astapogiannos Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 na kai ta dika mou http://www.bikepics.com/pictures/1604602/ http://www.bikepics.com/pictures/1604605/ http://www.bikepics.com/pictures/1604607/ http://www.bikepics.com/pictures/1604610/ http://www.bikepics.com/pictures/1321513/ τι τουρμπι ειναι αυτο που φαινεται εκει?...μουφα ειναι ε? Ρε παιδες..εχω ενα φιλο με ενα c-50 (90αρι το εχει κανει 3αρι σασμαν αλλα τεσπα..) και πηγε την παπια του στο μαστορα για να αλλαξει πιστονι επειδη ελεγε οτι το μηχανακι δεν ειχε συμπιεση..Το παει,το παιρνει την αλλη μερα και ερχεται τσαντισμενος και μου λεει ο "μ....κας μου άλλαξε όλο τον κυλινδρο!"..Αυτος τσαντιστηκε και καλα επειδη το πηγε για πιστονι το μηχανακι και τελικα ο μαστορας του αλλαξε ολο τον κυλινδρο με αποτελεσμα να μπει βαθια το χερι στην τσεπη..Στο ψητο λοιπον..Ο μαστορας του ειπε οτι του τον αλλαξε επειδη ειχε αρπαξει,ειδικος δεν ειμαι αλλα εγω που μου τον εδειξε κατι γρατζουνιτσες εβλεπα και το μισο χιτονιο ειχε κολημενο λαδι πανω..Τεσπα μου λεει ρε συ φυσιολογικο δεν ειναι να εχει γρατζουνιες ο κυλινδρος,αφου κανει επαφη με τα ελατηρια για να κανει συμπιεση και φυσικα με τις τριβες αρπαζει!ρε παιδια ποιος εχει δικιο τωρα γτι και εγω δε βγαζω ακρη....αν αλλαζε μονο πιστονι θα ηταν οκ; βασικα υποτιθεται οτι το λαδι μοιωνει τις τριβες...αν τα ελατηρια ξυνουν τον κυλινδρο καηκες...και αυτες οι γρατσουνιτσες πραγματι ηταν αρπαγμα οποτε καλα εκανε και ον αλλαξε ο ανθρωπος...συνηθως αυτα τα αλλαζεις πακετο...κυλινδρο και πιστονι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 βασικα υποτιθεται οτι το λαδι μοιωνει τις τριβες...αν τα ελατηρια ξυνουν τον κυλινδρο καηκες...και αυτες οι γρατσουνιτσες πραγματι ηταν αρπαγμα οποτε καλα εκανε και ον αλλαξε ο ανθρωπος...συνηθως αυτα τα αλλαζεις πακετο...κυλινδρο και πιστονι Μπορει να βαζει λαθος λαδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 βασικα υποτιθεται οτι το λαδι μοιωνει τις τριβες...αν τα ελατηρια ξυνουν τον κυλινδρο καηκες...και αυτες οι γρατσουνιτσες πραγματι ηταν αρπαγμα οποτε καλα εκανε και ον αλλαξε ο ανθρωπος...συνηθως αυτα τα αλλαζεις πακετο...κυλινδρο και πιστονι Του το ειπα και τσαντιστηκε και μαζι μου :lol::lol:!Μου ειπε οτι εχει αλλαξει 2κυλινδρους τωρα τελεφταια, τους στρωνει κανονικα καμια 500αρα μετρα, αλλα μετα απο 1000-1200 χμ τα φτυνουν (γρατζουνιες φθορες κλπ) τι παιζει;ειναι κριμα τα λεφτα δηλαδη..πρωτα το το παπι το ειχε 53mm νομιζω και μετα επειδη ο μηχανικος του ειπε οτι δεν κανει του εβαλε 52mm..κατι παιζει :worry:Ααα...και το μηχανακι δε το σπαει...δηλαδη με 60-70 το παει blackjohn 20-50W βαζει ημισυνθετικα αυτα βαζω και γω και ειμαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antony_1994 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Paidia kalispera eimai neo melos kai den ksero polla.Loipon na mou proteinete kamia veltiosi gia innova mexri 100euroulakia oxi kai treli veltiosi(mixanika)alla na do an simferei.Loipon ean den kano tpt me tosa poulaei kaneis kana mixanaki tpt trakarismeno?GLX kata protimisi.Sorry an exo grapsei se lathos topic.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Paidia kalispera eimai neo melos kai den ksero polla.Loipon na mou proteinete kamia veltiosi gia innova mexri 100euroulakia oxi kai treli veltiosi(mixanika)alla na do an simferei.Loipon ean den kano tpt me tosa poulaei kaneis kana mixanaki tpt trakarismeno?GLX kata protimisi.Sorry an exo grapsei se lathos topic.:worry: με 100 ευρω????????τεσπα ακου βαλε ενα εκεντεροφορο τησ FUEGO 65 ευρω κανει τωρα με τα 35 ευρω που μενουν δεν ξερω παρε κανα καρμυρατερ cm-200 αλλα καλυτερα να τα κρατισεισ κ να μαζεψεις και αλλα λεφτα κ να παρεισ π.χ καμια εξατμιση....κ κανα καλο καρμπ,με 100 ευρω επισης μπορεις να βαλεισ μια ηλεκτρονικη daytona αλλα πιστυεω πως ειναι καλυτερο να βαλεις εκεντροφορο Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
midas250 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 με 100 ευρω????????τεσπα ακου βαλε ενα εκεντεροφορο τησ FUEGO 65 ευρω κανει τωρα με τα 35 ευρω που μενουν δεν ξερω παρε κανα καρμυρατερ cm-200 αλλα καλυτερα να τα κρατισεισ κ να μαζεψεις και αλλα λεφτα κ να παρεισ π.χ καμια εξατμιση....κ κανα καλο καρμπ,με 100 ευρω επισης μπορεις να βαλεισ μια ηλεκτρονικη daytona αλλα πιστυεω πως ειναι καλυτερο να βαλεις εκεντροφορο enas filos mou me 100 euro to ekane 55 xil . kulidropistono kai kabilater.kai pai tsami. xoris kanena problima.to exi miso xrono peripou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 με 100 ευρω????????τεσπα ακου βαλε ενα εκεντεροφορο τησ FUEGO 65 ευρω κανει τωρα με τα 35 ευρω που μενουν δεν ξερω παρε κανα καρμυρατερ cm-200 αλλα καλυτερα να τα κρατισεισ κ να μαζεψεις και αλλα λεφτα κ να παρεισ π.χ καμια εξατμιση....κ κανα καλο καρμπ,με 100 ευρω επισης μπορεις να βαλεισ μια ηλεκτρονικη daytona αλλα πιστυεω πως ειναι καλυτερο να βαλεις εκεντροφορο Ποσοι εκκε fuego υπαρχουν?εχω ακουσει για F100 και F200..Στα 52 με 53mm ποιος ειναι πιο καταλληλος;κανουν για 90αρη αλλα και 50αρη στροφαλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antony_1994 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Epeidi eimai ampalos apo mixanakia.To mpouzi ti akrivos kanei?Anevazei katholou taxitita telikes kai alla?Oso gia eksoterika kapios na proteinei tipota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Epeidi eimai ampalos apo mixanakia.To mpouzi ti akrivos kanei?Anevazei katholou taxitita telikes kai alla?Oso gia eksoterika kapios na proteinei tipota? Ουτε εγω ξερω ακριβως τι κανει αλλα πιστευω οτι ριχνει τον σπινθηρα για να παρει μπρος το μηχανακι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antony_1994 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Nai ki ego ayto nomizo oti kanei alla kapou eixa diavasei den thimamai oti ton allazeis ama thes gia mia mikri veltiosi stin taxitita. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Nai ki ego ayto nomizo oti kanei alla kapou eixa diavasei den thimamai oti ton allazeis ama thes gia mia mikri veltiosi stin taxitita. Για το μπουζι μιλαμε;Το μπουζι δε παιζει ρολο στην τελικη...Για τελικη ειναι αλλα πραγματα,γραναζωμα,κυλινδροπιστονα κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billy2009 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Krisiiiii me piani krisiiii :P Poio montelo apta honda Innova to moter tou kanei kai se Daytona ? Please apantistee :P Παράθεση My Bike:Daytona Dy50Rs Dream Bike1:KTM 250 EXC Dream Bike2:Modenas Dynamic 125 Dream Bike3:Suzuki Fx 125 Dream Bike5:Kawasaki Z750 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Krisiiiii me piani krisiiii :P Poio montelo apta honda Innova to moter tou kanei kai se Daytona ? Please apantistee :P για αρχή, τι θα λεγες να αρχίσεις να σέβεσαι όλους τους άλλους και να γράφεις σε απλά ελληνικά, για να μη μας βγαίνουν τα μάτια..?? είναι η πολλοστή φορά που στο λέω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antony_1994 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΟ ΣΤΟ ΙΝΝΟVA ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΧΕΔΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Eξοτερικα βαψτο οπος σου αρεσει και αμα θες μπες στο http://www.bikepics.com για να παρεις και καμια ιδεα:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 με 100 ευρω????????τεσπα ακου βαλε ενα εκεντεροφορο τησ FUEGO 65 ευρω κανει τωρα με τα 35 ευρω που μενουν δεν ξερω παρε κανα καρμυρατερ cm-200 αλλα καλυτερα να τα κρατισεισ κ να μαζεψεις και αλλα λεφτα κ να παρεισ π.χ καμια εξατμιση....κ κανα καλο καρμπ,με 100 ευρω επισης μπορεις να βαλεισ μια ηλεκτρονικη daytona αλλα πιστυεω πως ειναι καλυτερο να βαλεις εκεντροφορο κανει ο fuego σε innova??;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 enas filos mou me 100 euro to ekane 55 xil . kulidropistono kai kabilater.kai pai tsami. xoris kanena problima.to exi miso xrono peripou http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?cPath=22_25&products_id=356&osCsid=8ba3f33344ff6be8e5e359b324473b1d αυτο το κυλινδροπιστονο εβαλε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 μπορεις να βαλεις εξατμιση (50-250ε),ζαντες (90-170ε),λαστιχα λεπτα(40-65ε)φαναρι πισω διαφανο/led/lexus (10-20ε),μπορεις επισης να βαλεις συριτια,ταινιες τροχου που μπαινουν στο στεφανι..αυτα πανω κατω,μετα μπορεις να το βαψεις οπως θες,οπως ειπε και ο φιλος μπες στο bikepics εχει πολλα φτιαγμενα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 enas filos mou me 100 euro to ekane 55 xil . kulidropistono kai kabilater.kai pai tsami. xoris kanena problima.to exi miso xrono peripou Ναι και μετα εγινε πυραβλος με 100ευρω..αλλοι δινουν πανω απο χιλιαρικο και λενε καπως καλα παει...πολυ απλα ο φιλος σου βλακειες σου ειπε οτι το εφτιαξε με 100 ευρω....εκτως και αν το εφτιαξε μονος του και παλυ θελει φλατζες,ανοιγμα καρτερ για να χωρεσει το πιστονι κτλ... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris_C50 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας. Ποιον πολλαπλασιαστεί να πάρω για το παπί? Takegawa, Kitaco η από NSR250? Ποιος είναι πιο καλός? Αν βάλω πολλαπλασιαστεί θα μπει άμεσος πάνω η χρειάζεται τίποτα χρονισμα το παπί ξανά? Παρακαλώ απαντήστε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
midas250 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Ναι και μετα εγινε πυραβλος με 100ευρω..αλλοι δινουν πανω απο χιλιαρικο και λενε καπως καλα παει...πολυ απλα ο φιλος σου βλακειες σου ειπε οτι το εφτιαξε με 100 ευρω....εκτως και αν το εφτιαξε μονος του και παλυ θελει φλατζες,ανοιγμα καρτερ για να χωρεσει το πιστονι κτλ... purablos den egine. alla pai kalitera pao to manisio.kai ebale ta pio fthina pragnata se fthino mastora. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 purablos den egine. alla pai kalitera pao to manisio.kai ebale ta pio fthina pragnata se fthino mastora. διαβασε αυτο>> http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=47&a=90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antony_1994 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Παει αυτο το topic θα αφησει ιστορια!!!!!!!!Φιλε μου τα σιριτια και οι ταινιες τροχου τι ακριβως ειναι?Υπαρχει κανενα site να μοθ δειξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Παει αυτο το topic θα αφησει ιστορια!!!!!!!!Φιλε μου τα σιριτια και οι ταινιες τροχου τι ακριβως ειναι?Υπαρχει κανενα site να μοθ δειξεις? μπαινουν μονο για εμφανιση:) .. http://mototrade.gr/osCommerce/images/stickers_for_wheel_rims_takegawa_kitaco_honda_monkey.jpg (στο 2ο λινκ το κοκκινο περιμετρικα της ζαντας) http://www.gumtree.com/posting_images/26/38142826__1240852802__1__2-638e1c90310fd41bddc80b5b9a79175a.__big__.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Παιδια εχω προβλημα με το glx..Το πηρα σημερα και στη διαδρομη μου εκανε διακοπες,κυριως με την τεταρτη,επισης κατι γινεται και ενω μετα τα 60 ανοιγει κανονικα στο ακυρο μου κανει κρατηματα προς τα πισω σαν να παταω φρενο και δεν ανοιγει αλλο (η εξατμιση κανει περιεργο θορυβο).Επισης το λαμπακι της νεκρας αναβε συνεχεια,το οποιο ομως φτιαχτηκε επειδη τελικα ηταν μονο το καλωδιακι διπλα στο μικρο γραναζι που ειχε κοπει..Λοιπον,το καρμπυρατερ δε φταιει,μπουζι αλλαξαμε παλι τα ιδια οποτε μου λεει οτι παμε να δουμε αν εχουν προβλημα ηλεκτρονικη,πηνια κλπ.Εσεις εχετε καμια ιδεα τι παιζει; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts