memostrikas Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Πως γίνεται να βγει το λουκετακι για να κλειδώσω εφαρμογές που θέλω ωστε να μην κλείνουν οταν κάνω εκκαθάριση προσφάτων; Οταν πατάω παρατεταμένα σε μία εφαρμογή μου βγάζει κάτι επιλογές, αλλά όχι λουκέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 (edited) Γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί ενώ έχω την αυτόματη φωτεινότητα off και η φωτεινότητα την έχω max, αυτή κατεβαίνει μετα απο χρήση για 5 λεπτά περιπου, ξανάρχεται μετά για κάνα πεντάλεπτο και ξανά τα ιδια; Και στις ρυθμίσεις η φωτεινότητα δείχνει ότι είναι φουλ. Edited January 10, 2021 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Πως γίνεται να βγει το λουκετακι για να κλειδώσω εφαρμογές που θέλω ωστε να μην κλείνουν οταν κάνω εκκαθάριση προσφάτων; Οταν πατάω παρατεταμένα σε μία εφαρμογή μου βγάζει κάτι επιλογές, αλλά όχι λουκέτο.Έχει βρει κάποιος την λύση σε αυτό το πρόβλημα? Sent from my HTC U12+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 (edited) Έχει βρει κάποιος την λύση σε αυτό το πρόβλημα? Sent from my HTC U12+ using Tapatalk Πας στην εφαρμογή ασφάλεια/ενίσχυση ταχύτητας, και πατάς το γρανάζι πανω δεξιά. Μετά πατάς κλείδωμα εφαρμογών, και διαλέγεις τις εφαρμογές που θέλεις να μην κόβονται... Σε όλες που διάλεξες θα έχει μπει λουκέτο. Edited January 10, 2021 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Κατοχος και Εγω απο σημερα το πηρα απο bangood πολυ καλο τηλ. για τα λεφτα του !!!:) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 οτι και να κανω ηχοι ολοι εκτος ουτε καν δονηση παιζεις ενα παιχνιδι και μολις αρχισουν διαφημισεις τοτε παιζει καποιες τερμα ποιο τερμα απλα δεν παει. υπαρχει κατι εκτος να το σπασω για να σταματησει? miui 12.0.5.0 global (qjfeuxm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Τίποτα; κάνεις; αν δεν φτιάξει αυτό θα το πουλήσω δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Δεν γνωρίζω κάτι για το θέμα αυτό. Αλλο ένα review από το notebookcheck: https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Poco-M3-Smartphone-Review-The-150-Euro-smartphone.515467.0.html Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Μίλησα με ινφο κουεστ είπαν ότι δεν φταίει η συσκευή είναι software πρόβλημα το έλεγξαν και οι ίδιοι και περιμένουμε αναβάθμιση. σήμερα έγινε μια αλλά δεν το είδα το έχει ο πατέρας μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Μίλησα με ινφο κουεστ είπαν ότι δεν φταίει η συσκευή είναι software πρόβλημα το έλεγξαν και οι ίδιοι και περιμένουμε αναβάθμιση. σήμερα έγινε μια αλλά δεν το είδα το έχει ο πατέρας μου Καλησπερα φιλε μου αν σκέφτεσαι να το πουλήσεις με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Καλημερα εχει γινει κατι με τους ηχους γιατι μου ηρθε προσφορα απο κινεζομαγαζο 113 ευρω με priority Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 δυστηχως οχι . για το να το δωσω μαλλον δυσκολο . ο πατερας μου μετα την αναβαθμιση δεν ειδε αλλαγες και βαρανε τερμα συνηθως μονο οι μεγαλες διαφημίσεις των 30 δευτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Καλημέρα. Έχουμε ακούσει τπτ για gcam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Πώς γίνεται η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της κάρτας sim? Δεν μου δίνει τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Πώς γίνεται η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της κάρτας sim? Δεν μου δίνει τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ. Δε δείχνει να υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις, αλλά έχω μια κάρτα SIM μέσα. Νομίζω ότι αν έχεις δύο SIM σου δίνει επιλογή απενεργοποίησης της μίας (ή τουλάχιστον επιλογής ποιας SIM θες να έχεις για τηλέφωνα ή δεδομένα). Μήπως με τη λειτουργία πτήσης, που απενεργοποιεί τις εκπομπές, κάνεις δουλειά; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Δε δείχνει να υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις, αλλά έχω μια κάρτα SIM μέσα. Νομίζω ότι αν έχεις δύο SIM σου δίνει επιλογή απενεργοποίησης της μίας (ή τουλάχιστον επιλογής ποιας SIM θες να έχεις για τηλέφωνα ή δεδομένα). Μήπως με τη λειτουργία πτήσης, που απενεργοποιεί τις εκπομπές, κάνεις δουλειά; Ακριβώς, με 2 SIM, υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης, με μία όχι. Το airplane mode δέν λύνει το πρόβλημά μου, γιατί χρειάζομαι μόνο τα δεδομένα, χωρίς να θέλω να λαμβάνω κλήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Παιδιά αν θέλετε δείτε το παρακάτω βιντεο. Ειναι η 1η μου προσπάθεια να κανω review κινητό. Μπορείτε να κάνετε σχόλια για να βελτιωθώ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Το WiFi calling και το VOLTE λειτουργούν με την Cosmote; Σκέφτομαι να το αγοράσω για μια φίλη από τον Γερμανό, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε WIFI CALLING και VOLTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Σε Voda που έχει η σύζυγος παίζουν μια χαρά. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Νομίζω ναι, λειτουργούν κανονικά. Υπάρχει σαν επιλογή, αλλά εγώ δεν τη χρησιμοποιώ. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atevagge1983 Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 Παιδιά το πήρα. Είναι καλό κινητό για απλή χρήση. Δεν του λείπει τίποτα. Αλλά αυτό που λέτε για την μπαταρία ότι κρατάει και δύο μέρες είναι υπερβολή. Κρατάει μία μέρα και με το ζόρι νομίζω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 To μία ή δύο μέρες δεν βοηθάει , μπορείτε να δώσετε SOT και να γράψετε τι χρήση κάνατε έστω στο περίπου; Είναι άλλο πράγμα να το φορτίζεις κάθε 5 μέρες και να το χρησιμοποιείς για μισή ώρα την ημέρα και άλλο να το φορτίζεις κάθε ημέρα αλλά να το χρησιμοποιείς 7-8 ώρες. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surprise Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Παιδιά, έχει Google dialer ή miui; έχει ηχογράφηση κλήσεων; το θέλω για τη δουλειά. Έχετε υπόψιν κάποιο που έχει από τα καινούργια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 Όλα έχουν Google Dialer κανένα ηχογράφηση κλήσεων. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Καλησπερα αγορασα και εγω το τηλεφωνο...να ρωτησω σας εχει ερθει η miui12.5 & android 11?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts