Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 minutes ago, memoriesradio said:

IMG_20250323_211146.thumb.jpg.77108ba5b82e08cfdcd9e09691564618.jpg

Ωω ρε ζάλη 

🫨

Καλή όρεξη και Καλή χώνεψη 😀

"Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς

Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας

Screenshot_20250323-020415.thumb.png.bda48d61f8e34a09745a65b74a24f1b1.pngScreenshot_20250323-020327.thumb.png.66f78d846222a3707f0299514d97bd29.png

Αγριά Βόλου (εδώ το 4g δίνει παραπάνω, για κάποιο λόγο δεν αποδίδει σωστά η n78 απ' τα Λεχώνια)

Screenshot_20250323-020635.thumb.png.6bae5672935b9f27798ba33a229e0685.pngScreenshot_20250323-020616.thumb.png.278490b908db9a13a2e0ac15547b15fb.png

Λίγο πρίν το τούνελ της Γορίτσας, στον περιφερειακό, Βόλος.

Screenshot_20250323-021427.thumb.png.335163807334206b35d69dc2212a006b.pngScreenshot_20250323-021320.thumb.png.ff35abc1296a8d1aaa9dd5d4245a5d8d.png

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

Συσκευή: POCO F4

Άνοιξε και η vf  n78 στην κεραία κοντά στα ΚΤΕΛ, Βόλος.

Screenshot_20250326-113350.thumb.png.79b537f351223e9b88b8b54aaed49f18.pngScreenshot_20250326-113338.thumb.png.97c8ffee7aa49693d58aa2d7c1a27dea.png

Και ένα τεστ σε 4g:

Screenshot_20250326-113723.thumb.png.84eb4efe3a7abf9fa535c3d841ef6557.pngScreenshot_20250326-113708.thumb.png.8de6c4a434aac48fd273318da2f33627.png

Το τερμάτισα:

Screenshot_20250326-114246.thumb.png.f1ec4b6b37691cab97b0481bab464df9.png

10 minutes ago, Gv2008 said:

Με το καλό να δούμε και καμιά τιμή καλή.. αλλά κρατάω μικρό καλάθι 

49 minutes ago, elkons said:

Με το καλό να δούμε και καμιά τιμή καλή.. αλλά κρατάω μικρό καλάθι 

Δεν παίζει απλά.. 😏

2 minutes ago, johnny_htc said:

Δεν παίζει απλά.. 😏

πιο απλή, πιο έξυπνη και πιο προσιτή.

Με τον όρο πιο προσιτή λογικά για τις τιμές θα το λένε αλλά με συνδυαστικό με ρεύμα 

Μακάρι να δώσουν όντως καλές τιμές μήπως πέσει ανταγωνισμός τουλάχιστον και ρίξουν οι άλλες λίγο, η Nova το ανέβασε το Unlimited all πριν ένα μήνα.. 

1 hour ago, Gv2008 said:

Νέα εποχή!

Θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε!

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Νέα εποχή βονταφον 🥰

6 minutes ago, memoriesradio said:

Νέα εποχή!

Θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε!

Θα ξεχάσουμε και το όνομα μας. Ετοιμάσου να βρεις νέο όνομα να σε φωνάζουν 😏🤣🤣🤣

Η Cell θα κάνει ντεμπούτο. Θα μου πείτε που το ξέρω;;;;το υποθέτω αφού η θυγατρική της Volton που τρέχει το πρότζεκτ λέγεται Cell. Έχουμε τα εξής ερωτήματα όμως:

1)θα δίνει και υπηρεσίες σε πελάτες που έχουν άλλον παροχο ρεύματος;;;;

2)θα έχει κόφτη πχ στο απεριόριστο να σου λέει θα έχεις έως 50 Mbps ταχύτητα;;;;

3)πόσο χρήμα είναι διατεθειμένη να κάψει για να προσελκύσει νέους πελάτες;;;;

4)με μερίδιο που οριακά ξεπερνάει το 1 τοις εκατό στην αγορά ρεύματος την συμφέρει να δώσει και να επενδύσει χρήμα στην αγορά κινητής τηλεφωνίας ή να υλοποιήσει τελικά την πρόθεση της να επεκταθεί μετέπειτα και στην αγορά σταθερής τηλεφωνίας και οπτικής ίνας FTTH;;;;

5)τι πρόθεμα θα έχει;;;;

6)μήπως η Vodafone Greece δίνει προτεραιότητα στους δικούς της πελάτες;;;;αν ναι τότε αν πετύχεις ένα καλό συνδυαστικό δεν σε συμφέρει καθόλου ο MVMO

Καλό είναι να δημιουργηθεί από σήμερα ένα topic στο σωστό μέρος για να τα συζητάμε εκεί. Κυρίως από αύριο το βράδυ που κάνει το επίσημο ντεμπούτο της

Edited by aektzhs 1

Κοίτα και πακέτο να δίνει πχ έως 100mbps unlimited αλλά έχει τιμή χώμα εννοείται πως θα το επιλέξει κάποιος με 100mbps κάνεις αρκετά πράγματα δεν είναι κακό

Μην ανησυχείς θα δούμε σε λίγες ώρες..

Παιδιά, στο συνδυαστικο με ρεύμα θα στηριχθουν κυρίως αυτοί, είναι το μόνο σίγουρο και το κατανοούμε όλοι πιστεύω, ώστε να μαζέψουν κάποιον αριθμό συνδρομητών. Αλλιώς δεν θα τραβήξουν εύκολα. Οι περισσότεροι εκεί έξω παίζουν με triple play στα σπίτια τους, άρα το συνδυαστικο είναι που μετράει πάνω απ όλα, ο, τι και αν είναι αυτό 😏

17 minutes ago, johnny_htc said:

Παιδιά, στο συνδυαστικο με ρεύμα θα στηριχθουν κυρίως αυτοί, είναι το μόνο σίγουρο και το κατανοούμε όλοι πιστεύω, ώστε να μαζέψουν κάποιον αριθμό συνδρομητών. Αλλιώς δεν θα τραβήξουν εύκολα. Οι περισσότεροι εκεί έξω παίζουν με triple play στα σπίτια τους, άρα το συνδυαστικο είναι που μετράει πάνω απ όλα, ο, τι και αν είναι αυτό 😏

Οκ.. όλοι θέλουμε και ρεύμα και κινητό. Στο χέρι τους είναι να μας δελεάσουν.. 🙂

9 minutes ago, cu2goup said:

Οκ.. όλοι θέλουμε και ρεύμα και κινητό. Στο χέρι τους είναι να μας δελεάσουν.. 🙂

Ε ναι. Θα έχει ενδιαφέρον η προσέγγιση τους στο καταναλωτικό κοινό 😏

1 ώρα πριν, johnny_htc said:

Ε ναι. Θα έχει ενδιαφέρον η προσέγγιση τους στο καταναλωτικό κοινό 😏

Πάντως επειδή έχω μια παροχή σε αυτούς, είμαι ευχαριστημένος από άποψη τιμών και θα μπορούσα να συνδυάσω και ένα κινητό. Φέρνουν και σταθερή οπτικές ίνες πάντως μαθαίνω 

2 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Η Cell θα κάνει ντεμπούτο. Θα μου πείτε που το ξέρω;;;;το υποθέτω αφού η θυγατρική της Volton που τρέχει το πρότζεκτ λέγεται Cell. Έχουμε τα εξής ερωτήματα όμως:

1)θα δίνει και υπηρεσίες σε πελάτες που έχουν άλλον παροχο ρεύματος;;;;

2)θα έχει κόφτη πχ στο απεριόριστο να σου λέει θα έχεις έως 50 Mbps ταχύτητα;;;;

3)πόσο χρήμα είναι διατεθειμένη να κάψει για να προσελκύσει νέους πελάτες;;;;

4)με μερίδιο που οριακά ξεπερνάει το 1 τοις εκατό στην αγορά ρεύματος την συμφέρει να δώσει και να επενδύσει χρήμα στην αγορά κινητής τηλεφωνίας ή να υλοποιήσει τελικά την πρόθεση της να επεκταθεί μετέπειτα και στην αγορά σταθερής τηλεφωνίας και οπτικής ίνας FTTH;;;;

5)τι πρόθεμα θα έχει;;;;

6)μήπως η Vodafone Greece δίνει προτεραιότητα στους δικούς της πελάτες;;;;αν ναι τότε αν πετύχεις ένα καλό συνδυαστικό δεν σε συμφέρει καθόλου ο MVMO

Καλό είναι να δημιουργηθεί από σήμερα ένα topic στο σωστό μέρος για να τα συζητάμε εκεί. Κυρίως από αύριο το βράδυ που κάνει το επίσημο ντεμπούτο της

1. Θα δίνει, αλλά άλλες τιμές αν έχεις και ρεύμα "δικό" τους (της ΔΕΗ)...

2. Ότι κόφτη θα έχει και ο κανονικός πάροχος.

3. 0€. Με ξένα κόλλυβα παίζει...

4. Ξεπέτα είναι για λίγο καιρό να αρπάξουμε χρήμα και μετά μην τον είδατε τον Παναή. Σίγουρη συνταγή.

5. 694. Δεν παίζει να πέσει χρήμα για άλλη αριθμοδότηση. Μόνο του παρόχου.

6. Εννοείται. Για τους ψιλικατζίδες θα είναι, που αλλάζουν εταιρείες κάθε βδομάδα και αφήνουν φέσια...

Άλλη απορία;

Και για την ημιμάθεια και την αμάθεια, που όταν καούν από τον χυλό μετά φωνάζουν και γαβγίζουν όταν έχουν ξεκινήσει οι περιπέτειες τους, ρεύμα μόνο από ΔΕΗ (μυαλό κάποιοι δεν βάλανε από τους 2 τότε παρόχους ρεύματος που αρπάξανε το χρήμα και την κάνανε βράδυ με φεγγάρι), και τηλεπικοινωνίες μία από τις 3 official εταιρείες και μόνο με άμεση επαφή με κατάστημα ή τηλεφωνικά με την ίδια την εταιρεία για συμβόλαιο.
Όλα τα άλλα, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

29 minutes ago, memoriesradio said:

4. Ξεπέτα είναι για λίγο καιρό να αρπάξουμε χρήμα και μετά μην τον είδατε τον Παναή. Σίγουρη συνταγή.

6. Εννοείται. Για τους ψιλικατζίδες θα είναι, που αλλάζουν εταιρείες κάθε βδομάδα και αφήνουν φέσια...

Άλλη απορία;

Και για την ημιμάθεια και την αμάθεια, που όταν καούν από τον χυλό μετά φωνάζουν και γαβγίζουν όταν έχουν ξεκινήσει οι περιπέτειες τους, ρεύμα μόνο από ΔΕΗ (μυαλό κάποιοι δεν βάλανε από τους 2 τότε παρόχους ρεύματος που αρπάξανε το χρήμα και την κάνανε βράδυ με φεγγάρι), και τηλεπικοινωνίες μία από τις 3 official εταιρείες και μόνο με άμεση επαφή με κατάστημα ή τηλεφωνικά με την ίδια την εταιρεία για συμβόλαιο.

Κάνεις λάθος στο τελευταίο. Είμαι στην Protergia τον τελευταίο χρόνο και πριν ήμουν στην Elpedison, το ρεύμα είναι πολύ φθηνότερο από τη ΔΕΗ και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Το αρνητικό είναι ότι πρέπει να ασχολούμαι, αν και πλέον έχω μπλε και δεν ασχοκουναι. Ούτε λάθη στους λογαριασμούς ούτε τίποτα. Και από εκεί που έδινα 120 ευρώ στη ΔΕΗ, για την ίδια κατανάλωση δίνω στην Protergia 81 ευρώ 

10 ώρες πριν, memoriesradio said:

Άλλη απορία;

Δεν νομίζω να έχει 694. 
Οι αριθμοί ανήκουν στον πάροχο και πάροχος είναι η cell.  
695 210

695 440

699 020

699 040 

Επίσης βλέπω ότι η Vodafone έχει πάρει και αριθμό σειρές από  685 

1 hour ago, TakeOverNet said:

Της πρώην Cyta. Και από όσο έχω ακούσει, πήγαν κατευθείαν στην Cell 🙂

4 ώρες πριν, TakeOverNet said:

Δεν νομίζω να έχει 694. 
Οι αριθμοί ανήκουν στον πάροχο και πάροχος είναι η cell.  
695 210

695 440

699 020

699 040 

3 ώρες πριν, paanos said:

Της πρώην Cyta. Και από όσο έχω ακούσει, πήγαν κατευθείαν στην Cell 🙂

Τελικά με το brand name Cell θα βγει;;;;

On 26/3/2025 at 11:40 ΠΜ, marios239 said:

Άνοιξε και η vf  n78 στην κεραία κοντά στα ΚΤΕΛ, Βόλος.

Screenshot_20250326-113350.thumb.png.79b537f351223e9b88b8b54aaed49f18.pngScreenshot_20250326-113338.thumb.png.97c8ffee7aa49693d58aa2d7c1a27dea.png

Και ένα τεστ σε 4g:

Screenshot_20250326-113723.thumb.png.84eb4efe3a7abf9fa535c3d841ef6557.pngScreenshot_20250326-113708.thumb.png.8de6c4a434aac48fd273318da2f33627.png

Το τερμάτισα:

Screenshot_20250326-114246.thumb.png.f1ec4b6b37691cab97b0481bab464df9.png

Επιβεβαιώνω, ήμουνα χθες στο ΤΜΧΠΠΑ στον εξωτερικό χώρο για ορκωμοσία και είδα το σχόλιο σου. Έκανα κ εγώ τεστ με 4G+ (το είχα ξεχασμένο από την προηγούμενη μέρα γιατί ήμουνα Τάκη Οικονομάκη και το 5G δεν άνοιγε σελίδα, ενώ το 4G ήταν οκ κ λειτουργικό) και κάπου στα ίδια έδινε και σε μένα (πολύς κόσμος λόγω ορκωμοσιών και μποτιλιάρισμα λόγω έργων οπτικής χθες σ εκείνη την περιοχή). Μπράβο που βελτιώνει το δίκτυο στην πόλη.

1 minute ago, Lyricmyth19 said:

Επιβεβαιώνω, ήμουνα χθες στο ΤΜΧΠΠΑ στον εξωτερικό χώρο για ορκωμοσία και είδα το σχόλιο σου. Έκανα κ εγώ τεστ με 4G+ (το είχα ξεχασμένο από την προηγούμενη μέρα γιατί ήμουνα Τάκη Οικονομάκη και το 5G δεν άνοιγε σελίδα, ενώ το 4G ήταν οκ κ λειτουργικό) και κάπου στα ίδια έδινε και σε μένα (πολύς κόσμος λόγω ορκωμοσιών και μποτιλιάρισμα λόγω έργων οπτικής χθες σ εκείνη την περιοχή). Μπράβο που βελτιώνει το δίκτυο στην πόλη.

Έργα οπτικής στο Βόλο ποιος κάνει φίλε μου στο μεταξύ; Cosmote; 

3 minutes ago, johnny_htc said:

Έργα οπτικής στο Βόλο ποιος κάνει φίλε μου στο μεταξύ; Cosmote; 

Vodafone, δυστυχώς με ρυθμούς χελώνας. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα γίνονται αρκετά έργα μιας και την περπατάω πολύ την πόλη.Είχε καθυστερήσει πολύ εδώ.

3 ώρες πριν, Lyricmyth19 said:

το είχα ξεχασμένο από την προηγούμενη μέρα γιατί ήμουνα Τάκη Οικονομάκη και το 5G δεν άνοιγε σελίδα, ενώ το 4G ήταν οκ κ λειτουργικό

Στην Οικονομάκη κάτι πρέπει να κάνουν γιατί το σήμα είναι εκνευρυστηκά χαμηλό. 

Σε εσωτερικούς χώρους πρέπει να έχει edge εκεί γύρω. Η nova έχει 1 micro και το σώζει λιγάκι.

3 ώρες πριν, Lyricmyth19 said:

Μπράβο που βελτιώνει το δίκτυο στην πόλη.

Πιστεύω πως αν καλύψουν τις τρύπες που έχουν πάνω απ' το κέντρο (και γύρω από αυτό) θα είναι μια χαρά, και ίσως φύγουμε επιτέλους απ' το μονοπώλιο της πράσινης.