elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 hour ago, katsiletra said: Μια μεσημεριανή μέτρηση κι από μένα απ το ρούτερ. Έχει καλο μενού βλέπω το ZTE,αναλυτικότατο,και SNR λέει ✨️ Έχεις καλό σήμα κι κιόλας,κομπλέ. Πιο πολύ συμφέρει από σάπιο 24αρες ή 50VDSL από τη στιγμή που μπορείς να έχεις πιο γρήγορο ίντερνετ. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Έχει καλο μενού βλέπω το ZTE,αναλυτικότατο,και SNR λέει ✨️ Έχεις καλό σήμα κι κιόλας,κομπλέ. Πιο πολύ συμφέρει από σάπιο 24αρες ή 50VDSL από τη στιγμή που μπορείς να έχεις πιο γρήγορο ίντερνετ. Είναι κορφή απλά εκεί με την Ν78, δεν κοιτάει τίποτα άλλο 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 minutes ago, johnny_htc said: Είναι κορφή απλά εκεί με την Ν78, δεν κοιτάει τίποτα άλλο 😏 Μόνο που έχει Ν78 και -91dBm σήμα είναι πένα καταργείς σταθερή και κάνεις καλύτερη δουλειά πιο οικονομικά και αν δε σ αρέσει βάζεις άλλη κάρτα ,το παίρνεις μαζί σου, έχει πλεονεκτήματα! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 hour ago, elkons said: Μόνο που έχει Ν78 και -91dBm σήμα είναι πένα καταργείς σταθερή και κάνεις καλύτερη δουλειά πιο οικονομικά και αν δε σ αρέσει βάζεις άλλη κάρτα ,το παίρνεις μαζί σου, έχει πλεονεκτήματα! Η Ν78 είναι στα - 76dB. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 minutes ago, katsiletra said: Η Ν78 είναι στα - 76dB. Ακόμα καλύτερα. Καινούργιος σταθμός κ έχει ανεβασμένο ping; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 14 minutes ago, elkons said: Ακόμα καλύτερα. Καινούργιος σταθμός κ έχει ανεβασμένο ping; Έχει κάτι μέρες που βάλανε το sector. Η Ν78 έχει λίγο καιρό. Και είναι στα 5 χιλιόμετρα απόσταση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, katsiletra said: Έχει κάτι μέρες που βάλανε το sector. Η Ν78 έχει λίγο καιρό. Και είναι στα 5 χιλιόμετρα απόσταση. Σωπα ρε συ σε αυτή την απόσταση-76 η N78 βασιλιάς στα Γιάννενα ,πως τα κατάφερες μαν; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 10 minutes ago, elkons said: Σωπα ρε συ σε αυτή την απόσταση-76 η N78 βασιλιάς στα Γιάννενα ,πως τα κατάφερες μαν; Λογικά είναι με καλή οπτική επαφή, συν λίγο κόσμο, πάει ταμάμ 😎👌🏻 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, johnny_htc said: Λογικά είναι με καλή οπτική επαφή, συν λίγο κόσμο, πάει ταμάμ 😎👌🏻 Τι σχέση έχει η κίνηση με το RSRP; καμία. Λογικές είναι οι ταχύτητες για το σήμα του απλώς μου κάνει εντύπωση μόνο απέναντι από κεραία θα δω αυτά τα νούμερα σε RSRP και μου έκανε εντύπωση:) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, elkons said: Τι σχέση έχει η κίνηση με το RSRP; καμία. Εννοώ συν λίγος κόσμος μαζί με το καλό σήμα, του δουλεύει καλά 😜 3 minutes ago, johnny_htc said: Εννοώ συν λίγος κόσμος μαζί με το καλό σήμα, του δουλεύει καλά 😜 4 minutes ago, elkons said: Τι σχέση έχει η κίνηση με το RSRP; καμία. Λογικές είναι οι ταχύτητες για το σήμα του απλώς μου κάνει εντύπωση μόνο απέναντι από κεραία θα δω αυτά τα νούμερα σε RSRP και μου έκανε εντύπωση:) Ρε συ, τώρα που το ξανά βλέπω, μήπως το ρουτερ δείχνει λάθος στοιχεία για την N78; Πιο δυνατή από μπάντα του 4G η N78, δεν παίζει.. Κάτι λάθος πάει εδώ. Επίσης να συνδέεσαι σε πιο μακρινή κεραία 4G και σε διπλανή με N78, δεν παίζει επίσης σαν σενάριο.. 