nelly Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Γειά σε όλους. Θέλω βοήθεια με δύο κομμάτια. Το πρώτο είναι αυτό που έπαιζε χθες το παρά πέντε στο μέγκα την ώρα που όλοι είναι μόνοι και στεναχωριούνται. Jewel - Foolish Games Το άλλο είναι αυτό που βάζει σε μια σειρά του alpha του Χαντζηγιάννη και λέει "δε φεύγω, θα μείνω...".Ξέρετε πως λέγεται και που μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Ειπώθηκε πολύ σωστά αλλά θα το αναφέρω επειδή είναι πανέμορφο : Μιχάλης Χατζηγιάννης - Για πάντα:love: Και τα 2 θα τα βρεις πολύ εύκολα :) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 αυτο το τραγουδι το χριστουγεννιατικο που λεει..driving home for christmas..ποιος το λεει?ειναι αντρας και εαν ακουσα καλα το ονομα ειναι chris αλλα δεν θυμαμαι το επωνυμο.. μπορειτε να μου δωσετε καλλιτεχνη-τιτλο τραγουδιου? ευχαριστω προκαταβολικα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Ξέρετε τον τίτλο? http://briefcase.pathfinder.gr/file/crypton_r_1988/42057/503776 Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spagel Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Ξέρετε το τραγούδι που λέει η Τσαλιγοπούλου στη σειρά του alpha <μου λείπεις> ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 αυτο το τραγουδι το χριστουγεννιατικο που λεει..driving home for christmas..ποιος το λεει?ειναι αντρας και εαν ακουσα καλα το ονομα ειναι chris αλλα δεν θυμαμαι το επωνυμο.. μπορειτε να μου δωσετε καλλιτεχνη-τιτλο τραγουδιου? ευχαριστω προκαταβολικα.. Chris Rea - Driving Home For Christmas Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 τακης μπινης συνχωρεθηκε.. :( υπαρχει καποια συλλογη με τα "απαγορευμενα" του;.. ΤΗΝΧ Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 kanis re paidia?:( Αν εννοείς τζάμπα δεν ξέρω... Πάντως σχεδόν σε όλα τα δισκοπωλεία υπάρχει http://www.heartfm.gr/cd.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 1 2 3)ena palio pou leei americano americano...:P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 1 2 3)ena palio pou leei americano americano...:P 3. «Tu Vuo Fa L' Americano» (υπάρχει σε άπειρες εκτελέσεις...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Μήπως γνωρίζει κάποια/κάποιος ποιος λέει το τραγούδι Aisha στα αγγλικά ; Ξέρω ότι ο Khaled το λέει στα αράβικα.. Το άκουσα πρόσφατα στο ράδιο και είναι κορυφή. Πιθανότατα είναι και αυτό παμπάλαιο.. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Μήπως γνωρίζει κάποια/κάποιος ποιος λέει το τραγούδι Aisha στα αγγλικά ; Ξέρω ότι ο Khaled το λέει στα αράβικα.. Το άκουσα πρόσφατα στο ράδιο και είναι κορυφή. Πιθανότατα είναι και αυτό παμπάλαιο.. Πριν απο μερικα χρονια το ειχαν βγαλει οι Outlandish :) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 @mp83 δεν δουλευει το 1ο και τα υπολοιπα μου βγαζουν ξενα γραμματα απο τα οποια δεν βγαζω ακρη..ευτυχως βρηκα λυση με τα p2p και το κατεβασα απο εκει,ειναι πολυ ωραιο και απαλο τραγουδι.. παντως σε ευχαριστω για τον χρονο σου.. φιλικα, κωστας...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Πριν απο μερικα χρονια το ειχαν βγαλει οι Outlandish :) thanks man! Αυτό ήταν:D Κομματάρα ! iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 psaxno 1 kommati pou paizei sta klubakia palio. pou leei 'i am looking for hero' i 'im hero'. einai palio kommati petuximeno. thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 psaxno 1 kommati pou paizei sta klubakia palio. pou leei 'i am looking for hero' i 'im hero'. einai palio kommati petuximeno. thanks Ίσως «Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero»...; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Ίσως «Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero»...; :) eisai foberi.pragmatika. genius Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 kserei kaneis ena tragoudi pou leei xronia kai xronia tora trigyrno, san pouli periplanomeno.....................mes tin Ikaria mes sti .... to vazoun kathe fora sta club (einai apo ayta pou xoreyoun oloi mazi se kyklous opos to syrtaki) Episis ola ta ypoloipa pou paizontai sta club kai xoreyoun oloi mazi se kyklous an ta kserrei kapoios... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Τον Ικαριώτικο λες :blink: ? http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Χρόνια πολλά σε όλους κι απο μένα. Και στην Cristina που σήμερα γιορτάζει, εύχομαι τα καλύτερα.:) Θα ήθελα το εξής: παλιό τραγουδάκι, χαρούμενο, δεκαετίας 60 κατάπάσα πιθανότητα. Κάπου λεει Oh oh oh oh oh oh oh oh .................. my brothers and my sisters H αναζήτηση στο google δεν μου έφερε τπτ. Μήπως το ξέρει κανείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 kserei kaneis ena tragoudi pou leei xronia kai xronia tora trigyrno, san pouli perifano.....................mes ti lygaria mes sti .... to vazoun kathe fora sta club (einai apo ayta pou xoreyoun oloi mazi se kyklous opos to syrtaki) Episis ola ta ypoloipa pou paizontai sta club kai xoreyoun oloi mazi se kyklous an ta kserrei kapoios... Τον Ικαριώτικο λες :blink: ? Αυτό λέει;) .. Χρόνια πολλά Xourxoulitsos:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Αυτό λέει;) .. Χρόνια πολλά Xourxoulitsos:) nai to ikariotiko itan paidia! eyxaristo poly gia ti voitheia! p.s. mipos to exei kaneis stin ektelesi pou to vazoun sta club? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Χρόνια πολλά σε όλους κι απο μένα. Και στην Cristina που σήμερα γιορτάζει, εύχομαι τα καλύτερα.:) Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! :D Χρόνια πολλά σε όλους και σε όσους γιορτάζουν, διπλές ευχές! :D Θα ήθελα το εξής: παλιό τραγουδάκι, χαρούμενο, δεκαετίας 60 κατάπάσα πιθανότητα. Κάπου λεει Oh oh oh oh oh oh oh oh .................. my brothers and my sisters H αναζήτηση στο google δεν μου έφερε τπτ. Μήπως το ξέρει κανείς? «Trini Lopez - If I Had A Hammer» :) Το έχουν πει κι άλλοι, αλλά νομίζω πως είναι η πιο γνωστή version. :) Και κοίτα σύμπτωση... :grin: Ο συνθέτης είναι ο Pete Seeger (μαζί με τον Lee Hays). :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 «Trini Lopez - If I Had A Hammer» :) Το έχουν πει κι άλλοι, αλλά νομίζω πως είναι η πιο γνωστή version. :) Και κοίτα σύμπτωση... :grin: Ο συνθέτης είναι ο Pete Seeger (μαζί με τον Lee Hays). :p :rotfl: :rotfl: :rotfl: Ευχαριστώ πολύ. Δηλώνω πλήρη άγνοια. Αλλά είδες βρε παιδί μου? Εστω και εν αγνοία μου, κάτι με σπρώχνει σ' αυτόν τον άνθρωπο..:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gosta10 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Καλησπέρα, Ψάχνω ένα τραγούδι του Καζαντζίδη που λέει: "μανούλα μην κλάψεις που φεύγω στα ξένα η μοίρα το γράφει (θέλει) να ζω μοναχός" Νομίζω είναι ντουέτο με τη Μαρινέλλα, έχει κανείς ιδέα πώς λέγεται και σε ποιά συλλογή είναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannakop Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Καλησπέρα, Ψάχνω ένα τραγούδι του Καζαντζίδη που λέει: "μανούλα μην κλάψεις που φεύγω στα ξένα η μοίρα το γράφει (θέλει) να ζω μοναχός" Νομίζω είναι ντουέτο με τη Μαρινέλλα, έχει κανείς ιδέα πώς λέγεται και σε ποιά συλλογή είναι; Λέγεται "Φεύγω με πίκρα στα ξένα" και είναι τραγούδι του 1958. Μπορείς να το βρεις στους ακόλουθους δίσκους: 1970 - Καζαντζίδης Στέλιος - Στέλιος Καζαντζίδης Νο.3 1991 - Καζαντζίδης Στέλιος - Τα Λαϊκά Του Στέλιου Καζαντζίδη 1991 - Καζαντζίδης Στέλιος & Μαρινέλλα - Τα Τραγούδια Της Αμερικής 1992 - Καζαντζίδης Στέλιος - Αυτή Είναι Η Ζωή Μου (40 Χρόνια Τραγούδι) 1o CD 1998 - Καζαντζίδης Στέλιος - Τα Ζεϊμπέκικα Του Στέλιου 2001 - Καζαντζίδης Στέλιος - Μεγάλοι Ερμηνευτές - Δεκαετία '50 yannakop Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts