Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

esim αν υποστηρίζει το κινητό σου ή τοπική κάρτα σιμ αν θέλεις να αντέξει η τσέπη σου

Υποστηρίζει esim. Έχουμε κάτι υπόψιν σε εταιρία? Κατευθείαν πάω σε μαγαζί όταν φτάσω Τουρκία? 

Μπορώ και από τώρα να πάρω esim?

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Απεριόριστα data με 11 ευρώ έως 20/1 ενεργοποιήσεις στο What's up. Το δώσε πάλι η Cosmote.. 

Ω ρε ζάλη 

1760021861_Screenshot_20250108_173519_WHATSUP.thumb.jpg.a023c1587c6a79c41885785d0357c977.jpg

1η προσφορά για το 2025🤶🏿

Το καλοκαίρι μόνο δεν έδωσαν απεριόριστα τι πατάτα είχε γίνει 💀

Σημασία έχει ότι γίνονται πιο συχνά τα απεριόριστα και αυτό είναι πολυ καλο. Ανταγωνιζεται και η βονταφον (με κόφτη βεβαια), ενώ η Νοβα δεν συγκινείται. 

54 minutes ago, elkons said:

Ω ρε ζάλη 

1760021861_Screenshot_20250108_173519_WHATSUP.thumb.jpg.a023c1587c6a79c41885785d0357c977.jpg

1η προσφορά για το 2025🤶🏿

Το καλοκαίρι μόνο δεν έδωσαν απεριόριστα τι πατάτα είχε γίνει 💀

Εν τω μεταξύ πάνε χεράκι χεράκι με βοντα πάλι, μαζί ανακοίνωσαν απεριόριστα. Κουφαλεεες 😜😂

Πρέπει να φοβήθηκαν κατάρρευση δικτύου, μην την κάνουν από τις άλλες εταιρείες προς αυτήν. Ή δεν ξέρω τι άλλο. Άμα μπουκώσουν Ν78 επιτέλους τον τόπο, θα τελειώσει αυτό το πράμα.. Αντε να δούμε.. 

On 7/1/2025 at 2:21 ΜΜ, ANAGNPANA said:

δηλαδή αν κάποιος κάνει φορητότητα από VODAFONE και το κάνει κόσμο κάρτα με την προσφορά μπορεί να θέλει να αλλάξει σε what’s up και να συνεχίσει να έχει την προσφορά 

Το έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

6 minutes ago, Serafeim1981 said:

Το έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό;

Αυτός που το ξεκινησε σε άλλο φόρουμ λέει ότι έτσι του είπαν στην εξυπ.πελατων.

Το διάβασα. Αλλά εμένα αλλιώς μου τα είχαν πει στο chat στις 25/12...Screenshot_20241225_150607_COSMOTE.thumb.jpg.cd6d5a5d0cd99466da1da396c23823cb.jpg

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Θα ρωτήσω και εγώ αύριο μέσω τσατ να δω αν θα πουν κάτι διαφορετικό.

Αν ξέρει κάποιο μέλος το φόρουμ ας μας πει να επιβεβαιωθεί ..

Καλησπέρα στην παρέα, δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω το WIFICALL σε συσκευή 15pro max, μίλησα και με την εξυπηρέτηση καμιά δεκαριά φορές χωρίς αποτέλεσμα, με την nov@ δεν είχα θέμα, έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο; 

Στέλνεις SMS στο 1333 τη λέξη WIFICALL και τι απάντηση έχεις;

Στην εξυπηρέτηση απλά μπαίνεις στο τσατ τους λες τι κινητό έχεις και ζητάς να το ανοίξουν δε ξέρω σε εσένα τι μπερδεύουν σε τόσο απλό θέμα.

Δεν ξέρω τι παίζει, στέλνω sms και η απάντηση που παίρνω είναι πως το αίτημα καταχωρήθηκε και θα ενημερώσω εκ νέου όταν ενεργοποιηθεί, στέλνω κάθε μέρα αλλά απάντηση ενεργοποίησης δεν παίρνω, πραγματικά ότι να ναι