marios239 Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 9 minutes ago, elkons said: Χυλόπιτα η Ν78 😂 Χάλια ταχύτητες για Β7+Ν78 με αυτό το RSRP και RSRQ έπρεπε να δείξει τουλάχιστον 300 πιστεύω. Το speedtest της vodafone συμφωνεί μαζί σου. Ή κάνουν throttle το speedtest της ookla ή έχουν σε υψηλή προτεραιότητα το δικό τους. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 4 minutes ago, marios239 said: Το speedtest της vodafone συμφωνεί μαζί σου. Ή κάνουν throttle το speedtest της ookla ή έχουν σε υψηλή προτεραιότητα το δικό τους. Τι στο μάλλον κάνουν αυτό η κάτι άλλο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 5 minutes ago, marios239 said: Το speedtest της vodafone συμφωνεί μαζί σου. Ή κάνουν throttle το speedtest της ookla ή έχουν σε υψηλή προτεραιότητα το δικό τους. Εξαιρετικά μεγάλη διαφορά... Στο speedtest της ookla δοκίμασες με τον σέρβερ της Vodafone; Πιο έμπιστο μου φαίνεται της Ookla πάντως.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 3 minutes ago, elkons said: Εξαιρετικά μεγάλη διαφορά... Στο speedtest της ookla δοκίμασες με τον σέρβερ της Vodafone; Πιο έμπιστο μου φαίνεται της Ookla πάντως.. Μετά από πολλά συνεχόμενα τεστ είδα το παρακάτω. Ίσως έχουν κάποιο qos που αν δει ότι κατεβάζεις κάτι συνεχόμενα σου δίνει περισσότερο bandwidth; Who knows... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου (edited) 11 ώρες πριν, marios239 said: Το speedtest της vodafone συμφωνεί μαζί σου. Ή κάνουν throttle το speedtest της ookla ή έχουν σε υψηλή προτεραιότητα το δικό τους. Καλημέρα σας εγώ έχω αυτές της ταχύτητες και παραπατάω σε n1 ookla Εγώ προσωπικά είδα λίγο χαμηλότερες ταχύτητες την εφαρμογή της Vodafone Edited 20 Οκτωβρίου by Harry636 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 54 minutes ago, Harry636 said: Καλημέρα σας εγώ έχω αυτές της ταχύτητες και παραπατάω σε n1 ookla Εγώ προσωπικά είδα λίγο χαμηλότερες ταχύτητες την εφαρμογή της Vodafone Δεν είναι N1 αυτό, είναι N78. Στο πρώτο screenshot λέει Band 1, αλλά αν προσέξεις από πάνω λέει LTE, άρα στο 4G είσαι με Band 1 ενώ στο 5G με N78 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου (edited) 14 minutes ago, Gv2008 said: Δεν είναι N1 αυτό, είναι N78. Στο πρώτο screenshot λέει Band 1, αλλά αν προσέξεις από πάνω λέει LTE, άρα στο 4G είσαι με Band 1 ενώ στο 5G με N78 Όταν έχει n 78 στο βγάζει εδώ στην περιοχή δεν έχουμε που μένω στο κέντρο που έχουμε βαράει 900 και η κοσμοτε 1500 και η wind 1200 Edited 20 Οκτωβρίου by Harry636 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου Δεν είναι νόμος να βγάζεις πάντα με τη Ν78 πάνω από 900mbps,έχω δει και 100mbps με Ν78. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 2 minutes ago, Harry636 said: Όταν έχει n 78 στο βγάζει εδώ στην περιοχή δεν έχουμε που μένω στο κέντρο που έχουμε βαράει 900 και η κοσμοτε 1500 και η wind 1200 1 minute ago, elkons said: Δεν είναι νόμος να βγάζεις πάντα με τη Ν78 πάνω από 900mbps,έχω δει και 100mbps με Ν78. Έχω δει να έχει 0,9 σε n78 35 minutes ago, Gv2008 said: Δεν είναι N1 αυτό, είναι N78. Στο πρώτο screenshot λέει Band 1, αλλά αν προσέξεις από πάνω λέει LTE, άρα στο 4G είσαι με Band 1 ενώ στο 5G με N78 Έτσι το εμφανίζει όταν έχει n78 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου Είδα στο cellmapper ότι εγκαταστάθηκε νέος σταθμός vodafone κοντά στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου. Δεν έχω περάσει απ' την περιοχή, οπότε δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά φαίνεται να ταιριάζει η τοποθεσία της άδειας. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου (edited) 3 ώρες πριν, Harry636 said: Έχω δει να έχει 0,9 σε n78 Έτσι το εμφανίζει όταν έχει n78 Δεν εμφανίζεται πάντα έτσι όταν έχει N78, τουλάχιστον στο δικό μου iPhone 14 με Vf Edited 20 Οκτωβρίου by Gv2008 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου Θήβα και η Vodafone πολύ καλή 1 φορά είδα E σε ένα στενό που είχε και η Cosmote οριακό σήμα με κάτι kbps. Είναι μαζεμένη η περιοχή συγκριτικά το χάος της Nova. Γίνεται καταγραφή στο CellMapper και από τις 3 εταιρείες. Θα έλεγα για Θήβα 1 Cosmote 2 Vodafone αλλά σε μερικά σημεία άνετα πανομοιότυπη με Cosmote. 3 Nova, δυστυχώς πολλά σημεία με Ε ,ή σέρνεται πάρα πολύ έχει ακόμα πολύ μη αναβαθμισμένο... κρίμα. 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου 24 minutes ago, elkons said: Θήβα και η Vodafone πολύ καλή 1 φορά είδα E σε ένα στενό που είχε και η Cosmote οριακό σήμα με κάτι kbps. Είναι μαζεμένη η περιοχή συγκριτικά το χάος της Nova. Γίνεται καταγραφή στο CellMapper και από τις 3 εταιρείες. Θα έλεγα για Θήβα 1 Cosmote 2 Vodafone αλλά σε μερικά σημεία άνετα πανομοιότυπη με Cosmote. 3 Nova, δυστυχώς πολλά σημεία με Ε ,ή σέρνεται πάρα πολύ έχει ακόμα πολύ μη αναβαθμισμένο... κρίμα. Ο Δούκας άραγε να έμεινε ευχαριστημένος με τα δίκτυα εδώ;;;;😅😅😅😅 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου Από Nova σε καμία περίπτωση είναι χάλια μαύρα στη Θήβα. Από Cosmote και Vodafone δε ξέρω ρώτα τον αν εγκρίνει. Εγώ εγκρίνω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου (edited) 5 ώρες πριν, elkons said: Θήβα και η Vodafone πολύ καλή 1 φορά είδα E σε ένα στενό που είχε και η Cosmote οριακό σήμα με κάτι kbps. Είναι μαζεμένη η περιοχή συγκριτικά το χάος της Nova. Γίνεται καταγραφή στο CellMapper και από τις 3 εταιρείες. Θα έλεγα για Θήβα 1 Cosmote 2 Vodafone αλλά σε μερικά σημεία άνετα πανομοιότυπη με Cosmote. 3 Nova, δυστυχώς πολλά σημεία με Ε ,ή σέρνεται πάρα πολύ έχει ακόμα πολύ μη αναβαθμισμένο... κρίμα. Δεν έχει αναβαθμίσει ακόμη. Ίσως βελτιώσει την κατάσταση στο τέλος του 2024. Το 2025 θα περάσουν σίγουρα! Edited 21 Οκτωβρίου by Chrischal1908 3 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου 26 minutes ago, Chrischal1908 said: Ίσως βελτιώσει την κατάσταση στο τέλος του 2024. 🤣 3 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Δεν έχει αναβαθμίσει ακόμη. Ίσως βελτιώσει την κατάσταση στο τέλος του 2024. Το 2025 θα περάσουν σίγουρα! Κάθε χρόνο έτσι λέμε αλλά δεν την αγγίζουν. Είναι ίδια η εικόνα με το 2016 της Wind για να καταλάβεις καλύτερα. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, elkons said: Κάθε χρόνο έτσι λέμε αλλά δεν την αγγίζουν. Είναι ίδια η εικόνα με το 2016 της Wind για να καταλάβεις καλύτερα. Είναι από τις χαμηλά στις περιοχές που έχουν προτεραιότητα. Εδώ την Αθήνα παλεύουν ακόμα! 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Ε ωραία δεν είναι μόνο η Αθήνα η Ελλάδα. Τι θα πει δεν έχουν προτεραιότητα; Κατοικημένη περιοχή είναι . 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου (edited) 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Είναι από τις χαμηλά στις περιοχές που έχουν προτεραιότητα. Εδώ την Αθήνα παλεύουν ακόμα! Αν και οφ τόπικ, Χρήστο πες εκεί τους δικούς σου, και ιδίως τον Αχμέτ και τον Αμπντούλ, να δώσουν προτεραιότητα στη Θήβα να αναβαθμιστεί. Τίποτα δεν είναι για αυτούς, ένας τενεκές πετροδόλαρα... Habibi? Edited 22 Οκτωβρίου by memoriesradio 4 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, memoriesradio said: Habibi https://youtu.be/8xuB2SzGbCU 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου On 22/10/2024 at 2:44 ΜΜ, memoriesradio said: Αν και οφ τόπικ, Χρήστο πες εκεί τους δικούς σου, και ιδίως τον Αχμέτ και τον Αμπντούλ, να δώσουν προτεραιότητα στη Θήβα να αναβαθμιστεί. Τίποτα δεν είναι για αυτούς, ένας τενεκές πετροδόλαρα... Habibi? Εγώ έχω κονέ με τον Ρετζέπ. 1 8 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 24 minutes ago, MIKU said: Εγώ έχω κονέ με τον Ρετζέπ. Παππού Ερντογάν... 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου (edited) 2 ώρες πριν, MIKU said: Εγώ έχω κονέ με τον Ρετζέπ. Σε παρακαλώ με προσβάλεις εγώ έχω μιλήσει με τον Ρονάλντο [της nova] Edited 23 Οκτωβρίου by elkons 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου Όλοι φουλ με διασυνδέσεις ρε μπαγάσες, για κάτι και για μας 😛😂 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts