Gv2008 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 33 minutes ago, p_k said: Στροφή Πλαγιαρίου, ανατολική Θεσσαλονίκη Καρδία, στο πάρκο Γιατί τόσο κακή η δεύτερη μέτρηση; Ή πρώτη καλή φαίνεται 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, Gv2008 said: Γιατί τόσο κακή η δεύτερη μέτρηση; Ή πρώτη καλή φαίνεται Έλα ντε και Ν78 έχει στη Καρδία θυμάμαι από πιο παλιά πόστ νομίζω. Edited 8 ώρες πριν by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Δεν έχει Ν78, αλλά είναι πολύ περίεργη περιοχή . Με ρέματα, σκιάσεις, ανηφόρες κατηφόρες κλπ. 50 μέτρα πιο κάτω από το σημείο της μέτρησης θα έβγαζε εκατοστάρια Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 32 minutes ago, p_k said: Δεν έχει Ν78, αλλά είναι πολύ περίεργη περιοχή . Με ρέματα, σκιάσεις, ανηφόρες κατηφόρες κλπ. 50 μέτρα πιο κάτω από το σημείο της μέτρησης θα έβγαζε εκατοστάρια Αα κατάλαβα έχετε κ κει τέλειο οδικό δίκτυο..το θυμάμαι με τα 100αρια. Λογικά έτσι πάνε και οι 3 αν είναι τόσο περίεργα ,θέλουν παραπάνω κεραίες αυτές οι περιοχές..βέβαια οι εταιρείες κέρδος θέλουν, άμα δεν έχει μεγάλη ζήτηση-λίγο κόσμο μη περιμένεις και πολλά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) Η γιατρός μου που έχει ιατρείο στην Καρδία, μου είχε πει ότι η καλύτερη στην περιοχή είναι η κόκκινη. Χωρίς μεγάλη διαφορά όμως. Edited 1 ώρα πριν by p_k 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 4 minutes ago, p_k said: Η γιατρός μου που έχει ιατρείο στην Καρδία, μου είχε πει ότι η καλύτερη στην περιοχή οι είναι η κόκκινη. Χωρίς μεγάλη διαφορά όμως. Κοίτα οι περισσότερες κεραίες όμως είναι κοινές με Nova. Αα βρήκα CellMapper στο ίδιο σημείο έχουν κεραία και οι 3 είναι μια COSMOTE και μια Vodafone/NOVA Απλά COSMOTE δε φαίνεται Β7 στις άλλες ναι αν και εκεί βλέπω πιο κατω έχει κ άλλη κεραία η COSMOTE έξω από τη Καρδία και ένας.....(τον ξεπρημε ) έχει σβήσει συχνότητες και σε αυτή τη κεραία και άφησε 1,20 μόνο ενώ δεν έλεγε έτσι άλλες φορές!! Πιο πολλά πράσινα εκεί ο χάρτης όμως δείχνει COSMOTE και Nova, Vodafone έχει κάτι κόκκινα μέσα Nova κ COSMOTE ελάχιστα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Καλά δεν είναι να βασίζεσαι στο cellmapper άστο. Μια γενική εικόνα μόνο. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 4 minutes ago, p_k said: Καλά δεν είναι να βασίζεσαι στο cellmapper άστο. Μια γενική εικόνα μόνο. Ναι πέρασε ένας κύριος (ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε) και βλέπω έχει μια κόντρα με Cosmote έχει σβήσει πάρα πολλές κεραίες και μπάντες Και η Cosmote έχει Β7 δηλωμένη, όλες τους εκτός από Ν78 καμία. Στο ίδιο σημείο είναι και οι 2 τους ,3 σεκτορ στα χαρτιά όλες. Δεν ξέρω ποια είναι Cosmote και ποια vd Nova αλλά καλύπτουν βλέπω οκ και οι 3 εταιρείες. Θα ξέρεις το σημείο Η Cosmote έχει άδειες από 2010 οπότε δε νομίζω να είναι η λευκή καμινάδα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts