fantomas_ktm Δημοσιεύτηκε November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2020 Γεια σας, Ήμουν σχεδόν έτοιμος να αγοράσω το Redmi για τη γυναίκα, αλλά είδα την ανακοίνωση του Lite και φρέναρα λίγο. Για τους sensor geeks του φόρουμ, ποιο θα είναι πιο δυνατό στις φωτογραφίες; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Γεια σας, Ήμουν σχεδόν έτοιμος να αγοράσω το Redmi για τη γυναίκα, αλλά είδα την ανακοίνωση του Lite και φρέναρα λίγο. Για τους sensor geeks του φόρουμ, ποιο θα είναι πιο δυνατό στις φωτογραφίες;Σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο το 10t lite Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Αυτό ναι. λόγω επεξεργαστή. Αλλά στις φωτό; Τώρα η γυναίκα έχει Redmi 7 Note Pro (της έχω περάσει GCaM) αλλά αρχίζει να παραπονιέται για ταχύτητα και ποιότητα στις φωτογραφίες. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Αυτό ναι. λόγω επεξεργαστή. Αλλά στις φωτό; Τώρα η γυναίκα έχει Redmi 7 Note Pro (της έχω περάσει GCaM) αλλά αρχίζει να παραπονιέται για ταχύτητα και ποιότητα στις φωτογραφίες.Τόσο χάλια της φαίνεται το Note 7 με gcam???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Ε θέλει λίγο πιο γρήγορη συσκευή γενικότερα και να μπορεί να βγάζει τα πιτσιρίκια καμιά αξιοπρεπή φωτογραφία. Βλέπει κ τις δικές μου απο το Mi8 και ζηλεύει λίγο. Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Ε θέλει λίγο πιο γρήγορη συσκευή γενικότερα και να μπορεί να βγάζει τα πιτσιρίκια καμιά αξιοπρεπή φωτογραφία. Βλέπει κ τις δικές μου απο το Mi8 και ζηλεύει λίγο. Sent from my MI 8 using TapatalkΦίλος έχει το mi8 και πήρε για τη γυναίκα του το poco x3. Κι εντυπωσιάστηκε με τη φωτογραφική. Εγώ δε πρόλαβα να το δουλέψω. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Τόσο χάλια της φαίνεται το Note 7 με gcam???? Μιλάει για το rn7pro. Όχι το rn7. Το pro δεν ήταν τόσο καλό με gcam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Μιλάει για το rn7pro. Όχι το rn7. Το pro δεν ήταν τόσο καλό με gcam.Έχεις δίκιο. Τώρα το πρόσεξα. Οπότε μια χαρά θα τη βολέψει πιστεύω είτε το poco x3 είτε το mi 10t lite. Εγώ θα πήγαινα στο δεύτερο Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 (edited) Ναι βλέπω οτι και το Poco X3 είναι αξιοπρόσεκτο (θα έλεγα ίσως και κλώνος του Lite;) Πιστεύετε οτι αξίζουν τα παραπάνω χρήματα του Lite με τα 8 γιγα μνήμη που πας σε UFS 2.2 μνήμη; Edited November 3, 2020 by fantomas_ktm typo Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Ναι βλέπω οτι και το Poco X3 είναι αξιοπρόσεκτο (θα έλεγα ίσως και κλώνος του Lite;) Πιστεύετε οτι αξίζουν τα παραπάνω χρήματα του Lite με τα 8 γιγα μνήμη που πας σε UFS 2.2 μνήμη;Δε ξέρουμε ακόμα τη τιμή του αλλά γενικά πιστεύω είναι καλύτερη συσκευή από το poco Απ ότι είδα κυκλοφορησε στο σκρουτζ. Το 64αρι παρόμοια τιμή με το poco. Αξίζει... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 mi 10t lite χωρίς δεύτερη σκέψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 7, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 Ευχαριστώ πολύ συμφορουμίτες! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts