Greg29Ms Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν θέλω να κάνω φορητότητα το κινητό μου (καρτοκινητό) που χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς σκοπούς από κοσμοτε στην κόκκινη cu. Yπαρχει καποιος τροπος να μην διακοπει το σημα του κινητου για 4 ωρες οπως γινεται για την μετατροπη διοτι το χρειαζομαι οπωσδηποτε για τη δουλεια μου η να συνεννοηθω να γινει σε χρονο πχ μεσανυχτα ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 3 ώρες πριν, Greg29Ms said: θέλω να κάνω φορητότητα το κινητό μου (καρτοκινητό) που χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς σκοπούς από κοσμοτε στην κόκκινη cu. Yπαρχει καποιος τροπος να μην διακοπει το σημα του κινητου για 4 ωρες οπως γινεται για την μετατροπη διοτι το χρειαζομαι οπωσδηποτε για τη δουλεια μου η να συνεννοηθω να γινει σε χρονο πχ μεσανυχτα ; Δεν κάνει τόσο πολύ. Μόλις κοπεί το σήμα από την τωρινή σου κάρτα, βάζεις την καινούργια και συνδέεσαι σχεδόν αμέσως. Δεν μένεις χωρίς τηλέφωνο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 25 minutes ago, costastro said: Δεν κάνει τόσο πολύ. Μόλις κοπεί το σήμα από την τωρινή σου κάρτα, βάζεις την καινούργια και συνδέεσαι σχεδόν αμέσως. Δεν μένεις χωρίς τηλέφωνο. Για μεταφορά στην κόκκινη είχε κοπεί το σήμα στην κοσμοτε και μόλις έκανα όλα τ απαραίτητα στην κόκκινη δεν μπορούσα να καλέσω εγώ για 4 ώρες παρά μόνο να δέχομαι κλήσεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 13 minutes ago, Greg29Ms said: Για μεταφορά στην κόκκινη είχε κοπεί το σήμα στην κοσμοτε και μόλις έκανα όλα τ απαραίτητα στην κόκκινη δεν μπορούσα να καλέσω εγώ για 4 ώρες παρά μόνο να δέχομαι κλήσεις. Πότε; Πρόσφατα; Πάντως εγώ πού κάνω συχνά φορητότητα καρτοκινητών, δεν έχω μείνει περισσότερο απο πέντε λεπτα χωρίς τηλεφωνο ( μεχρι να το καταλάβω πως κόπηκε το σημα και να αλλάξω την κάρτα δηλαδή). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 29 minutes ago, costastro said: Πότε; Πρόσφατα; Πάντως εγώ πού κάνω συχνά φορητότητα καρτοκινητών, δεν έχω μείνει περισσότερο απο πέντε λεπτα χωρίς τηλεφωνο ( μεχρι να το καταλάβω πως κόπηκε το σημα και να αλλάξω την κάρτα δηλαδή). Το Δεκέμβριο με τη προσφορά Black Friday της cu μου συνέβη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 3 minutes ago, Greg29Ms said: Το Δεκέμβριο με τη προσφορά Black Friday της cu μου συνέβη. Μήπως εννοείς πως δεν ενεργοποιήθηκε αμέσως στο cu το πακέτο που είχες προπληρώσει; Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνείς στο τσατ με την εξυπηρέτηση πελατων και ή στο ενεργοποιούν αμεσως ή σου κανουν δωρο κάποια λεπτά ομιλίας και data μέχρι να ενεργοποιηθεί. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 5 ώρες πριν, Greg29Ms said: θέλω να κάνω φορητότητα το κινητό μου (καρτοκινητό) που χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς σκοπούς από κοσμοτε στην κόκκινη cu. Yπαρχει καποιος τροπος να μην διακοπει το σημα του κινητου για 4 ωρες οπως γινεται για την μετατροπη διοτι το χρειαζομαι οπωσδηποτε για τη δουλεια μου η να συνεννοηθω να γινει σε χρονο πχ μεσανυχτα ; Άρα δεν εννοείς ότι δεν είχες σήμα.. απλώς κάνανε 4 ώρες να σου ενεργοποιήσουν τις κλήσεις και το πακέτο ομιλίας. Έχεις δίκιο το παρατήρησα κι εγώ στη Black Friday. Αλλά δεν νομίζω να γίνει και τώρα.. δεν θα έχει και τόσο κόσμο όπως τότε. Επίσης τη φορητότητα την κάνει κάποιος υπάλληλος του τμήματος φορητότητας και δεν νομίζω να λειτουργεί 24/24ωρο για να σου το κάνουν μεσάνυχτα. Παρόλα αυτά, στείλε ένα μειλ στο ginecu και πες τους αυτόν τον προβληματισμό σου. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts