Jump to content

Redmi 9 Note Pro vs Mi 10T lite

fantomas_ktm
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας,

Ήμουν σχεδόν έτοιμος να αγοράσω το Redmi για τη γυναίκα, αλλά είδα την ανακοίνωση του Lite και φρέναρα λίγο. Για τους sensor geeks του φόρουμ, ποιο θα είναι πιο δυνατό στις φωτογραφίες;

Shit Happens!!!

Γεια σας,

Ήμουν σχεδόν έτοιμος να αγοράσω το Redmi για τη γυναίκα, αλλά είδα την ανακοίνωση του Lite και φρέναρα λίγο. Για τους sensor geeks του φόρουμ, ποιο θα είναι πιο δυνατό στις φωτογραφίες;

Σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο το 10t lite

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό ναι. λόγω επεξεργαστή. Αλλά στις φωτό; Τώρα η γυναίκα έχει Redmi 7 Note Pro (της έχω περάσει GCaM) αλλά αρχίζει να παραπονιέται για ταχύτητα και ποιότητα στις φωτογραφίες.
Shit Happens!!!

Αυτό ναι. λόγω επεξεργαστή. Αλλά στις φωτό; Τώρα η γυναίκα έχει Redmi 7 Note Pro (της έχω περάσει GCaM) αλλά αρχίζει να παραπονιέται για ταχύτητα και ποιότητα στις φωτογραφίες.
Τόσο χάλια της φαίνεται το Note 7 με gcam????

Ε θέλει λίγο πιο γρήγορη συσκευή γενικότερα και να μπορεί να βγάζει τα πιτσιρίκια καμιά αξιοπρεπή φωτογραφία. Βλέπει κ τις δικές μου απο το Mi8 και ζηλεύει λίγο.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Shit Happens!!!

Ε θέλει λίγο πιο γρήγορη συσκευή γενικότερα και να μπορεί να βγάζει τα πιτσιρίκια καμιά αξιοπρεπή φωτογραφία. Βλέπει κ τις δικές μου απο το Mi8 και ζηλεύει λίγο.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Φίλος έχει το mi8 και πήρε για τη γυναίκα του το poco x3. Κι εντυπωσιάστηκε με τη φωτογραφική. Εγώ δε πρόλαβα να το δουλέψω.

Τόσο χάλια της φαίνεται το Note 7 με gcam????

Μιλάει για το rn7pro. Όχι το rn7. Το pro δεν ήταν τόσο καλό με gcam.

Μιλάει για το rn7pro. Όχι το rn7. Το pro δεν ήταν τόσο καλό με gcam.
Έχεις δίκιο. Τώρα το πρόσεξα. Οπότε μια χαρά θα τη βολέψει πιστεύω είτε το poco x3 είτε το mi 10t lite. Εγώ θα πήγαινα στο δεύτερο

Ναι βλέπω οτι και το Poco X3 είναι αξιοπρόσεκτο (θα έλεγα ίσως και κλώνος του Lite;) Πιστεύετε οτι αξίζουν τα παραπάνω χρήματα του Lite με τα 8 γιγα μνήμη που πας σε UFS 2.2 μνήμη; Edited by fantomas_ktm
typo
Shit Happens!!!

Ναι βλέπω οτι και το Poco X3 είναι αξιοπρόσεκτο (θα έλεγα ίσως και κλώνος του Lite;) Πιστεύετε οτι αξίζουν τα παραπάνω χρήματα του Lite με τα 8 γιγα μνήμη που πας σε UFS 2.2 μνήμη;
Δε ξέρουμε ακόμα τη τιμή του αλλά γενικά πιστεύω είναι καλύτερη συσκευή από το poco

Απ ότι είδα κυκλοφορησε στο σκρουτζ. Το 64αρι παρόμοια τιμή με το poco. Αξίζει...