Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, Nikos_96 said:

Έχεις κάνει restart μετά το sms; είναι απαραίτητο😏

Έχω κάνει φίλε, μίλησα με εξυπηρέτηση και μου είπε ότι υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και να δοκιμάσω αργότερα, το θέμα είναι πως προσπαθώ δύο μέρες τώρα 

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Συγγνώμη έχω βγει εκτός θέματος αλλά έχω εκνευριστεί και υφίσταμαι ταλαιπωρία χωρίς λόγο 

5 minutes ago, ANAGNPANA said:

Δεν γίνεται αυτο που λες 

εγώ μένω Γαλατσι και το έχουν στο Αιγάλεω στα κεντρικά γραφεία στο κηφισο 

δεν γίνεται να ταλαιπωρηθώ εγώ επειδή κάποιο είναι άχρηστοι και δεν ξέρουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους 

αν δεις τις κριτικές που έχει στην σελίδα της αυτή  η εταιρεία κούριερ θα καταλάβεις γιατί το λέω αυτό …

Σίγουρα δεν είναι εύκολο στην Αθήνα αλλά στην επαρχία ισχύει και βολεύει πολύ περισσότερο από το να περιμένεις τον κούριερ στο σπίτι. 

2 ώρες πριν, dimtz said:

15pro max έχω, ok θα επικοινωνήσω μαζί τους

Ζήτα να σου το ανοίξουν μέσω τσατ ,το χω κάνει με μη συμβατή και το άνοιξαν. 

22 minutes ago, ANAGNPANA said:

Η αξιολόγηση που έχουν στο google είναι 1.5 στα 5 

καταλαβαινεις …

ωχ..

Απλά να ξέρετε όσοι θέλετε να κάνετε φορητότητα για την προσφορά 

μπορείτε να πάτε σε κατάστημα ΝΟVA που δεν χρεώνεται κάτι ή φορητότητα σε αυτούς ( μου έδωσαν κάρτα SIM χωρις να πληρώσω ευρώ ) και.να κάνετε πάλι φορητότητα στην COSMOTE 

53 minutes ago, johnny_htc said:

Παλιά χρησιμοποιούσαν και μια άλλη εταιρεία, την svuum νομίζω και τώρα την άλλαξαν; Ή την χρησιμοποιεί η vodafone αυτήν και τα μπερδεύω, γιατί είχα πάρει παλιότερα από βόνταφον και πρέπει να μου τα είχαν στείλει με αυτήν αν θυμάμαι καλά. Αυτές οι εταιρείες γενικά φαίνεται δεν έχουν πολλά καταστήματα όπως πχ τα ελτα και άρα ναι δεν βολεύουν να πας στα κεντρικά τους. 

Κάποια δέματα από το Public μου τα στέλνουν με svuum πάντα μα πάντα ο οδηγός με καλεί να δει εάν είμαι εκεί και έχει γυρίσει και πίσω για δέμα. 

Respect στα παιδιά εκεί. 

Ναι έχω παραλάβει cu με svuum

Nova only Edge SA For Ever.. 

Αυτοι δεν εχουν γραφειο, εξυπηρετούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά καταστήματα, και βλεπεις την πορεία του διανομεα στο χάρτη, ενω μπορεις να επικοινωνήσεις μαζί του κιόλας.

Ήρθε η κάρτα sim. 

Το παλικάρι από την εταιρία με κάλεσε και στο τηλέφωνο να μου πει ότι φτάνει και εάν είμαι σπίτι.👏

IMG_20241231_140826.jpg

Nova only Edge SA For Ever.. 

21 minutes ago, Antonio21 said:

Ήρθε η κάρτα sim. 

Το παλικάρι από την εταιρία με κάλεσε και στο τηλέφωνο να μου πει ότι φτάνει και εάν είμαι σπίτι.👏

IMG_20241231_140826.jpg

Αναμένω και εγώ! Τι περιλαμβάνει; 

Edited by Chrischal1908

Έχει ένα καρτελάκι που υπάρχει η σιμ μέσα με τα 3 καλούπια μικρό μεγάλο κ η σιμ σκέτη. 

Επίσης από πίσω από καρτελάκι λέει PIN1 PIN2 PUK1 PUK2,τα γνωστά δλδ αλλά φαίνεται κ στο Cosmote app.

Έχει και οδηγίες 💀💀

1 minute ago, Antonio21 said:

Screenshot_20241231_153252.jpg

What's Up app δεν έχεις ακόμα; είναι πιο βολικό γιατί τα λέει όλα στην αρχική σελίδα. 

1 ώρα πριν, Antonio21 said:

Έχω και τα δύο.. 

What's appιδι μόνο, το άλλο είναι να σπας τα νεύρα σου απλά 😂. Μόνο για διαχείριση σταθερής κάνει 

Εμένα με παραξενευει που στην εφαρμογή της COSMOTE δεν έχει να ενεργοποίησις το DIY πρόγραμμα του what’s up 

για ποιο λόγο δεν έχω καταλάβει… 

Γεια σας, χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια.

Έχει παρει κανεις καρτα frog με την προσφορα για 9 μήνες; Αναρωτιεμαι αν μετα τους 9 μηνες τα ΜΒ συγκεντρωνονται απο τις μηνιαιες ενεργοποιησεις πακετων.

11 minutes ago, empeiros said:

Γεια σας, χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια.

Έχει παρει κανεις καρτα frog με την προσφορα για 9 μήνες; Αναρωτιεμαι αν μετα τους 9 μηνες τα ΜΒ συγκεντρωνονται απο τις μηνιαιες ενεργοποιησεις πακετων.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ON LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

• Τα unlimited data και τα unlimited voice του δώρου, προστίθενται αυτόματα στο υπόλοιπό σου μετά από κάθε ενεργοποίηση πακέτου NATIONAL COMBO M 11,80€ NATIONAL COMBO XL 13.50€, NATIONAL COMBO XLL 18,10€, BUNDLE CARD αξίας 13€,15€ & 20€ για τους πρώτους 9 μήνες από την online ενεργοποίηση της σύνδεσης.

• Ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση του δώρου. 

• Τα MB & τα λεπτά ομιλίας του πακέτου δεν κάνουν rollover με το ίδιο πακέτο.

• Τα MB & τα λεπτά ομιλίας δεν είναι διαθέσιμα για χρήση στην περιαγωγή.

6 minutes ago, VIPdriver said:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ON LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

• Τα unlimited data και τα unlimited voice του δώρου, προστίθενται αυτόματα στο υπόλοιπό σου μετά από κάθε ενεργοποίηση πακέτου NATIONAL COMBO M 11,80€ NATIONAL COMBO XL 13.50€, NATIONAL COMBO XLL 18,10€, BUNDLE CARD αξίας 13€,15€ & 20€ για τους πρώτους 9 μήνες από την online ενεργοποίηση της σύνδεσης.

• Ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση του δώρου. 

• Τα MB & τα λεπτά ομιλίας του πακέτου δεν κάνουν rollover με το ίδιο πακέτο.

• Τα MB & τα λεπτά ομιλίας δεν είναι διαθέσιμα για χρήση στην περιαγωγή.

Άρα, δεν υπάρχει rollover και ΜΕΤΑ το 9μηνο

Τη frog μπορώ να τη βάλω σε ένα 4g router, η έχει κάνει ένα χαζό περιορισμό. Γιατί με την what's up που έχω δεν έχω κανένα πρόβλημα. 

Just now, empeiros said:

Τη frog μπορώ να τη βάλω σε ένα 4g router, η έχει κάνει ένα χαζό περιορισμό. Γιατί με την what's up που έχω δεν έχω κανένα πρόβλημα. 

Έχει αναφερθεί ξανά, μπαίνει κανονικά νομίζω χωρίς πρόβλημα 

5 ώρες πριν, VIPdriver said:

Πήρα μέρος στην έρευνα του cosmote app για το trade in που δίνει η συμμετοχή δώρο 3G.

Αφού ολοκλήρωσα για έρευνα και μου ζήτησε να επιλέξω σε ποιόν αριθμό θα πάει το δώρο (ΕΧΩ 2), μου λέει και καλά δεν μπορεί να αποδοθεί!!

Χ....κα γιατί έχω τα απεριόριστα 15 αλλά τι πάει να πει αυτό? Συμμετάσχεις στην έρευνα τονίζοντας σου μάλιστα στον τίτλο το δώρο και μετά σου λέει ΟΧΙ!!

'Τζάμπα' συμμετείχα δηλαδή!!

Εμένα στάλθηκαν, τρώει κολλήματα όμως μετά από 5λ έρχονται 

2 minutes ago, elkons said:

Εμένα στάλθηκαν, τρώει κολλήματα όμως μετά από 5λ έρχονται 

Δεν είμαστε ίδια περίπτωση:

Εμένα έγραψε δεν δικαιούσαι και μιλήστε με την εξυπηρέτηση πελατών 

Edited by GREGORYMO
Συμπληρώμα