Nagata Δημοσιεύτηκε January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2021 (edited) Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που θυμάμαι να ανυπομονούσα να γράψω για νέο ραντεβού με όλη την παρέα, ξέρετε, τότε που μαζευόμασταν όλοι εδώ Βόρεια και γινότανε ένας μικρός χαμός με ατελείωτες ώρες συζητήσεων για Android και iOS συσκευές. Ήταν ωραία ρε σεις και σαν να μου έλειψε εμένα αυτός ο χαβαλές, τι λέτε, υπάρχει όρεξη για να το επαναλάβουμε μετά από περίπου 3 χρόνια; Φυσικά για μετά lockdown εποχή Edited January 9, 2021 by Nagata Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 (edited) ελα ρε παίδαρε! με ελειψαν και εμενα αυτα(οι συναντήσεις κυρίως γιατι σε κατι ανεπίσημο πρεπει να ηρθα μια 2 φορες) , αν και δεν ημουν τόσο ενεργός,με αρκετους μειναμε στο ενα "γεια, ειμαι ο ταδε, χαρηκα" θα με πεις λογικο με τοσα ατομα! παντως αν κανονιστει κατι και μας επιτρεψουν οι συνθηκες ειμαι μεσα (αν και ο ελεύθερος χρονος ειναι περιορισμένος πλεον) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 9, 2021 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 εννοείται πως είμαι μέσα..αυτά δεν τα ρωτάνε:cool: Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 14, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Απορώ που δεν γράψανε και άλλοι, μάλλον δεν μας μυρίστηκαν ακόμα.... Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Μέσα κι εγώ, όταν τελειώσουν οι καραντινες! Να θυμηθούμε τα παλιά και να μιλήσουμε για τα καινούρια! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Θετικός είμαι, αλλά δεν ξέρω πώς θα είμαι τότε... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 εκτός απρόοπτου και εγώ μέσα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Τώρα σας πήρα χαμπάρι κι εγώ. Μέσα κι εγώ. Ελπίζω να λήξουν σύντομα τα lockdown! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 και εγω μέσα σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Όταν επανέλθουμε σιγά σιγά κι εγώ μέσα με χαρά. Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Εμείς δηλαδή από Σέρρες, είμαστε ανεπιθύμητοι ρε; :p Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Εμείς δηλαδή από Σέρρες, είμαστε ανεπιθύμητοι ρε; :p Εσύ ειδικά, επιβάλλεται να έρθεις! ;) :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 21, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Εμείς δηλαδή από Σέρρες, είμαστε ανεπιθύμητοι ρε; :p Εσύ ρε είσαι από τους παλιούς, άρα εννοείται πως θα έρθεις σίγουρα =) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Εμείς δηλαδή από Σέρρες, είμαστε ανεπιθύμητοι ρε; :pμε το μπρίκι θα κατεβεις? να μη σε περιμένουμε δηλαδή :p Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Αυτό με το "καφεδάκι όπως παλιά" βλέπω να αργεί.... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Τώρα που ανοίγει η εστίαση κάτι μπορεί να γίνει. Φυσικά με όλα τα μέτρα προστασίας, όμως ο αριθμός ατόμων είναι ένα θέμα..... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Τώρα που ανοίγει η εστίαση κάτι μπορεί να γίνει. Φυσικά με όλα τα μέτρα προστασίας, όμως ο αριθμός ατόμων είναι ένα θέμα..... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για να δουμε καταρχην ποσοι θα μαζευτουμε.. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Πιστεύω αρκετοί θα μαζευτούμε μετά από τόση κλεισούρα. Το θέμα είναι που θα κάτσουμε, μιας και πρέπει να κρατάμε και τις αποστάσεις. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaramigos Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Ελάτε remvi Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Κέντρο θα βόλευε καλύτερα σαν τοποθεσία. Όμως και προς τα εκεί που λες είναι οκ για όσους έχουν αυτοκίνητο. Ας ανοίξουν τα πράγματα και βλέπουμε πού και πόσοι Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 ας ανοιξουν πρωτα και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Ελάτε remvi Sent from my iPhone using Tapatalk Remvi; Θα μας βάλουν μέσα... έξω δηλαδή! ;) Ωραία είναι εκεί. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Ελάτε remvi Sent from my iPhone using TapatalkΤο πιο δίκαιο είναι να πάμε κέντρο για να μοιραστεί η απόσταση. Εκτός πια αν όλοι μένουν ανατολικά Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Από σήμερα τέλος τα sms. Nagata κάνε γρήγορα πριν το... μετανιώσουν και μας ξανακλείσουν μέσα! :lol: Ικανούς τους έχω.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 22, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Δύσκολα τα πράγματα, είναι συνεχώς γεμάτες οι καφετέριες στο κέντρο και δεν σε δεσμεύουν τραπέζια, ενώ το άλλο πρόβλημά μας είναι πως εμείς θα μαζευτούμε 15-20 άτομα, πως θα κάτσουμε με τις αποστάσεις;;; Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts