Sniper_23 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 τι αναλογα ρε??? ναι η οχι??? που να ξερω σε τι κατασταση ειναι το μπιστονι... τι ειναι η τραμπα??? τραμπα ειναι η ανταλλαγη... οσο για τα καρμπυρατερ το πιο φθηνο keihin 28αρι κανει 90 και το πιο ακριβο (στρογγυλο παντα) αγγιζρι τα 300. Στα τετραγωνα το fcr που ειναι απο τα κορυφαια κανει 500+ €... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 apo ta 22aria pia einai ta kalitera???(se sxesi kai me ti timi tous fisika!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 mipws kserei kaneis se ti voithaei afto... http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?cPath=22_25&products_id=269&osCsid=d6d09feedc3e49d7e3de31f2db6ecf0a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 file turbo eine ayto apla anti na pernei kinisi apo ta kafsaeria pernei ilektrika apo ena moter kai stelnei me piesi aera kai benzina stin kefali.mal..kia eine min to pareis ebala kai go se ena scooter enos pelati giati ithele kai tipota den ekane adika lefta ase pou gia na doulepsei toy ebala mpek 110 kai prin eixe 78.ta keihin eine apo ta kalitera re file ftani na eine gnisio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 keihin παντα... ακριβοτερα, αλλα αξιζουν... οσο για το turbo αστο καλυτερα... μαπα ειναι. ενα glx το φορουσε εδω, και οχι μονο δεν πηγαινε καλυτερα, του εκοβε κιολας... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 παιδια βιντεο με την takegawa εξατμιση. επιτελους την εβαλα να μη με ζαλιζει το ελευθερο. ο ηχος χανει λιγο λογω μετατροπης απο το site. Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 ποσο πάει καινουργια η takegawa ?? σε ενα μαγαζι εδώ μου είπαν 270ευρώ. πολλά δεν είναι??? και η μοτοσπορ μια χαρά είναι!!!χαχαχα Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 ποσο πάει καινουργια η takegawa ?? σε ενα μαγαζι εδώ μου είπαν 270ευρώ. πολλά δεν είναι??? και η μοτοσπορ μια χαρά είναι!!!χαχαχα 270??????? καλα τι κλεφτες εχετε εκει ρε??? 210 κανει. Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 geia sas thelw na rwtisw pou mporv na brw katastima wste na balw diskofreno sto z50 mou kai na m proteinete alla katastimata p mporw na brw stin athina sxetika me antallaktika.....;-) eyxaristw.(sorry gia ta greeklish) Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 http://www.akyriakopoulos.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 εχθες εβαψε ο αδερφος μου το μηχανακι, και ειναι μια αποτυχια. το χρωμα ετρεξε, και εγινε χαλια. τωρα θα το παω σε φαναρτζη, και μαλλον θα το κανω καμια περλα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 εχθες εβαψε ο αδερφος μου το μηχανακι, και ειναι μια αποτυχια. το χρωμα ετρεξε, και εγινε χαλια. τωρα θα το παω σε φαναρτζη, και μαλλον θα το κανω καμια περλα καλη τυχη... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 μοβ οπως το ειχα ειχε βαφτει πολυ ωραια, τωρα ειναι χαλια Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 270??????? καλα τι κλεφτες εχετε εκει ρε??? 210 κανει. Σάυτόν βρίσκεις τα πάντα, μαιμού και γνήσια. στα μούφα έχει καλές (για μουφα μου είναι) αλλα στα γνήσια γδέρνει.. είναι νομίζω ο μοναδικός που την έχει φέρει.αμα την παραγγήλεις απο ένα μαγαζι απο αθήνα θα την πάρω 210 (χωρίς έξοδα αποστολής).αμα είναι να αρχίσω εμπόριο.. Να ρωτήσω κατι. Τo honda RS Sonic 125 είναι περιπου το ίδιο με το Nova Dash αλλα τπ ένα δίχρονο και το άλλο 4τ. ?? Το παλιό http://www.bikepics.com/pictures/751774/ εργάλειο όμως... Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 εχθες εβαψε ο αδερφος μου το μηχανακι, και ειναι μια αποτυχια. το χρωμα ετρεξε, και εγινε χαλια. τωρα θα το παω σε φαναρτζη, και μαλλον θα το κανω καμια περλα se lipame re file giati katalambeno pos niotheis.kalitera kamia fora na plironis gia na ginei i doulia sou sosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Σάυτόν βρίσκεις τα πάντα, μαιμού και γνήσια. στα μούφα έχει καλές (για μουφα μου είναι) αλλα στα γνήσια γδέρνει.. είναι νομίζω ο μοναδικός που την έχει φέρει.αμα την παραγγήλεις απο ένα μαγαζι απο αθήνα θα την πάρω 210 (χωρίς έξοδα αποστολής).αμα είναι να αρχίσω εμπόριο.. Να ρωτήσω κατι. Τo honda RS Sonic 125 είναι περιπου το ίδιο με το Nova Dash αλλα τπ ένα δίχρονο και το άλλο 4τ. ?? Το παλιό http://www.bikepics.com/pictures/751774/ εργάλειο όμως... εγω 210 την πηρα απο ηρακλειο. τα μηχανακια που λες εχουν λιγες διαφορες εμφανισιακα. το dash ειναι 2χρονο και παει σφαιρα, το αλλο 4χρονο και δεν ξερω πως παει αλλα μαλλον οχι καλα... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 sniper και το sonic παει πολυ καλα. οσο για το χρωμα σιαμο, αυριο θα ρωτησω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 ***moderation mode*** Απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελιών πώλησης, ζήτησης ή ανταλλαγής, καθώς και μηνυμάτων που έχουν ως σκοπό τη συναλλαγή με επισκέπτες/μέλη του myphone.gr. Οι αγγελίες θα πρέπει να δημοσιεύονται αποκλειστικά στην ενότητα των Αγοραπωλησιών (Buy and Sell Mobiles, Buy and Sell General), η οποία διέπεται από ειδικότερους όρους που περιγράφονται αναλυτικά σε παρακάτω παραγράφους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 honduck patriotis eise.Exeis mixanaki?k go apo serres eime Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 nai re glouf....eixame milisei kai palia sto forum an thimasai..den eimai mesa apo serres! exw dio mixanakia, ena astrea kai ena kawasaki... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 poso theloyne peripoy re dmkias na sto bapsoyne oi mastores ekei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 δεν ξερω ακομα, χτες και σημερα ειχα κατι δουλειες εδω στο σπιτι, ακι δεν ασχοληθηκα καθολου. μετα τα χριστουγενα θα ρωτησω τωρα. αλλα αφου θα το ξυσω εγω, δεν θα μου παρουν πολλα. καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα, να το κανω περλα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 ama mporeis kiolas pes ston adelfo soy na sto astarosi kai xisto kai to astari na tholosi kai na isiosi kai parto na soy perasoyn tin perla mono.alla den ime sigoyros an gia perla bazis idiko astari apo kato.rota ama eine kai mporeis na glitoseis kai liga fragka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 αν μου πει θα το κανω, να κερδισω οσα περισοτερα γινεται Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Ρε siamos τι ακυρα Chaly εχετε ρε φιλε? Βλεπω στο http://www.bikepics.com γ@μ@τ@ Chaly και εχετε το σιδερο πισω να ουμε.......... ΠΟΛΥ ΑΚΥΡΟ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts