tasosgreece Δημοσιεύτηκε August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 29, 2005 Θέλω την βοήθεια σας... Επειδή τα Mp3s που κατεβάζουμε όλοι η συμπιεσή τους δεν είναι σταθερή, τη μια 128 την άλλη 192 κ πάει λέγοντας... Ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να σταθεροποιεί την συμπίεση εκεί που θέλω κ να είμαστε όλοι χαρούμενοι??? :D Ευχαριστώ...!!! Παράθεση ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Αυτό που ζητάς γίνεται με το Musicmatch. Πηγαίνεις στην καρτέλα File ---> Convert, επιλέγεις στην πρώτη στήλη τα τραγούδια που θέλεις να επεξεργαστείς, στη δεύτερη το φάκελο προορισμού, το φορμά και την ποιότητα και πατάς Start. Αν δώσεις ίδιο φάκελο προορισμού, το πρόγραμμα θα ρωτάει πριν διαγράψει το παλιό track (μιας και θα έχουν το ίδιο filename). Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα χρειαστεί να περάσεις πάλι τα ID3 tags (αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο). Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. August 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Ευχαριστώ πολύ θα ψάξω να το βρω! Musicmatch Jukebox??? Αυτό εννοείς? Παράθεση ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Ευχαριστώ πολύ θα ψάξω να το βρω! Musicmatch Jukebox??? Αυτό εννοείς? Αυτό εννοεί! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelaras_AF Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Θέλω την βοήθεια σας... Επειδή τα Mp3s που κατεβάζουμε όλοι η συμπιεσή τους δεν είναι σταθερή, τη μια 128 την άλλη 192 κ πάει λέγοντας... Ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να σταθεροποιεί την συμπίεση εκεί που θέλω κ να είμαστε όλοι χαρούμενοι??? :D Ευχαριστώ...!!! Θελεις δηλαδη να αλλαξεις τη συμπιεση των ηδη συμπιεσμενων mp3 ??? Το αποτελεσμα θα ειναι χειροτερο απο το υπαρχον . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Tha simfwnisw me ton Stelaras_AF ... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Θελεις δηλαδη να αλλαξεις τη συμπιεση των ηδη συμπιεσμενων mp3 ??? Το αποτελεσμα θα ειναι χειροτερο απο το υπαρχον . Εάν ένα mp3 είναι στα 128 και με το musimatch που αναφέρατε το πάμε στα 192 η ποιότητα θα είναι χειρότερη απ'ότι πριν? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelaras_AF Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Εάν ένα mp3 είναι στα 128 και με το musimatch που αναφέρατε το πάμε στα 192 η ποιότητα θα είναι χειρότερη απ'ότι πριν? Ναι , θα ειναι χειροτερη . Σκεψου οτι ξεκινας απο το wav (ασυμπιεστο) 1)Συμπιεζεις στα 128Kbit ... Περιπου 1/8 συμπιεση . Μιλαμε για mp3 , δηλαδη απωλεστικο αλγοριθμο συμπιεσης . Οποτε χανεις χιλλιες δυο πληροφοριες . 2)Ξανασυμπιεζεις στα 192kbit (Στην ουσια συμπιεζεις παλι) . Αρα χανεις και αλλες πληροφοριες . Ακομη και αν το γυρισεις παλι σε wav και μετα το κανεις 192kbit , παλι εχεις χασει περισσοτερα . Δεν εχει σημασια οτι ειναι μεγαλυτερο το bitrate . Ειναι απωλεστικος ο αλγοριθμος συμπιεσης mp3 . Πως ειναι δυνατον, δηλαδη , οι πληροφοριες που χαθηκαν στην 1η συμπιεση , να ξαναβρεθουν ?? Απλα δεν γινεται . Γι'αυτο , καλυτερα ασε τα τραγουδια σου στο αρχικη τους bitrate. Αν κανεις ελεγχο με καποιο spectrum analyzer , θα δεις οτι οντως με αυτο που σκεφτεσαι να κανεις , χανεις ποιοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Thanks για τις διευκρινίσεις:) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelaras_AF Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Τιποτα ;) Επισης να ξερεις οτι παιζει ρολο και ο encoder που εχει γινει η συμπιεση . Υπαρχουν προγραμματα που σου δειχνουν με τι encoder εχει φτιαχτει το καθε mp3. Ενα κλασσικο ειναι το encspot . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Εγώ χρησιμοποιώ το easy cd-da extractor και κάνει καί επανασυμπίεση και ριπάρει cd. Σε γενικές γραμμές πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Θέλω την βοήθεια σας... Επειδή τα Mp3s που κατεβάζουμε όλοι η συμπιεσή τους δεν είναι σταθερή, τη μια 128 την άλλη 192 κ πάει λέγοντας... Ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να σταθεροποιεί την συμπίεση εκεί που θέλω κ να είμαστε όλοι χαρούμενοι??? :D Ευχαριστώ...!!! Εννοείς ότι ανεβοκατεβαίνει η συμπίεση στο τραγούδι; Αν ναι, αυτό συμβαίνει γιατι έχει ριπαριστεί με VBR δηλαδη το bitrate αλλάζει(δεν είναι σταθερό για όλο το τραγούδι) έτσι ώστε εκεί που χρειάζεται αυξημένο bitrate να αυξάνεται και εκεί που δεν χρειάζεται να μειώνεται. Όπως είπαν και τα παιδιά οποιαδήποτε τροποποίηση μονο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts