elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Δύσκολο , αλλά ένα 700αρι θα το έχει. Γιατί ρε συ με κοτε μια χαρά είχα δει 1.5 Gbps με λίγο χειρότερο σήμα από τον Μάριο, -85dBm B3 -91dBm N78. Βέβαια δε ξέρω, η Cosmote παίζει με Ericsson οι άλλες 2 δε ξέρω τι εξοπλισμό βάζουν αλλά λογικά θα δώσουν ταχύτητα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Γιατί ρε συ με κοτε μια χαρά είχα δει 1.5 Gbps με λίγο χειρότερο σήμα από τον Μάριο, -85dBm B3 -91dBm N78. Βέβαια δε ξέρω, η Cosmote παίζει με Ericsson οι άλλες 2 δε ξέρω τι εξοπλισμό βάζουν αλλά λογικά θα δώσουν ταχύτητα. Στη 12022 λέει huawei aau5835f. Αν προλάβω να είμαι Βόλο όταν τη ρυθμίσουν θα ανεβάσω. Έως τώρα δίνει μέχρι 200mbps. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 3 minutes ago, marios239 said: Στη 12022 λέει huawei aau5835f. Αν προλάβω να είμαι Βόλο όταν τη ρυθμίσουν θα ανεβάσω. Έως τώρα δίνει μέχρι 200mbps. Έγινε ολική αλλαγή εξοπλισμού ή μόνο έβαλαν τη Ν78; κάποια διαφορά έχει στο 4G+; Είναι αρχή ακόμα το upload το βλέπω ρυθμισμένο. Σε 5,6 ημέρες θεωρώ πως θα στρώσει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 25 minutes ago, marios239 said: Στη 12022 λέει huawei aau5835f. Αν προλάβω να είμαι Βόλο όταν τη ρυθμίσουν θα ανεβάσω. Έως τώρα δίνει μέχρι 200mbps. Καλά είναι για τέτοιο εξοπλισμό. Παραπάνω δύσκολα, ευτυχώς είσαι κοντά στον σταθμό 😉 Cosmote μάλλον δεν έχει ακόμα οπτική ο σταθμός ή αρκετή χωρητικότητα για N78 τέλοσπάντων φαίνεται. Οι συνεργάτιδες έτσι και αλλιώς με τον διαμοιρασμό, δεν μπορούν να δώσουν μεγάλα νούμερα😏 21 minutes ago, elkons said: Έγινε ολική αλλαγή εξοπλισμού ή μόνο έβαλαν τη Ν78; κάποια διαφορά έχει στο 4G+; Είναι αρχή ακόμα το upload το βλέπω ρυθμισμένο. Σε 5,6 ημέρες θεωρώ πως θα στρώσει. Μάλλον τα άλλαξαν όλα Να ξέρεις @elkons, μόνο Huawei βάζει η voda - Nova, εκτός από κάποια ericsson πάνελ που εδώ δει μόνο για 4G,αλλα μετρημένες στα δάχτυλα είναι αυτές οι περιπτώσεις Edited 5 ώρες πριν by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Για να βάλεις Ν78 πρέπει να υπάρχει ινα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Για να βάλεις Ν78 πρέπει να υπάρχει ινα; Όχι, αλλά είναι το καλύτερο 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 52 minutes ago, elkons said: Γιατί ρε συ με κοτε μια χαρά είχα δει 1.5 Gbps με λίγο χειρότερο σήμα από τον Μάριο, -85dBm B3 -91dBm N78. Βέβαια δε ξέρω, η Cosmote παίζει με Ericsson οι άλλες 2 δε ξέρω τι εξοπλισμό βάζουν αλλά λογικά θα δώσουν ταχύτητα. Συνήθως στην επαρχία δεν έχουν 1000αρια. Ας πούμε στα Γιάννενα ποτέ τέτοιες ταχύτητες 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 16 minutes ago, Gv2008 said: Συνήθως στην επαρχία δεν έχουν 1000αρια. Ας πούμε στα Γιάννενα ποτέ τέτοιες ταχύτητες Ανάλογα Εάν έχεις μια κεραία (πχ πες της Cosmote από τις Ericsson) Ιδανικές συνθήκες για να βγάλεις συνήθως 1000αρι πρέπει να έχει η κεραία Β7 πάνω της ώστε να κάνει συνδυασμούς πχ Β7+Β3 και N78. Επίσης να μην υπάρχει κίνηση πχ -11db και κάτω ιδανικά θα έλεγα. Επίσης SNR 10 τουλάχιστον ώστε να είναι καθαρό το σήμα. Τέτοιο σήμα συνήθως έχουμε σε οπτική επαφή με τον σταθμό τώρα αν βγάζει κάποιος 100 με χάλια σήμα είναι τυχερός! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 8 minutes ago, elkons said: Ανάλογα Εάν έχεις μια κεραία (πχ πες της Cosmote από τις Ericsson) Ιδανικές συνθήκες για να βγάλεις συνήθως 1000αρι πρέπει να έχει η κεραία Β7 πάνω της ώστε να κάνει συνδυασμούς πχ Β7+Β3 και N78. Επίσης να μην υπάρχει κίνηση πχ -11db και κάτω ιδανικά θα έλεγα. Επίσης SNR 10 τουλάχιστον ώστε να είναι καθαρό το σήμα. Τέτοιο σήμα συνήθως έχουμε σε οπτική επαφή με τον σταθμό τώρα αν βγάζει κάποιος 100 με χάλια σήμα είναι τυχερός! B3+B7+N78 Βρήκα το σημείο για 5G router: Χαμός θα γίνει μόλις τη ρυθμίσουν! Έχω ελπίδες η vf να έχει οπτική στο σταθμό γιατί έχει τα έργα fttc στην περιοχή. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 3 minutes ago, marios239 said: B3+B7+N78 Βρήκα το σημείο για 5G router: Χαμός θα γίνει μόλις τη ρυθμίσουν! Έχω ελπίδες η vf να έχει οπτική στο σταθμό γιατί έχει τα έργα fttc στην περιοχή. Εμείς δεν έχουμε καν διαθεσιμότητα οπτικής αλλά στη κεραία υπάρχει νομίζω @johnny_htc καλα δε λεω; τι στο καλο χωρις οπτική θα βγάλει 1500; Καλά εγώ αναφέρθηκα για Ericsson, για Huawei δεν έχω καταλάβει πως διαχειρίζεται πχ κίνηση και γενικά δε το έχω δουλέψει το δίκτυο της Vodafone πολύ. Ε κάνα 500 πάντως πιστεύω θα δεις τι στο καλό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 hour ago, marios239 said: B3+B7+N78 Βρήκα το σημείο για 5G router: Χαμός θα γίνει μόλις τη ρυθμίσουν! Έχω ελπίδες η vf να έχει οπτική στο σταθμό γιατί έχει τα έργα fttc στην περιοχή. Άμα περάσεις από το οίκημα που είναι φαντάζομαι, θα δεις κάποιο φρεάτιο λογικά μπροστά και θα το καταλάβεις. Επειδή είναι και της Κοντ στο ίδιο σπίτι υπάρχει περίπτωση να έχουν και οι δύο βέβαια, όχι δύο φρεάτια, αλλά να έχουν συνεννοηθεί να τραβήξουν και οι δύο, Καλή φάση μια τέτοια περίπτωση 😏 1 hour ago, elkons said: Εμείς δεν έχουμε καν διαθεσιμότητα οπτικής αλλά στη κεραία υπάρχει νομίζω @johnny_htc καλα δε λεω; τι στο καλο χωρις οπτική θα βγάλει 1500; Καλά εγώ αναφέρθηκα για Ericsson, για Huawei δεν έχω καταλάβει πως διαχειρίζεται πχ κίνηση και γενικά δε το έχω δουλέψει το δίκτυο της Vodafone πολύ. Ε κάνα 500 πάντως πιστεύω θα δεις τι στο καλό. Λογικά επειδή είναι πολύ κοντά, πιστεύω και γω γύρω στο 400αρι. Απλά επειδή διαμοιραζεται με νοντ, θα δείξει. Μακάρι να είναι οκ ο φίλος τώρα δεν θα έχει κανένα θέμα ο Μάριος σίγουρα 😏 Αν λες για τον Βασιλικό, ναι εννοείται έχει οπτική. Πιστεύω και Χαλκίδα Top έχει οπτική και διαμοιραζει με ασυρματικά σε άλλες, κάπως έτσι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 3 minutes ago, johnny_htc said: Άμα περάσεις από το οίκημα που είναι φαντάζομαι, θα δεις κάποιο φρεάτιο λογικά μπροστά και θα το καταλάβεις. Επειδή είναι και της Κοντ στο ίδιο σπίτι υπάρχει περίπτωση να έχουν και οι δύο βέβαια, όχι δύο φρεάτια, αλλά να έχουν συνεννοηθεί να τραβήξουν και οι δύο, Καλή φάση μια τέτοια περίπτωση 😏 Λογικά επειδή είναι πολύ κοντά, πιστεύω και γω γύρω στο 400αρι. Απλά επειδή διαμοιραζεται με νοντ, θα δείξει. Μακάρι να είναι οκ ο φίλος τώρα δεν θα έχει κανένα θέμα ο Μάριος σίγουρα 😏 Αν λες για τον Βασιλικό, ναι εννοείται έχει οπτική. Πιστεύω και Χαλκίδα Top έχει οπτική και διαμοιραζει με ασυρματικά σε άλλες, κάπως έτσι Βασ το αστείο είναι δεν εχει διαθεσιμότητα ούτε στον κεντρικό με τα μαγαζιά ινα διαθεσιμότητα απ ότι έχω δει ενώ εκεί στον κεντρικό φαντάσου το κατάστημα δίπλα από τον ΟΤΕ τον παλιό έχει 24αρα βέβαια πιάνει 26 δίπλα στα κουτιά είναι. Chalkida top σίγουρα έχει η Cosmote οπτική το έχουν δηλώσει και στο χεμδ πως είναι με οπτική ο σταθμός, Nova Vodafone παίζουν ασυρματικό, σε όλον τον ιστό ένα τύμπανο έχει οπότε δικό τους είναι κοινό και δεν είναι δηλωμένο στο χεμδ. Βέβαια ο χάρτης θα είναι πιο παλιός ακόμα υπάρχει το τύμπανο οπότε ναι ασυρματικό παίζει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Βασ το αστείο είναι δεν εχει διαθεσιμότητα ούτε στον κεντρικό με τα μαγαζιά ινα διαθεσιμότητα απ ότι έχω δει ενώ εκεί στον κεντρικό φαντάσου το κατάστημα δίπλα από τον ΟΤΕ τον παλιό έχει 24αρα βέβαια πιάνει 26 δίπλα στα κουτιά είναι. Ο, τι να ναι, μάλλον από τις πρώτες προσπάθειες επέκτασης FTTC γραμμών είστε εκεί, σχεδιασμός του ποπου κανονικά και φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα αυτό, μόνο FTTH ευχόμαστε σύντομα.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Αν και κοντά στη κεραία μιας κ έχουν όλες Ν78 πάνω κάτω παρόμοια παίζουν Vodafone 350-400,Nova 300-350 ίσως 400 το βράδυ, Cosmote έχω δει και 600 αλλά το τελευταίο διάστημα έχει πέσει στα 400 κ αυτή. Να πω πως οι μετρήσεις είναι σε οπτική επαφή με τον λόφο που είναι σιγά μην ανέβω εκεί πάνω είναι πολύ περίεργος ο δρόμος, χωματόδρομος,δεν έχω 4Χ4 θα το διαλύσω αν ανέβω εκεί με το αμάξι. 1 minute ago, johnny_htc said: Ο, τι να ναι, μάλλον από τις πρώτες προσπάθειες επέκτασης FTTC γραμμών είστε εκεί, σχεδιασμός του ποπου κανονικά και φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα αυτό, μόνο FTTH ευχόμαστε σύντομα.. Ναι γιατί έχει ADSL το μεγαλύτερο κομμάτι ελάχιστοι έχουν VDSL στο Βασιλικό 50αρα πιάνει 39-44. Χαλκίδα όπου έχει ινα *μικρη κάλυψη μεν* του ΟΤΕ είναι, πάει καλά δίνει και σε Nova,HCN,Vodafone υποδομή ΟΤΕ βλέπω στο Gigabit voucher. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Αν και κοντά στη κεραία μιας κ έχουν όλες Ν78 πάνω κάτω παρόμοια παίζουν Vodafone 350-400,Nova 300-350 ίσως 400 το βράδυ, Cosmote έχω δει και 600 αλλά το τελευταίο διάστημα έχει πέσει στα 400 κ αυτή. Να πω πως οι μετρήσεις είναι σε οπτική επαφή με τον λόφο που είναι σιγά μην ανέβω εκεί πάνω είναι πολύ περίεργος ο δρόμος, χωματόδρομος,δεν έχω 4Χ4 θα το διαλύσω αν ανέβω εκεί με το αμάξι. Θα σε πλερώσει το φόρουμ για μετρήσεις, άραξε Εσυ κατέκτησε τη κορυφή, άφοβα 😜😜😜🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Εγώ είμαι τυχερός δεν μένω Βασιλικό είμαι πιο πίσω κ παίρνω από τη καμπίνα στον κόμβο που φτιάχνουν που μου δίνουν VDSL 200mbps βέβαια έχω SNR οπότε δε θα την αλλάξω τη ταχύτητα ούτως ή άλλως είναι οκ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, elkons said: Εγώ είμαι τυχερός δεν μένω Βασιλικό είμαι πιο πίσω κ παίρνω από τη καμπίνα στον κόμβο που φτιάχνουν που μου δίνουν VDSL 200mbps βέβαια έχω SNR οπότε δε θα την αλλάξω τη ταχύτητα ούτως ή άλλως είναι οκ. Πιστεύω σε σας και ανάλογες τέτοιες περιπτώσεις δηλαδή σαν εσένα, μελλοντικά η Cosmote, θα αρχίσει να δίνει speed booster σε γραμμές μέχρι 100αρες όταν θα αρχίσουν επιτέλους να πέφτουν οι τιμές (και βάλουν κεραία σε σας εκεί στον Βράχο 🗿), όπως κάνουν τώρα με την adsl. Δεν βλέπω προκοπή προσωπικά με τα έργα FTTH σύντομα,αν και στις πόλεις είναι αρκετά προχωρημένα, άρα θα μπορούσαν και επαρχία να κάνουν κάτι 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Υπάρχει σαν μέρος στο Google maps μερικοί έχουν ανέβει https://maps.app.goo.gl/BnUw3CAixgWeCDN29 Να πω πως πιο παλιά η κεραία στον πυλώνα ήταν μόνο της COSMOTE δίπλα είχε μια πολύ πιο μικρή η Vodafone νομίζω κοινή χρήση Nova ή Nova μαζί με COSMOTE δε θυμάμαι καθόλου, θα βρω φωτογραφία πιο παλιά από ΕΕΑΕ να δείξω τον ιστό της Vodafone που είχε τότε. Just now, johnny_htc said: Πιστεύω σε σας και ανάλογες τέτοιες περιπτώσεις δηλαδή σαν εσένα, μελλοντικά η Cosmote, θα αρχίσει να δίνει speed booster σε γραμμές μέχρι 100αρες όταν θα αρχίσουν επιτέλους να πέφτουν οι τιμές (και βάλουν κεραία σε σας εκεί στον Βράχο 🗿), όπως κάνουν τώρα με την adsl. Δεν βλέπω προκοπή προσωπικά με τα έργα FTTH σύντομα,αν και στις πόλεις είναι αρκετά προχωρημένα, άρα θα μπορούσαν και επαρχία να κάνουν κάτι 😏 Τι να το κάνω το speedbooster αν κλείσω τη τζαμαρία πιάνει από χαλκ κ σέρνει Β20. Με ανοιχτή Οκ Β7 από βασ. Στο Βράχος υπάρχει θέση για τη COSMOTE, η Vodafone πριν τη συμφωνία με συγχωνεύσεις σταθμών δίπλα από της Nova ήταν περιφραγμένη με τς μηχανήματα της και το δέντρο-κεραία που είχε. Τότε η Vodafone είχε καλή κάλυψη τώρα π πάτησε στη Nova έβαλε πιο χαμηλά τον εξοπλισμό κ καλύπτει πιο λίγο, ινα ντεν υπάρχει εκεί νομίζω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Υπάρχει σαν μέρος στο Google maps μερικοί έχουν ανέβει https://maps.app.goo.gl/BnUw3CAixgWeCDN29 Να πω πως πιο παλιά η κεραία στον πυλώνα ήταν μόνο της COSMOTE δίπλα είχε μια πολύ πιο μικρή η Vodafone νομίζω κοινή χρήση Nova ή Nova μαζί με COSMOTE δε θυμάμαι καθόλου, θα βρω φωτογραφία πιο παλιά από ΕΕΑΕ να δείξω τον ιστό της Vodafone που είχε τότε. Τι να το κάνω το speedbooster αν κλείσω τη τζαμαρία πιάνει από χαλκ κ σέρνει Β20. Με ανοιχτή Οκ Β7 από βασ. Στο Βράχος υπάρχει θέση για τη COSMOTE, η Vodafone πριν τη συμφωνία με συγχωνεύσεις σταθμών δίπλα από της Nova ήταν περιφραγμένη με τς μηχανήματα της και το δέντρο-κεραία που είχε. Τότε η Vodafone είχε καλή κάλυψη τώρα π πάτησε στη Nova έβαλε πιο χαμηλά τον εξοπλισμό κ καλύπτει πιο λίγο, ινα ντεν υπάρχει εκεί νομίζω. Δεν έχει ίνα εκεί, όχι, ασυρματικά παίζουν. Η περίπτωση του booster σε σένα εννοείται με κεραία στον Βράχο που θα βοηθήσει, αλλιώς δεν κάνει τίποτα 😏 Ή εξωτερική κεραία τύπου σαν το 5G WiFi, και έτσι γίνεται δουλειά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, johnny_htc said: Δεν έχει ίνα εκεί, όχι, ασυρματικά παίζουν. Η περίπτωση του booster σε σένα εννοείται με κεραία στον Βράχο που θα βοηθήσει, αλλιώς δεν κάνει τίποτα 😏 Ή εξωτερική κεραία τύπου σαν το 5G WiFi, και έτσι γίνεται δουλειά Δοκό ή Βράχος λες; Ναι βοηθάει σε εσωτερικούς χώρους (και στη κουζίνα 😅) και σίγουρα τα χωριά αμέσως πήρε τους συνδρομητές των άλλων. Γιατί να κόψω τη σταθερή για 5G Wifi αφού μια χαρά είμαι. Βασ π έχει 24αρα να δώσει το 5G παίζει καλό 5G εκεί αλλά σε αυτούς που έχουν 24αρα μόνο διαθεσιμότητα ας έδιναν καλύτερη τιμή γιατί τώρα βλέπω να πάει άπατο. Να δες πιο παλιά φωτο βέβαια η δίπλα πάλι από Google maps τη βλέπω ίσως είναι από δήλωση ΕΕΚΧΟ και την άφησαν; δε ξέρω καν βέβαια απο κάτω εχεθ σήμερα τον εξοπλισμό της Vf αν δεις τις φωτογραφίες από maps. Θα άφησαν μόνο αυτά τα μικρά πάνω στη κεραία κ θα βγήκαν τα πανελ για τον άλλο ιστό κ δηλώθηκε η άλλη ΕΕΚΧΟ Αυτή η αλλαγή έφερε καλύτερη κάλυψη απλά η Vodafone συγκριτικά με πριν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 38 minutes ago, elkons said: Δοκό ή Βράχος λες; Ναι βοηθάει σε εσωτερικούς χώρους (και στη κουζίνα 😅) και σίγουρα τα χωριά αμέσως πήρε τους συνδρομητές των άλλων. Γιατί να κόψω τη σταθερή για 5G Wifi αφού μια χαρά είμαι. Βασ π έχει 24αρα να δώσει το 5G παίζει καλό 5G εκεί αλλά σε αυτούς που έχουν 24αρα μόνο διαθεσιμότητα ας έδιναν καλύτερη τιμή γιατί τώρα βλέπω να πάει άπατο. Να δες πιο παλιά φωτο βέβαια η δίπλα πάλι από Google maps τη βλέπω ίσως είναι από δήλωση ΕΕΚΧΟ και την άφησαν; δε ξέρω καν βέβαια απο κάτω εχεθ σήμερα τον εξοπλισμό της Vf αν δεις τις φωτογραφίες από maps. Θα άφησαν μόνο αυτά τα μικρά πάνω στη κεραία κ θα βγήκαν τα πανελ για τον άλλο ιστό κ δηλώθηκε η άλλη ΕΕΚΧΟ Αυτή η αλλαγή έφερε καλύτερη κάλυψη απλά η Vodafone συγκριτικά με πριν. Δεν είπα να κόψεις σταθερή, για αύξηση της vdsl τύπου 50αρες κλπ προς6τα πάνω σαν speed booster όπως οι adsl, αύξηση ταχυτήτων με εξωτερική κεραία λέω, ίσως δουν μελλοντικά να διαθέσουν τέτοιο πρόγραμμα.. Βράχο λέω 😜 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Μια μεσημεριανή μέτρηση κι από μένα απ το ρούτερ. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 4 minutes ago, katsiletra said: Μια μεσημεριανή μέτρηση κι από μένα απ το ρούτερ. Ποιο ρούτερ είναι; Σορρυ που ρωτάω ξανά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 13 minutes ago, CaptainNickGR said: Ποιο ρούτερ είναι; Σορρυ που ρωτάω ξανά. ZTE MC801A 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 51 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 51 λεπτά πριν 1 hour ago, marios239 said: ZTE MC801A Γαμω τις σειρές έχουν βγει τα ρουτερακια 5G της ZTE τελικα 👌🏻😎 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts