε ριξει δηλητηριο στο φαι (γιατι αυτη δεν αγγιξε το πιατο της) και περιμενα τον Κριστοφερ να ξεραθει αλλα δεν μου κανε τη χαρη. :w00t: :p

είμαι βεβαία ότι εσκεμένα άφησε να εννοηθεί -υποννοηθεί - δημιουργηθεί στην φαντασία μας ,ότι θα τον "ξεκάνει" για να κάνει το εντελώς αντίθετο :w00t: :D

παιδιά δεν είδα το επισόδειο, όποιος μπορεί ας γράψει τί έγινε!

παιδιά δεν είδα το επισόδειο, όποιος μπορεί ας γράψει τί έγινε!
Ο Χρήστος και ο Aρης βγαίνουν από το νοσοκομείο. Ο Aρης νιώθει ότι δεν μπορεί να μείνει με την Έρση και ζητάει από τον Σάββα να τον φιλοξενήσει. Εντωμεταξύ η Κατερίνα αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στο Σάββα για το παιδί και να χωρίσει με τη Βίκυ. Το επόμενο πρωί πηγαίνει στο σπίτι του όπου βρίσκεται μόνο ο Aρης. Η Κατερίνα αφήνει μια κασέτα για το Σάββα και φεύγει. Κι ενώ τελικά ο Σάββας μαθαίνει την αλήθεια από τη Βίκυ, ένας μυστηριώδης φάκελος φτάνει στο σπίτι του Χρήστου. Ο Χρήστος τσακώνεται με τη Σοφία και ο Aρης παίρνει την απόφαση να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την Έρση... ( αυτά λέει στην σελίδα του μέγκα :X :D )

Πάει κι αυτό το σήριαλ (προσωρινά λένε) από βδομάδα επιστρέφει το safe sex στις οθόνες μας και ο δεύτερος κύκλος από νέα χρονιά!!

Η επίσημη δικαιολογία ασθένεια συνεργάτιδος του Χριστόφορου, η ανεπίσημη διαφωνία μεταξύ σεναριογράφου και mega που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό με το μεν Χριστόφορο να κατηγορεί το κανάλι ότι δε πήγε καλά λόγω ημέρας προβολής και να ζητάει αλλαγή για Δευτέρα και το μεν mega να επιμένει σε Κυριακή. Τελικά η αλλαγή έγινε αλλά τα νούμερα δεν ανέβηκαν και η διαμάχη κορυφώθηκε.

Ποια η πραγματικότητα;; Άγνωστη απλά υποτίθεται ότι η σειρά είχε κύκλους των 4 επεισοδίων όπου και αλλάζει ο σκηνοθέτης και ξαφνικά ρίχνει αυλαία στο 5ο επεισόδιο!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Πως λεγεται ο τίτλος του βιβλίου....? Και τι θέμα έχει...? αναφέρει ότι έχει γίνει πρίν το σηριαλ....?

«2 μέρες μόνο» λέγεται και το έχει γράψει ο Χριστοφορας.

Εχει τα γεγονότα μέχρι το ατύχημα.

και τα isdn πεφτουν οταν κοπει το ρευμα :D

ειναι τεχνολογικα εξελιγμενο το παιδι... ;)

Ή προσαρμοσμένο ατην Ελληνική πραγματικότητα...

Φυσάει?... Δεν έχεις τηλέφωνο...

Βρέχει?... Δεν έχεις τηλέφωνό...

.........?... Δεν έχεις τηλέφωνο...

:p

:lol:

και τα isdn πεφτουν οταν κοπει το ρευμα :D

ειναι τεχνολογικα εξελιγμενο το παιδι... ;)

Bασικά η μία αναλογική έξοδος του netmod συνεχίζει να δουλεύει κανονικά και ας πέσει το ρεύμα.

Οπότε ή είχε ISDN τηλεφωνική συσκευή ή είχε συνδεδεμνο το τηλ στην δεύτερη αναλογική έξοδο. :lol:

Η Ερση εκλεισε τις ασφαλειες οταν αυτος μιλουσε στο τηλεφωνο με την Σοφια!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Προσκυνω Κριστοφερ!

Κατα 99% η διασκευη του With or Without you που ακουστηκε στο τελευταιο επεισόδιο ηταν σπανια ηχογράφηση των Κeane απο ραδιοφωνικη τους συνεντευξη που κυκλοφορει μονο στο Ιντερνετ. :w00t: Παρολο που δηλωνω μεγαλη θαυμαστρια Κeane δεν ειχα παρει πρεφα τη διασκευη αυτη, οποτε thank you Chris! :up: