djjorgos Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 paidia poia ksena tragoudia htan epitixua to 96-97? psaxnw yia komatia pou akougontousan sto jeronimo groovy opws to 'how much is the fish' ...? episis ena komati pou leei 'i wanna be i wanna be i wanna be your lover, i wanna be next to you(h kati tetoio) sthn arxh tragoudaei mia antrikh fwnh kai meta mpainei kai mia gunaika kai leei ena stixo... help:) Young Deenay feat. Sasha - I wanna be your lover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Παιδιά ψάχνω δυο κομάτια: http://homepages.pathfinder.gr/evagelos_21/1.amr κ http://homepages.pathfinder.gr/evagelos_21/2.amr το δευτερο αφήστε το να παίξει λίγο και θα ακουστεί καλύτερα Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Παιδιά ψάχνω δυο κομάτια: http://homepages.pathfinder.gr/evagelos_21/1.amr κ http://homepages.pathfinder.gr/evagelos_21/2.amr το δευτερο αφήστε το να παίξει λίγο και θα ακουστεί καλύτερα Το 1ο έχει πολύ γνωστή μελωδία... Αλλά δεν... :worry: Το 2ο: «Kim Wilde - Cambodia» :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 δεν είναι της ΚΙΜ αυτό που ψάχνω. είναι remix φετινό Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Sorry then... :worry: Δεν ξεχωρίζει καλά αυτό που ακούγεται όπως καταλαβαίνεις... :p Ίσως είναι αυτό, αν και δεν είναι φετινό... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalakis_4 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Παιδιά ψάχνω δυο κομάτια: http://homepages.pathfinder.gr/evagelos_21/1.amr κ http://homepages.pathfinder.gr/evagelos_21/2.amr το δευτερο αφήστε το να παίξει λίγο και θα ακουστεί καλύτερα Το δεύτερο είναι 'Zac F - Lovers Come' Το δε πρώτο δε βγάζω άκρη είναι πολύ μικρό το απόσπασμα και καθόλου καθαρό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Ψαχνω ενα τραγουδι που ακουσα χτες, δεν ξερω τον τιτλο, κατι σε dance/house πρεπει να ειναι και οι στιχοι ειναι καπως ετσι: i desire, i want you Αλλα δεν θυμαμαι παραπανω, ειμουν και λιγο dizzy χτες που το'παιξε... Any help appreciated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Παιδιά ψάχνω δυο κομάτια: http://homepages.pathfinder.gr/evagelos_21/1.amr κ http://homepages.pathfinder.gr/evagelos_21/2.amr το δευτερο αφήστε το να παίξει λίγο και θα ακουστεί καλύτερα Το πρώτο είναι "Κωνσταντίνος Βασιλιάδης feat. Μάριεν - Δεν έφυγες λεπτό" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magicnio Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 magic sto esteila to nuxterino an exeis dc ta vriskeis ola ekei Eυχαριστώ πολύ για το κομμάτι!Το κατέβασα! Με συντροφευει τις 2 τελευταίες νύχτες. Σορρύ που αργησα να σε ευχαριστήσω αλλά μου είχε τελειώσει η κάρτα του Internet και χθες(Θεοφάνια) που να έβρισκα!:) Το DC++ το έχω αλλά δεν μπορώ να το χειριστώ αλήθεια ξέρετε αν το WinMX είναι ακόμα ανοιχτό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Καλησπέρα παιδία ! ψάχνω ένα τραγούδι της Αρβανιτάκη που λέει για νησιά στο οποίο συμμετέχει και μια παιδική χορωδία …Θυμάμαι ότι έλεγε κάτι για Ικαριά Ξέρετε ποιό είναι ? Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Γειά σας παιδιά.. Σαν να άκουσα χθες σε μια σειρά στο mega τα μεσάνυχτα, ένα τραγούδι που μοιάζει με το "Εγώ για σένα" της Χρηστίδου αλλά σε άλλη γλώσσα, πολύ καλύτερο;) . Καμία πληροφορία ποιό είναι? Ευχαριστώ:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Μου λέει οτι πρέπει να το αγοράσω αλλα πιο κάτω λεει οτι το κατεβάζεις (δωρεάν) τελικά τι να κάνω?Ρωτήστε και συνεχίστε τη συζήτηση αυτή στο σωστό thread παρακαλώ :) Αναζήτηση: Γυναικεία φωνή: "Μείνε δίπλα μου για σένα Πες πως έμεινες για μένα η αλήθεια και το ψέμα..." [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Γειά σας παιδιά.. Σαν να άκουσα χθες σε μια σειρά στο mega τα μεσάνυχτα, ένα τραγούδι που μοιάζει με το "Εγώ για σένα" της Χρηστίδου αλλά σε άλλη γλώσσα, πολύ καλύτερο;) . Καμία πληροφορία ποιό είναι? Ευχαριστώ:) Adriano Celentano - Ancora Vivo ;) (στο «Κόκκινο Δωμάτιο» πρέπει να το άκουσες, έτσι; ;)) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Adriano Celentano - Ancora Vivo ;) (στο «Κόκκινο Δωμάτιο» πρέπει να το άκουσες, έτσι; ;)) Ευχαριστώ πάω για <<αγορά>>:) . Υποθέτω ότι ήταν αυτή η σειρά. Η αδερφή μου το έβλεπε και εγώ απλά άκουγα;) .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Αναζήτηση: Γυναικεία φωνή: "Μείνε δίπλα μου για σένα Πες πως έμεινες για μένα η αλήθεια και το ψέμα..." 'C:Real - Μείνε δίπλα μου' :) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magicnio Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Αναζήτηση: Γυναικεία φωνή: "Μείνε δίπλα μου για σένα Πες πως έμεινες για μένα η αλήθεια και το ψέμα..." C-Real - Mείνε δίπλα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 de ksero an kapoios to postare prin apo mena..epsaksa stis teleutaies 3 selides kai de brhka kati anazhto loipon to tragoudaki pou paizei sth diafhmish tou attica.. an e kano la8os "f@cking magic" prepei na legete..any help? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Μια απαραίτητη διευκρίνηση: Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο θέμα δημιουργήθηκε, ώστε να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τραγούδια, που ακούσατε στο ραδιόφωνο, σε κάποιο μαγαζί (κέντρο διασκέδασης, club, καφετέρια) ή οπουδήποτε αλλού και δεν γνωρίζετε τον τίτλο ή τους συντελεστές τους. Παράλληλα, σας δίνει τη δυνατότητα να προτείνετε στα υπόλοιπα μέλη αγαπημένα σας τραγούδια. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δε δημιουργήθηκε για να αποτελέσει μέσο ανταλλαγής με χρήση e-mail, προσωπικών μηνυμάτων ή/και άλλων μεθόδων. Μηνύματα τα οποία περιέχουν requests για τραγούδια (π.χ. «στείλτε μου αυτό με PM»), links για download (π.χ. «κατεβάστε το αυτό από εκεί») και όχι προτάσεις ή αναζητήσεις, θα διαγράφονται άμεσα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Να προτείνω Simon Webbe (πρώην μέλος των Blue) - No Worries. Εύθυμο τραγουδάκι :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 de ksero an kapoios to postare prin apo mena..epsaksa stis teleutaies 3 selides kai de brhka kati anazhto loipon to tragoudaki pou paizei sth diafhmish tou attica.. an e kano la8os "f@cking magic" prepei na legete..any help? Mpas kai einai to neo ths Xalkith? Is it f$cking magic nomizo legete... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Καλησπέρα παιδία ! ψάχνω ένα τραγούδι της Αρβανιτάκη που λέει για νησιά στο οποίο συμμετέχει και μια παιδική χορωδία …Θυμάμαι ότι έλεγε κάτι για Ικαριά Ξέρετε ποιό είναι ? Πάμε ξανά στα θαύματα - Ελευθερία Αρβανιτάκη Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Παιδιά άκουσα σήμερα ένα τραγούδι με τη μουσική του You των Twoface, αλλά με ελληνικό στίχο και γυναικεία φωνή. Ξέρετε ποια είναι η καλλιτέχνις και πώς λέγεται; :) Ένα μήνα μετά άκουσα και πάλι το τραγούδι στον village και έμαθα λεπτομέρειες. Η κοπέλα που το τραγουδάει λέγεται Σοφία Στρατή και το τραγούδι "Μια Πεταλούδα". Δυστυχώς δεν το βρήκα στο dc++... :worry: Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xmperop1 Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Ψάχνω ενα τραγουδι που ακουσα φευγαλεα και στους στοιχους αναφερει "η αγαπη ειναι πονος" η κατι τετοιο η μουσικη του λιτη με κιθαρα και αρμονιο-συνθεσαιζερ αν δεν κάνω λάθος. help!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 εγω να προτεινω της πεγκυ ζηνα το Μη ρωτατε γιατι πινω... ωραιο κομματι....ειδικα για ερωτευμενους... Μη ρωτατε γιατι πινω, πινω αποψε στην υγεια του, για ο,τι προλαβα να ζησω λιγο μες την αγκαλια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Mpas kai einai to neo ths Xalkith? Is it f$cking magic nomizo legete... ayto einai alla de to brisko pou8ena... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts