Jump to content

Black friday

spy14
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέχρι πότε θα διαρκέσει η black Friday;θα κρατήσει ποιο πολύ φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών;

Tcl 20 5g

Λογικά θα πάει για κάποιες μέρες ακόμα, αλλά στην Ελλάδα είναι σχετικό αυτό, πιο πολύ αποδεικνύεται ξανά ότι το εξωτερικό είναι που αξίζει

Δεν βρήκα κάτι που να αξίζει και να επιθυμώ την αγορά.. Ένα aw5-6 θέλω αλλά η μόνη προσφορά που βρήκα ήταν στο aw3 και αυτή 30€ μείον ότι ναναι

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τι είδους προϊόν είναι αυτό;εγώ χτύπησα μια βασική καμερουλα για να αρχίσω την ενασχόληση μου με το χόμπι της φωτογραφίας.δεν πήρα κάτι ακριβό σε περίπτωση που δεν το συνεχίσω.

Tcl 20 5g

Φετος δεν ψωνισα τιποτα στο Black friday γιατι με τον φορτο που εχουν αυτο τον καιρο τα e-shop και τα κουριερ πολυ φοβαμαι πως οτι παραγγειλω θα μου ερθει στο σπιτι...του χρονου.Στην επομενη Βlack friday του 2021 να΄μαστε καλα, να ψωνισουμε απο φυσικο καταστημα σαν ανθρωποι.

Εγώ το παραγγειλα την Παρασκευή το βράδυ από το e-shop.ηρθε χθες στο κατάστημα της Καλλιθέας που με εξυπηρετει και αύριο θα πάω να το παραλάβω

Tcl 20 5g

ενα laptop που ηθελα να παρω απο γερμανο, και ειχε πεσει το συστημα τους. μεχρι που πηρα και τηλεφωνο να το κλεισω και οι πωλητες δεν ηξεραν τι τους γινεται. ο ενας ελεγε αν ερθει και πληρωθει στο σπιτι εχω την εκπτωση 15% λογω καρτας eurobank με το προγραμμα επιστροφη, ο αλλος ελεγε οχι δεν γινεται η εκπτωση. ακομα περιμενω να με παρουν για να μου πουν τι ισχυει.. πηρα στην εξυπηρετηση η υπαλληλος το ανεφερε στον προισταμενο . θα σε παρουμε να δουμε τι μπορει να γινει . ακομη περιμενω!

• 2 months later...
Φέτος η Μπλάκ δεν ήταν τόσο καλή όσο η περσινή . Ίσως σε κάποια λάπτοπ έκαναν καλές προσφορές αλλά τα επίπεδα ήταν χαμηλά.

Αυτό που ήθελα να πάρω δεν το βρήκα καθόλου προσφορά στην B.F.

και το βρήκα αργότερα! :cool: