blackzipo Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 exei elthei sthn elada;:blink: ;;; Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeechLess Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Καλησπέρα, έχω εδώ και πάρα πολύ καιρό το pes5 και παίζει κανονικά. Προχθές όμως είδα οτι όταν παω να παίξω κάποιο αγώνα στην οθόνη που ορίζεις συστήματα κλπ. κολλάει ο υπολογιστής και θέλει restart αν κ ο ήχος παίζει κανονικά (δεν έχω ούτε έιχα βάλει ποτέ κάποιο Patch για ελλήνικες ομάδες). Oταν πάω να παίξω training μόλις πάει να ξεκινήσει με πετάει έξω (pes 5 has encountered a problem and needs to shut down....). Και αυτά που αναφέρω τα κάνει πάντα οχι κάποιες φορές μόνο. Κράτησα backup τα saves μου έκανα uninstall - reinstall και το παιχνίδι πάιζει κανονικά. Ξαναπερνάω τα παλια saves και αποκτώ το ίδιο πρόβλημα που είχα. Μετά απο δοκιμές διαπίστωσα οτι ενα απο τα saves έκανε όλη την ζημιά. Τώρα όμως εαν παίξω κάποιο αγώνα και κάνω ενα save σε οποιδήποτε ελευθερο slot κάνει το ίδιο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αποθηκευσω κάτι επειδή μετά κρασάρει το παιχνίδι. Καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 poly periergo akougetai ayto poy les! dokimase to paixnidi se kanan allo ypologisth gia na apokliseis thn pithanothta oti ftaiei ayto kai oxi o ypologisths!!!vlepontas kai kanodas;) Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Κάπου είχα διαβάσει πως αν σώζεις πολλά replays στο φάκελλο που έχεις το παιχνίδι, τότε πολλές φορές κολλάει ή κρασάρει. Δοκίμασε να σώζεις τα replays στις υπόλοιπες σελίδες που υπάρχουν στο save. Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratakis Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Παίδες έχω την απάντηση γιατι και γω είχα το προβλήμα που έχει προαναφερθεί και το βρήκα σε ένα forum την απάντηση . Όποιος έχει το πρόβλημα αυτό θα πάει στο My Documents -> KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save Και θα δημιουργήσει folder2 & folder3. Τα Υπόλοιπα save να τα κανει σε αυτούς τους φακέλους με την επιλογή Change folder που έχει μέσα στο παιχνίδι. Υ.Γ : Αν το πρόβλημα συνεχίζεται καλό είναι να σβήσετε κανενα save που έχετε στον folder1. Καλή συνέχεια . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urezin Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 exei elthei sthn elada;:blink: ;;; Μόνο από τορεντ αφου είναι japan edition αλλα βγήκε ήδη patch που μεταφρλαζει τους διαλόγους στα αγγλικά Απλα φανταστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. April 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Παιδιά επειδή έχω χάσει μερικά επεισόδια…τελικά βγήκε patch για το pro5 στο ps2 με ελληνικές ομάδες; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Παιδιά επειδή έχω χάσει μερικά επεισόδια…τελικά βγήκε patch για το pro5 στο ps2 με ελληνικές ομάδες;Και βεβαια εχει βγει, πηγαινε εδω και δες τι μπορεις να κανεις για να το παρεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anaplas_Junior Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Και βεβαια εχει βγει, πηγαινε εδω και δες τι μπορεις να κανεις για να το παρεις ;) Για PC έχει βγεί τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Για PC έχει βγεί τίποτα?Στο site που εδωσα εχει και για pc :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 an pas kai kana dio selides pisw tha vreis oti exei vgei gia pc me odigies kai ta pada:D Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Μόνο από τορεντ αφου είναι japan edition αλλα βγήκε ήδη patch που μεταφρλαζει τους διαλόγους στα αγγλικά Απλα φανταστικό Και την περιγραφή?? :confused: Πού το βρήκες? Εγώ έχω βρει μόνο την μετάφραση των γραμμάτων (και ονόματα παικτών). Φαντάζομαι για την περιγραφή το έχουν πάρει απλά από κάποιο προηγούμενο PE ;) PS. Παρατηρώ ότι στο WE10 οι παίκτες όταν κάνουν κεφαλιά σηκώνουν πολύ ψηλά το πόδι τους για να πάρουν φόρα... Αυτό μάλλον το πήραν πιο πολύ από τους "ανατολικούς" παίκτες οι οποίοι δεν φημίζονται και για το ύψος τους... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Εγω το αγορασα χθες και πηγα να παίξω στο network. Το registration code ηταν ηδη συμπληρωμενο και μου ελεγε να δωσω password. Εκει δινεις εναν δικο σου κωδικο ή καποιο συγκεκριμένο? Εβαλα εναν δικο μου κωδικο και μου εβγαλε ''an error occured during verification'' Συγγνώμη εαν εχει ξανααναφερθει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Εγω το αγορασα χθες και πηγα να παίξω στο network. Το registration code ηταν ηδη συμπληρωμενο και μου ελεγε να δωσω password. Εκει δινεις εναν δικο σου κωδικο ή καποιο συγκεκριμένο? Εβαλα εναν δικο μου κωδικο και μου εβγαλε ''an error occured during verification'' Συγγνώμη εαν εχει ξανααναφερθει.:) Έχει ξανααναφερθεί... :p Πρέπει να πας στο site της Konami (έχει και link στο menu όταν βάζεις το παιχνίδι στο PC) και να δηλώσεις έναν δικό σου κωδικό, αφού πρώτα δώσεις το registration code (το οποίο θα το δεχτεί μιας και το αγόρασες αυθεντικό ;) ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papadios Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Έχει ξανααναφερθεί... :p Πρέπει να πας στο site της Konami (έχει και link στο menu όταν βάζεις το παιχνίδι στο PC) και να δηλώσεις έναν δικό σου κωδικό, αφού πρώτα δώσεις το registration code (το οποίο θα το δεχτεί μιας και το αγόρασες αυθεντικό ;) ) mporei kapoios na mou dwsei to link?psaxnw wra sto site ths konami kai de vriskw pou8ena kati tetoio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 mporei kapoios na mou dwsei to link?psaxnw wra sto site ths konami kai de vriskw pou8ena kati tetoio... Εδώ!!! ;) Υπάρχουν πουθενά "δωμάτια" που μαζέυονται παίκτες από Ελλάδα? :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Και βεβαια εχει βγει, πηγαινε εδω και δες τι μπορεις να κανεις για να το παρεις ;) Το site του wehellas.gr δεν λειτουργεί, ξέρετε αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να βρω free στο net ή να αγοράσω το cd με το panch του ελληνικού πρωταθλήματος στο PS 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astra_coupe Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Thanks φίλε, μπήκα στο PESfan έκανα register και κατέβασα τα εξής(για pc): File 1: shop items locked, Zero Pes Points File 2: shop items locked, 999999 Pes points. File 3: shop items Unlocked Ποιο είναι το σωστό και το ποιο καλό? Αν τα «ΞΕΖΙΠΑΡΟ»είναι όλα ιδία και έτσι δεν μπορώ να κάνω copy-paste και τα 3,ετσι κατάλαβα ότι ένα από τα τρία πρέπει να μπει. Κατάλαβα καλά? Αν όχι ας μου πει κάποιος τι να κάνω. Εγώ πάντως έβαλα στην τύχη το τρίτο(το έβαλα μέσα στο φάκελο: Τα έγγραφά μου\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save\folder1) Και δούλεψε κανονικά και έτσι δείχνει το παναθηναϊκό και τον ολυμπιακό κανονικά και οι παίχτες έχουν τα κανονικά ονόματα.. Αν γνωρίζει κάποιος ας γράψει αναλυτικά τι κάνει το κάθε ένα από τα 3 αυτά file. Pou akribws ta brikes ayta mporeis na mou peis bhma bhma ti ekanes to sute mesa?Ekana register mpika alla den brika kati! Για τισ στολές θα φτιάξεις έναν φάκελο με όνομα "kitserver" και θα τον βάλεις στον φάκελο του παιχνιδιού. Μέσα στον φάκελο θα κάνεις extract όλα τα αρχεία απο τα KDB-1.rar & KDB-2.rar, μετά μπές στον φάκελο kitserver, άνοιξε το setup και κάνε εγκατάσταση. Mporeis se parakalw na mou steileis ayta ta arxeia rar sto chris_P@otenet.gr Ean nai poia diaikasia 8a akolou8isw? Οκ το πέρασα σωστά τώρα! Τα συνθήματα έχουν πολλή πλάκα!!!! Poio einai ayto to patch(si8imata k.l.p) poy 8a to brw? xreiazomai kapoio allo programma gia na ginei ayth h diadikasia? ? loipon paidia to vrika crypton-r se euxaristo poly. ta leme Apo pou to katebases? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astra_coupe Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Telika mporesa kai ekana to patch me to elliniko prwta8lima. Prepei na dwsw polla sygxaritiria se aytoys poy dimioyrgisan ayto to aristoyrgima giati gia aristoyrgima prokeitai!! Mprabo sta paidia! Diapastwsa omws kati paizontas sto elliniko prwta8lima den akugetai perigrafi me ta onomata twn paixtwn,yparxei kapoio sxetiko patch pou na dior8nei ayto ta problhmataki? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratakis Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Φίλε μου απο οτι επαίξα ένα ματς μολίς παρατήρησα οτι παίζει κανονικά και λέει και τα ονόματα. Τώρα μήπως κατα την εγκατάσταση του 0_sound ή του e_sound δεν έκανες κάτι σωστά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 παιδια..το ελληνικο patch απο που μπορω να το κατβασω?to wellas δεν δουλευει.. επισης επειδη μ αρεσει πιο πολυ με το joystic..πως μπορω να το κανω να ρυθμισει τα κουμπια ιδια με του ps2??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astra_coupe Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Φίλε μου απο οτι επαίξα ένα ματς μολίς παρατήρησα οτι παίζει κανονικά και λέει και τα ονόματα. Τώρα μήπως κατα την εγκατάσταση του 0_sound ή του e_sound δεν έκανες κάτι σωστά ; Ayta ta 2 arxeia briskontai mesa sto sound.rar? 8a ta kanw ektelesh me to DKZ Studio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astra_coupe Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Exw kanei sto pc mou install to PES_5 arxika diapistwsa pws yphrxan merika problhmatakia me to paixnidi opws oloi sas,(p.x. lan8asmena onomata twn omadwn-lan8asmena simata twn omadw-la8os onomasies ghpedwn k.a) Psaxnontas brika kai egatestisa to WE Hellas Patch,to opoio kai brika mesa sto forum sas! Otan loipon epaixa ena exhibition match me filo mou kai egw epelexa na exw elliniki omada k aytos mia eyrwpaiki diapistwsa kata thn enarxh toy paixnidiou pws o speaker kanei metadosi toy agwna mono ta onomata twn paixtwn tis eyrwpaikis omadas ths ellinikis den ta anaferei ka8olouy! Anti8etws otan epilegoume na paixoume me eyrwpaikes h metadosi ginetai kanonika! Gnwrizei kapoios pou mporei na ofeiletai ayto? Yparxei kapoio pros8etw arxeio kapoio allo patch pou mporei na dior8wnei to problima ayto? Ean nai pou mporw na to brw ayto? Y.G. H egatastasi tou patch egine opws akribws periegrafan oi odhgies. Eyxaristw ek twn proterwn Xristos apo peiraia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 kai poly poy exoyme tis ellhnikes omades sto pro mas:!: twra gia na boyn oi fwnes twn ellhnwn den nomizw!:( !!!einai kapos diskolo:cry: !!!! Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Και βεβαια εχει βγει, πηγαινε εδω και δες τι μπορεις να κανεις για να το παρεις ;) δεν δουλεύει το link που δίνεις! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts