Antonio21 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Σκέφτομαι τον άλλον μήνα να ζητήσω προσφορά για Φορητοτητα για το gigamax 10 για την γυναίκα μου γιατί με την Nona δεν.... Ελπίζω να μην μου ζητήσουν πάλι 100€ εγγύηση. 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 22 minutes ago, Antonio21 said: Σκέφτομαι τον άλλον μήνα να ζητήσω προσφορά για Φορητοτητα για το gigamax 10 για την γυναίκα μου γιατί με την Nona δεν.... Ελπίζω να μην μου ζητήσουν πάλι 100€ εγγύηση. Της φτάνουν τα 10GB;,όταν λες δεν; Άμα πάει στο όνομα της μπορεί να μη ζήσουν εγγύηση αλλά δοκίμασε και σε εσένα μήπως και δε ζητήσει,έχεις ήδη σταθερή θα δώσει καλή τιμή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Άμα πάει στο όνομα της κάνω μεταβίβαση δηλ της γραμμής κατά 99% δεν θα ζητήσει εγγύηση όπως έγινε στην μητέρα μου το δικό μου αφμ έχει πρόβλημα. Θα δω τι τιμή θα δώσει σε μένα και τι τιμή σε εκείνη θα πάω σε κατάστημα. Δεν έχει καλό σήμα στο σπίτι στο Κερατσίνι και γενικά όπου κινείτε στα πέριξ.. Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts