nikosxeng3 Δημοσιεύτηκε November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 12, 2020 (edited) Παρουσιαστηκαν σήμερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=486666 Αναβίωση του 6300, εκπληκτικά προσιτό για KaiOS. Έχει ανέβει βίντεο στο YouTube http://content.myphone.gr/photo/full/77656/nokia-6300-4g.png Χαρακτηριστικά εδώ: https://m.gsmarena.com/nokia_6300_4g-10576.php TA-1294 Dual-SIM KaiOS 1500mAh 105g 53 x 131 x 14 mm Διαθέσιμα χρώματα: Cyan Green, Light Charcoal and Powder White Οθόνη 2.4 ιντσών VGA κάμερα με flash που είναι και φακός. Υπάρχει FM radio που απαιτεί σύνδεση ακουστικών. Single Core processor 512MB RAM , 4GB internal storage Micro SD support up to 32GB LTE, GSM/WCDMA, BT v4.0, GPS, GLONASS, Micro-USB. Υπάρχει θύρα 3.5mm και WiFi Hotspot. Με τον Snapdragon 210 πιο δυνατός επεξεργαστής από τον 205 στα προηγούμενα μοντέλα KaiOS, μαζί με μια αναβάθμιση στο Software θα έχουμε αρκετή βελτίωση. Διαθέσιμο στην Ελλάδα τον Ιανουάριο 2021, σε χρώμα Cyan Green, Light Charcoal και Powder White στην τιμή των €69,90. https://www.nokia.com/phones/en_int/nokia-6300-4g Edited November 13, 2020 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 12, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Εμφανίστηκε ως διαθέσιμο σε μια αλυσίδα και στο skroutz. https://www.skroutz.gr/s/26727304/Nokia-6300-4G-Light-Charcoal.html Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 15, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Ετοιμοπαράδοτο σε γνωστή αλυσίδα. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 12, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Σε μεγάλη αλυσίδα έχει μικρή αύξηση της τιμής, λόγω ζήτησης πιθανόν. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 12, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 (edited) Και μια μεταφρασμένη δοκιμή: https://6yxlib4cumemqaucouqrwschky-adwhj77lcyoafdy-www-tek-no.translate.goog/test/i/qAmO81/nokia-6300 Απλόφωνο με δυνατότητα WiFi Hotspot κι αξιόλογες δυνατότητες στις κλήσεις κι ήχο. Μεταξύ απλόφωνο και εξυπνόφωνο. Edited March 12, 2021 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Κι όπως είδα το κράζει αρκετά... Nokia,η μάλλον hdm,την παλιά nokia και το 6300 της,δε το ανασταίνεις...θρυλικό το τότε 6300. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Δυστυχώς δεν έχουν καλές κριτικές ούτε αυτό ούτε το 8000. Ίσως με αναβάθμιση λογισμικού από το 2.5 που είναι τώρα στο 3 να φτιάξει τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Κι όπως είδα το κράζει αρκετά... Nokia,η μάλλον hdm,την παλιά nokia και το 6300 της,δε το ανασταίνεις...θρυλικό το τότε 6300. Εγώ απορώ πως ακόμα αφήνει η NOKIA την HMD να κανιβαλίζει έτσι την ιστορία της. Προφανώς δεν την ενδιαφέρει ούτε την ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 13, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Κι όπως είδα το κράζει αρκετά... Nokia,η μάλλον hdm,την παλιά nokia και το 6300 της,δε το ανασταίνεις...θρυλικό το τότε 6300. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To 6300 στοχεύει σε μια συγκεκριμένη χρήση, βασικά απλόφωνο με δυνατότητα hotspot. Δυστυχώς δεν έχουν καλές κριτικές ούτε αυτό ούτε το 8000. Ίσως με αναβάθμιση λογισμικού από το 2.5 που είναι τώρα στο 3 να φτιάξει τι να πω. Τα 6300 κι 8000 βασικά διαφέρουν μόνο στο μέγεθος της οθόνης και την ποιοτητα των πλαστικών. Αναβαθμίσεις πέρνει σχετικά συχνά το KaiOS. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 13, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 (edited) Μια ακόμα δοκιμή : Η ταχύτητα έχει βελτιωθεί συγκριτικά με προηγούμενα nokia με KaiOS. Υπάρχουν κι οι banana hackers για root. Edited March 13, 2021 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Ποτέ δεν παίρνεις μια συσκευή μόλις βγαίνει. Οι πρώτες παρτίδες έχουν συνήθως προβλήματα. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Ποτέ δεν παίρνεις μια συσκευή μόλις βγαίνει. Οι πρώτες παρτίδες έχουν συνήθως προβλήματα. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω. Δεν είναι ο κανόνας αυτό αλλά η εξαίρεση, εφόσον βέβαια μιλάμε για σοβαρές εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Δε βλέπω να το παίρνει κανένας όμως για να μάθουμε όντως τι γίνεται και αν έχει τόσο λανγκ όσο λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Ποιος ο λόγος να το πάρει κανείς εφόσον ακόμα το παλιό διατηρεί τα πρωτεία. Για ρομαντικούς λόγους; Παίρνεις απλά το παλιό refurbished Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Για το ότι συγχρονίζονται οι επαφές που έχεις στο λογαριασμό της Google και για το ότι γίνεται WIFI σποτ με 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 14, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 (edited) Δε βλέπω να το παίρνει κανένας όμως για να μάθουμε όντως τι γίνεται και αν έχει τόσο λανγκ όσο λένε. Ελπίζω σύντομα να το έχω στα χέρια μου. :) Το KaiOS είναι σχετικά αργό, αλλά το 6300 είναι πιο γρήγορο από τα προηγούμενα. Ποιος ο λόγος να το πάρει κανείς εφόσον ακόμα το παλιό διατηρεί τα πρωτεία. Για ρομαντικούς λόγους; Παίρνεις απλά το παλιό refurbished Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπως αναφέρω και στο θέμα του 225 4G, αυτό που δεν σε αφήνει με τίποτα, να το έχεις σαν βασικό κάποιες μέρες είναι η έλλειψη του WiFi Hotspot. Αυτή η δυνατότητα υπάρχει στο 6300 4G (όπως αναφέρει κι ο CRP). Επίσης ο περιηγητής του, χωρίς να είναι τέλειος, δεν έχει καμμια σχέση με τον opera mini ή άλλους παλαιότερους. Edited March 14, 2021 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Και πάλι.αδιάφορα αυτά τα υπέρ. Πλοήγηση σε τόσο μικρή οθόνη; Hotspot επίσης αν εχεις smartphone τότε κάνεις ότι θες. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Δεν είναι ο κανόνας αυτό αλλά η εξαίρεση, εφόσον βέβαια μιλάμε για σοβαρές εταιρίες. Ανάλογα το budget του καθενός θα έλεγα.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Ανάλογα το budget του καθενός θα έλεγα.... Τι σχέση έχει το budget του καθενός με την απάντηση μου πάνω σε αυτό που είπες; Ποτέ δεν παίρνεις μια συσκευή μόλις βγαίνει. Οι πρώτες παρτίδες έχουν συνήθως προβλήματα. :wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 15, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Και πάλι.αδιάφορα αυτά τα υπέρ. Πλοήγηση σε τόσο μικρή οθόνη; Hotspot επίσης αν εχεις smartphone τότε κάνεις ότι θες. Όταν είχα το 2720 flip μου είχε χρησιμεύσει, ενώ ήμουν πεζός, το να δω που περίπου βρίσκομαι... Η δυνατότητα του Hotspot ειδικά για όσους βρίσκονται σε μέρη χωρίς σύνδεση είναι πολύ σημαντική. Δίνεις δίκτυο σε υπολογιστή ή ταμπλέτα και σίγουρα δουλεύεις πιο άνετα. Σε αυτή τη λογική είναι κι άλλα απλόφωνα με πολλαπλάσια τιμή πχ. όπως τo punkt MP02 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Τι σχέση έχει το budget του καθενός με την απάντηση μου πάνω σε αυτό που είπες; :wacko::wacko::wacko: Στη δικιά σου απάντηση αναφέρεται η απάντηση μου. Όχι σε αυτό που έγραψα εγώ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Στη δικιά σου απάντηση αναφέρεται η απάντηση μου. Όχι σε αυτό που έγραψα εγώ. Καλά, κοίταξε λίγο πιο πάνω και δες πάλι τι έγραψα και τι απάντηση έδωσες και μετά έλα πες μου αν βγάζει νόημα η τοποθέτηση σου. Τέλος πάντων, δεν υπάρχει λόγος να κουράζουμε τον κόσμο, ήδη θα έχει ζαλιστεί με αυτά που διαβάζει. Ας πάμε παρακάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Δεν θα παει πουθενά, οι οθόνες που βάζει είναι για τα σκουπίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Το παρέλαβα και παραθέτω τις πρώτες εντυπώσεις. Στις συνομιλίες που είχα μέχρι στιγμής είτε με ανοιχτή ακρόαση είτε από το ακουστικό της συσκευής είτε με bluetooth ακουστικό ήταν μια χαρά και εγώ ακούω δυνατά και ο συνομιλητής μου χωρίς διακοπές και προβλήματα τουλάχιστον μέχρι τώρα. Άψογη συνεργασία με το λογαριασμό μου Google όπου περάστηκαν όλες οι επαφές μου. Επίσης έρχονται και τα email μου κανονικά. Υποστηρίζει VOLTE αλλά και κλήσεις μέσω WiFi. Το μενού δεν είναι ιδιαίτερα αργό όπως ίσως περίμενα. Θα το έλεγα μια χαρά μέχρι τώρα. Το μενού είναι πολύ πιο πρακτικό και καλαίσθητο από τα υπόλοιπα NOKIA χωρίς ΚΑΙΟS. Τα κουμπιά του με βόλεψαν και σαν κατασκευή φαίνεται καλή αν και απλή. Στα αρνητικά τώρα: Δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω να δουλέψει σαν WiFi hotspot! Δοκίμασα να το συνδέσω στον υπολογιστή μου αλλά και στο κινητό μου χωρίς επιτυχία ότι και να έχω κάνει. Η μπαταρία δεν φαίνεται πολύ καλή πιθανών λόγω volte (μπορείς να το απενεργοποιήσεις). Βέβαια για την μπαταρία είναι πολύ νωρίς ακόμα να βγουν συμπεράσματα γιατί και πολύ σκάλισμα έπεσε αλλά και δεν έχει στρώσει καθώς είναι πολύ καινούργια. Ότι απορίες έχετε με ρωτάτε. Αν δεν μπορέσω να το συνδέσω σαν hot spot θα είναι μεγάλη απογοήτευση γιατί είναι από τα δυνατά σημεία της συσκευής. Ελπίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος και να μην είναι προβληματική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 31, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Το παρέλαβα και παραθέτω τις πρώτες εντυπώσεις. Στις συνομιλίες που είχα μέχρι στιγμής είτε με ανοιχτή ακρόαση είτε από το ακουστικό της συσκευής είτε με bluetooth ακουστικό ήταν μια χαρά και εγώ ακούω δυνατά και ο συνομιλητής μου χωρίς διακοπές και προβλήματα τουλάχιστον μέχρι τώρα. Άψογη συνεργασία με το λογαριασμό μου Google όπου περάστηκαν όλες οι επαφές μου. Επίσης έρχονται και τα email μου κανονικά. Υποστηρίζει VOLTE αλλά και κλήσεις μέσω WiFi. Το μενού δεν είναι ιδιαίτερα αργό όπως ίσως περίμενα. Θα το έλεγα μια χαρά μέχρι τώρα. Το μενού είναι πολύ πιο πρακτικό και καλαίσθητο από τα υπόλοιπα NOKIA χωρίς ΚΑΙΟS. Τα κουμπιά του με βόλεψαν και σαν κατασκευή φαίνεται καλή αν και απλή. Στα αρνητικά τώρα: Δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω να δουλέψει σαν WiFi hotspot! Δοκίμασα να το συνδέσω στον υπολογιστή μου αλλά και στο κινητό μου χωρίς επιτυχία ότι και να έχω κάνει. Η μπαταρία δεν φαίνεται πολύ καλή πιθανών λόγω volte (μπορείς να το απενεργοποιήσεις). Βέβαια για την μπαταρία είναι πολύ νωρίς ακόμα να βγουν συμπεράσματα γιατί και πολύ σκάλισμα έπεσε αλλά και δεν έχει στρώσει καθώς είναι πολύ καινούργια. Ότι απορίες έχετε με ρωτάτε. Αν δεν μπορέσω να το συνδέσω σαν hot spot θα είναι μεγάλη απογοήτευση γιατί είναι από τα δυνατά σημεία της συσκευής. Ελπίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος και να μην είναι προβληματική συσκευή. Καλορίζικο και καλοδούλευτο!... :) Ως πρώην κάτοχος 8110 4g και 2720 4g... Τα mail δεν τα είχα συγχρονίσει ποτέ, δεν προσπάθησα. Το WiFi hotspot είχε δουλέψει μια χαρά και στα δυο. Δοκίμασε να έχεις απενεργοποιημένο το WiFi από πριν. Η μπαταρία κρατούσε μια με δύο μέρες, οπότε φόρτιζε κάθε μέρα για σιγουριά. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts