Jump to content

Nintendo Wii

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις πήρα το wii fit..

Και θα λιώσω..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρώτες εντυπώσεις του wii fit..

Πολύ έξυπνο.. πολλές επιλογές να ασχοληθείς και να ξεκλειδώσεις "πίστες" (όπως θα λέγαμε).

Θέλει χώρο όμως διαθέσιμο για να το κάνεις .. γιατί έχει πολλές και διαφορετικές ασκήσεις που θέλουν την άπλα τους για να τις κάνεις σωστά.

Βέβαια 1 ώρα "έπαιξα" τα αποτελέσματα αύριο θα δείξουν αν θα μπορώ να κουνηθώ.. γιατί και με το μποξ λέγαμε σιγά το παιχνίδι και ήμασταν όλη η παρέα πιασμένοι 2-3 μέρες!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Μάλλον δεν μπορεί να κουνηθεί για να μπορέσει να φτάσει μέχρι τον υπολογιστή...

:p

Πήρα το Mario cart (έστω και καθυστερημένα) και το "έλιωσα" απίστευτο γέλιο και διασκέδαση (βασικά ότι έχουν πει και όλοι οι άλλοι μέχρι τώρα) κρίμα που δεν έχω dsl σπίτι για να δοκιμάσω το online :cry:

Χεχε. .όντως έχω ρίξει τρελό "παιχνίδι" αυτές τις μέρες..

Φαίνεται άκρως διασκεδαστικό αλλά ταυτόχρονα "κουραστικό".. Αν κάποιος είναι έστω και στοιχειωδώς γνώστης γυμναστικής και τοποθετεί σωστά το σώμα του πάνω στο fit μπορεί να γυμναστεί πολύ πολύ καλά και σωστά!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Χεχε. .όντως έχω ρίξει τρελό "παιχνίδι" αυτές τις μέρες..

Φαίνεται άκρως διασκεδαστικό αλλά ταυτόχρονα "κουραστικό".. Αν κάποιος είναι έστω και στοιχειωδώς γνώστης γυμναστικής και τοποθετεί σωστά το σώμα του πάνω στο fit μπορεί να γυμναστεί πολύ πολύ καλά και σωστά!

Κρισιμη ερωτηση: Το να παρει κανεις το Wii μονο και μονο για να εχει το Wii Fit αξιζει, ή ψιλο κριμα τα χρηματα;

Προσωπικα το σκεφτομαι εντονα, ως ενα fun συμπληρωμα του γυμναστηριου, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι να αγορασω αυθεντικο παιχνιδι ειναι κομματι δυσκολο (λογω της τιμης του, και του χρονου που θα αφιερωσω σε αυτο), και το να δωσω και εξτρα χρηματα (και να ψαχνω που να το κανω, κτλ) δεν με πολυ ενδιαφερει.

Γενικα εχω αρκετες κονσολες και παντα ημουν sony fan, αλλα το Wii Fit μου φανηκε τοσο επαναστατικο και πρακτικο που το σκεφτομαι σοβαρα...

Αποψεις; (φυσικα οχι μονο της mariel, απλα εκανα quote το δικο της post λογω συναφειας)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

με 350 ευρω παιρνεις και διαδρομο γυμναστικης για το σπιτι που λεει ο λογος...

Κρισιμη ερωτηση: Το να παρει κανεις το Wii μονο και μονο για να εχει το Wii Fit αξιζει, ή ψιλο κριμα τα χρηματα;

Προσωπικα το σκεφτομαι εντονα, ως ενα fun συμπληρωμα του γυμναστηριου, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι να αγορασω αυθεντικο παιχνιδι ειναι κομματι δυσκολο (λογω της τιμης του, και του χρονου που θα αφιερωσω σε αυτο), και το να δωσω και εξτρα χρηματα (και να ψαχνω που να το κανω, κτλ) δεν με πολυ ενδιαφερει.

Γενικα εχω αρκετες κονσολες και παντα ημουν sony fan, αλλα το Wii Fit μου φανηκε τοσο επαναστατικο και πρακτικο που το σκεφτομαι σοβαρα...

Αποψεις; (φυσικα οχι μονο της mariel, απλα εκανα quote το δικο της post λογω συναφειας)

Επειδή αναφέρεσαι στο ότι δεν θα ήθελες να πάρεις κάτι το αυθεντικό και να δώσεις χρήματα σε ενημερώνω ότι τo wii fit για να το πάρεις δεν αρκεί μόνο να έχεις το cd για να λειτουργήσει, πρέπει οπωσδήποτε να έχεις τη "βάση" για να κάνεις όλες τις ασκήσεις!(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, βλ. jogging).

Στην περίπτωση που απλά βαριέσαι να πας γυμναστήριο και θες να αποφύγεις, για μένα ... καλύτερα να αλλάξεις γνώμη και να ξεβαρεθείς και να πας .. ή όπως είπε και ο πάνω, δώσε τα ίδια λεφτά και πάρε ένα διάδρομο .. :)

'Οπως και να έχει είναι δική σου επιλογή.. μην περιμένεις δηλαδή να κάνεις wii fit για να χάσεις 10 κιλά μέχρι το καλοκαίρι .. θα πρέπει να είσαι κολλημένος εκεί .. όλη μέρα.. ενώ πας στο γυμναστήριο με σωστή διατροφή και πρόγραμμα εκγύμνασης αν όχι 10 έστω τα 5 τα κιλάκια πιστεύω ότι τα έχεις εύκολο να τα χάσεις.. (υποθετικά μιλάμε).

(πάντα βέβαια ότι λέω .. είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.. έτσι; σ.σ. προς αποφυγή παρεξηγήσεων).

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Το Wii ειναι η καλυτερη next gen κονσολα απο πλευρας διασκεδασης και gameplay..Αλλα σε αυτο συμβαλουν πολλα απο τα games που κυκλοφορουν και ειδικα το τελευταιο διαστημα.Το wii fit ειναι ενα απο αυτα τα must αλλα οχι Εγω προσωπικα δεν θα αγοραζα το Wii αποκλειστικα για το Wii fit.

με 350 ευρω παιρνεις και διαδρομο γυμναστικης για το σπιτι που λεει ο λογος...

Επειδή αναφέρεσαι στο ότι δεν θα ήθελες να πάρεις κάτι το αυθεντικό και να δώσεις χρήματα σε ενημερώνω ότι τo wii fit για να το πάρεις δεν αρκεί μόνο να έχεις το cd για να λειτουργήσει, πρέπει οπωσδήποτε να έχεις τη "βάση" για να κάνεις όλες τις ασκήσεις!(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, βλ. jogging).

Στην περίπτωση που απλά βαριέσαι να πας γυμναστήριο και θες να αποφύγεις, για μένα ... καλύτερα να αλλάξεις γνώμη και να ξεβαρεθείς και να πας .. ή όπως είπε και ο πάνω, δώσε τα ίδια λεφτά και πάρε ένα διάδρομο .. :)

'Οπως και να έχει είναι δική σου επιλογή.. μην περιμένεις δηλαδή να κάνεις wii fit για να χάσεις 10 κιλά μέχρι το καλοκαίρι .. θα πρέπει να είσαι κολλημένος εκεί .. όλη μέρα.. ενώ πας στο γυμναστήριο με σωστή διατροφή και πρόγραμμα εκγύμνασης αν όχι 10 έστω τα 5 τα κιλάκια πιστεύω ότι τα έχεις εύκολο να τα χάσεις.. (υποθετικά μιλάμε).

(πάντα βέβαια ότι λέω .. είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.. έτσι; σ.σ. προς αποφυγή παρεξηγήσεων).

Οχι βρε συ, τι παρεξηγηση! Γνωμες ζητησα! :)

Απλα δεν καταλαβες καλα τι εννοουσα:

Πρωτον, οταν ελεγα οτι δεν εχω σκοπο να αγορασω αυθεντικα παιχνιδια, αναφερομουν σε εξτρα, εκτος απο το Wii Fit. Δηλαδη εχω σκοπο αρχικα να αγορασω Wii + Sports Pack, και το Wii Fit = 350€. Μετα, ομως, δυσκολο να δινω εστω και σχετικα συχνα 60-70€ για αλλα παιχνιδια.

Κατα δευτερον, γυμναστηριο ηδη πηγαινω, ενω κιλα δεν χρειαζομαι να χασω. Απλα σκεφτομουν οτι εφοσον πηγαινω καποιες φορες την εβδομαδα ηδη γυμναστηριο, να περναω και καποιες εξτρα ωρες ευχαριστα, γυμναζοντας παραλληλα σχετικα και το σωμα μου (σταση, ενδυναμωση, γραμμωση, κτλ).

Για αυτο και δεν εχει νοημα ο διαδρομος. Διαδρομο εχω και στο γυμναστηριο, και ουτως ή αλλως δεν ειναι τοσο ευχαριστος, δεν εχει και αλλες "πλευρες" (ενω με το Wii εχεις τη δυνατοτητα να αγορασεις & παιχνιδια), &το να χασω κιλα δεν με ενδιαφερει. ;)

Επομενως το θεμα ειναι κατα ποσο αξιζει τοοοοσο το Wii Fit + το οποιο ενδεχομενο να αγορασω καποια λιγα παιχνιδια για το Wii στο μελλον.

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Α, οκ, τότε..

Ε, κοίτα αν το ψάξεις (και δεν είσαι αρνητικός) μπορείς να βρεις σε χαμηλότερη τιμή (από αυτή των καταστημάτων) τσιπαρισμένο wii, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείς να του περνάς ότι παιχνίδι θες μέσα, κατεβασμένο από το ίντερνετ, + το μόνο που θα πληρώσεις για original είναι το wii fit.

Εφ' όσον θες να το συνδυάσεις με το γυμναστήριο και για να περνάς ευχάριστα, τότε γιατί όχι; Φίλοι μου που "χτυπιούνται" στο γυμναστήριο κάνοντας όγκο, γράμμωση, κτλ έχουν έρθει να παίξουν wii και με 30' - 45 box, την άλλη μέρα δεν μπορούσαν να κουνηθούν και με κατηγορούσαν ότι εγώ φταίω για την κατάστασή τους! χεχεχε!!

Προσωπικά, μου αρέσει γιατί σου προσφέρει αυτό το "κάτι διαφορετικό" από τις γνωστές κονσόλες που κυκλοφορούν στο εμπόριο! Και επειδή μου αρέσουν οι εναλλακτικές προτάσεις, δεν την αλλάζω με τίποτα..

Υ.Γ. Περιμένω το Ferrari Challenge, για να τρέξω κανά αυτοκινητάκι, και να δοκιμάσω φυσικά και τις δυνατότητες του wii wheel!!!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Μονο για το fit εγω δεν θα το επαιρνα (μου αρεσε παρα πολυ, ασχολουμαι αρκετα προς το παρων, αλλα ΜΟΝΟ γι'αυτο...δεν ξερω)

Αν εχεις σκοπο να παρεις λιγα παιχνιδακια που αξιζουν, ομως (Galaxy, Μetroid, Brawl etc) νομιζω ειναι πολυ καλη αγορα.

Και ξαναλεω το fit ειναι Πολυ καλο!!!

....

αν και δεν εχω χρησιμοποιησει το wii fit και επειδη και γω προσωπικα τρεχω στα γυμναστηρια εδω και πολλα χρονια και το κανω επειδη μαρεσει και σαν χομπι,

μετα απο τοσα χρονια εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να γυμναστω με κατι στο σπιτι γιατι εχω συνηθισει το περιβαλλον του γυμναστηριου και γιατι γυμναστηριο δεν ειναι μονο οργανα αλλα και γνωριμιες με αλλο κοσμο και γενικα δεν ειναι κατι που εισαι εντελως μονος...

μεσα απο ολα αυτα τι θελω να πω...

προσεχε στην αγορα σου γιατι εφοσον το θες για συμπληρωμα γυμναστικης μη το παρεις και το βαρεθεις κριμα ειναι τοσα λεφτα...

ενω αν το θες για παιχνιδια τοτε ειναι οκ, αλλωστε το wii και καθε παιχνιδομηχανη ειναι για παιχνιδια και μαλλον για τουλαχιστον 3-4 παιχνιδια το χρονο δεν μπορεις δηλαδη να πεις οτι θα παρεις ενα και τελος.

εν ολιγης σου λεω προσεχε την αγορα που θα κανεις να βγαλει τα λεφτα του...

ξέρετε κανέναν καλό-δοκιμασμένο παλικάρι στο κέντρο της Αθήνας για να πάω να το μοντάρω? στείλτε μου pm παρακαλώ

Συγγνώμη αν παραβιάζω κανένα όρο του φορουμ αλλά δεν θέλω να το δώσω σε κανέναν άσχετο.

ευχαριστώ

Ερώτηση :

Μπορώ να έχω δύο wii wheel και να παίξω διπλό mario kart ή ferrari challenge?

Γνωρίζετε;!;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ναι.

Αν και το Wheel είναι τελείως εφέ. Μπορείς να παίξεις διπλά και απλά με ένα δεύτερο Wiimote.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Τελικά παρήγγειλα το Mario Kart με wii wheel, και απ'ότι φαίνεται θα έχω δύο τιμονάκια.. Δεν με ενοχλεί γιατί ούτως ή άλλως 2 είμαστε στο σπίτι που το χρησιμοποιούμε, έρχονται κ διάφοροι φίλοι, οπότε άχρηστο δεν θα μείνει..

Ήθελα το ferrari challenge αλλά το είχα 3 βδομάδες προπαραγγείλει από e-shop και η κατάσταση της παραγγελίας ήταν "κολλημένη" στο ίδιο σημείο. Έτσι το ακύρωσα και όταν πάλι θα πέσει το χρήμα, θα πάω να το πάρω..!!

Σήμερα θα έχω στα χέρια μου το wii lan adapter, και μέχρι τέλος εβδομάδας το Mario kart.

όταν το wii είναι συνδεδεμένο στο internet τι δυνατότητες σου προσφέρονται;;;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

γενικά το wii wheel δεν κάνει τόσο καλή δουλεία,αντιθέτως νομίζω πως στο τέλος θα παίζεται με wii mote και nunchuck!

Όταν είναι συνδεδεμένο στο net μπορείς να αγοράσεις games από το wii shop channel και από το wii ware,να παίξεις online με άλλους στο mario kart (λίστα με Έλληνες παίκτες εδώ-> http://www.ninty.gr/forum/showthread.php?t=658 ) αλλά και να σερφάρεις στο νετ με τον opera browser (έναντι μικρής αμοιβής)

Σημερα βγηκεν φωτο απο το επομενο prince of persia αλλα για το Xbox 360. Για το Wii ομως κιχ.Για του λογου το αληθες δειτε εδω: http://xbox360.ign.com/articles/876/876358p1.html
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

H αλήθεια είναι ότι κι εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω, από παραγγελία μέσω net.

Όμως βλέπω πως όσοι το έχετε πάρει, ειστε πιο πολύ ενθουσιασμένοι με τις ικανότητες του ως παιχνιδομηχανή, παρά τόσο με το fitness program. Εγώ όμως που το θέλω πιο πολύ για γυμναστική, θα δω αποτελέσματα ή τα 100 ευρώ θα πάνε στράφι;

Εγώ καθημερινά αν κάνω 20 λεπτά χούλα-χουπ γίνομαι μούσκεμα στον ιδρώτα, πιάνονται και τα hips μου και οι κοιλιακοί (πλάγιοι) πάντως...

Αξίζουν τρελά οι ασκήσεις της yoga και των μυικών ομάδων...

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

σε άποψη κιλών εγώ προσωπικά που είμαι ακτινογραφία δεν μπορώ να δω...

παντως πιστεύω ότι εξίσου ενδιαφέρον είναι να έχεις το wii fit στο ελεύθερο τρέξιμο και να έχεις διάδρομο στο σπίτι και να κάνεις ταυτόχρονα... Αν και έχω δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.. αλλά πιστεύω ότι τα σπάει..

Φίλοι μου που λιώνουν στο γυμναστήριο με βάρη κτλ, όταν ήρθαν και έπαιξαν 1 ώρα box από wii sports, την άλλη μέρα απλά δεν μπορούσαν να κουνηθούν ... και θέλουν να έρχονται να παίζουν για να γυμνάζονται.. :P

Xiaomi Redmi Note 2 16GB