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Τι σχέση έχει η κίνηση με το RSRP; καμία. Έχει, έστω και μικρή. Στα καλά νερά Πηλίου, πχ. Μιλώντας πάντα για το ίδιο ακριβώς σημείο, έχω δει χειμώνα με άδειο δίκτυο rsrp -110 dbm, ενώ καλοκαίρι δεν πάει πάνω από -116 (σε εξωτερικό χώρο τα παραπάνω). Δεν ξέρω γιατί ακριβώς συμβαίνει. Σε αυτή την περίπτωση, αν υπάρχει καλή οπτική επαφή της κεραίας με το ρούτερ, και κοιτάει και καλά το σεκτορ, δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να του κόψει το σήμα, ειδικά αν είναι ψηλά. Ιδανικές συνθήκες για fwa. 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Κατάλαβα μάλλον η περιοχή μου πρέπει να αλλάξει σχεδιασμό γιατί είναι αρχαίος και δε καλύπτει τίποτα σωστά καμία. Βράχος στη κεραία nova είναι καινούρια εκεί τους παραδέχομαι και γαμω τις θέσεις εδώ στα χωριά έχουν φουλ κ η Cosmote μέσα στο περισσότερο κομμάτι δεν έχει κάλυψη. 4 minutes ago, marios239 said: Έχει, έστω και μικρή. Στα καλά νερά Πηλίου, πχ. Μιλώντας πάντα για το ίδιο ακριβώς σημείο, έχω δει χειμώνα με άδειο δίκτυο rsrp -110 dbm, ενώ καλοκαίρι δεν πάει πάνω από -116 (σε εξωτερικό χώρο τα παραπάνω). Δεν ξέρω γιατί ακριβώς συμβαίνει. Σε αυτή την περίπτωση, αν υπάρχει καλή οπτική επαφή της κεραίας με το ρούτερ, και κοιτάει και καλά το σεκτορ, δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να του κόψει το σήμα, ειδικά αν είναι ψηλά. Ιδανικές συνθήκες για fwa. Απλώς αδειάζει το cell κ σε βάζει στο πιο άδειο π χτυπάει κει,ακόμα κ με οριακό σήμα αν αδειάσει λειτουργεί το μη λειτουργικό. Το βράδυ με πιάνουν υπογλυκαιμίες πάω στη κουζίνα π κλασικά σήμα-120dBm (πες η πράσινη όπως τώρα δλδ) Β20 Ν1 ή 5G Disconnected πες πιάνει όλη μερα kbps, χωρίς πλάκα αλλά στις 6 το πρωί (πριν παω για δουλειά)ή 3 τα μεσάνυχτα λειτουργεί ανοίγει κ sites π δεν γίνεται. Θεωρώ πως απλά γίνεται λειτουργικό ακόμα κ σε πιο χαμηλό σήμα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Κατάλαβα μάλλον η περιοχή μου πρέπει να αλλάξει σχεδιασμό γιατί είναι αρχαίος και δε καλύπτει τίποτα σωστά καμία. Βράχος στη κεραία nova είναι καινούρια εκεί τους παραδέχομαι και γαμω τις θέσεις εδώ στα χωριά έχουν φουλ κ η Cosmote μέσα στο περισσότερο κομμάτι δεν έχει κάλυψη. Σε εσάς η μία πάσχει από κάλυψη, οι άλλες από ταχύτητα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα με λίγα λόγια. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, marios239 said: Σε εσάς η μία πάσχει από κάλυψη, οι άλλες από ταχύτητα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα με λίγα λόγια. Καλά ούτε σε κάλυψη δεν είναι τέλειες απλά έχει τη Β28. Επίσης η μία δε πέφτει σε Ε ότι κ να κάνω ενώ οι άλλες θα το κάνουν ειδικά η Nova κ ας έχει Β28 θα το ρίξει πιο εύκολα💀💀💀 Ρε συ δε φέρνουν κεραίες απλά. Κατσέλη να δεις. Vodafone κ Cosmote στις φωτογραφίες δηλαδή εκεί περιμένουν να καλύψει μια κεραία από Βουδόχη ειδικά Cosmote π έχει πιο μικρό ιστό, σε όλο τον δρόμο από φύλλα μέχρι Πισσώνα την έκατσες Η Cosmote κ Vodafone πριν πας Πισσώνα για 7,8 λεπτά σε πετάει Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης σε Nova μέσω E ή 4G από μια κεραία εκεί απλά είναι 4G μόνο άλλα οκ λειτουργικό. Οκ προς τα πάνω πιο πάνω από Αφράτι είναι χωριά χωριά με λίγο κόσμο οκ εκεί μη βάλεις στα άλλα όμως γιατί; ξεφτίλα. Ειδικά η Cosmote που ούτε καν στα χωριά δεν κάλυψε, θα περάσω μετά Φύλλα να σας δείξω. Ας δουν τα δίκτυα και μετά ας βάλει η Cosmote ελάχιστη ανανέωση από κατάστημα στα 15€ δε ντρέπονται λιγάκι οι καραγκιόζηδες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 11 minutes ago, elkons said: Καλά ούτε σε κάλυψη δεν είναι τέλειες απλά έχει τη Β28. Επίσης η μία δε πέφτει σε Ε ότι κ να κάνω ενώ οι άλλες θα το κάνουν ειδικά η Nova κ ας έχει Β28 θα το ρίξει πιο εύκολα💀💀💀 Ρε συ δε φέρνουν κεραίες απλά. Κατσέλη να δεις. Vodafone κ Cosmote στις φωτογραφίες δηλαδή εκεί περιμένουν να καλύψει μια κεραία από Βουδόχη ειδικά Cosmote π έχει πιο μικρό ιστό, σε όλο τον δρόμο από φύλλα μέχρι Πισσώνα την έκατσες Η Cosmote κ Vodafone πριν πας Πισσώνα για 7,8 λεπτά σε πετάει Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης σε Nova μέσω E ή 4G από μια κεραία εκεί απλά είναι 4G μόνο άλλα οκ λειτουργικό. Οκ προς τα πάνω πιο πάνω από Αφράτι είναι χωριά χωριά με λίγο κόσμο οκ εκεί μη βάλεις στα άλλα όμως γιατί; ξεφτίλα. Ειδικά η Cosmote που ούτε καν στα χωριά δεν κάλυψε, θα περάσω μετά Φύλλα να σας δείξω. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε σας βάζουν καμιά κεραία. Ακόμα και η κοσμοτε αραιό δίκτυο έχει. Καμία σχέση με άλλες περιοχές. Δες πχ για κοσμοτε το νότιο Πήλιο, τίγκα στις κεραίες. Υπάρχουν και περιοχές που καλύπτονται από 3 κεραίες ταυτόχρονα! Φαίνεται ότι για κάποιο λόγο σας έχουν σε χαμηλή προτεραιότητα. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 3 minutes ago, marios239 said: Δεν καταλαβαίνω γιατί δε σας βάζουν καμιά κεραία. Ακόμα και η κοσμοτε αραιό δίκτυο έχει. Καμία σχέση με άλλες περιοχές. Δες πχ για κοσμοτε το νότιο Πήλιο, τίγκα στις κεραίες. Υπάρχουν και περιοχές που καλύπτονται από 3 κεραίες ταυτόχρονα! Φαίνεται ότι για κάποιο λόγο σας έχουν σε χαμηλή προτεραιότητα. Ρε συ δε τους νοιάζει απλά, Εύβοια είναι όχι Αττική. Ούτε ηφαίστειο να είχαμε ενεργό..πραγματικά δηλαδή. Ας βάλουν πιο κατω ρε φίλε να χει τουλάχιστον πιο καλό δίκτυο στους δρόμους είχε γένει πριν λίγους μήνες ατύχημα ειδα με ένα αμάξι π είχε αναποδογυρίσει προς Αφράτι Ευβοίας κοντά στον κόμβο πάλι τον 2ο, εκεί η Cosmote δεν έχει κάλυψη ούτε για κλήσεις σε πετάει εκτός για κάτι δευτερόλεπτα ενώ οι άλλες 2 έχουν 3,4 γραμμές σήμα. Δηλαδή αν ήμουν εγώ κ είχα μόνο τη κοτε κ δεν είχα κανέναν δίπλα μου; Δε ξέρω απλά δε βάζουν κεραίες η Cosmote τις έχει με Ν78 τις περισσότερες πλην κάτι απαράδεκτο στον ΟΤΕ Ερέτριας, τουριστικό μέρος γεμίζει κόσμο το καλοκαίρι, ΈΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΑΊΑ OMNI με κάτι κουτάκια. Ρε πάνε καλά; Η Vodafone πιο πίσω μια Β3 Only ενώ η νοβαρα ακόμα πιο χάλια πιάνει από απέναντι και το καλοκαίρι γεμίζει κ η απέναντι κεραία στο Συκαμινο. Κ μετά η Cosmote δίνει 41€ Gigamax unlimited δε ντρέπονται λέω γω και ανανέωση ελάχιστη 15€ σε λίγο καιρό κ 13€ online. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 38 minutes ago, johnny_htc said: Εννοώ συν λίγος κόσμος μαζί με το καλό σήμα, του δουλεύει καλά 😜 Ρε συ, τώρα που το ξανά βλέπω, μήπως το ρουτερ δείχνει λάθος στοιχεία για την N78; Πιο δυνατή από μπάντα του 4G η N78, δεν παίζει.. Κάτι λάθος πάει εδώ. Επίσης να συνδέεσαι σε πιο μακρινή κεραία 4G και σε διπλανή με N78, δεν παίζει επίσης σαν σενάριο.. 😏 Και στο κινητό με Netmonster τα ίδια μου γράφει. Ίδια κεραία, ίδιες μπάντες. Την κεραία την έχω φάτσα φόρα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 18 minutes ago, elkons said: Ρε συ δε τους νοιάζει απλά, Εύβοια είναι όχι Αττική. Ούτε ηφαίστειο να είχαμε ενεργό..πραγματικά δηλαδή. Ας βάλουν πιο κατω ρε φίλε να χει τουλάχιστον πιο καλό δίκτυο στους δρόμους είχε γένει πριν λίγους μήνες ατύχημα ειδα με ένα αμάξι π είχε αναποδογυρίσει προς Αφράτι Ευβοίας κοντά στον κόμβο πάλι τον 2ο, εκεί η Cosmote δεν έχει κάλυψη ούτε για κλήσεις σε πετάει εκτός για κάτι δευτερόλεπτα ενώ οι άλλες 2 έχουν 3,4 γραμμές σήμα. Δηλαδή αν ήμουν εγώ κ είχα μόνο τη κοτε κ δεν είχα κανέναν δίπλα μου; Δε ξέρω απλά δε βάζουν κεραίες η Cosmote τις έχει με Ν78 τις περισσότερες πλην κάτι απαράδεκτο στον ΟΤΕ Ερέτριας, τουριστικό μέρος γεμίζει κόσμο το καλοκαίρι, ΈΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΑΊΑ OMNI με κάτι κουτάκια. Ρε πάνε καλά; Η Vodafone πιο πίσω μια Β3 Only ενώ η νοβαρα ακόμα πιο χάλια πιάνει από απέναντι και το καλοκαίρι γεμίζει κ η απέναντι κεραία στο Συκαμινο. Κ μετά η Cosmote δίνει 41€ Gigamax unlimited δε ντρέπονται λέω γω και ανανέωση ελάχιστη 15€ σε λίγο καιρό κ 13€ online. Είναι ντροπή απλά σε πολλά σημεία η φάση απ΄όλες. Μια παρατήρηση. Επειδή είναι Αττική, δεν σημαίνει πώς βάζουν κεράιες επειδή είναι Αττική 😛 Είναι απλά η βάση της συνδρομητικής βάσης εδώ. Και πάλι υπάρχουν χοντρά θέματα.. Σε σας δεν θα βάλουν ποτέ τόσες κεραίες όσες έχει η Αττική.. Στρατηγικά σημεία χρειάζονται απλά και ανεβασμένα όρια εκπομπής για να καλύπτει δύσκολα σημεία και τελείωσε η ιστορία. Απλά είναι σε χαμηλή προτεραιότητα η Εύβοια χωρίς κανείς να καταλαβαίνει γιατί. Καλά υπάρχουν και αλλού χωριά τρισάθλια και στην υπόλοιπη χώρα, χάλι μάυρο.. 1 minute ago, katsiletra said: Και στο κινητό με Netmonster τα ίδια μου γράφει. Ίδια κεραία, ίδιες μπάντες. Την κεραία την έχω φάτσα φόρα. Οκ, δεν μπορώ να το εξηγήσω τότε αχαχα 😛 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts