TakeOverNet Δημ. Σάββατο στις 09:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:04 πμ 10 ώρες πριν, elkons said: Ακριβώς απλώς η Cosmote είναι σε θέση να το διαθέσει στο κοινό σε συγκεκριμένες συσκευές μέχρι τώρα. Λογικά όταν και οι άλλες αγγίζουν μια ικανοποιητική κάλυψη SA και είναι έτοιμοι θα το ανοίξουν. Vf ή Nova ή και τα 2? Η VF. Έχει φτιάξει 5G SA που γίνεται πλήρη χρήση των δυνατοτήτων του, όχι απλά για να παίζουμε με το Speedtest. Φαντάσου ότι η επιτήρηση του λιμανιού από το επιβατηγό έως το πέραμα γίνεται με αυτόματα drones που παίζουν από το 5G. Και αυτό είναι μόνο μια εφαρμογή …. Και όχι η πιο εντυπωσιακή. 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. Χθες στς 10:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:51 πμ SA απο την vodafone νομίζω οτι εκτός Αττικής & Θεσσαλονίκης ίσως... νομίζω δεν θα προλάβουμε να δούμε ποτέ. .Θα πάμε από το LTE στο 8G 😄 4 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πάνω πάνω στο τηλεσκόπιο(ήμουν στο συνέδριο για την τεχνητή νοημοσύνη) (Την προηγούμενη φορά που είχα πάει δεν είχε καν 5G) Info Quest Κηφισός με κατεύθυνση προς Αθήνα-Θήβα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts