dimtz Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 1 ώρα πριν, Nikos_96 said: Έχεις κάνει restart μετά το sms; είναι απαραίτητο😏 Έχω κάνει φίλε, μίλησα με εξυπηρέτηση και μου είπε ότι υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και να δοκιμάσω αργότερα, το θέμα είναι πως προσπαθώ δύο μέρες τώρα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Συγγνώμη έχω βγει εκτός θέματος αλλά έχω εκνευριστεί και υφίσταμαι ταλαιπωρία χωρίς λόγο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 5 minutes ago, ANAGNPANA said: Δεν γίνεται αυτο που λες εγώ μένω Γαλατσι και το έχουν στο Αιγάλεω στα κεντρικά γραφεία στο κηφισο δεν γίνεται να ταλαιπωρηθώ εγώ επειδή κάποιο είναι άχρηστοι και δεν ξέρουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους αν δεις τις κριτικές που έχει στην σελίδα της αυτή η εταιρεία κούριερ θα καταλάβεις γιατί το λέω αυτό … Σίγουρα δεν είναι εύκολο στην Αθήνα αλλά στην επαρχία ισχύει και βολεύει πολύ περισσότερο από το να περιμένεις τον κούριερ στο σπίτι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 2 ώρες πριν, dimtz said: 15pro max έχω, ok θα επικοινωνήσω μαζί τους Ζήτα να σου το ανοίξουν μέσω τσατ ,το χω κάνει με μη συμβατή και το άνοιξαν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 22 minutes ago, ANAGNPANA said: Η αξιολόγηση που έχουν στο google είναι 1.5 στα 5 καταλαβαινεις … ωχ.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Απλά να ξέρετε όσοι θέλετε να κάνετε φορητότητα για την προσφορά μπορείτε να πάτε σε κατάστημα ΝΟVA που δεν χρεώνεται κάτι ή φορητότητα σε αυτούς ( μου έδωσαν κάρτα SIM χωρις να πληρώσω ευρώ ) και.να κάνετε πάλι φορητότητα στην COSMOTE 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 2 ώρες πριν, dimtz said: 15pro max έχω, ok θα επικοινωνήσω μαζί τους Στις ρυθμίσεις το έχεις ανοιχτό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 53 minutes ago, johnny_htc said: Παλιά χρησιμοποιούσαν και μια άλλη εταιρεία, την svuum νομίζω και τώρα την άλλαξαν; Ή την χρησιμοποιεί η vodafone αυτήν και τα μπερδεύω, γιατί είχα πάρει παλιότερα από βόνταφον και πρέπει να μου τα είχαν στείλει με αυτήν αν θυμάμαι καλά. Αυτές οι εταιρείες γενικά φαίνεται δεν έχουν πολλά καταστήματα όπως πχ τα ελτα και άρα ναι δεν βολεύουν να πας στα κεντρικά τους. Κάποια δέματα από το Public μου τα στέλνουν με svuum πάντα μα πάντα ο οδηγός με καλεί να δει εάν είμαι εκεί και έχει γυρίσει και πίσω για δέμα. Respect στα παιδιά εκεί. Ναι έχω παραλάβει cu με svuum 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Αυτοι δεν εχουν γραφειο, εξυπηρετούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά καταστήματα, και βλεπεις την πορεία του διανομεα στο χάρτη, ενω μπορεις να επικοινωνήσεις μαζί του κιόλας. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Ήρθε η κάρτα sim. Το παλικάρι από την εταιρία με κάλεσε και στο τηλέφωνο να μου πει ότι φτάνει και εάν είμαι σπίτι.👏 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 (edited) 21 minutes ago, Antonio21 said: Ήρθε η κάρτα sim. Το παλικάρι από την εταιρία με κάλεσε και στο τηλέφωνο να μου πει ότι φτάνει και εάν είμαι σπίτι.👏 Αναμένω και εγώ! Τι περιλαμβάνει; Edited December 31, 2024 by Chrischal1908 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Έχει ένα καρτελάκι που υπάρχει η σιμ μέσα με τα 3 καλούπια μικρό μεγάλο κ η σιμ σκέτη. Επίσης από πίσω από καρτελάκι λέει PIN1 PIN2 PUK1 PUK2,τα γνωστά δλδ αλλά φαίνεται κ στο Cosmote app. Έχει και οδηγίες 💀💀 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 1 minute ago, Antonio21 said: What's Up app δεν έχεις ακόμα; είναι πιο βολικό γιατί τα λέει όλα στην αρχική σελίδα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Έχω και τα δύο.. 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 1 ώρα πριν, Antonio21 said: Έχω και τα δύο.. What's appιδι μόνο, το άλλο είναι να σπας τα νεύρα σου απλά 😂. Μόνο για διαχείριση σταθερής κάνει 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Εμένα με παραξενευει που στην εφαρμογή της COSMOTE δεν έχει να ενεργοποίησις το DIY πρόγραμμα του what’s up για ποιο λόγο δεν έχω καταλάβει… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. Τετάρτη στις 09:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:54 πμ Γεια σας, χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια. Έχει παρει κανεις καρτα frog με την προσφορα για 9 μήνες; Αναρωτιεμαι αν μετα τους 9 μηνες τα ΜΒ συγκεντρωνονται απο τις μηνιαιες ενεργοποιησεις πακετων. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 10:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:06 πμ 11 minutes ago, empeiros said: Γεια σας, χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια. Έχει παρει κανεις καρτα frog με την προσφορα για 9 μήνες; Αναρωτιεμαι αν μετα τους 9 μηνες τα ΜΒ συγκεντρωνονται απο τις μηνιαιες ενεργοποιησεις πακετων. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ON LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ • Τα unlimited data και τα unlimited voice του δώρου, προστίθενται αυτόματα στο υπόλοιπό σου μετά από κάθε ενεργοποίηση πακέτου NATIONAL COMBO M 11,80€ NATIONAL COMBO XL 13.50€, NATIONAL COMBO XLL 18,10€, BUNDLE CARD αξίας 13€,15€ & 20€ για τους πρώτους 9 μήνες από την online ενεργοποίηση της σύνδεσης. • Ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση του δώρου. • Τα MB & τα λεπτά ομιλίας του πακέτου δεν κάνουν rollover με το ίδιο πακέτο. • Τα MB & τα λεπτά ομιλίας δεν είναι διαθέσιμα για χρήση στην περιαγωγή. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Τετάρτη στις 10:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:13 πμ 6 minutes ago, VIPdriver said: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ON LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ • Τα unlimited data και τα unlimited voice του δώρου, προστίθενται αυτόματα στο υπόλοιπό σου μετά από κάθε ενεργοποίηση πακέτου NATIONAL COMBO M 11,80€ NATIONAL COMBO XL 13.50€, NATIONAL COMBO XLL 18,10€, BUNDLE CARD αξίας 13€,15€ & 20€ για τους πρώτους 9 μήνες από την online ενεργοποίηση της σύνδεσης. • Ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση του δώρου. • Τα MB & τα λεπτά ομιλίας του πακέτου δεν κάνουν rollover με το ίδιο πακέτο. • Τα MB & τα λεπτά ομιλίας δεν είναι διαθέσιμα για χρήση στην περιαγωγή. Άρα, δεν υπάρχει rollover και ΜΕΤΑ το 9μηνο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. Τετάρτη στις 01:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:33 μμ Τη frog μπορώ να τη βάλω σε ένα 4g router, η έχει κάνει ένα χαζό περιορισμό. Γιατί με την what's up που έχω δεν έχω κανένα πρόβλημα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 01:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:34 μμ Just now, empeiros said: Τη frog μπορώ να τη βάλω σε ένα 4g router, η έχει κάνει ένα χαζό περιορισμό. Γιατί με την what's up που έχω δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχει αναφερθεί ξανά, μπαίνει κανονικά νομίζω χωρίς πρόβλημα 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Τετάρτη στις 04:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:04 μμ 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Πήρα μέρος στην έρευνα του cosmote app για το trade in που δίνει η συμμετοχή δώρο 3G. Αφού ολοκλήρωσα για έρευνα και μου ζήτησε να επιλέξω σε ποιόν αριθμό θα πάει το δώρο (ΕΧΩ 2), μου λέει και καλά δεν μπορεί να αποδοθεί!! Χ....κα γιατί έχω τα απεριόριστα 15 αλλά τι πάει να πει αυτό? Συμμετάσχεις στην έρευνα τονίζοντας σου μάλιστα στον τίτλο το δώρο και μετά σου λέει ΟΧΙ!! 'Τζάμπα' συμμετείχα δηλαδή!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 04:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:07 μμ Εμένα στάλθηκαν, τρώει κολλήματα όμως μετά από 5λ έρχονται 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Τετάρτη στις 04:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:09 μμ (edited) 2 minutes ago, elkons said: Εμένα στάλθηκαν, τρώει κολλήματα όμως μετά από 5λ έρχονται Δεν είμαστε ίδια περίπτωση: Εμένα έγραψε δεν δικαιούσαι και μιλήστε με την εξυπηρέτηση πελατών Edited Τετάρτη στις 04:09 μμ by GREGORYMO Συμπληρώμα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts