tasos_wrc Δημοσιεύτηκε October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 30, 2003 Έχω XP. Χθες κοιτάζοντας κάτι παλιά cds με downloads είπα να εγκαταστήσω καμιά μπούρδα (τι βλάκας). Προφανώς εγκαταστάθηκε κάτι όπως ήταν το Gator. Στην αρχή είχα κάτι που το λέγανε eZula. Με τα πολλά δεν υπάρχει πλέον αλλά μου έχει μείνει στον explorer μια toolbar που υποτίθεται κάνει search στο internet. Δεν το βλέπω πουθενά ούτε στο add/remove programs για να το βγάλω ούτε πουθενά αλλού. Η πλάκα είναι ακόμα και αν το ξε-κλικάρω για να φένεται το toolbar αυτό, όταν κλίσω και ανοίξω πάλι τον internet explorer εμαφνίζεται ξανά.΄Έβαλα το Ad-ware 6 έκανα scan και μου βρήκε κάποια πράγματα τα οπόία τα έσβησε. Το ίδιο έγινε και με το Norton 2004. Υποπτεύομαι ότι το πρόβλημα μου θα ληθεί αν σβήσω την επιλογή του toolbar αλλά πώς μπορεί να γίνει αυτό;...Άσε που μου πετάει κάθε τρείς και λίγο και ένα διαφημιστικό παράθυρο για καζίνο....ουφ!!! Ευχαριστώ προκταβολικά.... Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Μπορεις να χρησιμοποιησεις το jv16 power tools το οποιο εχει επιλογη un-install για οτι φανερο και κρυφο υπαρχει εγκατεστημενο στον υπολογιστη σου http://www.macecraft.com/downloads/jv16pt_setup.exe Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 ...Καθώς επίσης και το SpyBot Search & Destroy ή το Ad-Aware. Και τα δύο τα βρίσκεις με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNOLE Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον tasos_wrc Έχω XP. Χθες κοιτάζοντας κάτι παλιά cds με downloads είπα να εγκαταστήσω καμιά μπούρδα (τι βλάκας). Προφανώς εγκαταστάθηκε κάτι όπως ήταν το Gator. Στην αρχή είχα κάτι που το λέγανε eZula. Με τα πολλά δεν υπάρχει πλέον αλλά μου έχει μείνει στον explorer μια toolbar που υποτίθεται κάνει search στο internet. Δεν το βλέπω πουθενά ούτε στο add/remove programs για να το βγάλω ούτε πουθενά αλλού. Η πλάκα είναι ακόμα και αν το ξε-κλικάρω για να φένεται το toolbar αυτό, όταν κλίσω και ανοίξω πάλι τον internet explorer εμαφνίζεται ξανά.΄Έβαλα το Ad-ware 6 έκανα scan και μου βρήκε κάποια πράγματα τα οπόία τα έσβησε. Το ίδιο έγινε και με το Norton 2004. Υποπτεύομαι ότι το πρόβλημα μου θα ληθεί αν σβήσω την επιλογή του toolbar αλλά πώς μπορεί να γίνει αυτό;...Άσε που μου πετάει κάθε τρείς και λίγο και ένα διαφημιστικό παράθυρο για καζίνο....ουφ!!! Ευχαριστώ προκταβολικά.... Φίλε tasos_wrc, μου κάνει ετύπωση που το Ad-aware 6 δεν σου αφαίρεσε τα spyware προγράμματα.Εγώ χρησιμοποιώ την professional έκδοση και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Περιλαμβάνει και ενα μικρό προγραμματάκι, το Ad-watch το οποίο παρακολουθεί συνέχεια τον υπολογιστή και αποτρέπει την εγκατάσταση spyware προγραμμάτων. Μήπως κάποιο πρόγραμμα ελέγχου της registry, όπως το regcleaner που έχω θα είναι πιο απαραίτητο? Παράθεση www.iandriopoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. October 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Φίλε Πατρινέ (είμουν 5 χρόνια φοιτητής εκεί) το Ad-Aware εντόπησε κάποια πράγματα και τα έσβησε. Ίσως το μόνο που έμεινε από αυτήν την ιστορία είναι το toolbar στον internet explorer που όπως είπα ακόμα και αν το βγάλω...στο επόμενο άνοιγμα εμφανίζεται πάλι. Μάλιστα έχει ακαταλαβίστικο όνομα (stffthltblt). Υπάρχει περίπτωση αυτό να το βγάλω manualy? Προς το παρών κατεβάζω αυτό που πρότινε ο φίλος παραπάνω να δω μήπως κάνει καλύτερη δουλειά. Ενημερωτικά έχω ένα registry cleaner. Όταν σβήσω το registry με αυτή την ακαταλαβίστικη ονομασία και μετά τρέξω πάλι τον explorer εμφανίζεται πάλι! Αν ξέρετε κάτι περισσότερο...περιμένω με αγωνία προτάσεις.... Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Το έχουμε ξαναπει αρκετές φορές.. 1 είναι η λύση ελέγχεις τι ξεκινάει 1) Start --->Run --->MsConfig-->Startup 2) Σε Windows Xp pro :Administrative Tools-->Services (Η δέυτερη περίπτωση είναι σχετικά απίθανη, να ξεκινάει δηλαδή ένα spyware με αυτόν τον τρόπο..Όχι αδύνατη όμως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Κατέβασε το hijackthis! και θα λύσεις όλα τα προβλήματά σου. Είναι το πλέον ψαγμένο πρόγραμμα για να σβήνεις ******** σε στιλ toolbars κτλ που κάθονται στον explorer και δείχνουν να μη φεύγουν με τίποτα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts