elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 26 minutes ago, GREGORYMO said: Άργησαν αλλά 15.00 μου το έδωσαν... Ναι έτσι κάνουν εμένα 5 το απόγευμα είχε μπει. Δεν ξέρω αν γίνεται χειροκίνητα ή αυτόματα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. 43 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 43 λεπτά πριν Εγώ έχω τη σωστή ημερομηνία και ποτέ (2 φορές) δεν μπήκε κάποιο δώρο. Επικοινώνησα και τις 2 φορές στο chat και μου έδωσαν δώρο χειροκίνητα. 🙂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 13 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 λεπτά πριν 30 minutes ago, greatst said: Εγώ έχω τη σωστή ημερομηνία και ποτέ (2 φορές) δεν μπήκε κάποιο δώρο. Επικοινώνησα και τις 2 φορές στο chat και μου έδωσαν δώρο χειροκίνητα. 🙂 Εμένα, δεν χρειάστηκε. Μπήκε από μόνο του 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts