Antonio21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Προσωπικά περιμένω τα 10Gpps από Nova...... 😳 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Έχει πιλοτικά ο ΟΤΕ μέχρι τώρα δοκιμαστικό https://www.cosmote.gr/static/otegroup/el/article/cosmote-fiber-10gbps 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 hour ago, Antonio21 said: Αντε να φτάσουν οι οπτικές σε κάθε σπίτι πρώτα ο Θεός. Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό. Βασικά στις πόλεις παίζει να γίνει, επαρχία με τίποτα εννοείται δεν το βλέπω για παντού. Τώρα ο ΟΤΕ από την άλλη όπου πάει έχει καλή διείσδυση και γενικά αναλαμβάνει μεγάλα έργα, πχ Αθήνα έχει την μεγαλύτερη πίτα και ας πούμε άλλες πόλεις πχ Καβάλα και Ξάνθη που κοιτούσα στον χάρτη του voucher, έχει σχεδόν διαθεσιμότητα σε όλη την έκταση των πόλεων, ενώ οι άλλοι άμα αναλάβουν έργα είναι κατά πολύ μικρότερης κλίμακας και οι περιοχές αυτές τελικά καταλήγουν να μην είναι από τις πλέον "τυχερές" δυστυχώς. Βέβαια έχουμε και περιπτώσεις όπως Χαλκίδα που η διαθεσιμότητα είναι απαράδεκτη @elkonsκαι Πάτρα άμα δείτε, χάλι μαύρο, εκεί έχουμε δύο εργολαβίες, Vodafone Και ΟΤΕ. Η Vodafone μας έβγαλε το λάδι να δώσει διαθεσιμότητα FTTH στις περιοχές τις βορεινες από Τερψιθεα μέχρι Προάστιο, ενώ ο ΟΤΕ δεν έχει καθόλου καλή διείσδυση στην πόλη στο FTTH, δεν ξέρω γιατί. Κάτι παίχτηκε στο διαγωνισμό για τις εργολαβίες πιθανότατα και έχει μείνει παραπάνω από τη μισή πόλη χωρίς διαθεσιμότητα. Αλλο ένα απαράδεκτο λοιπόν.. 6 ώρες πριν, kxtsao said: λήγει το συμβόλαιο σε κοσμοτέ τον επόμενο μήνα και πήραν τηλέφωνο για την εξής προσφορά, οπτική ίνα στο σπίτι 200άρα πραγματική, ακατέβατη και σταθερή όπως μου είπε, απεριόριστα όλα σταθερά και κινητά ομιλία, παραμένω με τα 2 κινητά στο σχήμα one, με τελική τιμή για 2 έτη στα 34,20€. τέλη σύνδεσης και αναβάθμισης δωρεάν και ερωτώ, είναι καλή η τιμή για οπτική ίνα στην ταχύτητα που μου δίνει? Καλά είναι, τσίμπα την. Σκέψου τιμή καταλόγου περίπου τόσο δίνει την 100αραβστο site αν δεν κάνω λάθος. Η φώτο σου με ξεγέλασε στο μεταξύ, λέω ξεχασμένη φώτο από Steve Jobs και μετά παρατήρησα καλύτερα. Επική φώτο από τα πρώτα χρόνια των μνημονίων 🤣 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. 1 λεπτό πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 λεπτό πριν μάλλον πήρα κάτι καλύτερο γιατί μόλις ενεργοποίησα το gigabit voucher 300 ftth της κοσμοτέ με τηλεφωνία απεριόριστα στα 32,71€ για 2 χρόνια. όλα αυτά έγιναν με την βοήθεια της τηλεφωνήτριας, μόλις της είπα ότι βρήκα καλύτερη προσφορά στην hcn. η αλήθεια ήταν ότι δεν ήθελα να φύγω από κοσμοτέ, γιατί έχω και 2 καρτοκινητά και ζήτησα επίσης προσφορά οπότε αναμένω τηλέφωνο λείαν συντόμως αν και δεν έχω πολλές προσδοκίες. ως τώρα μου έδιναν στα κινητά 1000' ομιλίας προς όλους και από 10€ μηνιαίως μαζί με την 100άρα fiber ευρυζωνική στα 28,90€ καλά, η φωτο του γιωργάκη ως steve jobs και η ατάκα δίπλα ήταν η πιο αστεία που μπορώ να θυμηθώ από εκείνα τα αξέχαστα χρόνια και την έχω από τότε νομίζω😁 Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts