iolakos Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 πρέπει να περάσεις το homebrew channel και απο εκεί στην συνέχεια να εγκαταστήσεις το mplayer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 News: Youtube για το Wii Κυκλοφορία του dsi στην Αμερική-4 απριλίου Nεα παιχνιδια WiiWare + VC Nintendo Active Health γεια σας.. μπορειτε να μου πειτε πως να παιζω ταινιεσ (.avi) στο photo chanel 1.1?? επιπλεον υπαρχει καποιος τροπος να παιζω μουσικα cd ή ταινιες dvd?? Υπάρχει και η νόμιμη λύση χώρις homebrew και ιστορίες Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 News: Youtube για το Wii Κυκλοφορία του dsi στην Αμερική-4 απριλίου Nεα παιχνιδια WiiWare + VC Nintendo Active Health Υπάρχει και η νόμιμη λύση χώρις homebrew και ιστορίες Ναι αλλα δεν υπαρχει τροπος να δω απο το PHOTO CHANEL?? Σκέφτομαι να παρω το POP RIVAL SWORDS. Είναι καλα τα γραφικα?? ο χειρισμος καλοσ?? Για να το συνδεσω σε hdtv τι χρειαζομαι?? υπαρχει καποιο hdmi ή component?? ποσο κοστιζει και υπαρχει βελτίωση?? Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Μην γράφεις με κεφαλαία! Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Επίσης όταν θέλεις να διορθώσεις ή να προσθέσεις κάτι σε υπάρχον post, πρέπει να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Παιδια για κοιταξτε και αυτο.Εγω το εχω κανει και ειναι απλα φοβερο.Ακουω μουσικη και βλεπω ταινιες απο την TV μου πολυ ανετα και παρα πολυ καλα.Βεβαια τις ταινιες χωρις υποτιτλους αλλα δεν το εχω ψαξει και πολυ ακομα.Παντως λεει. http://www.ninty.gr/forum/showthread.php?t=1861 Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Παιδια εχω το wii fit αλλα εχασα το dvd μπορειτε να μου πειτε αμα υπαρχει τροπος να αγορασω μονο το dvd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Παιδια εχω το wii fit αλλα εχασα το dvd μπορειτε να μου πειτε αμα υπαρχει τροπος να αγορασω μονο το dvd? Δες εδώ ή επικοινώνησε με τη nintendo και ζήτα αναπληρωματικό δίσκο.. Από ότι διαβάζω σε κάποια αγγλικά sites δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με την nintendo και να στο αντικαταστήσουν προς ~ 30 GBP (λίρες αγγλίας) + μεταφορικά. Απλά έρχεται από τη Γερμανία , οπότε ίσως να αργήσει κάμποσο. Πάντως δεν έχεις να χάσεις κάτι..! Αν πάλι δεν το'χεις χάσει, κ απλά έχει πάθει κάποια φθορά το δισκάκι - τουλάχιστον εδώ Αγγλία - υπάρχουν μαγαζιά με ηλεκτρονικά παιχνίδια που επιδιορθώνουν τα χαραγμένα δισκάκια άμεσα με ειδικά μηχανήματα.. Ελπίζω να βοήθησα.. όταν έχεις νέα πες μας κι εμάς.. χρειάζεται!! γιατί ποτέ δεν ξέρεις!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 καντο ενα twilight hack και κατεβασε το!! Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Γεια σας. Έχω κάνει twilight hack και έβαλα και το homebrew channel. και μου έφεραν κάποια έτοιμα dvd-r παιχνίδια για να δώ αν το έκανα σωστά και επειδή μου έβγαζε ένα μήνυμα error 234 και δεν έπαιζε κανένα, έψαξα και βρήκα ότι ο τελευταίος loader είναι ο 0.3 gamma και από ότι διάβασα υποστηρίζει πιο πολλά παιχνίδια. Πριν τον βάλω έκανα update το firmware στο 2.1e version και μετά προσπάθησα να εγκαταστήσω τον .cIOS που είχε μέσα το αρχείο που περιέχει τον loader 0.3 gamma, αλλά πρίν ολοκληρωθεί μου βγάζει ένα μήνυμα λάθους : Exception (DSI) occurred! GPR00 00000001 GPR08……… ……..κτλ ……..κτλ CODE DUMP: ………….κτλ ………κτλ Και έχω μπερδευτεί πολύ με το τι έχω κάνει και τι πρέπει να κάνω για να εγκατασταθεί και να δουλέψει. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πεί τι είναι αυτό το μήνυμα λάθους και τι πρέπει να κάνω? Μπορώ να σβήσω ότι έχω κάνει (twilight hack, update, homebrew κτλ) και να το ξανακάνω από την αρχή? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakamono Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Δεν θυμάμαι ακριβώς (αριθμούς) μέχρι πιο FW λειτουργεί το Twilight Hack, αλλά αν έχεις κάνει το πιο πρόσφατο update στο Wii δεν είναι δυνατό να κάνεις το Twilight Hack. Τώρα για το σφάλμα του loader, δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί για να σε βοηθήσω. Ψάξε στα σχετικά μέρη για πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Αληθευει οτι τωρα δεν χρειαζεσαι το zelda για homebrew? Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Γεια σας! Απο χθες ειναι διαθεσιμο το motion plus για το nintendo wii.To Wii Motion Plus είναι ένα νέο περιφερειακό για το χειριστήριο του Wii, το οποίο βελτιώνει τον αισθητήρα κίνησης, και σας δίνει την δυνατότητα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στα παιχνίδια. Συνδέεται στο κάτω μέρος του χειριστηρίου και σε συνδυασμό με τον αισθητήρα επιτάχυνσης εντοπίζει και την παραμικρή κίνηση του χεριού εκμηδενίζοντας τις απώλειες. Μάλιστα σύμφωνα με την Nintendo η αλληλεπίδραση με τα παιχνίδια έχει λόγο 1:1 δίνοντας την αίσθηση πως βρισκόμαστε μέσα στο παιχνίδι.Δεν χρειαζεται εγκατασταση! Plug n play ειναι! Μπορειτα να το βρειτε 20€ στο eshop: http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=WII.00264 Αλλα και στο πλαισιο μαζι με το παιχνιδι Grand Slam Tennis 50€ (Δεν εχω link) Τα παιχνιδια που υποστιριζονται ειναι τα εξης: 1.Grand Slam Tennis 2.Tiger Woods (τελη ιουνιου) 3.Virtua Tennis(παρασκευη 19 ιουνιου) 4.Sports Resort (24 ιουλιου) Και αλλοι που ερχονται αργοτερα...(red steel 2..) Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Αν και είναι πολύ κάλο, είναι κάπως απογοητευτικό να μην υποστηρίζονται τα προηγούμενα παιχνίδια (θα μπορούσαν να βρουν ένα τρόπο να εκμεταλλευτούν την επιπλέον ακρίβεια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Αν και είναι πολύ κάλο, είναι κάπως απογοητευτικό να μην υποστηρίζονται τα προηγούμενα παιχνίδια (θα μπορούσαν να βρουν ένα τρόπο να εκμεταλλευτούν την επιπλέον ακρίβεια). Όπως; :confused: Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Όπως; :confused: Ε, να βγαλουν κανα νεο update η patch να τρεχουν με motion plus! Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Εδω θα δειτε πως θα κανετε αντιγραφα ασγαλειας των παιχνιδιων wii/gc σε μορφη iso. Αρχιζουμε: Μεσω του Homebrew Channel, μας δινεται η δυνατοτητα να παιξουμε αντιγραμμενα παχνιδια! Ας μαθουμε πως να κανουμε αντιγραφα ασφαλειας ΤΩΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ που ΗΔΗ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ. Αυτη η διαδικασια γινεται μεσω Υ/Η αλλα μονο καποια drives της LG μας δινουν αυτην την δυνατοτητα! Ευτυχως ομως υπαρχει το dvd Dumper! Αυτο ειναι ενα προγραμματακι που επιτρεπει την αντιγραφη των dvd σε sd/usb! Ας δουμε τι χρειαζομαστε: 1 Wii (Ναι ειναι υποχρεωτικο!) 1 παιχνιδι Wii/Gc 1 usb stick/σκληρο δισκο/Καρτα SD 4,5+ GB Και πολυ χρονο (2-4 ωρες) step by step: Ανοιγουμε το Wii! Ανοιγουμε το Hbc τρχεχουμε το προγραμμα Βαζουμε το DVD Επιλεγουμε τον τυπο δισκου και που θελουμε να αποθηκευσουμε το iso (4,37/Wii Game & 1,35/Gc Game) Περιμενουμε αρκετη ωρα! Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Μολις πηραμε ενα καινουριο παιχνιδι! Παμε με ανυπομονησια να το παιξουμε και βλεπουμε το καλσσικο μυνημα! Initiating Wii Sytsem Update! Παθαινουμε ενα σοκ!!! Αλλα μην φοβαστε!! Κατεβαστε το προγραμμα Wii Dvd Dumper (εχω κανει και αναλογο topic) και μετατρεψτε το παιχνιδι που πηρατε σε iso(2-4 ωρες). Το περναμε στον υπολογιστη αφου το μετατρεψαμε στε ενα usb 4,5+ giga. Κατεβαζουμε το προγραμμα Wii Iso Utilities ή αλλιως WIU! Τρεχουμε το προγραμμα και ανοιγουμε το iso! Παμε στο πεδιο update και παταμε patch! Επιπλεον χρησιμευει στην αλλαγη region καπιου αγορασμενου παιχνδιου απο αμερικη/ιαπωνια! Η αφαιρεση των update παιχνιδιων χρησιμευει για να αποφευχθει η διαγραφη του homebrew channel και για την αποφυγη του brick Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 παιδιά ξέρετε αν κυκλοφορεί σε bundle κάποια προσφορά με το balance board? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Τι εννοείς; Κονσόλα + Wii Fit ή η Balance Board με άλλο παιχνίδι; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 σωστά! την κονσόλα μαζί με το Board. Μήπως συμφέρει να την πάρω απο Αμερική που θα είμαι εκει για μερικές μέρες στο τέλος του μήνα? παιζει region locks ή τετοια πράγματα μεταξύ Wii Ευρώπης ή Αμερικής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Εννοείται! Είναι PAL/NTSC. Θα ταλαιπωρηθείς πολύ μετά για να βρίσκεις παιχνίδια NTSC. Μην την πάρεις από εκεί. Άλλωστε νομίζω πως δεν πρέπει να είναι (πολύ) πιο φθηνή από την Ευρώπη. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Γιατί δεν ψάχνεις να βρεις από κάποιο ηλεκτρονικό μαγαζί του εσωτερικού ή του εξωτερικού;; π.χ. amazon, ή games (αγγλικό) .. Γνωρίζω πολλούς (βάλε κ μένα μέσα) που κάνουν αγορές παιχνιδιών κτλ από αυτά τα "μέρη".. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 ευχαριστώ desertmissrain και marie19. Απλώς Αμερική καρασυμφέρει για διάφορα ψώνια και έλεγα μηπως το έπερνα απο εκεί. Το έχει κανείς το balance board? Αξίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 φιλε σοκο θα ελεγα αν την βρεις σε τρομερη προσφορα να την παρεις αλλωστε με ενα τσιπακι ή softmod θα σου παιζει τα παντα αλλα προσεξε τι εννοω τρομερη προσφορα το saturn τα ειχε μαζι 249Ε (οχι πια) το carrefour πριν 2 εβδομαδες ειχε -20% δηλαδη περιπου 270Ε στην αγορα αν ψαξεις θα τα βρεις 280Ε εγω τα αγορασα μεταχειρισμενα ενος μηνα με αποδειξη εγγυηση κλπ 200Ε οποτε καταλαβαινεις αν τα βρεις 250Ε απο εμερικη δεν θεωρειτε και σουπερ ευκαιρια και ισως να μην σε καλυπτει και η εγγυηση αυτα απο εμενα σκεψου το πριν κανεις την κινηση και δες λιγο τι παιζει και στην αγορα γιατι ξεκινησαν προσφορες τα καταστηματα οτι θελεις να ρωτησεις μην διστασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Εγώ το έχω ... αυτό κι άλλα πολλά εξαρτήματα του wii να πω την αλήθεια.. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις "άπλα" .. χώρο δλδ .. να μπορείς να παίζεις ... είναι καλύτερο σε καθιστικό, κτλ ... με μεγάλη τηλεόραση ... το μόνο αρνητικό δλδ είναι ότι εγώ το έχω στο δωμάτιο μου που δεν έχω καθόλου χώρο και πολλές από τις ασκήσεις δεν τις κάνω γιατί no space καρδιά μου .. Πιστεύω ότι αξίζει πάντως σαν μηχάνημα ... ασυζητητί .. ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts