Jump to content

Μουσικές Προτάσεις και Αναζητήσεις! [IV]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά ένα τραγούδι που το λέει η "evanescence" με τον "eminem" και έναν άλλο δεν ξέρω ποιος, ποιο είναι? :confused:

το άκουσα στον μπανάνα 104! (το τραγούδι είναι της "evanescence")

Guest valeria
παιδιά ένα τραγούδι που το λέει η "evanescence" με τον "eminem" και έναν άλλο δεν ξέρω ποιος, ποιο είναι? :confused:

Είσαι σίγουρος ότι οι Εvanescence (συγκρότημα είναι) έχουν κάνει συνεργασία με τον Eminem;Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο,και βασικά ασχολούμαι πολύ με αυτό το συγκρότημα γιατί τυχαίνει να είναι από τα αγαπημένα μου.Μήπως εννοείς το πασίγνωστο "Bring Me To Life",στο οποίο όμως δεν έχει καμία συμμετοχή ο Eminem,αλλά ο Paul McCoy; :)

thanks garfield αλλα δεν ειναι αυτο... :(

το ξερω το ritmo caliente.. anyway αν καταφερω να μαθω το τραγουδακι θα σασ το πω γιατι ειναι φοβερο

Χμ... καινούριο τραγούδι που σφυρίζουν... μήπως εννοείς το Love Generation του Bob Sinclar?

:shifty:

Evanescence feat. Eminem, Nas, Tupac - Open Doors

Δεν είναι συνεργασία, αλλά bootleg/remix/whatever

Ψάχνω ένα κομμάτι που παίζει συχνά στον Nitro και είναι διασκευή από ένα παλιό τραγούδι "Χειροκρότημα" ή κάπως έτσι.

VARIOUS - PLAY BACK

Διπλό CD με 40 απρόσμενες διασκευές γνωστών τραγουδιών, σε σπάνιες εκτελέσεις ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΟΠΩΣ Nina Simone, Marvin Gaye, Bobbby Womack, Gotan Project, The Fugees, Joe Strummer, Joey Ramone και πολλοί άλλοι . κυκλοφορεί σε ειδική deluxe συσκευασία η οποία περιέχει 2 CD μαύρου χρώματος , πιστά αντίγραφα βινυλίων, 12σέλιδο booklet με comments για κάθε τραγούδι. Τέλος, στο Playback θα βρείτε αποκλειστικά το «Χειροκρότημα» των Δ. Γαλάνη & Λ.Νικολακοπούλου σε μια Brazilian Samba Drum n Bass προσέγγιση , τραγουδισμένο σε άψογα Πορτογαλικά από την Αθηνά Ρούτση! Συνολικά 148 λεπτά μουσικής ανα-μέτρησης !!

Υπάρχει στο hub του Angel0s ως Athina Routsi - Osse Olhar

Καλημερα σας(εδω ειναι μονο 12.30):p μηπως μπορειτε να με βοηθησετε εχω τρια προβληματα

(βασικα ειμαι σιγουρη οτι εχω και ενα τεταρτο αλλα δε μπορω να το θυμηθω με τιποτα:blink: οποτε θα το αφησω για αλλη φορα)

Εχουμε και λεμε>>

1) Ψαχνω απελπισμενα το ''Τραγουδι του ποταμου'' απο Panx Romana και δε το βρισκω πουθενα ουτε για δειγμα!Ασε που οποιους ρωταω δεν το ξερουν καν ...με κοιτανε σαν εξωγηινη:alien: :geek:

2) Επισεις δε βρισκω τη κομματαρα του Τερζη που λεει ''Μα τι σου λεω σε ποιον τα λεω,και δικιο να'χω θα πεις πως φταιω...αν μ'αγαπουσες λιγο αν μ'αγαπουσες λιγο δε θα μ'αφηνες να φυγω''

Το δοκιμασα χθες με χιλιους τροπους στο limewire και ή δεν εβγαζε τιποτα ή κανα δυο που μου βγαλαν τη ψυχη να κατεβουν ηταν τελικα κατι ασχετα:fool: ...και τελος αρχισε να κατεβαινει ενα-το οποιο απο χθες κολλησε δε το βλεπω να ολοκληρωνει-αλλα και παλι ειναι πολυ γρηγορο-εως χαρουμενο θα ελεγα:what: σαν χορευτικο,σαν να ειναι live δε ξερω!ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ?Το αργο,το πονεμενο...αυτο που τραγουδαει ο Πασχαλης ολο συναισθημα?Εγω ετσι το θυμαμαι:cry:

3) Εχω φαει κολλημα με ενα slow ρομαντικο τραγουδακι που ειχα γραψει καποτε απο καπου το βιντεοκλιπ του και μ'αρεσε-δε ξερω καν αν υπηρχε το Μad τοτε- (ηταν ενα ασπρομαυρο οπου ο τραγουδιστης ξυπνουσε και πηγαινε κριτης σε μια οντισιον και ερχοντουσαν ερωτευμενα ζευγαρια..)ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ουτε πως παει,αρα ουτε τα λογια,ουτε τιτλο(για καποιο λογο τωρα μου ηρθε το ''forever love'' αν σας λεει κατι) ουτε τραγουδιστη.:what: Ομως ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ο τραγουδιστης ειναι πρωην μελος των take that.

Οποτε αν δε καταλαβατε για πιο τραγουδι μιλαω τουλαχιστον ξερει κανεις να μου πει τα μελη των Take That?

Οχι Mark Owen ουτε Robbie Williams (μηπως τον λενε Gary?)

A θυμηθηκα και ενα αλλο 4)Μηπως ξερετε ποιος στο καλο λεει το ''ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ''???!!!!

(Καντε περα καντε περα καντε περα και μου τρωτε τον αερα):blink:

Σας λεει κατι?

το ακουγα στο Γυμνασιο και εχω κολλησει τελειως!

Αν εχετε καποια πληροφορια ή τα ιδια τα τραγουδακια να μου στειλετε θα ημουν ευγνομων!!!!Θα περιμενω Π.Μ.:O

I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain)

Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent:

Παιδιά μήπως έχει ακούσει κανείς ένα τραγοuδακι που παίζεται συχνά σε ραδιόφωνα και πάει κάπως έτσι:"Sometimes , you make me cry, then you,gave me wings and made me fly.......sometimes you make me***, then you stop the world for a while"...klp. Please μήπως ξέρει κανείς τον τίτλο?

Παιδιά μήπως έχει ακούσει κανείς ένα τραγοuδακι που παίζεται συχνά σε ραδιόφωνα και πάει κάπως έτσι:"Sometimes , you make me cry, then you,gave me wings and made me fly.......sometimes you make me***, then you stop the world for a while"...klp. Please μήπως ξέρει κανείς τον τίτλο?

SERHAT & VICTOR LAZLO - TOTAL DISGUISE.mp3

3) Εχω φαει κολλημα με ενα slow ρομαντικο τραγουδακι που ειχα γραψει καποτε απο καπου το βιντεοκλιπ του και μ'αρεσε-δε ξερω καν αν υπηρχε το Μad τοτε- (ηταν ενα ασπρομαυρο οπου ο τραγουδιστης ξυπνουσε και πηγαινε κριτης σε μια οντισιον και ερχοντουσαν ερωτευμενα ζευγαρια..)ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ουτε πως παει,αρα ουτε τα λογια,ουτε τιτλο(για καποιο λογο τωρα μου ηρθε το ''forever love'' αν σας λεει κατι) ουτε τραγουδιστη.:what: Ομως ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ο τραγουδιστης ειναι πρωην μελος των take that.

Οποτε αν δε καταλαβατε για πιο τραγουδι μιλαω τουλαχιστον ξερει κανεις να μου πει τα μελη των Take That?

Οχι Mark Owen ουτε Robbie Williams (μηπως τον λενε Gary?)

Παρότι δεν θυμάμαι το videoclip, μάλλον εννοείς το "Forever love" του Gary Barlow.

Παρότι δεν θυμάμαι το videoclip, μάλλον εννοείς το "Forever love" του Gary Barlow.

Αχ σε ευχαριστω πολυ!!!:yahoo: Ειχα φαει τρελο σκαλωμα!:blink:

Δεν ξερω αν μπορει να βρει κανεις το βιντεοκλιπ αλλα νομιζω αξιζει να το δεις...ειναι πολυ ομορφο...δινει αλλη αξια στο κομματακι!Παω να το κατεβασω:up: :whistle: ...

I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain)

Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent:

Kalimera se olous!!

prosfata sto Atlantis akoysa ena poly oraio tragoudi alla den ksero poios to leei kai pos legetai. To mono poy ksero einai to refrain>>>

EIMAI TORA S ENAN MAGIKO MOV OKEANO,

ZO GIA PANTA, STEKOMAI EKEI

XILIA XRONIA SE PERIMENO NA GYRISEIS KAPOIA KYRIAKH...

kati tetoio. an se kapoion 8ymizei kati na moy steilei pm

eyxaristo poly

[sIGPIC][/sIGPIC]

2) Επισεις δε βρισκω τη κομματαρα του Τερζη που λεει ''Μα τι σου λεω σε ποιον τα λεω,και δικιο να'χω θα πεις πως φταιω...αν μ'αγαπουσες λιγο αν μ'αγαπουσες λιγο δε θα μ'αφηνες να φυγω''

Το δοκιμασα χθες με χιλιους τροπους στο limewire και ή δεν εβγαζε τιποτα ή κανα δυο που μου βγαλαν τη ψυχη να κατεβουν ηταν τελικα κατι ασχετα:fool: ...και τελος αρχισε να κατεβαινει ενα-το οποιο απο χθες κολλησε δε το βλεπω να ολοκληρωνει-αλλα και παλι ειναι πολυ γρηγορο-εως χαρουμενο θα ελεγα:what: σαν χορευτικο,σαν να ειναι live δε ξερω!ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ?Το αργο,το πονεμενο...αυτο που τραγουδαει ο Πασχαλης ολο συναισθημα?Εγω ετσι το θυμαμαι:cry:

A θυμηθηκα και ενα αλλο 4)Μηπως ξερετε ποιος στο καλο λεει το ''ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ''???!!!!

(Καντε περα καντε περα καντε περα και μου τρωτε τον αερα)

Σας λεει κατι?

το ακουγα στο Γυμνασιο και εχω κολλησει τελειως!

το έχω στείλε μου με pm το mail σου!!!

το 4 είναι "Καντε πέρα - Ενδελέχεια" Αλλά δεν το έχω αυτό

μόνο του Τερζή έχω το "Μα τι σου λεω"

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

παιδιά οποιος έχει αυτό εδώ,θα τον παρακαλούσα να μου στείλει ένα pm..thanks προκαταβολικά (580kb)

είναι remix της evanescence..help!

http://briefcase.pathfinder.gr/file/kostakiss_2005/40352/484666 (580kb)

Kalimera se olous!!

prosfata sto Atlantis akoysa ena poly oraio tragoudi alla den ksero poios to leei kai pos legetai. To mono poy ksero einai to refrain>>>

EIMAI TORA S ENAN MAGIKO MOV OKEANO,

ZO GIA PANTA, STEKOMAI EKEI

XILIA XRONIA SE PERIMENO NA GYRISEIS KAPOIA KYRIAKH...

kati tetoio. an se kapoion 8ymizei kati na moy steilei pm

eyxaristo poly

Είναι οι 1550, με το νέο - δεύτερο - τους LP «Κάποια Κυριακή».

δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα,με ποιον το λέει η "evanescence" my immortal είναι τελικά?

Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις 1 σελίδα πίσω, θα έβλεπες οτι έχω απαντήσει ήδη :!:

Αν δεν ξέρεις, να μάθεις. Κανείς δεν ήξερε την πρώτη φορά.

Υπάρχει αναλυτικότατο FAQ, εδώ: http://www.angelos0.com/

Έχει παραγίνει το κακό με το να έρχεστε και να ζητάτε 2-3 κομμάτια ο καθένας τη φορά, τα οποία υπάρχουν κατά κόρον στα p2p. Πρώτα ψάχνουμε κι αν δεν τα βρούμε τα ζητάμε. Sorry που γίνομαι κακός, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου και γι' αυτό έχω σταματήσει πλέον να κάθομαι να κάνω upload σε άτομα που δε μπαίνουν στον κόπο να ψάξουν και λιγάκι. Δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα πάντως, απλά παίρνω το ποστ σου σαν αφορμή.

φιλε μου μην νευριάζεις,καταρχήν δεν σου ζήτησα να μου πεις πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το dc++,αυτό μπορώ να το μάθω,εγώ εξ αρχής έψαχνα το τραγούδι και μονο!το μονο που ήθελα-θέλω να μάθω είναι ποιος το λέει και ποιο τραγούδι είναι..πραγματικά και να μην το ήξερα το συγκεκριμένο πρόγραμμα(το ξέρω αλλα λίγο) δεν θα ρωτούσα στο συγκεκριμένο topic..να σου ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν ήμουν τόσο σαφής σε αυτό που ζητούσα και να σε ευχαριστήσω που μπηκες στον κόπο να με βοηθήσεις..φιλικά κώστας.. ;)

Μόλις τα έστειλα :)

Μήπως ξέρετε ποιος το τραγουδάει?

Και επίσης, ψάχνω το la camisanera. Το έχει κανείς?

Φαντάζομαι πως εννοείς το La Camisa Negra από Juanes. Θα το βρεις σε όλα τα "καλά δισκοπωλεία" (DC, Limewire, Soulseek etc). ;)

:shifty:

Καλημέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο του νέου τραγουδιού (τσιφτετέλι) του Σπύρου Σπυράκου? Το άκουσα μες στον ύπνο-ξύπνιο μου στο Ρυθμό 949 σήμερα το πρωί αλλά ο παρουσιαστής έλεγε αρλούμπες για τον τίτλο του και δεν κατάλαβα τίποτε.

Μήπως λες για το "Σπύρος Σπυράκος - Το έκλεισε το κινητό της"

αυτό είναι το ποιο πρόσφατο!!!

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...