zafizafix Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Εγώ λαμβάνω κλήσεις από ένα νούμερο (+440754227468) από αγγλία. Έχω πάνω από 20 κλήσεις τον ιανουάριο.Παίρνει,το κλείνω και ξαναπαίρνει κατευθείαν 2-3 φορές. Ξέρει κανείς τι είναι αυτο; Ούτε ο γουγλης δε βρίσκει κάτι. Είναι νούμερο για να το βάλεις στη μαύρη λίστα της συσκευής σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LS2Klmt Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Ούτε ο γουγλης δε βρίσκει κάτι. Είναι νούμερο για να το βάλεις στη μαύρη λίστα της συσκευής σου! Έφαγα ένα ψηφίο. +4407542274568 είναι το τηλέφωνο. Τώρα που το είπες το έβαλα στο google και λέει Επενδύσεις forex. Δεν ξέρω τι είναι και που με βρήκαν.Ευτυχώς έχουν μια βδομάδα που σταμάτησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Κλήσεις για να πουλήσουν υπηρεσίες Forex trading...block και ηρεμείς. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts