Antonio21 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Αυτά είναι τραγικά πράγματα που κάνουν. Αρχική τιμή πάντως το γράφουν στην εφαρμογή 80€ και κάτι.. Και σε φίλο που του ήρθε ανανέωση στο Giga max 10 στα 30 και ευρώ έκανε αίτηση για μετατροπή σε whats up και του έκαναν προσφορά. Όχι κάτι το ιδιαίτερο νομίζω 22€ μου είπε αλλά καμία σχέση με τα 30 και. 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 3 ώρες πριν, cocu said: Με εκνευρίζει να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες (φορητότητα). Καλυτερα να φύγω μήπως βάλουν μυαλό εκεί στην cosmote Σεβαστό αλλά, αν ξεκινήσεις διαδικασία φορητότητας προς vodafone cu π.χ., θα σου κάνουν σίγουρα καλή αντιπροσφορά. Δυστυχώς το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο έτσι παίζεται. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Είχα συμβόλαιο κινητής απεριόριστα όλα στα 14 ευρώ (+29 100αρα στο σπίτι) Εληγε όμως το κινητό και έκανα φορητότητα στην CU. Όπως περίμενα με πήραν τηλέφωνο για αντιπροσφορά. 20,61 για ίδιες παροχές στο κινητό συν 3 μήνες δώρο πάγιο. Άμα βάλω και οπτική ίνα στο σπίτι, θα πάει αυτόματα στα 15,61. Η ιδιοκτήτρια όμως δεν με αφήνει, άρα για την ώρα θα μεινω ως έχει. Για χαλκό 100αρα που έχω, μου έδωσαν ακριβώς την ίδια τιμή που είχα. Άρα μου φαίνεται ότι το παιχνίδι παίζεται πλέον περισσότερο με τις οπτικές ίνες. Εκεί κάνουν δυνατές προσφορές (νομίζω μου είπαν 100αρα οπτική με 24 ευρώ, αν εν τελεί μπορώ να την βάλω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts