Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η κοσμοτε γενικά έχει θέματα σε εσωτερικούς χώρους δυστυχώς..

Ελπίζω με την αύξηση της ισχύος να βελτιωθεί η κατάσταση 

7 ώρες πριν, elkons said:

Η κοσμοτε γενικά έχει θέματα σε εσωτερικούς χώρους δυστυχώς..

Ελπίζω με την αύξηση της ισχύος να βελτιωθεί η κατάσταση 

Καλημέρα άμα έχει πολύ φορτωμένο δίκτυο αυτά συμβαίνουν 

καλημέρα 

ν1 με βροχή σήμερα 

IMG_5867.png

IMG_5866.jpeg

On 13/11/2024 at 9:14 ΠΜ, Harry636 said:

Καλημέρα άμα έχει πολύ φορτωμένο δίκτυο αυτά συμβαίνουν 

καλημέρα 

ν1 με βροχή σήμερα 

IMG_5867.png

IMG_5866.jpeg

Πυραυλάκι δυνατό. Περιοχή; 

Κάπου κει θα δίνει και στο 4G+ άνετα 

Για όσους λέτε πως η NOVA επενδύει και η Vodafone όχι ή πως δεν αλλάζει καν το 4G.

Νέο θούριο στις Σέρρες , στα φανάρια της περιφερειακής στα ΤΕΙ . Η COSMOTE ακόμα ζορίζεται σε εσωτερικούς χώρους . 
IMG_1423.thumb.jpeg.d70256057e07827e295f68506ec09d29.jpeg

16 minutes ago, georgebad said:

Νέο θούριο στις Σέρρες , στα φανάρια της περιφερειακής στα ΤΕΙ . Η COSMOTE ακόμα ζορίζεται σε εσωτερικούς χώρους . 

Ποιά παίζει από σταθμό;

25 minutes ago, georgebad said:

Τέτοια φανάρια θέλουμε 😋😋😋

11 ώρες πριν, johnny_htc said:

Πυραυλάκι δυνατό. Περιοχή; 

Καλημέρα 

Καλαμάτα πολλές φορές πάει και παραπάνω 

Καλημέρα μια βροχερή b20 στην Καλαμάτα 

IMG_5878.png

IMG_5877.jpeg

LTE B20 10MHz, ακόμη και 256QAM και 4x4 MiMo να ήταν, το μέγιστο θεωρητικά θα ήταν 195Mbps και φυσικά στην πραγματικότητα πολύ λιγότερα...

Τώρα τα 252Mbps από Β20 10MHz only, μόνο με καμία Ν78 παρέα...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

3 ώρες πριν, Harry636 said:

Καλημέρα 

Καλαμάτα πολλές φορές πάει και παραπάνω 

Καλημέρα μια βροχερή b20 στην Καλαμάτα 

IMG_5878.png

IMG_5877.jpeg

Από τα 900 στα 200?

Όταν βρέχει πέφτει; γιατί έτσι 

43 minutes ago, memoriesradio said:

LTE B20 10MHz, ακόμη και 256QAM και 4x4 MiMo να ήταν, το μέγιστο θεωρητικά θα ήταν 195Mbps και φυσικά στην πραγματικότητα πολύ λιγότερα...

Τώρα τα 252Mbps από Β20 10MHz only, μόνο με καμία Ν78 παρέα...

Η απαντήσει είναι απλή 300 MHz κοινό κατέβασμα μέχρι 4 κεραίες λέγετε Qualcomm x65  όσο για n78 ούτε για αστείο στην περιοχή που μένω Ν1 άμα έχει καλό καιρό όσο για αυτό που λέτε δεν ισχύει κοίταξα το υπολογισμό και λέει με μια κεραία το μέγιστο είναι 333 

15 ώρες πριν, georgebad said:

Τριπλό σεκτορ, πιθανότατα feed με οπτική ο σταθμός. Δώσε πόνο ρε Voda επιτέλους. Καινούργιος είναι ή τον αναβάθμισαν; 

Σαν Ericsson εντομεταξυ είναι 

7 minutes ago, elkons said:

Καλά, μες στη νύχτα από φωτογραφία, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εύκολα. Πρώτον αυτό. Δεύτερον δεν βάζει ericsson air η Vodafone, άρα σίγουρα είναι Huawei και είναι ελαφρώς πιο μεγάλα απ ο, τι έχω δει. Και τρίτον σε μπερδεύει επειδή τα έχουν βάλει σαν σε διάταξη της Cosmote, που είναι η πλέον συνηθισμένη κατά 99%. Αλλά έχω πετύχει και Βονταφον πχ προς Βραχναΐικα στην Πάτρα, όπου στην αρχή νόμιζα ότι σήκωσε καινούργιο ιστό η Cosmote, αλλά τελικά είχε βάλει η βοντα 👏🏻

10 minutes ago, elkons said:

Που το κατάλαβες χαχαχαχ μπράβο 

1 minute ago, johnny_htc said:

Καλά, μες στη νύχτα από φωτογραφία, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εύκολα. Πρώτον αυτό. Δεύτερον δεν βάζει ericsson air η Vodafone, άρα σίγουρα είναι Huawei και είναι ελαφρώς πιο μεγάλα απ ο, τι έχω δει. Και τρίτον σε μπερδεύει επειδή τα έχουν βάλει σαν σε διάταξη της Cosmote, που είναι η πλέον συνηθισμένη κατά 99%. Αλλά έχω πετύχει και Βονταφον πχ προς Βραχναΐικα στην Πάτρα, όπου στην αρχή νόμιζα ότι σήκωσε καινούργιο ιστό η Cosmote, αλλά τελικά είχε βάλει η βοντα 👏🏻

Ή κινέζοι δεν έχουν σταματήσει στην Ευρώπη ; Ευχαριστώ 

8 minutes ago, Harry636 said:

Όχι,σε ορισμένες χώρες έχουν σταματήσει 

3 minutes ago, aektzhs 1 said:

Όχι,σε ορισμένες χώρες έχουν σταματήσει 

Ααααααα ευχαριστώ 

Θυμάμαι που μίλαγα με έναν τεχνικό και μου έλεγε ότι οι κινέζοι έχουν απίστευτες ταχύτητες και καλύψει όπως μου είπε 8tr8 ενω οι ευρωπαίοι δεν έχουν και έλεγε το ποσό θα επηρεάσει το δίκτυο που κατέβαζαν στην Αγγλία τα κινέζικα δίκτυα 

17 minutes ago, Harry636 said:

Έχουν και δεν έχουν 😜

Πραγματικά δεν ασχολούμαι άλλο!
Αφήνω όλη την γνώση και την εμπειρία επάνω σου για την σωστή και έγκυρη πληροφόρηση του forum.
Τι κι αν η Β20 σαν τεχνολογία μπορεί να δώσει μέχρι 195Mbps. Ο λέγετε x65 μπορεί τα διπλάσια με μαγικά.

Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο σας εύχομαι εδώ μέσα. Θα το χρειαστείτε...

* nPerf & CellMapper κομμένα από εμένα και θα φάνε και σβήσιμο ότι έχω κάνει. Ας ιδρώσουν κι άλλοι κώλοι εδώ μέσα για τα αποτελέσματα.

Edited by memoriesradio

17 minutes ago, johnny_htc said:

Ναι λόγω των διατάξεων μπερδεύει λίγο, ωραίος σταθμός σίγουρα θα δίνει πολύ καλές ταχύτητες.

17 minutes ago, Harry636 said:

Δεν είπα ότι είμαι ειδικός, είπα ότι μοιάζει με Ericsson. Αν είσαι τόσο γνώστης, γιατί δεν εξηγείς εσύ καλύτερα αντί να γελάς με τους άλλους; Ίσως μάθουμε και κάτι; 😇

Just now, memoriesradio said:

Πραγματικά δεν ασχολούμαι άλλο!
Αφήνω όλη την γνώση και την εμπειρία επάνω σου για την σωστή και έγκυρη πληροφόρηση του forum.
Τι κι αν η Β20 σαν τεχνολογία μπορεί να δώσει μέχρι 195Mbps. Ο λέγετε x65 μπορεί τα διπλάσια με μαγικά.

Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο σας εύχομαι εδώ μέσα. Θα το χρειαστείτε...

* nPerf & CellMapper κομμένα από εμένα και θα φάνε και σβήσιμο ότι έχω κάνει. Ας ιδρώσουν κι άλλοι κώλοι εδώ μέσα για τα αποτελέσματα.

Εεε γιατί τόσα νεύρα ξέρεις που φαίνεται ότι είσαι λάθος ότι το lte rel 8 δίνει 300 mbps στα 20mhz και 150 στα 10 mhz δεύτερων υπάρχει το 5g ca και τρίτων έχω iPhone δεν υπάρχουν υπάρχει το cell mapper σαν εφαρμογή 

4 minutes ago, memoriesradio said:

Εάν το κάνεις αυτό φίλε μου θα σβήσουν πάρα πολλές κεραίες στο CellMapper και πολλές καταγραφές στο Netmonster, έχεις σαρώσει όλη την Ελλάδα κρίμα δεν είναι να σβηστεί ο κόπος και η μπαταρία που έφαγες;🥲

6 minutes ago, elkons said:

Εάν το κάνεις αυτό φίλε μου θα σβήσουν πάρα πολλές κεραίες στο CellMapper και πολλές καταγραφές στο Netmonster, έχεις σαρώσει όλη την Ελλάδα κρίμα δεν είναι να σβηστεί ο κόπος και η μπαταρία που έφαγες;🥲

Δεν με νοιάζει και καθόλου. Εγώ το κέφι-χόμπυ μου έκανα. Ελπίζω να ξεστράβωσα αρκετούς εδώ μέσα και κάποιοι απλά να το εκτίμησαν. Αλλά μέχρι εδώ. Άγνοια και αμάθεια μέχρι να μην μείνει χαλίκι όρθιο.

Μικροί μεγάλοι στα καφενεία ΔΕΝ κάνει...

Edited by memoriesradio

14 minutes ago, johnny_htc said:

Έχουν και δεν έχουν 😜

Στο νοσοκομείο που δούλευα στην Αγγλία τα κατέβαζαν και καλά λόγω εθνικής ασφάλειας είχα πάθει πλάκα 

15 minutes ago, memoriesradio said:

Δεν με νοιάζει και καθόλου. Εγώ το κέφι-χόμπυ μου έκανα. Ελπίζω να ξεστράβωσα αρκετούς εδώ μέσα και κάποιοι απλά να το εκτίμησαν. Αλλά μέχρι εδώ. Άγνοια και αμάθεια μέχρι να μην μείνει χαλίκι όρθιο.

Μικροί μεγάλοι στα καφενεία ΔΕΝ κάνει...

Ελπίζω να αστειεύεσαι! Έχεις μεγάλη συνεισφορά!🤝