Chrischal1908 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 11 ώρες πριν, Nikolas14 said: Αντίθετα Αλεξανδρούπολη παίζει πολύ διψήφιο ακόμα, αλλά έχει και πολύ κόσμο. Παντως εκεί που κάνω θητεία, just works και πολλές φορές κλατάρει το δίκτυο και μπαίνει σε Edge. Ενώ είναι ανοιχτωσιά η περιοχή… Κοκκινοσκούφης;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony9999 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Έχει κανείς θέμα με vf τώρα?ενώ σε speedtest βλέπω 700+ δεν μου φορτώνει σχεδόν καμία σελίδα στο ίντερνετ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 2 minutes ago, Tony9999 said: Έχει κανείς θέμα με vf τώρα?ενώ σε speedtest βλέπω 700+ δεν μου φορτώνει σχεδόν καμία σελίδα στο ίντερνετ Και σε σταθερή και σε κινητή δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 2 minutes ago, Tony9999 said: Έχει κανείς θέμα με vf τώρα?ενώ σε speedtest βλέπω 700+ δεν μου φορτώνει σχεδόν καμία σελίδα στο ίντερνετ Κι εγώ το ίδιο, με πέταξε και εκτός δικτύου με το γνωστό "Welcome to Vodafone!" 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony9999 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 1 minute ago, marios239 said: Κι εγώ το ίδιο, με πέταξε και εκτός δικτύου με το γνωστό "Welcome to Vodafone!" Την έχω στο ρούτερ την σιμ οπότε δεν έχω τέτοια εικόνα όπως εσένα αλλά ναι πάλι έχουμε θέμα... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Ελπίζω η Google μην έβαλε πάλι το χεράκι της. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Μάλλον το έβαλε 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Κι όμως, κοκκίνησε πάλι η ταναπου. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Just now, elkons said: Ελπίζω η Google μην έβαλε πάλι το χεράκι της. Μην παίρνεις όρκο... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Just now, memoriesradio said: Μην παίρνεις όρκο... Το έβαλε, και βαθιά μάλιστα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Ρε παιδιά, τι μαγικά κάνει όμως η κοτε και συνεχίζει να παίζει κανονικά η google; Στη vf εμένα δε λειτουργούν κι άλλα site, όπως το bing πχ. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Just now, marios239 said: Ρε παιδιά, τι μαγικά κάνει όμως η κοτε και συνεχίζει να παίζει κανονικά η google; Στη vf εμένα δε λειτουργούν κι άλλα site, όπως το bing πχ. Και η νόβα λειτουργεί! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 2 minutes ago, elkons said: Και η νόβα λειτουργεί! Αμα λειτουργεί και η Νόβα τότε ίσως κάτι παίζει μεταξύ Vf - Google. Δείχνει να επέστρεψε! 4 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Παιδιά μπορείτε να πείτε σε ποιες περιοχές είστε;;;;Γιατί εγώ έχω διαφορετικό πρόβλημα. Δεν φορτώνει το speed test και μου βγάζει Error αλλά όλες οι ιστοσελίδες έτρεχαν κανονικά Την προηγούμενη φορά που έπεσε η Google η αδελφή μου έκανε ρύθμιση την καινούργια της συσκευή το Samsung Galaxy Z flip 7 και καταλαβαίνετε τι έπαθε που δεν λειτουργούσαν οι υπηρεσίες Google 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony9999 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Just now, aektzhs 1 said: Παιδιά μπορείτε να πείτε σε ποιες περιοχές είστε;;;;Γιατί εγώ έχω διαφορετικό πρόβλημα. Δεν φορτώνει το speed test και μου βγάζει Error αλλά όλες οι ιστοσελίδες έτρεχαν κανονικά Την προηγούμενη φορά που έπεσε η Google η αδελφή μου έκανε ρύθμιση την καινούργια της συσκευή το Samsung Galaxy Z flip 7 και καταλαβαίνετε τι έπαθε που δεν λειτουργούσαν οι υπηρεσίες Google Καβάλα είμαι αλλά νομίζω είναι γενικό 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Just now, aektzhs 1 said: Παιδιά μπορείτε να πείτε σε ποιες περιοχές είστε;;;;Γιατί εγώ έχω διαφορετικό πρόβλημα. Δεν φορτώνει το speed test και μου βγάζει Error αλλά όλες οι ιστοσελίδες έτρεχαν κανονικά Την προηγούμενη φορά που έπεσε η Google η αδελφή μου έκανε ρύθμιση την καινούργια της συσκευή το Samsung Galaxy Z flip 7 και καταλαβαίνετε τι έπαθε που δεν λειτουργούσαν οι υπηρεσίες Google Πειραιά εδώ και μία ώρα δεν φορτώνει τίποτα. Παίρνω τώρα 13840 Χρόνος αναμονής 45 λεπτά. Ότι να ναι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Just now, Gv2008 said: Παίρνω τώρα 13840 Δε νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι η Vodafone εάν ευθύνεται η Google προφανώς. Σίγουρα το γνωρίζουν και κλείνουν το cs. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Να και μια μέτρηση 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Φτάνουν το 1.000 οι αναφορές, η Google έχει πολύ λιγότερες. Όλοι πέσαν στη βονταφονιτσα 😌 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Κάτι συμβαίνει προφανώς. Εσάς σας λειτουργούν Gmail κλπ;;;;Εμένα λειτουργούν άψογα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Βόλο παίζουν όλα ρολόι! Και Google κανονικά! 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 1 minute ago, Gv2008 said: Να και μια μέτρηση 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Η βόνταφον εδώ κ 40 λεπτά στη Θεσσαλονίκη είναι νεκρή. Κοσμοτεονλι ρε! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts