Jump to content

Μουσικές Προτάσεις και Αναζητήσεις! [IV]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει κανεις ποιος ειναι ο τιτλος ενος τραγουδιου που εχει την μουσικη του La Isla Bonita αλλα διαφορετικα lyrics??? Αυτος που τραγουδαει ειναι ανδρας....

υγ: Δεν εννοω των Squezeze Up!!!

Mase-My Harlem Lullaby.Auto einai to tragoudi pou psaxneis

BMW RULES

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια γεια!

ψαχνω ενα τραγουδι, το λεει ο Χρηστος Δαντης. ειναι μαλλον δικο του, ειναι πολυ το στυλ του. στην αρχη εχει 1 λεπτο περιπου μονο μουσικη και μετα λεει στα λογια "αυτα δεν ητανε φιλια, αυτα ητανε ζαλη, ητανε δωρο απ'τον θεο και δωρο απ'την φυση" το ξερετε? thanx

Mic is always on line!

To τραγουδι που ακουγεται στους τιτλους του Big Mother και παλια στο Big Brother ποιο ειναι?

Δεν έχω δει τη σειρά αυτή, αλλά αν όντως είναι το ίδιο κομμάτι με το Big Brother, τότε μάλλον ψάχνεις το «BB Project - The Brother's Theme». :)

Ξερει μηπως κανεις ποια τραγουδησε την ελληνικη version του 'Ιce for the sun' των 'Ace of base' με τίτλο 'Πες που το πας' ??????????Προσπαθω να το βρω και δεν ξερω ποια το λεει..

Νομιζω,αν θυμαμαι καλα,το ρεφραιν ηταν καπως ετσι..

'Πες που το πας

τι θελεις κι αλλο εμενα δε ζητας

Δεν αποκλειω

να σου πω αντιο.

..πες μου τωρα τη ζητας..'

Ξερει μηπως κανεις ποια τραγουδησε την ελληνικη version του 'Ιce for the sun' των 'Ace of base' με τίτλο 'Πες που το πας' ??????????Προσπαθω να το βρω και δεν ξερω ποια το λεει..

Νομιζω,αν θυμαμαι καλα,το ρεφραιν ηταν καπως ετσι..

'Πες που το πας

τι θελεις κι αλλο εμενα δε ζητας

Δεν αποκλειω

να σου πω αντιο.

..πες μου τωρα τη ζητας..'

Δεν ξέρω ποιο είναι το τραγούδι που θες, αλλά των Ace of Base λέγεται «The Sign» (ο στίχος λέει: I saw the sign). :)

Τελικά το instrumental που εψαχνα παίζει στην ταινία Оceans 12 στη σκηνή που ο Γάλλος (ή Ιταλός?) τους εξηγεί πως θα περάσει τα laser στο μουσείο.

Ξέρει κανέις τίτλο απ το κομμάτι?

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Τελικά το instrumental που εψαχνα παίζει στην ταινία Оceans 12 στη σκηνή που ο Γάλλος (ή Ιταλός?) τους εξηγεί πως θα περάσει τα laser στο μουσείο.

Ξέρει κανέις τίτλο απ το κομμάτι?

Nikkfurie de La Caution - The a la menthe

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Σε υπερευχαριστώ.Το ψαχνω κανα μήνα τώρα αλλά δε μπορουσα να εξηγησω σε κανέναν πως πάει το κομμάτι ωστε να με βοηθησουν.Τυχερός που πέτυχα την ταινία σημερα στο multivision κι ακριβώς σ αυτή τη σκηνη

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Aν θελεις και την πρώτη εκτέλεση του 'Το νου σου κύριε οδηγέ' ...la solitudine απο Laura Pausini πες μου να σου το στειλω(ακόμα και βιντεκλιπ!) :) :cool:

Παιδια αν και ειναι λιγακι εως πολυ απίθανο.......μηπως εχει κανεις βαση δεδομενων με τα τραγούδια του Φεστιβαλ τραγουδιου Θεσ/κης?Συγκεκριμένα ψάχνω να βρω το τραγουδι 'ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ' που πήρε το βραβειο το 1979 ..ερμηνευτής Γιάννης Δημητράς και στιχοι-μουσική Κώστας Μπίγαλης..

mporite na akousete kai na mou peite pio kommati einai ayto??? http://briefcase.pathfinder.gr/contents/geohacksx1/38163

Papa Roach - Last Resort (Από τα κομμάτια που ακούγονται πολύ δυνατά :) )

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Διορθωστε με αμα ειμαι λαθος,αλλα η μελωδια ειναι το soundrack της ταινιας beverly hills cop η καπως ετσι.Εαν το βρω θα στο στειλω(καπου χωμενο σε κανα σκληρο θα ειναι)Στειλε μου με pm to emali sou

Οχι, σωστος εισαι. Μαλλον ο φιλος mobilemaster ψαχνει το πασιγνωστο disco κομματι Axel F απο το soundtrack του Μπατσου του Μπεβερλυ Χιλς (Beverly Hills Cop)... :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

ενα κομματι της αλεξιου μαζι με μια αλλη τραγουδιστρια ξερετε πιο ειναι?δεν πρεπει να ειναι απο δισκο της αλεξιου

ενα κομματι της αλεξιου μαζι με μια αλλη τραγουδιστρια ξερετε πιο ειναι?δεν πρεπει να ειναι απο δισκο της αλεξιου
τίτλος :αχ και να σε είχα εδώ

τραγουδίστρια :ζωη παπαδοπουλου +αλεξιου

housakia kuriws

1 me mpasa

2

3

4

(sto briefkase sto pathfinder,pio panw uparxei to koumpi pou leei apo8hkeush/emfanish...se merikous to pezei me thn mia k se allous kanei erwthsh an 8eleis na apo8hkeutei kapou...pws mporeis na to apo8hkeueis an den bgazei erwthsh?

housakia kuriws

1

2

3

4

(sto briefkase sto pathfinder,pio panw uparxei to koumpi pou leei apo8hkeush/emfanish...se merikous to pezei me thn mia k se allous kanei erwthsh an 8eleis na apo8hkeutei kapou...pws mporeis na to apo8hkeueis an den bgazei erwthsh?

File Kage mou bgazei synexeia ayto to mynhma { - Unable to locate image -} otan pataw gia download :confused: !!!

Ενα τραγουδι που λεει συνεχεια "Ι believe in you", απο λεπτη γυναικεια φωνη, ξερει κανεις ποιος το τραγουδάει? μαλλον καινουριο ειναι γιατι το ακουσα στο banana

thnx

1,2Tbytes

Παιδες ακουσα σημερα ενα φανταστικο τραγουδακι αλλα δεν γνωριζω τον τιτλο του (τι περιεργο,ε?)!! Ειναι ενα dance κομματακι που επαναλαμβανοταν η φραση:

Come on, make a move on me...

Εχεις κανεις καμια ιδεα?

Παιδες ακουσα σημερα ενα φανταστικο τραγουδακι αλλα δεν γνωριζω τον τιτλο του (τι περιεργο,ε?)!! Ειναι ενα dance κομματακι που επαναλαμβανοταν η φραση:

Come on, make a move on me...

Εχεις κανεις καμια ιδεα?

Only 4 u... Joey Negro - Make A Move On Me ;)

:shifty:

Ενα τραγουδι που λεει συνεχεια "Ι believe in you", απο λεπτη γυναικεια φωνη, ξερει κανεις ποιος το τραγουδάει? μαλλον καινουριο ειναι γιατι το ακουσα στο banana

thnx

Μάλλον Kylie Minogue - I Believe In You

Για βοηθήστε με που έχω μείνει λίγο πίσω επειδή έλειπα (γιατί όλο και κάπου θα έχει ξαναναφερθεί). Κάτα πάσα πιθανότητα δε θα χρειαστούν τα samples αλλά τα έβαλα έτσι κι αλλιώς :)

Αναζήτηση 1: έχει το σφύριγμα του killer song στην αρχή, αλλά είναι άλλο τραγούδι, γυναικεία φωνή. sample 1. (48,5KB)

Αναζήτηση 2: Ελληνικό:

Τι παράξενος που είναι ο έρωτας

στην αρχή του αγαπάς και στο τέλος του πονάς

και εγώ τώρα μόνος περπατώ

.....

Χωρίς εσένανε είμαι ένα τίποτε

μια κουκίδα στον χάρτη χαμένη

sample 2 (49,5KB)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

το post σου το είδα τώρα και δεν πρόλαβα να ακούσω.apo ότι θυμάμαι,πριν 1-2 χρονια που άκουγα λίγο starfm,ειχε μια υπηρεσία που εστελνες μήνυμα και σου εστελνε τι επαιζε εκείνη την στιγμή..επίσης εάν είσαι "συνδεδεμένος" στο internet εκείνη την στιγμή μπορείς να πας εδώ..( http://www.starfm.gr/on_air/player.php ) λέει ποιο τραγούδι παίζει εκείνη την στιγμή και επίσης λέει και το επόμενο που θα παίξει..ελπίζω να σε βοήθησα! ;)

.....

sample 2 (49,5KB)

Πρέπει να είναι ένα παλιό τραγούδι των Vips τέλος '80 αρχή '90.

Για βοηθήστε με που έχω μείνει λίγο πίσω επειδή έλειπα (γιατί όλο και κάπου θα έχει ξαναναφερθεί). Κάτα πάσα πιθανότητα δε θα χρειαστούν τα samples αλλά τα έβαλα έτσι κι αλλιώς :)

Αναζήτηση 1: έχει το σφύριγμα του killer song στην αρχή, αλλά είναι άλλο τραγούδι, γυναικεία φωνή. sample 1. (48,5KB)

.....

sample 2 (49,5KB)

1: Terranegra & Alycia Stefano - Ritmo caliente

2: VIP's - Χωρίς εσένα (Αν και δεν ακούγεται καλά, μάλλον το remix πρέπει να είναι)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...