Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

τι αναλογα ρε??? ναι η οχι??? που να ξερω σε τι κατασταση ειναι το μπιστονι... τι ειναι η τραμπα???

τραμπα ειναι η ανταλλαγη... οσο για τα καρμπυρατερ το πιο φθηνο keihin 28αρι κανει 90 και το πιο ακριβο (στρογγυλο παντα) αγγιζρι τα 300. Στα τετραγωνα το fcr που ειναι απο τα κορυφαια κανει 500+ €...

Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το innova μου!

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

file turbo eine ayto apla anti na pernei kinisi apo ta kafsaeria pernei ilektrika apo ena moter kai stelnei me piesi aera kai benzina stin kefali.mal..kia eine min to pareis ebala kai go se ena scooter enos pelati giati ithele kai tipota den ekane adika lefta ase pou gia na doulepsei toy ebala mpek 110 kai prin eixe 78.ta keihin eine apo ta kalitera re file ftani na eine gnisio

keihin παντα... ακριβοτερα, αλλα αξιζουν... οσο για το turbo αστο καλυτερα... μαπα ειναι. ενα glx το φορουσε εδω, και οχι μονο δεν πηγαινε καλυτερα, του εκοβε κιολας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το innova μου!

παιδια βιντεο με την takegawa εξατμιση. επιτελους την εβαλα να μη με ζαλιζει το ελευθερο. ο ηχος χανει λιγο λογω μετατροπης απο το site.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το innova μου!

ποσο πάει καινουργια η takegawa ?? σε ενα μαγαζι εδώ μου είπαν 270ευρώ. πολλά δεν είναι??? και η μοτοσπορ μια χαρά είναι!!!χαχαχα

http://www.lovina.gr

------------------------------

ποσο πάει καινουργια η takegawa ?? σε ενα μαγαζι εδώ μου είπαν 270ευρώ. πολλά δεν είναι??? και η μοτοσπορ μια χαρά είναι!!!χαχαχα

270??????? καλα τι κλεφτες εχετε εκει ρε??? 210 κανει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το innova μου!

geia sas thelw na rwtisw pou mporv na brw katastima wste na balw diskofreno sto z50 mou kai na m proteinete alla katastimata p mporw na brw stin athina sxetika me antallaktika.....;-) eyxaristw.(sorry gia ta greeklish)

εχθες εβαψε ο αδερφος μου το μηχανακι, και ειναι μια αποτυχια. το χρωμα ετρεξε, και εγινε χαλια. τωρα θα το παω σε φαναρτζη, και μαλλον θα το κανω καμια περλα
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

εχθες εβαψε ο αδερφος μου το μηχανακι, και ειναι μια αποτυχια. το χρωμα ετρεξε, και εγινε χαλια. τωρα θα το παω σε φαναρτζη, και μαλλον θα το κανω καμια περλα

καλη τυχη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το innova μου!

μοβ οπως το ειχα ειχε βαφτει πολυ ωραια, τωρα ειναι χαλια

270??????? καλα τι κλεφτες εχετε εκει ρε??? 210 κανει.

Σάυτόν βρίσκεις τα πάντα, μαιμού και γνήσια. στα μούφα έχει καλές (για μουφα μου είναι) αλλα στα γνήσια γδέρνει.. είναι νομίζω ο μοναδικός που την έχει φέρει.αμα την παραγγήλεις απο ένα μαγαζι απο αθήνα θα την πάρω 210 (χωρίς έξοδα αποστολής).αμα είναι να αρχίσω εμπόριο..

Να ρωτήσω κατι. Τo honda RS Sonic 125 είναι περιπου το ίδιο με το Nova Dash αλλα τπ ένα δίχρονο και το άλλο 4τ. ??

Το παλιό http://www.bikepics.com/pictures/751774/ εργάλειο όμως...

http://www.lovina.gr

------------------------------

se lipame re file giati katalambeno pos niotheis.kalitera kamia fora na plironis gia na ginei i doulia sou sosta

Σάυτόν βρίσκεις τα πάντα, μαιμού και γνήσια. στα μούφα έχει καλές (για μουφα μου είναι) αλλα στα γνήσια γδέρνει.. είναι νομίζω ο μοναδικός που την έχει φέρει.αμα την παραγγήλεις απο ένα μαγαζι απο αθήνα θα την πάρω 210 (χωρίς έξοδα αποστολής).αμα είναι να αρχίσω εμπόριο..

Να ρωτήσω κατι. Τo honda RS Sonic 125 είναι περιπου το ίδιο με το Nova Dash αλλα τπ ένα δίχρονο και το άλλο 4τ. ??

Το παλιό http://www.bikepics.com/pictures/751774/ εργάλειο όμως...

εγω 210 την πηρα απο ηρακλειο. τα μηχανακια που λες εχουν λιγες διαφορες εμφανισιακα. το dash ειναι 2χρονο και παει σφαιρα, το αλλο 4χρονο και δεν ξερω πως παει αλλα μαλλον οχι καλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το innova μου!

sniper και το sonic παει πολυ καλα. οσο για το χρωμα σιαμο, αυριο θα ρωτησω

***moderation mode***

• Απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελιών πώλησης, ζήτησης ή ανταλλαγής, καθώς και μηνυμάτων που έχουν ως σκοπό τη συναλλαγή με επισκέπτες/μέλη του myphone.gr. Οι αγγελίες θα πρέπει να δημοσιεύονται αποκλειστικά στην ενότητα των Αγοραπωλησιών (Buy and Sell Mobiles, Buy and Sell General), η οποία διέπεται από ειδικότερους όρους που περιγράφονται αναλυτικά σε παρακάτω παραγράφους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

POLICE.....XAXAXAXA

nai re glouf....eixame milisei kai palia sto forum an thimasai..den eimai mesa apo serres! exw dio mixanakia, ena astrea kai ena kawasaki...

[sIGPIC][/sIGPIC]

POLICE.....XAXAXAXA

δεν ξερω ακομα, χτες και σημερα ειχα κατι δουλειες εδω στο σπιτι, ακι δεν ασχοληθηκα καθολου. μετα τα χριστουγενα θα ρωτησω τωρα. αλλα αφου θα το ξυσω εγω, δεν θα μου παρουν πολλα. καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα, να το κανω περλα

ama mporeis kiolas pes ston adelfo soy na sto astarosi kai xisto kai to astari na tholosi kai na isiosi kai parto na soy perasoyn tin perla mono.alla den ime sigoyros an gia perla bazis idiko astari apo kato.rota ama eine kai mporeis na glitoseis kai liga fragka

αν μου πει θα το κανω, να κερδισω οσα περισοτερα γινεται