Greg29Ms Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν θέλω να κάνω φορητότητα το κινητό μου (καρτοκινητό) που χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς σκοπούς από κοσμοτε στην κόκκινη cu. Yπαρχει καποιος τροπος να μην διακοπει το σημα του κινητου για 4 ωρες οπως γινεται για την μετατροπη διοτι το χρειαζομαι οπωσδηποτε για τη δουλεια μου η να συνεννοηθω να γινει σε χρονο πχ μεσανυχτα ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. 6 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 λεπτά πριν 3 ώρες πριν, Greg29Ms said: θέλω να κάνω φορητότητα το κινητό μου (καρτοκινητό) που χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς σκοπούς από κοσμοτε στην κόκκινη cu. Yπαρχει καποιος τροπος να μην διακοπει το σημα του κινητου για 4 ωρες οπως γινεται για την μετατροπη διοτι το χρειαζομαι οπωσδηποτε για τη δουλεια μου η να συνεννοηθω να γινει σε χρονο πχ μεσανυχτα ; Δεν κάνει τόσο πολύ. Μόλις κοπεί το σήμα από την τωρινή σου κάρτα, βάζεις την καινούργια και συνδέεσαι σχεδόν αμέσως. Δεν μένεις χωρίς τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts