kotetsi Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 akousa ena tragoudi pou pai HERE COMES THE SUDDEN NIGHT prepi na inai palio to xeri kanis???? an to xerete piteo mono onoma tou tragoudioiu an thelete stilte to mou kai mail sto mikeporomenos@gmail.com Δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο, εμένα πάντως όταν διάβασα τους στίχους μου ήρθε στο μυαλό το Summer Son των Texas Here comes the summer's son He burns my skin I ache again I'm over you Λέμε το ίδιο ή καμία σχέση? :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο, εμένα πάντως όταν διάβασα τους στίχους μου ήρθε στο μυαλό το Summer Son των Texas Here comes the summer's son He burns my skin I ache again I'm over you Λέμε το ίδιο ή καμία σχέση? auto inai file.To katevasa tora! efxaristo paraaaaaaaaaaaa poli :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Cristina σε ευχαριστώ αλλά εγώ ψάχνω για το remix του song for denise που ακούγεται συχνά στο ραδιόφωνο. Έχεις κάτι υπόψιν σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Cristina σε ευχαριστώ αλλά εγώ ψάχνω για το remix του song for denise που ακούγεται συχνά στο ραδιόφωνο. Έχεις κάτι υπόψιν σου; Ίσως αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις λίγο προσεκτικότερα τις απαντήσεις θα έβλεπες ότι σε έχει καλύψει η Cristina με την πρώτη της απάντηση: Ketjak - A song for her :what: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godiva Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Είστε φοβεροί! Τι μνήμη είναι αυτή που έχετε! Θα με βοηθήσετε κι εμένα; Ψάχνω δύο τραγουδάκια που παίζει συνέχεια ο Red 96.3: Το ένα πάει κάπως έτσι: "Looking out so beautiful ... we've got too much to hide..." Και το άλλο είναι αυτό που στο βιντεοκλίπ δείχνει έναν άντρα & μια γυναίκα με ομπρέλλες, που ζωγραφίζουν σε μια αφίσα στο δρόμο, χωρίς να γνωρίζονται... Και πάει κάπως έτσι "...If you had a bad day..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Και το άλλο είναι αυτό που στο βιντεοκλίπ δείχνει έναν άντρα & μια γυναίκα με ομπρέλλες, που ζωγραφίζουν σε μια αφίσα στο δρόμο, χωρίς να γνωρίζονται... Και πάει κάπως έτσι "...If you had a bad day..." Bad day - Daniel Powter Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godiva Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Κι ένα ακόμα, πάει κάπως έτσι: I don’t mind… I’ll be fine I can’t get a life if my heart is not in it… I lost my faith in the summertime... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Είστε φοβεροί! Τι μνήμη είναι αυτή που έχετε! Θα με βοηθήσετε κι εμένα; Ψάχνω δύο τραγουδάκια που παίζει συνέχεια ο Red 96.3: Το ένα πάει κάπως έτσι: "Looking out so beautiful ... we've got too much to hide..." MOBY - Beautiful 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Κι ένα ακόμα, πάει κάπως έτσι: I don’t mind… I’ll be fine I can’t get a life if my heart is not in it… I lost my faith in the summertime... OASIS - The Importance Of Being Idle 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 xereis kaneis poios tragoydaei to {play that song}?? Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 xereis kaneis poios tragoydaei to {play that song}?? Μηπως εννοεις MARIAH CAREY - DON'T PLAY THAT SONG ή Kelly Clarkson - Don't Play That Song 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Αν μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το παρακατω instrumental καντε κλικ εδω (352kb) Μου φαινεται οτι ειναι απο ταινια αλλα μπορει να κανω και λαθος 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Ίσως αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις λίγο προσεκτικότερα τις απαντήσεις θα έβλεπες ότι σε έχει καλύψει η Cristina με την πρώτη της απάντηση: Ketjak - A song for her Κατέβασα αυτό το κομμάτι που πρότεινε αρχικά η Χριστίνα(πριν βάλω το sample) και δεν είχε καμιά σχέση με αυτό που έψαχνα. Anyway, θα κάτσω να ψάξω μόνος για to remix τώρα που γνωρίζω το αυθεντικό(song for denise) χάρη στη Χριστίνα. ΟΚ ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cartsiu Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Ψάχνω ένα τραγούδι του Tiga που παίζει τελευταία σχετικά στα clubs και στα ραδιόφωνο.. Δεν θυμάμαι τίτλο ή κάτι άλλο πάντων πρέπει να είναι το τελευταίο του... http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pom Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 κατι δυσκολο απο μενα..στο χθεσινο επεισοδιο του εργου με τον Μαρκουλακη που κανει τον αναριχιτη καποια στιγμη ηταν ο φιλος του και μεσα στο αυτοκινητο και οδηγουσε , την συγκεκριμενη στιγμη επαιζε ενα τραγουδι rock που στους στοιχους ελεγε "i can't wait this staff ...the life is...." δεν ειμαι πολυ σιγουρος για τους στοιχους το κομματι ειναι πολυ γνωστο και το ψαχνω απεγνωσμενα....Thanks in advance... Live Streaming από Ζάκυνθο και Stigma FM 97.6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Ψάχνω ένα τραγούδι του Tiga που παίζει τελευταία σχετικά στα clubs και στα ραδιόφωνο.. Δεν θυμάμαι τίτλο ή κάτι άλλο πάντων πρέπει να είναι το τελευταίο του... maybe "isst" ? http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Paidia mhpws xerete ena tragoudi pou leei"gia sena matia mou xalali pou me eftases s'ayto to xali hpia apopse ena boukali katastrafhka...".H fwnh mou moiazei me tou Alkaiou alla den vrhka tipota... BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Πως λέγεται το τραγούδι στις Μαγισσες της Σμύρνης;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 ένα τραγούδι που λέει this love is unbreakable ποιος το λέει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 paidia en palio tragoudi rock pu leei i'm addicted to you.... to xerei kaneis??? Einai poly gnwsto Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 paidia en palio tragoudi rock pu leei i'm addicted to you.... to xerei kaneis??? Einai poly gnwsto Seniorita - James Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment_ Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 ρε παιδια ζηταω ελεος. ενας dj τεσπα! πως λεγεται το μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε της μερκουρη στα αραβικα? ενοοω το πρωτο που χε βγει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Xanadu_Varietes_-_El_lella_doub__Napipai_Go http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 ρε παιδια ζηταω ελεος. ενας dj τεσπα! πως λεγεται το μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε της μερκουρη στα αραβικα? ενοοω το πρωτο που χε βγει? μηπως λες το Memphis UG pres.D.N.U. - Ya Baba??? http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 μηπως λες το Memphis UG pres.D.N.U. - Ya Baba??? Όχι, αυτό που λέει ο Finn είναι. Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts