spiros91 Δημ. June 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2022 11 ώρες πριν, Kanellos1978 said: Καλο ειναι να μην γραφεις μεγαλο κειμενο η να το στελνεις σε 2 μερη...μετα απο καποιο οριο γραμματων οντως στο μετατρεπει σε mms. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το βρίσκω κουλό από μεριάς Samsung βέβαια να μην μπορώ να τα απενεργοποιήσω πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. June 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2022 On 2/6/2022 at 11:26 ΜΜ, Kanellos1978 said: Καλο ειναι να μην γραφεις μεγαλο κειμενο η να το στελνεις σε 2 μερη...μετα απο καποιο οριο γραμματων οντως στο μετατρεπει σε mms. Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες. Έχω στείλει μνμ 500 περίπου χαρακτήρες και έφυγε ως sms Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Αν κάνουμε χρήση φορτιστή από s10 υπάρχει θέμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Όχι βέβαια... 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanellos1978 Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 Ηρθε και νεα αναβαθμιση ασφαλειας κοντα στο 1giga.σιγουρα εχει και βελτιωσεις..οπως και να χει μετα απο 1.5 σχεδον χρονο που εχει κυκλοφορησει η συσκευη ειναι στα καλυτερα της.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 Σήμερα ήρθε και σε εμένα και η αλήθεια είναι πως η συσκευή δουλεύει τόσο υποδειγματικά, που έχω αρχίσει να σκέφτομαι να σταματήσω τις αναβαθμίσεις σιγά σιγά!Sent from my SM-G996B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2022 (edited) Από αύριο κάτοχος και εγω της συγκεκριμένης συσκευής. Για αν δούμε πως θα τα πάμε... Παρήγγειλα θήκη και τζάμι spigen και είμαι σε αναμονή Παιχνίδια δεν παίζω όμως τα περισσότερα τηλέφωνα που είχα φορούσαν snapdragon. Για να δούμε πώς θα τα πάμε τον exynos Edited June 28, 2022 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2022 Την έχει φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο απόδοσης πιστεύω την σειρά s21 η θεία Σάμμυ. Το περσινό chipset exynos είχε εξαιρετική απόδοση, πιστεύω θα μείνεις απολύτως ευχαριστημένος. Εγώ παρέμεινα με το s21 FE ,με το τελευταίο update του Ιουνίου χαίρεσαι να το σκαλίζεις... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2022 51 minutes ago, konakis said: Την έχει φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο απόδοσης πιστεύω την σειρά s21 η θεία Σάμμυ. Το περσινό chipset exynos είχε εξαιρετική απόδοση, πιστεύω θα μείνεις απολύτως ευχαριστημένος. Εγώ παρέμεινα με το s21 FE ,με το τελευταίο update του Ιουνίου χαίρεσαι να το σκαλίζεις... Eγω αύριο αποχωρίζομαι το s21 fe. Απόλυτα ικανοποιημένος ειδικά από το αστραπιαίο του δαχτυλικό αποτύπωμα. Το μικρόβιο της αλλαγής με έφερε στο s21 plus το οποίο ελπίζω αύριο να έχω στα χέρια μου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2022 Μόλις παρέλαβα. Ερώτηση Εχει προστατευτικη ζελατίνα; Ετσι κατάλαβα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2022 Όλη η σειρά η περσινή είχε. Εμένα μου άρεσε αρκετά κ δεν την έβγαλα ένα χρόνο περίπου που κράτησα το s20 Fe. Από φέτος με s21 fe & s22 series δεν έχουν τοποθετημένη ζελατίνα. 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2022 Ε τοτε δε βαζω ακομα το τζαμακι Θα περιμενω λιγο να φθαρει η ζελατινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2022 Περιμένουμε εντυπώσεις...με το τελευταίο update πρόσφατα προχθές το Fe 21 τρομερή βελτίωση και η οθόνη του μου φάνηκε ακόμα πιο φωτεινή και ζωντανή...το κινητάκι σπέρνει ας ρουφάει την μπαταρία του δεν με νοιάζει αρκεί να παραμείνει έτσι πυραυλοκίνητο. Ελπίζω να χαρείς το νέο σου κινητό. Από αυτά που έχω δει πρέπει να σε καλύψει πλήρως πιστεύω... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. June 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2022 17 ώρες πριν, patrik said: Μόλις παρέλαβα. Ερώτηση Εχει προστατευτικη ζελατίνα; Ετσι κατάλαβα Έχει, άλλωστε μπορείς να τη δεις 1 Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 (edited) Λεβέντες πως διαλέγουμε ήχο συστήματος; επίσης γιατί ότι ειδοποίηση έχω στην sim1 να έχει και το Facebook; πως αλλάζει; Ότι ήχος ειδοποίησης υπάρχει στην sim1 την μεταφέρει στο σύστημα αλλά και στο Facebook, παράξενο Edited July 3, 2022 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 Πήγαινε στις ρυθμίσεις ήχου και θα σου βγάλει επιλογές για κάθε κάρτα sim κλπ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 Εκεί πάω αλλά άκρη δεν βγάζω ,ρυθμίζω όπως πρέπει αλλά χτυπά διαφορετικά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2022 Μη σε φαίνεται παράξενο, για τον ήχο του Facebook αναφέρομαι, έρχονται ειδοποιήσεις με τον ήχο που έχει η sim 1, τώρα κάποια ρύθμιση υπάρχει αλλά.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Σε eurobank mobile app δεν μου ερχονται τα notifications..εχει παρατηρησει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Σε eurobank mobile app δεν μου ερχονται τα notifications..εχει παρατηρησει κανεις κατι?Λογικά με κάποιο update θα φτιάξει, έχω την εφαρμογή αλλά δεν χρησιμοποιώ την κάρτα. Αν θες να κάνω κάποια δοκιμή με web banking μου λες, δες επίσης μήπως την έχεις βάλει σε deep sleep ή σε αντίστοιχη ρύθμιση.Συνεχίζει να είναι εκπληκτική η συσκευή εντωμεταξύ, περισσότερο μπαίνω στα νήματα του S22 να χαζέψω πάρα στα δικό μας, τι έγινε τόσοι λίγοι μείναμε ή τόσο καλή είναι η συσκευή Sent from my SM-G996B using Tapatalk 1 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iaponezos Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 βγήκε και το update του Αυγούστου 412mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Καλησπέρα, μερικές παρατηρήσεις και απορίες. Ευπρόσδεχτη η οποιαδήποτε βοήθεια. 🙂 Όταν είμαι σε κλήση και ενωμένος με το bluetooth του αυτοκινήτου οι συνομιλητές μου ακούνε πολύ θόρυβο. Με το προηγούμενο κινητό δεν είχα θέμα. Λογικά το bluetooth του αυτοκινήτου έχει έκδοση 4.1 ή 4.2 (δεν βρήκα κάπου να γράφει ακριβώς την έκδοση). Μπορώ να ρυθμίσω codecs στις ρυθμίσεις bluetooth σε developer mode μπας και βελτιωθεί η κατάσταση; Αν ναι, τι να αλλάξω; Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι... Έχω ενωμένο μόνιμα έξυπνο ρολόι με bluetooth στο κινητό. Όταν ενωθεί το κινητό με το bluetooth στο αμάξι και έρθει εισερχόμενη κλήση, ο ήχος πάει στο ρολόι και όχι στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Μπορώ με κάποια ρύθμιση να θέσω προτεραιότητα; Όταν προσπαθώ να αυξομειώσω τον ήχο στο αυτοκίνητο (πάλι ενωμένος με bluetooth) με τα πλαϊνά πλήκτρα ήχου δεν μου το επιτρέπει. Εμφανίζει την μπάρα ήχου με το σήμα bluetooth και δεν κουνιέται, φαίνεται γκριζαρισμένη. Με άλλα κινητά μ'αφήνει να ρυθμίσω την ένταση. Όταν είμαι σε κλήση και χτυπάει δεύτερη γραμμή (ενωμένος με ακουστικα bluetooth) και απαντήσω ο ήχος δεν έρχεται στα ακουστικά αλλά στο κινητό και μόνο αν το βάλω manual πάει στα ακουστικά. Απολογούμαι αν έγραψα πολλά, αλλά ψιλοαπογοητεύτηκα γιατί χρησιμοποιώ αρκετά το bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 1. Η αλήθεια είναι πως και εγώ έχω πολλά παράσιτα, με το s10 δεν είχα καθόλου, δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος τρόπος 3. Εγώ αυξομειωνω την ένταση με τα χειριστήρια του οχήματος (+-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iaponezos Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 (edited) On 17/8/2022 at 12:33 ΠΜ, Jimmys83 said: Όταν είμαι σε κλήση και χτυπάει δεύτερη γραμμή (ενωμένος με ακουστικα bluetooth) και απαντήσω ο ήχος δεν έρχεται στα ακουστικά αλλά στο κινητό και μόνο αν το βάλω manual πάει στα ακουστικά. το πρόβλημα αυτό το ειχα σε ολα τα κινητά samsung που είχα. είσαι σε κλήση με bluetooth και στην δεύτερη κλήση τσουπ και πρέπει να το βάλεις μονος σου. Δεν βρήκα κάποια λύση αν υπάρχει θα ήθελα και εγω να την μαθω. Edited August 22, 2022 by Iaponezos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iaponezos Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 μόλις μου εκανε update 586mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts