katsiletra Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 11 ώρες πριν, johnny_htc said: Οκ, δεν μπορώ να το εξηγήσω τότε αχαχα 😛 Επίσης τα ίδια βγάζει με το tool που κλείδωσα τις μπάντες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν (edited) 9 ώρες πριν, elkons said: @johnny_htc Σε αναζητούν Έβλεπα ταινία 😅🤣 9 ώρες πριν, hercoulis said: 2 μέρες το έχω. Είχα κοσμοτε 1χρόνο μετά νόβα 1,5 μήνα Και τώρα vf. Κοιτά Δεν ρίχνει σε edge, μια φορά το έκανε λόγω μιας ιδιαιτερότητας που ανέφερα. Σε ασανσέρ από 5G γυρνάει σε 4G και δεν χάνεται το σήμα. Προφανώς παίρνει από μη αναβαθμισμένη κεραία. Εκτός αν είναι θέμα ρυθμίσεων γιαυτο ανέφερα το John htc γιατί το είχαμε ξαναπεί. Σε ασανσέρ, αφού έχεις σήμα, είναι κοντά η κεραία. Μάλλον αυτό που λέει ο @marios239 που το βλέπουμε κάποιες φορές σε αναβαθμισμένες κιόλας κεραίες ή λόγω κίνησης παραπάνω, μπορεί να πρέπει να πειράξουν κάτι. Αν είναι ενοχλητικό, ενόχλα και συ με τη σειρά σου την εξυπηρέτηση πελατών να το δούνε 😉 😛 1 hour ago, katsiletra said: Επίσης τα ίδια βγάζει με το tool που κλείδωσα τις μπάντες. οκ, κύριος απλά, δεν έχω κάρτι άλλο να πω. Ό,τι καλύτερο τέτοιο σήμα. Υπάρχει απλά μια μικρή περίπτωση από αυτά που καταλαβαίνω, να έχουν αφήσει παλιά πάνελ 4G και φυσικά τα "κουτάκια" του 5G είναι ολοκαίνουργια. Γενικά το κάνουν αυτό σε πολλές κεραίες έχω δει, ακόμα και Αθήνα. Μόνο η Cosmote αλλάζει φουλ όλο τον ιστό πάντα όταν είναι να βάλει N78. Τους φούστηδες πάντως, άναψαν Ν78 μαζί με Cosmote. Λες να ανέβασε καμιά οπτική η Κοντ εκεί πάνω;; Πολύ καλό ένα τέτοιο σενάριο 😏 Edited 14 ώρες πριν by johnny_htc 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 55 minutes ago, johnny_htc said: Λες να ανέβασε καμιά οπτική η Κοντ εκεί πάνω;; Πολύ καλό ένα τέτοιο σενάριο 😏 Πολύ χλωμό να έσκαψαν εκεί στα κατσάβραχα για τέτοιο σενάριο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts