j_gio Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Όπως και να έχει, thanks:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurry-o Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Cris Isaak- Wicked Game thanks dude Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 παιδιά άκουσα ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο σχετικά γνωστό, αλλά δε ξέρω ούτε ποια το λέει, ούτε πως το λένε.. ".. μα είναι αλήθεια μάτια μου..δεν έμαθες.. να δίνεσαι.. δεν έμαθεσ να δίνεσαι.." κάτι λέει για "ανοιχτό βιβλίο και εγώ να γράφω πάνω".. ουφ! μου θυμίζε ευρυδίκη, αλλα δε ξέρω αν είναι αυτή! "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexisAlexis Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Mou exei kollhsei ena tragoudi pou akousthke sto telos ths tanias "loufa kai parallagh" (ths palias-1984) Mhpws xerei kaneis pws tha to vrw ???:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 πριν λιγες μερες επέστρεψα Ελλάδα κι ετυχε να ακουσω σημερα στον "Σφαίρα" εν απο τα καινούργια τραγούδια του Χατζηγιάννη.Νόμιζα οτι ειναι το για παντα αλλα η παρουσιαστρια ειπε οτι λεγεται "δε φευγω" και οντως ενω εχει ιδια μουσικη με το για παντα εχει αλλους στιχους και λιγο πιο αργο ρυθμο.το χει κανεις;μηπως ξερετε ποτε κυκλοφορει το cd; Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 πριν λιγες μερες επέστρεψα Ελλάδα κι ετυχε να ακουσω σημερα στον "Σφαίρα" εν απο τα καινούργια τραγούδια του Χατζηγιάννη.Νόμιζα οτι ειναι το για παντα αλλα η παρουσιαστρια ειπε οτι λεγεται "δε φευγω" και οντως ενω εχει ιδια μουσικη με το για παντα εχει αλλους στιχους και λιγο πιο αργο ρυθμο.το χει κανεις;μηπως ξερετε ποτε κυκλοφορει το cd;παίζει ο σφαίρα καινούρια του χατζηγιάννη;;;; Πάντως το "για πάντα" αρχίζει με τον στίχο "δε φεύγω"... [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 παίζει ο σφαίρα καινούρια του χατζηγιάννη;;;; Πάντως το "για πάντα" αρχίζει με τον στίχο "δε φεύγω"... Το έβαλε και σήμερα ο Γεωργαντάς. Ναι, όντως είναι το καινούριο του Χατζηγιάννη. Και όντως ο σωστός του τίτλος είναι Δε Φεύγω (Ο Γεωργαντάς είπε ότι αυτό το τραγούδι το ξέραμε πρώτα ως Για Πάντα, αλλά τελικά λέγεται Δε Φεύγω. Δεν έχω ιδέα πάντως για το αν έχει ίδια ή διαφορετικά λόγια) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Άκουσα σήμερα στο Nitro μία πολύ ωραία σύγχρονη επανεκτέλεση του Save The Last Dance For Me (των Drifters). Ξέρει κανείς από ποιους/ποιον μπορεί να είναι; :rolleyes: Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Του Michael Buble ίσως; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Του Michael Buble ίσως; :) Όχι... :confused: Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Mou exei kollhsei ena tragoudi pou akousthke sto telos ths tanias "loufa kai parallagh" (ths palias-1984) Mhpws xerei kaneis pws tha to vrw ???:worry: Το έψαχνα πολύ καιρό, είδα κι αποείδα κ το έφτιαξα μονη μου απο το cd της ταινίας.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Ακουσα ενα τραγουδι στο ραδιοφωνο που λεει "i saw you walking in the rain....."!Μηπως το γνωριζει κανεις???Ηθελα να το κανω upload για να το ακουσετε αλλα δεν γνωριζω το τροπο!Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας! http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 το τραγουδι που παιζει στο dreamshow the music ποιο ειναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Άκουσα σήμερα στο Nitro μία πολύ ωραία σύγχρονη επανεκτέλεση του Save The Last Dance For Me (των Drifters). Ξέρει κανείς από ποιους/ποιον μπορεί να είναι; :rolleyes: Billy Joe Royal μήπως? Είναι πολύ καινούργια διασκευή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Billy Joe Royal μήπως? Είναι πολύ καινούργια διασκευή? Τι να σου πω... για καινούρια μου φάνηκε. Τώρα πόσο καινούρια... δεν ξέρω! Θα δοκιμάσω και αυτή που μου λες πάντως! Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Τι να σου πω... για καινούρια μου φάνηκε. Τώρα πόσο καινούρια... δεν ξέρω! Θα δοκιμάσω και αυτή που μου λες πάντως! Η πιο πρόσφατη νομίζω πως είναι του Harry Connick Jr , μάλλον αυτή ψάχνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Μηπως ξερεις κανεις :( , κομματι που παιζει πολυ στο nitro και best , γυναικεια φωνη ψιλοποπακι στους στοιχους υπαρχει συχνα το give it back , και κατι που ακουγετε σαν coing circles , κομματι με αργο bit .Τελευταια ακουσα και απο το best το ιδιο κομματι αλλα σε αλλη version. please please:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spetzouras Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Παιδιά,ένα τραγούδι που λέει ο Καραφώτης σε μια νέα σειρά με κάτι Κρητικούς στο ΑΝΤ1 μήπως ξέρετε πως λέγεται???:O :blink: Σύλλογος Λακώνων Φοιτητών http://www.slf.4t.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Η πιο πρόσφατη νομίζω πως είναι του Harry Connick Jr , μάλλον αυτή ψάχνεις! Όχι φίλε μου, ούτε του Billy Joe Royal, ούτε του Harry Connick Jr η εκτέλεση είναι αυτή που ψάχνω. Αυτές έχουν "oldies" ήχο, ενώ αυτή που ψάχνω είναι καθαρά σύγχρονη. Pop θα έλεγα. Του Michael Buble ήταν πολύ πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω... Ελπίζω να το βρω :rolleyes: Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panozR Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Μηπως ξερεις κανεις :( , κομματι που παιζει πολυ στο nitro και best , γυναικεια φωνη ψιλοποπακι στους στοιχους υπαρχει συχνα το give it back , και κατι που ακουγετε σαν coing circles , κομματι με αργο bit .Τελευταια ακουσα και απο το best το ιδιο κομματι αλλα σε αλλη version. please please:( Gaelle - Give it back (Putsch 79' Lectro Mix) Και σε πιο disco εκτέλεση ως [Eric Wolloman Dub] :) panozR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Το έβαλε και σήμερα ο Γεωργαντάς. Ναι, όντως είναι το καινούριο του Χατζηγιάννη. Και όντως ο σωστός του τίτλος είναι Δε Φεύγω (Ο Γεωργαντάς είπε ότι αυτό το τραγούδι το ξέραμε πρώτα ως Για Πάντα, αλλά τελικά λέγεται Δε Φεύγω. Δεν έχω ιδέα πάντως για το αν έχει ίδια ή διαφορετικά λόγια) Έτσι είναι,κυκλοφόρησε επιτέλους το τραγουδάκι ολόκληρο :happy: Και στο ραδιόφωνο και στο διαδίκτυο. Να υπενθυμίσουμε ότι το καθεστώς των «αιτήσεων» για τραγούδια δεν ισχύει πια οπότε λίγη υπομονή σε όσους το θέλουν και λίγο ψάξιμο ;) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Gaelle - Give it back (Putsch 79' Lectro Mix) Και σε πιο disco εκτέλεση ως [Eric Wolloman Dub] :) :up::yahoo::yahoo::respect:ευχαριστω πολυ panozR δεν μπορεις να φανταστεις τι κολλημα εχω φαει με το κομματι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Ακουσα ενα τραγουδι στο ραδιοφωνο που λεει "i saw you walking in the rain....."!Μηπως το γνωριζει κανεις???Ηθελα να το κανω upload για να το ακουσετε αλλα δεν γνωριζω το τροπο!Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας! Μήπως "Si S - The Rain (Where Do I Begin)" ? (Υπάρχει & σε άλλες εκτελέσεις) Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 psaxnw tragoudi mias ginaikas, kainourgio p leei "paramithia tou anemou kai tis xalimas" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 το τραγουδι που παιζει στο dreamshow the music ποιο ειναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts