philipBRAZIL Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 On 15/2/2021 at 11:25 ΠΜ, jg_sot said: Παίδες μπορεί κάποιος να κάνει ένα όσο πιο αντικειμενικό συγκριτικό γίνεται μεταξύ των Buds+ και των νέων Buds Pro; Εννοώ κάποιος να τα έχει και τα δύο ή να τα έχει δοκιμάσει αμφότερα. Ευχαριστώ... Είχα και τα δύο. Το pro τα έχω ακόμα. Έχουν μεγάλη διαφορά σε ποιότητα, κυρίως στο μπάσο τους. Τα + με το που τα πήρα αν και είχαν καλό ήχο γενικά, ήθελα αμέσως να τα πουλήσω. Έτσι βρήκα σε ευκαιρία αγγελία για σφραγισμένα pro στην μισή τους τιμή και τα πήρα. Η διαφορά αισθητή. Όμως.... η εφαρμογή στο αυτί έχει δυσκολίες. Άλλαξα τα λαστιχάκια μα κανένα δεν μου εξασφάλισε την πλήρη προσαρμογή. Πρέπει να το στρίβεις λιγάκι μα τελικά μετά απο λίγο "ξεκουμπώνει". (Όχι πάντοτε) Κυρίως μιλάω για ώρα άθλησης. Με τζόκινγκ χαλαρό. Επίσης μετά απο 6 περίπου μήνες που τα έχω, εδώ και κανα μήνα έχω το εξής ατύχημα 3-4 φορές. Βγάζοντάς τα, μένει το ένα λαστιχάκι μέσα στ'αυτί μου!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Στην μοτοσυκλέτα μου δεν τα φοράω ποτέ διότι δεν νιώθεις σιγουριά πως θα σου μείνουν στα αυτιά. Έχεις τον φόβο πως θα σου πέσουν!!! Μέγιστο πρόβλημα και το "τάτς". Πατάς για να τα βάλεις καλύτερα στο αυτί σου και αυτό σταματά την μουσική ή εαν μιλάς, διακόπτει και ολοκληρώνει την κλήση. 😖 Αυτά λοιπόν, αν και πέρασε πολύς καιρός που έχεις κάνει το ερώτημα μα το είδα τώρα. 1 Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 40 minutes ago, philipBRAZIL said: Είχα και τα δύο. Το pro τα έχω ακόμα. Έχουν μεγάλη διαφορά σε ποιότητα, κυρίως στο μπάσο τους. Τα + με το που τα πήρα αν και είχαν καλό ήχο γενικά, ήθελα αμέσως να τα πουλήσω. Έτσι βρήκα σε ευκαιρία αγγελία για σφραγισμένα pro στην μισή τους τιμή και τα πήρα. Η διαφορά αισθητή. Όμως.... η εφαρμογή στο αυτί έχει δυσκολίες. Άλλαξα τα λαστιχάκια μα κανένα δεν μου εξασφάλισε την πλήρη προσαρμογή. Πρέπει να το στρίβεις λιγάκι μα τελικά μετά απο λίγο "ξεκουμπώνει". (Όχι πάντοτε) Κυρίως μιλάω για ώρα άθλησης. Με τζόκινγκ χαλαρό. Επίσης μετά απο 6 περίπου μήνες που τα έχω, εδώ και κανα μήνα έχω το εξής ατύχημα 3-4 φορές. Βγάζοντάς τα, μένει το ένα λαστιχάκι μέσα στ'αυτί μου!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Στην μοτοσυκλέτα μου δεν τα φοράω ποτέ διότι δεν νιώθεις σιγουριά πως θα σου μείνουν στα αυτιά. Έχεις τον φόβο πως θα σου πέσουν!!! Μέγιστο πρόβλημα και το "τάτς". Πατάς για να τα βάλεις καλύτερα στο αυτί σου και αυτό σταματά την μουσική ή εαν μιλάς, διακόπτει και ολοκληρώνει την κλήση. 😖 Αυτά λοιπόν, αν και πέρασε πολύς καιρός που έχεις κάνει το ερώτημα μα το είδα τώρα. Δεν πειράζει. Σε ευχαριστώ πολύ. Έχω εδώ και καιρό τα Galaxy buds live εξάλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Buds 2 και ξερό ψωμί! Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 Εκανα την αίτηση μετα απο μια εβδομάδα μου ηρθε email οτι ολα οκ (παρασκευή ) την επόμενη εργάσιμη τα ειχα στα χερια μου!! Στο δικο μου αυτι στεκοντε μια χαρα , πολυ καλος ηχος !!! Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 Παιδιά εχω το s21 plus και θέλω να πάρω ασύρματα ακουστικά. Απολαμβάνω τα μοντέλα buds που έχουν βγει, ποιο αξίζει και είναι το καλύτερο; Τα buds pro διαβάζω παντού ότι δεν κάθονται σωστά και είναι βαριά. Ποια είναι τα αμέσως καλύτερα ακουστικά; Αξίζει κάποιο μη Samsung true wireless ακουστικό πέρα από την σειρά buds? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts