POUARO Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Απλά η απορία μου είναι γιατι δεν έρχεται ΟΤΑ οπως ολες οι προηγούμενες . Τωρα εχω την MIUI GLOBAL ΣΤΑΘΕΡΗ -V13.0.12.0.SJSEUXM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 Εγώ θα περιμένω να έρθει ΟΤΑ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip67 Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 On 2/9/2023 at 6:44 ΜΜ, chios said: https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/gauguin/stable/V14.0.4.0.SJSEUXM/ Έχει βγει εδώ και καιρό πέρασε την manual από recovery. Καλησπέρα.Πώς γίνεται το "πέρασμα" από recovery; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip67 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 On 2/9/2023 at 8:17 ΜΜ, POUARO said: Απο recovery σημαινει οτι τα σβήνω ολα στο τηλεφωνο? On 2/9/2023 at 6:44 ΜΜ, chios said: https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/gauguin/stable/V14.0.4.0.SJSEUXM/ Έχει βγει εδώ και καιρό πέρασε την manual από recovery. Καλησπέρα.Πώς γίνεται το "πέρασμα" από recovery; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Από τον updater πατάς τις 3 τελιτσες και έχει επιλογή να επιλέξεις πακέτο αναβάθμισης. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip67 Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 On 13/9/2023 at 8:26 ΜΜ, chios said: Από τον updater πατάς τις 3 τελιτσες και έχει επιλογή να επιλέξεις πακέτο αναβάθμισης. Ευχαριστώ για την απάντηση chios. Δυστυχώς, η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι να επαναφορτώσω το τελευταίο πακέτο αναβάθμισης που έχω και είναι το 13.0.12.0 (λήψη τελευταίου πακέτου το ονομάζει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Αν πατήσεις πολλαπλές φορές πάνω στο λόγκο miui θα σου εμφάνιση την επιλογή να βάλεις ρομ χειροκίνητα . Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 On 16/9/2023 at 9:49 ΜΜ, chios said: Αν πατήσεις πολλαπλές φορές πάνω στο λόγκο miui θα σου εμφάνιση την επιλογή να βάλεις ρομ χειροκίνητα . αυτό δεν παιζει, δεν μου εχει εμφανισει ποτέ την επιλογη να διαλέξω άλλη ROM Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Το έχω κάνει σε πάρα πολλά Xiaomi, έτσι ενεργοποιείς την επιλογή για να περάσεις χειροκίνητα ρομ, εννοείται ότι παίζει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Σε μένα δεν παίζει, δεν εμφανίζει καν την δυνατότητα να βάλεις άλλη rom. Πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει bootloader ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Όχι δεν χρειάζεται να έχεις ξεκλειδωτο bootloader. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Τελικά ενεργοποίησα τις επιπλέον δυνατότητες του προγραμματιστή (τα κουφά της Xiaomi, το είχα κάνει σίγουρα από την 1η στιγμή παλιότερα) αλλά ο updater δεν ανοίγει κανένα πακέτο (fastboot ή recovery) λόγω αδυναμίας ταυτοποίησης Το παρατάω και θα περιμένω την ενημέρωση με ΟΤΑ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Μόνο recovery περνάει με αυτόν τον τρόπο και πρέπει να είναι ίδια με αυτήν που φοράς, αν έχεις eu πρέπει να περάσεις πάλι eu. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivous Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Χαιρετε Δεν μπορω να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να το δωσω Οποιος γνωρίζει ας βοηθησει Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Τι πρόβλημα έχεις και δεν μπορείς; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bananasplit Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 καλησπέρα παιδιά! έκανα τις αναβαθμίσεις και την πάτησα. δε λειτουργεί το πληκτρολόγιο (touchpal 2015), έχω κάποια θέματα που θέλω να λύσω κλπ. είπα να ξεκλειδώσω τον bootloader, ΜΗΠΩΣ καταφέρω να περάσω το πληκτρολόγιο ξανά. (Είναι για παλιότερη έκδοση android, αλλά μέχρι την 12.5 λειτουργούσε μια χαρά). Προσπάθησα. και έπεσα στη λούπα της μιας βδομάδας αναμονής. Μπορώ να κάνω κάτι; να το πετάξω στον τοίχο; δε μπορώ ούτε να το χρησιμοποιήσω σωστά (αν πρέπει σε μια βδομάδα να κάνω ΞΑΝΑ backup, για να κάνω unlock, θα με ταλαιπωρήσει) αλλά ΚΥΡΙΩΣ θέλω να βρω τρόπο να λειτουργήσει το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο. το έχω πάνω από 10 χρόνια και με βολεύει απίστευτα. δε μπορώ να γράψω με qwerty gboard κλπ. δηλαδή ένα μήνυμα να στείλω, κάνω μια ώρα. Δώστε ρε παιδιά τα φώτα σας. μου την είχε δώσει με τις διαφημίσεις παντού, τώρα ήρθε κι αυτό και με αποτέλειωσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Θα δοκιμάσω και αυτο μηπως και δουλέψει!! https://en.news.xiaomi-miui.gr/how-to-update-on-miui-14-in-case-you-not-receive-update-notification-103308-2/#comment-116462 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 On 22/9/2023 at 8:39 ΜΜ, POUARO said: Θα δοκιμάσω και αυτο μηπως και δουλέψει!! https://en.news.xiaomi-miui.gr/how-to-update-on-miui-14-in-case-you-not-receive-update-notification-103308-2/#comment-116462 Το εχω κάνει, άλλαξα την χώρα σε Πολωνία αλλά update πουθενά Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsof Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 Καλημέρα. Άλλαξα την χώρα σε Βέλγιο και μου ήρθε η 14.0.2. 48 minutes ago, dimsof said: Καλημέρα. Άλλαξα την χώρα σε Βέλγιο και μου ήρθε η 14.0.2. Επίσης μετά έβαλα Γαλλία και κατέβασα 14.0.4. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 Καλησπέρα έχει καταλήξει κάποιος σε αξιόπιστη custom rom; Για A13 ουσιαστικά υπάρχει μόνο η ArrowsOS; Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 23 ώρες πριν, dimsof said: Καλημέρα. Άλλαξα την χώρα σε Βέλγιο και μου ήρθε η 14.0.2. Επίσης μετά έβαλα Γαλλία και κατέβασα 14.0.4. Καλη η σκεψη σου. Αλλαξα και εγω μεσω Γαλλίας την 14.0.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Ούτε Γαλλλία ούτε Βέλγιο παίζουν σε μένα Δεν υπάρχουν ενημερώσεις. Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 Παίδες καλησπέρα το έχω σχεδόν 2 χρόνια και πάει τρένο και δεν υστερεί σε τπτ από νέες συσκευές στο θέμα ταχύτητας και Flow,εκτός απο ότι το τελευταίο διάστημα (και έχοντας αρκετές δεκάδες εφαρμογές βέβαια) νιώθω ότι έχει πέσει αρκετά η αυτονομία. Παιχνίδια δεν παίζω. Έχει συμβεί σε κανέναν? Αξίζει αλλαγή μπαταρίας όπως κάνουν στα iPhone μετά από κάποια χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Τέλος υποστήριξης, το δικό μου έχει μείνει σε MIUI 13.0.10 και δεν παιρνει κανενα update ότι και να έκανα T Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts