Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

22 minutes ago, johnny_htc said:

Έχει βγει τέτοια μ@λ@κια νόμος;;; Δεν θα εκπλησσομουν βέβαια 😅🤣

@katsiletraΣχετικά με την 1059,για να μη μιλάμε στο νήμα της Cosmote για αναβαθμίσεις vodafone βασικά, έχει βγει άδεια είδα για Ν78, τούμπανος ιστός με τετραπλό σεκτορ. Άμα μπει, ρίξε μετρήσεις κάποια στιγμή να πούμε και τα καλορίζικα 😉😎

Ωραίος, γιατί δεν έχω κάτσει να δω πώς βγαίνουν οι άδειες. Από εκεί παίρνω σήμα στο ρουτερ με Ν1 προς το παρόν. Δεν γράφει ημερομηνία για το πότε σωστά; Άσε που είναι πάνω σε ταράτσα από ενοικιαζόμενα δωμάτια. 

Πλέον το λάδι μόνο με δελτίο αποστολής. 😂😂

Ακούς @memoriesradio;; Όπως και τα λεμόνια στη συνέχεια. 🤣🤣🤣

IMG_20250112_104026_136.jpg

8 minutes ago, elkons said:

Χτες το άκουσα και εκείνη την ώρα είχαν έναν τενεκε ελαιόλαδο στο πορτμπαγκάζ 😂

Οκ, από εδώ και στο εξής θα κουβαλάω μόνο κανένα πυρηνικό... γιατί προφανώς το λάδι είναι πιο επικίνδυνο ενώ το άλλο είναι νόμιμο...🙄

Ρε μάγκες σοβαρά, τι ξεφτίλα καινούργια είναι αυτή;; Δεν είναι τρολια, έτσι;; Πάω και κουβαλάω λαδάκι από το χωριό και γω. Και καλά τι θέλουν να κάνουν; Να μην πουλάει ο ένας στον άλλον λάδι για να μη το μεταφέρουμε με το αμάξι αλλά με τον εμπορα;;; Και τι θα κάνουν στον έλεγχο, θα σταματάνε το αμάξι στο μπλόκο και θα λένε για άνοιξε να δω τι μεταφέρεις, αγουρέλαιο;;; 🤣🤣🤣😂😂😂. Θα κάνουν και ελαιοτεστ;;; 🤣🤣😂😂😂Μήπως θα μπουν και στο βρακι μας στο τέλος;; Α όχι κάτσε, δεν θα έχουμε βρακι να φορέσουμε σε λίγο με αυτούς... 😅🤣

7 minutes ago, katsiletra said:

Ωραίος, γιατί δεν έχω κάτσει να δω πώς βγαίνουν οι άδειες. Από εκεί παίρνω σήμα στο ρουτερ με Ν1 προς το παρόν. Δεν γράφει ημερομηνία για το πότε σωστά; Άσε που είναι πάνω σε ταράτσα από ενοικιαζόμενα δωμάτια. 

Πλέον το λάδι μόνο με δελτίο αποστολής. 😂😂

Ακούς @memoriesradio;; Όπως και τα λεμόνια στη συνέχεια. 🤣🤣🤣

IMG_20250112_104026_136.jpg

Κάτσε γιατί τώρα με τον εκφοβιοκυβερνηση θέλουν να αποτελειωσουν και ο, τι αγαπάμε δηλαδή, όπως και στα καράβια το καλοκαίρι που έλεγαν άμα έχεις CNG αμάξι και Lpg, δεν μπαίνεις, θα κάνουνε έλεγχο 😂😂😂. Γελοίοι 

Για την κεραία, δεν βγάζουν ημερομηνία στο site της εεττ για το πότε θα μπει. Αυτό είναι θέμα της εταιρείας που συνεννοειται με τον εργολάβο που έχει αναλάβει τις εγκαταστάσεις. Απλά βλέπεις όλα τα έγγραφα που έχει καταθέσει η εταιρεία, σχέδια κλπ ημερομηνίες. Δεν έχει σημασία που είναι πάνω σε ενοικιαζομενα, κλαιν. Εδώ Αθήνα όλες πάνω σε κτίρια είναι και όχι μόνο στα βουνά τριγύρω, ακόμα σε εκκλησίες έχει σε καμπαναρια, λολ😅. Άμα είσαι και κοντά στο σημείο, μια χαρά θα είσαι. 

28 minutes ago, johnny_htc said:

Ρε μάγκες σοβαρά, τι ξεφτίλα καινούργια είναι αυτή;; Δεν είναι τρολια, έτσι;; Πάω και κουβαλάω λαδάκι από το χωριό και γω. Και καλά τι θέλουν να κάνουν; Να μην πουλάει ο ένας στον άλλον λάδι για να μη το μεταφέρουμε με το αμάξι αλλά με τον εμπορα;;; Και τι θα κάνουν στον έλεγχο, θα σταματάνε το αμάξι στο μπλόκο και θα λένε για άνοιξε να δω τι μεταφέρεις, αγουρέλαιο;;; 🤣🤣🤣😂😂😂. Θα κάνουν και ελαιοτεστ;;; 🤣🤣😂😂😂Μήπως θα μπουν και στο βρακι μας στο τέλος;; Α όχι κάτσε, δεν θα έχουμε βρακι να φορέσουμε σε λίγο με αυτούς... 😅🤣

Κάτσε γιατί τώρα με τον εκφοβιοκυβερνηση θέλουν να αποτελειωσουν και ο, τι αγαπάμε δηλαδή, όπως και στα καράβια το καλοκαίρι που έλεγαν άμα έχεις CNG αμάξι και Lpg, δεν μπαίνεις, θα κάνουνε έλεγχο 😂😂😂. Γελοίοι 

Για την κεραία, δεν βγάζουν ημερομηνία στο site της εεττ για το πότε θα μπει. Αυτό είναι θέμα της εταιρείας που συνεννοειται με τον εργολάβο που έχει αναλάβει τις εγκαταστάσεις. Απλά βλέπεις όλα τα έγγραφα που έχει καταθέσει η εταιρεία, σχέδια κλπ ημερομηνίες. Δεν έχει σημασία που είναι πάνω σε ενοικιαζομενα, κλαιν. Εδώ Αθήνα όλες πάνω σε κτίρια είναι και όχι μόνο στα βουνά τριγύρω, ακόμα σε εκκλησίες έχει σε καμπαναρια, λολ😅. Άμα είσαι και κοντά στο σημείο, μια χαρά θα είσαι. 

Καλά ναι σ όλες τις πόλεις έτσι είναι. Απλώς Γιάννενα είναι όλες καμουφλαρισμένες στα κτίρια. Μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις έχω δει χύμα στο κύμα. Τις προάλλες που πήγα Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο που έμεινα, τραβάω μία την κουρτίνα και βλέπω απέναντι στο άλλο κτίριο μια τουμπανιασμένη κεραία φάτσα φόρα.

Την 1059 την έχω γύρω στα 900 μέτρα απόσταση πάντως. 

Edited by katsiletra

1 hour ago, johnny_htc said:

Έτσι είναι τα πράγματα στο μπουρδελιστάν!
Χέστηκα εγώ για το ποιος θα είναι πρόεδρος της δημοκρατίας (διακοσμητικό στοιχείο - μπρελόκ).
Ο απλός κοσμάκης έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθεί.
Τον άλλον τον "επιχειρηματία" στη Κρήτη, που σκότωσε το παλικάρι, επειδή οδηγούσε μεθυσμένος αλλά είχε και τις άκρες του, τον είχαν σταματήσει κλιμάκιο της αστυνομίας για αλκοτέστ λίγο πριν την δολοφονία, τον βρήκανε χωρίς δίπλωμα και ντίρλα, αλλά τον άφησαν ελεύθερο αντί να τον μαντρώσουν! Αυτά μόνο εδώ!

2 ώρες πριν, Gv2008 said:

Προσοχή! Μην κουβαλάτε λάδι σε ντενεκεδες στο αυτοκίνητο! Διαπράττετε ποινικό αδίκημα!

Το φάε λάδι κι έλα βράδυ, το ξέρουν εκεί στη βουλή;

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

14 minutes ago, katsiletra said:

Καλά ναι σ όλες τις πόλεις έτσι είναι. Απλώς Γιάννενα είναι όλες καμουφλαρισμένες στα κτίρια. Μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις έχω δει χύμα στο κύμα. Τις προάλλες που πήγα Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο που έμεινα, τραβάω μία την κουρτίνα και βλέπω απέναντι στο άλλο κτίριο μια τουμπανιασμένη κεραία φάτσα φόρα.

Την 1059 την έχω γύρω στα 900 μέτρα απόσταση πάντως. 

Ωχ, πολλά. Άμα δεν έχεις ανοιχτό πεδίο να την βλέπεις, δεν ξέρω αν θα πιάνει N78, αν και είδα είναι αραιοκστοικημενα εκεί. Μπορεί και να πιάνεις, θα δείξει,αλλιως Λιγκιαδες. 

Και Αθήνα και Θεσσαλονίκη παίζουν καμουφλαρισματα, ειδικά μέσα σε γειτονιές δεν ρισκάρουν με τους παλαβούς, δυστυχώς, αν κσι για μένα δεν είναι κακό, προστατεύει και λίγο τα πάνελ από τον ήλιο κιόλας 😏

15 minutes ago, memoriesradio said:

Έτσι είναι τα πράγματα στο μπορδελιστάν!
Χέστηκα εγώ για το ποιος θα είναι ππρόεδρος της δημοκρατίας (διακοσμητικό στοιχείο - μπρελόκ).
Τον άλλον τον "επιχειρηματία" στη Κρήτη, που σκότωσε το παλικάρι, επειδή οδηγούσε μεθυσμένος αλλά είχε και τις άκρες του, τον είχαν σταματήσει κλιμάκιο της αστυνομίας για αλκοτέστ λίγο πριν την δολοφονία, τον βρήκανε χωρίς δίπλωμα και ντίρλα, αλλά τον άφησαν ελεύθερο αντί να τον μαντρώσουν! Αυτά μόνο εδώ!

Ξεφτίλα απλά, πιωμένος και συνέχισε το δρόμο σου, είσαι καλυμμένος αγόρι μου, όλα καλά. Τουλάχιστον να τον έβαζαν στην άκρη να μην τον άφηναν να οδηγήσει και ας μην τον πείραζαν με τόσες άκρες που έχει, ούτε αυτό.. Τώρα που έφαγε το παιδί, να δω πώς κοιμούνται κάποιοι τα βράδια, ειλικρινά.. 

29 minutes ago, johnny_htc said:

😏

Ξεφτίλα απλά, πιωμένος και συνέχισε το δρόμο σου, είσαι καλυμμένος αγόρι μου, όλα καλά. Τουλάχιστον να τον έβαζαν στην άκρη να μην τον άφηναν να οδηγήσει και ας μην τον πείραζαν με τόσες άκρες που έχει, ούτε αυτό.. Τώρα που έφαγε το παιδί, να δω πώς κοιμούνται κάποιοι τα βράδια, ειλικρινά.. 

Πως κοιμούνται;

Μπρούμυτα, ανάσκελα και πέφτει ροχαλητό κάργα. Ελεύθεροι όλοι οι εμπλεκόμενοι (επιχειρηματίας και κλιμάκιο που έκανε τον έλεγχο και τον άφησε ελεύθερο), με εντολή εισαγγελέα...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

9 minutes ago, johnny_htc said:

Ωχ, πολλά. Άμα δεν έχεις ανοιχτό πεδίο να την βλέπεις, δεν ξέρω αν θα πιάνει N78, αν και είδα είναι αραιοκστοικημενα εκεί. Μπορεί και να πιάνεις, θα δείξει,αλλιως Λιγκιαδες. 

😏

Είναι περίεργη η δόμηση, ας είναι αραιοκατοικημένα. Λιγκιάδες αν και τους βλέπω Ν78 δεν έχω πιάσει ποτέ, είναι πολλά τα χιλιόμετρα. Και Ν1 που πιάνω σε μερικά σημεία έχει χάλια ταχύτητες. 

32 minutes ago, memoriesradio said:

Έτσι είναι τα πράγματα στο μπορδελιστάν!
Χέστηκα εγώ για το ποιος θα είναι ππρόεδρος της δημοκρατίας (διακοσμητικό στοιχείο - μπρελόκ).

Πραγματικά, είμαστε πλέον η Κολομβία της Ευρώπης. Ο ένας στην Κρήτη έχει άκρη σε κυβερνήσεις ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ, η καλύτερη αστυνομικός του 2019 είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα προστασίας οίκων ανοχής και παράνομων χαρτοπαικτικών λεσχών. Ο κόσμος πεινάει και δεν μπορεί να πάει στα νοσοκομεία γιατί ως γνωστόν από τύχη ζούμε. Η διαφθορά κυριαρχεί παντού, η κατασπατάληση των δημοσίων ταμείων αλλά και άνθρωποι που όλως τυχαίως εξαφανίζονται. Τα προβλήματα μας όμως είναι να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή σταματώντας τη μεταφορά λαδιού και όχι την αισχροκέρδεια των μεγάλων επιχειρηματιών αλλά και αν θα έχουμε διακοσμητικό στοιχείο τον Τασουλα, τον Βενιζελο, τον τραπεζίτη της συμφοράς, τη Σακελλαρόπουλου ή οποιονδήποτε άλλον απατεώνα που έχει καταστρέψει. Συγγνώμη για το μακροσκελές και off topic κείμενο, όμως έχω αγανακτήσει πραγματικά 

21 minutes ago, johnny_htc said:

Και Αθήνα και Θεσσαλονίκη παίζουν καμουφλαρισματα, ειδικά μέσα σε γειτονιές δεν ρισκάρουν με τους παλαβούς, δυστυχώς, αν κσι για μένα δεν είναι κακό, προστατεύει και λίγο τα πάνελ από τον ήλιο κιόλας 😏

μια χαρά θα κοιμούνται τα σκουπίδια. Οπως και η αδερφή της δικηγόρου του Αγοραστου μου είναι δικαστής και τον αθώωσε. Όλα γίνονται μόνο αν έχεις άκρες. Αυτοί ελέγχουν τη χώρα δυστυχώς…