elefas Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Πιασάρικο μπαροκλαμπόβιο μπιτάκι με ρεφραίν: "...I want to get naked with you..." (αν το ακούω σωστά) Ξέρει κανείς τίτλο/συγκρότημα; [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Πιασάρικο μπαροκλαμπόβιο μπιτάκι με ρεφραίν: "...I want to get naked with you..." (αν το ακούω σωστά) Ξέρει κανείς τίτλο/συγκρότημα; Naked - Dj raw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 exei kapoios ena song pou leei kati gia founta kalamatiani???? ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 exei na mou proteinei kaneis tipota ksena kommatia pou na paizei toumperleki? akousa to clap your hands kai porothika :) ... I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Alo, psahnw ena track se style reggaetone opos polla pou vgenun tora.Einai instrumental alla de mporw na ksehorisw ti organo einai..akornteon einai..violi einai..tha sas gelasw..einai mono afto to organo kai einai arketa grigoros o rythmos.logika tha pezei stous radio-fonikous stathmous athinas-thessalonikis :P http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 ξερετε πως λεγεται το νεο τραγουδι των ταττου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 ξερετε πως λεγεται το νεο τραγουδι των ταττου? All About us 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Μηπως ξερετε πως λεγετε το τραγουδι που λεει ΄΄εοεο εοεο΄΄ της μερκουρι παντως δεν ειναι γιατι νομιζα πως εκει ητανε . Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Μηπως ξερετε πως λεγετε το τραγουδι που λεει ΄΄εοεο εοεο΄΄ της μερκουρι παντως δεν ειναι γιατι νομιζα πως εκει ητανε . "Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δε μπορούμε" :) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 "Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δε μπορούμε" :) thanks file mou Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Πως λεγεται το τραγουδι του Μακροπουλου που λεει ''Οτι ειμαι μονος μου και με λιωνει ο πονος μου...''; Το χει καποιος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 2pak - ghetto gospel !! why'd have to fall in love with you(to remix) !! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ρε σεις...Ενα ελληνικο τραγουδι..τσιγγανικο για την ακριβεια που λεει μπαιλαμοοοος μπλα μπαιλαμοοοος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Eνα απο τα καινουρια των U2 που λεει everything you do..το ξερετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Υπαρχει ενα τραγουδι με τιτλο Everything you do, ομως δεν ειναι απο U2. http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ρε σεις...Ενα ελληνικο τραγουδι..τσιγγανικο για την ακριβεια που λεει μπαιλαμοοοος μπλα μπαιλαμοοοος... Φωτεινή - Μπαλαμός ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Η Φωτεινη το ειπε στο Fame Story. Kανονικα πρεπει να το λεει ο Β. Παιτερης, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Τασο-Ελλαδα, το πηρες το τραγουδι; http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Μα...το hung up ειναι! http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 [...] Ξερει κανεις ποια ειναι αυτα τα τραγουδια ??http://briefcase.pathfinder.gr/contents/nos_55/39675o [...]jimmys324@gmail.com Είχα κάθε καλή διάθεση να σε βοηθήσω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ακούσω amr :worry: Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Πολυ ακουγεται τελευταια, μου αρεσει αλλα δε μπορω να βρω τιτλο! καποιος να με βοηθησει? Εχω κανει ηχογραφηση απο το κινητο μου, και ειναι σε μορφη ΑΜR ΔΕΙΓΜΑ EΔΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Πολυ ακουγεται τελευταια, μου αρεσει αλλα δε μπορω να βρω τιτλο! καποιος να με βοηθησει? Εχω κανει ηχογραφηση απο το κινητο μου, και ειναι σε μορφη ΑΜR ΔΕΙΓΜΑ EΔΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! File kapoio remix einai apo Bon Garcon - Freek U :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Πολυ ακουγεται τελευταια, μου αρεσει αλλα δε μπορω να βρω τιτλο! καποιος να με βοηθησει? Εχω κανει ηχογραφηση απο το κινητο μου, και ειναι σε μορφη ΑΜR ΔΕΙΓΜΑ EΔΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Από Bon Garcon έχω ακούσει 3 εκτελέσεις του Freek U. Η μία είναι ψιλοhiphop, με φωνητικά από μία τύπισσα ονόματι Vula (από το Paraskevula?? :p). Η δεύτερη δεν λέγεται Freek U, αλλά Freekin' (Full Intention Mix) και έχει ελάχιστα λόγια (σε κάποια φάση ακούγεται μόνο το all I want is to freak you) και είναι dance κομμάτι (ίσως house?... δεν ξέρω καθόλου αυτά τα είδη :rolleyes: ) Και η τρίτη είναι ακριβώς όπως η δεύτερη, με τη διαφορά ότι έχει λόγια σε όλο το κομμάτι. Την τρίτη την ψάχνω :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Παιδιά μήπως έχει ή μπορεί να βρει κανείς τους στίχους του I believe it (του αγγλικού "Όλο λείπεις") της Δέσποινας Βανδή; Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Ένα τραγούδι που επαναλαμβάνει συνέχεια τη φράση "Monte Carlo, Monte Carlo", πως λέγεται; Είναι αρκετά, για να μην πω πολύ παλιό. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Εχει κανεις να μου στειλει τα : Don't phunk with my heart - Black Eyed Peas Precious - Depeche Mode Lift me up - Moby Get up - DJ Ross Ξερει κανεις ποια ειναι αυτα τα τραγουδια ??http://briefcase.pathfinder.gr/contents/nos_55/39675o Οποιος εχει καποιο-α απο αυτα και μπορει να μου τα στειλει να τα στειλει στο jimmys324@gmail.com Ta kommatia pou psaxneis einai: 1(pou einai to idio me to 3): natalie imbruglia - shiver 2: duran duran - what happens tomorrow 4: papi sanches - enamorame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts