Harry636 Δημ. Παρασκευή στις 12:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:46 μμ Καλησπέρα Καλαμάτα βροχή αρκετή ν1 Vodafone speed test and n performance iPhone 14 Pro Max 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Παρασκευή στις 01:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:35 μμ Πειραιας, τρομακτική βροχή, στις 13:30 είχαμε πλημμυρίσει, το νερό είχε φτάσει μέχρι το καλάμι μου, σχεδόν μέχρι το γόνατο. Η cosmote ήταν εκτός λειτουργίας, η Vf έπαιζε 5G στα 70 mbps. Συνήθως στο ίδιο σημείο έχει 500 mbps 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 02:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:04 μμ Εδώ κεντρική Εύβοια Χαλκίδα κατά προσέγγιση δεν έχουμε κάτι άλλο εκτός από συννεφιά, μέχρι στιγμής Τα δίκτυα όπως είναι πηγαίνουν. Βέβαια λένε για Κεντρική και Βόρεια Εύβοια μεγάλο όγκο νερού ...θα δείξει ελπίζω μην έχετε ζημιές ούτε εσείς ούτε εμείς είχαν στη Β Εύβοια τις πυρκαγιές, εδώ είχαμε τις πλημμύρες, δε θέλουμε άλλα φτάνει. Σε κακοκαιρία η COSMOTE εδώ δεν είχε ποτέ πρόβλημα,μόνο 2 φορές, 1 πέρυσι έπεσε αστραπή πάρα πολύ κοντά στην 202039 ή πάνω της δε ξέρω αλλά δε νομίζω έχει αλεξικέραυνο, σταμάτησε να δουλεύει πολλές ώρες δεν έβγαζε κλασικά δεν έπιαναν δεδομένα ενώ συνδέοταν το κινητό με αποτέλεσμα να κάνει ζημιά στους συνδρομητές όλων των εταιρειών λόγω συνεγκαταστασης που ανήκει στη COSMOTE. Πριν 2 μήνες επίσης είχε πέσει αστραπή κοντά στην 102003 κοντά Πανόραμα Ερέτριας με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα σε πολλά σημεία που είχε 5G να βλέπουμε Ε αλλά η κεραία λειτουργεί απλώς τότε ξεκίνησε. NOVA VF παρατράγουδα η 13073 με το που βρέξει λίγο η Vodafone όλο κολλάει στις κλήσεις εννοείται έχουμε drop calls ενώ η NOVA πέφτει σε Ε πάντα. Σπαστικό όσο δε πάει. Τέλος στις πλημμύρες στη κεντρική Εύβοια που ξεχύλισε ο ποταμός Λιλας πλησίον Βασιλικού και Αγίου Νικολάου πριν κάτι χρόνια κατέστρεψε πολλά σπίτια, το ίντερνετ είχε τεράστια ζημιά γενικά ,οι άλλες δεν είχαν θέμα βάζουν κεραία σε ύψωμα η COSMOTE έφαγε φόλα όμως κόπηκαν και κάτι καλώδια στη γέφυρα για το δίκτυο ή σταθερής ή κινητής δε ξέρω έλειπα και απλά αντίκρισα το αμάξι της συζύγου να έχει φύγει σε άλλη γη σε άλλα μέρη. Β Εύβοια ας μη σχολιάσω έκαψαν τον κόσμο. Επίσης κάηκαν πολλές κεραίες, ήταν καλύτερη η κατάσταση πριν τις πυρκαγιές και εννοείται ήταν μέσα στο πράσινο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 02:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:39 μμ 1 hour ago, Gv2008 said: Πειραιας, τρομακτική βροχή, στις 13:30 είχαμε πλημμυρίσει, το νερό είχε φτάσει μέχρι το καλάμι μου, σχεδόν μέχρι το γόνατο. Η cosmote ήταν εκτός λειτουργίας, η Vf έπαιζε 5G στα 70 mbps. Συνήθως στο ίδιο σημείο έχει 500 mbps Τόσο πολύ έριξε στον Πειραιά; Και δω Παλαιό Φάληρο έριξε καλή βροχή, οκ, τίποτα το ασυνήθιστο. Απ ο, τι κατάλαβα, πάλι σε ετοιμότητα ήμασταν για τις βροχές.... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:47 μμ 5 minutes ago, johnny_htc said: Τόσο πολύ έριξε στον Πειραιά; Και δω Παλαιό Φάληρο έριξε καλή βροχή, οκ, τίποτα το ασυνήθιστο. Απ ο, τι κατάλαβα, πάλι σε ετοιμότητα ήμασταν για τις βροχές.... Έριξε πολλή βροχή στον Πειραιά, μέσα σε 10 λεπτά. Και σκέψου χτύπησε σε κάποια κινητά 112 αφού είχαν πλημμυρίσει οι δρόμοι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:47 μμ 2 ώρες πριν, Harry636 said: Ααααααα ευχαριστώ Θυμάμαι που μίλαγα με έναν τεχνικό και μου έλεγε ότι οι κινέζοι έχουν απίστευτες ταχύτητες και καλύψει όπως μου είπε 8tr8 ενω οι ευρωπαίοι δεν έχουν και έλεγε το ποσό θα επηρεάσει το δίκτυο που κατέβαζαν στην Αγγλία τα κινέζικα δίκτυα Μέχρι της στιγμής τα αντίθετα βλέπουμε πάντως Huawei με /// 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Παρασκευή στις 02:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:50 μμ 1 minute ago, georgebad said: Μέχρι της στιγμής τα αντίθετα βλέπουμε πάντως Huawei με /// Μου είχε πει ότι είναι η μόνη με 8tr8 ενώ η άλλες με 4tr4 και μου έλεγε για μεγάλη διαφορά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 02:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:52 μμ 2 minutes ago, Gv2008 said: Έριξε πολλή βροχή στον Πειραιά, μέσα σε 10 λεπτά. Και σκέψου χτύπησε σε κάποια κινητά 112 αφού είχαν πλημμυρίσει οι δρόμοι Και για εμάς λένε κεντρική Εύβοια επικίνδυνα φαινόμενα.. θα δείξει θα μας πεί το 112 αφού πλημμυρίσουμε 😜 4 minutes ago, georgebad said: Μέχρι της στιγμής τα αντίθετα βλέπουμε πάντως Huawei με /// /// τι σημαίνει στα huawei? 🥲 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Παρασκευή στις 02:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:57 μμ 1 minute ago, elkons said: Και για εμάς λένε κεντρική Εύβοια επικίνδυνα φαινόμενα.. θα δείξει θα μας πεί το 112 αφού πλημμυρίσουμε 😜 /// τι σημαίνει στα huawei? 🥲 Huawei είναι κινέζικη εταιρία κινητών επεξεργαστών και δικτύων και σέρβερ ήταν από της μεγαλύτερες εταιρίες στο κόσμο αλλά η αμερικάνοι γιατί έλεγαν ότι τους έκλεβαν παντεντες και ότι τους στηρίζει ο κινεζικός στρατός και ότι κατασκόπευαν την δύση έχουν μπει απαγορεύσεις σε πολλές χώρες στο πλανήτη και ακόμα της απαγόρευσαν να αγοράζει επεξεργαστές τελευταίας γενιάς και αλλα 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 02:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:59 μμ (edited) ξέρω ποια είναι η huaweiτο /// στη Huawei εννοούσα τι σημαίνει. Edited Παρασκευή στις 02:59 μμ by elkons 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Παρασκευή στις 03:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:03 μμ 3 minutes ago, elkons said: ξέρω ποια είναι η huaweiτο /// στη Huawei εννοούσα τι σημαίνει. /// = Ericsson. Συντομογραφία απ' το λογότυπο. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 03:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:31 μμ 37 minutes ago, elkons said: Και για εμάς λένε κεντρική Εύβοια επικίνδυνα φαινόμενα.. θα δείξει θα μας πεί το 112 αφού πλημμυρίσουμε 😜 /// τι σημαίνει στα huawei? 🥲 Χτύπησε το 112 και εδώ θα πάθω καρδιακή προσβολή στο επόμενο 🤣🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Παρασκευή στις 03:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:57 μμ Θήβα όλες αξιοπρεπέστατες με τοσο βροχή που έριξε. Δεν ήρθε μήνυμα από την πολιτική προστασία,αλλά σε μισή ώρα έριξε πάρα πολύ βροχή. Το καλό με την πόλη είναι ότι δεν πλημμυρίζει καθώς είναι χτισμένη όλη σε λόφους. Μόνο κάτι χωράφια πλημμύρισαν. Μόλις σταμάτησε η βροχή έβγαλε μια ομίχλη που δεν βλέπεις στα 100 μέτρα. Αυτά έγιναν πριν από καμιά ώρα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Παρασκευή στις 04:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:02 μμ 59 minutes ago, marios239 said: /// = Ericsson. Συντομογραφία απ' το λογότυπο. Α περίμενε να φέρω το t28 μου 8 minutes ago, Harry636 said: Α περίμενε να φέρω το t28 μου 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 04:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:45 μμ 41 minutes ago, Harry636 said: Α περίμενε να φέρω το t28 μου Άξιοι στρατιώτες κάποτε αυτά με τα καπάκια 🫡🫡🫡 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Έριξε πολλή βροχή στον Πειραιά, μέσα σε 10 λεπτά. Και σκέψου χτύπησε σε κάποια κινητά 112 αφού είχαν πλημμυρίσει οι δρόμοι Ναι τώρα το διάβασα, στο Μικρολίμανο πλημμύρισαν δίπλα στη θάλασσα... Άξιοι δήμαρχοι παντού 🫡🫡🫡 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Παρασκευή στις 05:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:02 μμ 15 minutes ago, johnny_htc said: Άξιοι στρατιώτες κάποτε αυτά με τα καπάκια 🫡🫡🫡 Sharp Aquos Keitai 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 05:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:54 μμ 52 minutes ago, Harry636 said: Sharp Aquos Keitai 2 Ε αυτό είναι κάπως νεότερο. Έβγαλε κάποια ωραία προϊόντα και η Sharp, αλλά τελικά εξαφανίστηκε.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. Παρασκευή στις 07:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:01 μμ 4 ώρες πριν, Harry636 said: Μου είχε πει ότι είναι η μόνη με 8tr8 ενώ η άλλες με 4tr4 και μου έλεγε για μεγάλη διαφορά Εν τελει το κάνουν deploy στην Ελλάδα ; Εγώ βλέπω massive που στα 2 κν δεν δίνουν ούτε το 50%του performance 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Παρασκευή στις 07:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:04 μμ 1 hour ago, johnny_htc said: Ε αυτό είναι κάπως νεότερο. Έβγαλε κάποια ωραία προϊόντα και η Sharp, αλλά τελικά εξαφανίστηκε.. Ιαπωνία υπάρχει ακόμα μόνο εκεί νομίζω είχε κάτι android με σκέτη οθόνη ( πολύ πριν ) και ακόμα συνεχίζει με flip phone δυστηχως στην Ιαπωνία το νούμερα ένα smart phone είναι το iPhone μιλάμε για τρελά νούμερα 3 minutes ago, georgebad said: Εν τελει το κάνουν deploy στην Ελλάδα ; Εγώ βλέπω massive που στα 2 κν δεν δίνουν ούτε το 50%του performance Υπάρχουν πολύ παράγοντες σε αυτό κινητό όσο καλύτερη 5g soc τόσο καλύτερα δεύτερων φόρτος δικτύου ( καλοκαιρί και η 3 είναι για κλάματα ) ταχύτητες έχουν και οι 3 αλλά η cosmote έχει λιγότερο ping και το άλλο είναι περιορισμός έντασης μετάδοσης από της κεραίας που είναι 60% και 70% το ευρωπαϊκό πρότυπο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 07:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:20 μμ (edited) 16 minutes ago, Harry636 said: δεύτερων φόρτος δικτύου ( καλοκαιρί και η 3 είναι για κλάματα ) ταχύτητες έχουν και οι 3 αλλά η cosmote έχει λιγότερο ping Αυτό είναι γενικό,εγώ όπου πήγα το καλοκαίρι με COSMOTE και είχε Ν78 δεν με απογοήτευσε έχω δει με RSRQ -16 900, download 220 upload μέσα στους 40 βαθμούς να ζεματάει ο τόπος, με κεραία Ericsson. Τα ping έχουν σχέση και με την υποδομή, στο χέρι της εταιρείας είναι, δεν έχει η COSMOTE δια μαγείας καλύτερο ping. Edited Παρασκευή στις 07:21 μμ by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Παρασκευή στις 07:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:24 μμ 2 minutes ago, elkons said: Αυτό είναι γενικό,εγώ όπου πήγα το καλοκαίρι με COSMOTE και είχε Ν78 δεν με απογοήτευσε έχω δει με RSRQ -16 900, download 220 upload μέσα στους 40 βαθμούς να ζεματάει ο τόπος, με κεραία Ericsson. Τα ping έχουν σχέση και με την υποδομή, στο χέρι της εταιρείας είναι, δεν έχει η COSMOTE δια μαγείας καλύτερο ping. Είμαι η μόνη που έχει S.A. 5G στην Ελλάδα ή άλλες δύο ακόμα στο NSA 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 07:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:25 μμ Και; δεν τους εμποδίζει κανείς να το ανοίξουν. Η μέτρηση που σε λέω είναι με NSA 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. Παρασκευή στις 10:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:25 μμ 2 ώρες πριν, Harry636 said: Είμαι η μόνη που έχει S.A. 5G στην Ελλάδα ή άλλες δύο ακόμα στο NSA Δεν ειναι η μόνη,... Εχει και άλλος εμπορικο δίκτυο SA, που παιζει μονο από Ν78... αλλά είναι private. Καποιοι το εχουν εντοπισει στον Πειραια.... 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 10:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:28 μμ Ακριβώς απλώς η Cosmote είναι σε θέση να το διαθέσει στο κοινό σε συγκεκριμένες συσκευές μέχρι τώρα. Λογικά όταν και οι άλλες αγγίζουν μια ικανοποιητική κάλυψη SA και είναι έτοιμοι θα το ανοίξουν. 3 minutes ago, TakeOverNet said: Δεν ειναι η μόνη,... Εχει και άλλος εμπορικο δίκτυο SA, που παιζει μονο από Ν78... αλλά είναι private. Καποιοι το εχουν εντοπισει στον Πειραια.... Vf ή Nova ή και τα 2? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Παρασκευή στις 11:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:09 μμ 43 minutes ago, TakeOverNet said: Δεν ειναι η μόνη,... Εχει και άλλος εμπορικο δίκτυο SA, που παιζει μονο από Ν78... αλλά είναι private. Καποιοι το εχουν εντοπισει στον Πειραια.... https://www.capital.gr/oikonomia/3717076/poia-ta-simantika-erga-idiotikou-diktuou-5g-pou-trexoun-stin-ellada/?amp=true Just now, Harry636 said: https://www.capital.gr/oikonomia/3717076/poia-ta-simantika-erga-idiotikou-diktuou-5g-pou-trexoun-stin-ellada/?amp=true Μάλλον μιλάμε για ιδιωτικά δίκτυα τοπικά σε μια εταιρεία πχ δεν είναι κάτι καινούργιο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts