spy14 Δημοσιεύτηκε November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 27, 2020 Μέχρι πότε θα διαρκέσει η black Friday;θα κρατήσει ποιο πολύ φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madike7 Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Ισως μεχρι τις 30 που ειναι και Cyber Monday. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 27, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Ok ευχαριστω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trouman Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Λογικά θα πάει για κάποιες μέρες ακόμα, αλλά στην Ελλάδα είναι σχετικό αυτό, πιο πολύ αποδεικνύεται ξανά ότι το εξωτερικό είναι που αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Δεν βρήκα κάτι που να αξίζει και να επιθυμώ την αγορά.. Ένα aw5-6 θέλω αλλά η μόνη προσφορά που βρήκα ήταν στο aw3 και αυτή 30€ μείον ότι ναναι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 29, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Τι είδους προϊόν είναι αυτό;εγώ χτύπησα μια βασική καμερουλα για να αρχίσω την ενασχόληση μου με το χόμπι της φωτογραφίας.δεν πήρα κάτι ακριβό σε περίπτωση που δεν το συνεχίσω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Φετος δεν ψωνισα τιποτα στο Black friday γιατι με τον φορτο που εχουν αυτο τον καιρο τα e-shop και τα κουριερ πολυ φοβαμαι πως οτι παραγγειλω θα μου ερθει στο σπιτι...του χρονου.Στην επομενη Βlack friday του 2021 να΄μαστε καλα, να ψωνισουμε απο φυσικο καταστημα σαν ανθρωποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 29, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Εγώ το παραγγειλα την Παρασκευή το βράδυ από το e-shop.ηρθε χθες στο κατάστημα της Καλλιθέας που με εξυπηρετει και αύριο θα πάω να το παραλάβω Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paranoid_Android Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 κι εγω εχασα τοσο χρονο να κοιταω προσφορες και δεν πηρα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 ενα laptop που ηθελα να παρω απο γερμανο, και ειχε πεσει το συστημα τους. μεχρι που πηρα και τηλεφωνο να το κλεισω και οι πωλητες δεν ηξεραν τι τους γινεται. ο ενας ελεγε αν ερθει και πληρωθει στο σπιτι εχω την εκπτωση 15% λογω καρτας eurobank με το προγραμμα επιστροφη, ο αλλος ελεγε οχι δεν γινεται η εκπτωση. ακομα περιμενω να με παρουν για να μου πουν τι ισχυει.. πηρα στην εξυπηρετηση η υπαλληλος το ανεφερε στον προισταμενο . θα σε παρουμε να δουμε τι μπορει να γινει . ακομη περιμενω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios268 Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Φέτος η Μπλάκ δεν ήταν τόσο καλή όσο η περσινή . Ίσως σε κάποια λάπτοπ έκαναν καλές προσφορές αλλά τα επίπεδα ήταν χαμηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis2021 Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Αυτό που ήθελα να πάρω δεν το βρήκα καθόλου προσφορά στην B.F. και το βρήκα αργότερα! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts