Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

filarako kalynixta apo mena giati avrio stis 7-30 piano doulia.oti thes filarako apo mixanika na mou les kai ama mporo tha se voithao ftani na matho na hirizome kala to programma kai na apantao grigora

s'eyxaristw re, na'sai kala, kalo brady

http://www.lovina.gr

------------------------------

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σημερα πηρα τριγωνικο στροφαλο αασα 56mm και πιστονι με κυλινδρο στα 56mm κι αυτα.απο βδομαδα θα δωσω το μοτερ σε εναν μαστορα που ειναι στην περιοχη μου να τα βαλει γιατι δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο.

ετοιμαζω διπλο δισκοφρενο μπροστα κι ακομα περιμενω να παρω το monoshock ψαλιδι :angry:

GIL46 βγαλε την φωτο που εχεις στην υπογραφη σου μην γινει κανα σκηνικο!

τι μαρκα ειναι τα κυλ/να???

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

Re paides exw ena provlima allaxa carb. se innova k mou kaei ladia,epishs allaxa tsimouxakia stis valvides k tripsimo.

δεν καει λαδια, ακαυτη βενζινη ειναι.

οταν λες αλλαξα καρμπ εκανες αυτο και εκεγε λαδια και μετα αλλαξες τα τσιμουχακια???

dmkias_46 πολυ σωστα το εθεσες το ερωτημα στον xrusec13.εγω πιστευω οτι κατι εγινε με τα τσιμουχακια.αποκλειεται να αλλαξε μονο καρμπυρατερ και να αρχισει να καιει λαδια!

ο στροφαλος ο κυλινδρος και το πιστονι ειναι ολα αασα κι ολα στα 56mm (και η διαδρομη και τα χιλιοστα).πηρα μαζι και μια αντλια λαδιου που δινει μεγαλυτερη παροχη κι ενα αξονακι για την αντλια πιο λεπτο για να μην βρισκει πανω του τπτ.ξερω οτι ειναι μαμακια να το δωσω σε μαστορα να το φτιαξει απο την στιγμη που ξερω αλλα ειληκρινα δεν εχω χρονο για τπτ!ασε που αν κανω καποιο λαθος θα τραβαω τα μαλλια μου ενω αν το κανει ο μαστορας θα τραβαω τα δικα του :devil: χεχεχε!!! το ολο σκηνικο σε προτατευει απο εντονο προβλημα τριχοπτωσης χαχαχα!

siamos καλως ηρθες στην παρεα μας κι απο μενα!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

se mastora,prwta carb. kai meta ta tsimouxakia kanei oti k prin allaxw tsimouxakia,epishs o mastoras eipe oti o kulindros einai entaxei.mporei na ftaiei kati allo?to carb einai 24mm tetragwno mikuni,tha tou valw k ekkentroforo k as kapsei k ta metalla! lol :D

dmkias_46 πολυ σωστα το εθεσες το ερωτημα στον xrusec13.εγω πιστευω οτι κατι εγινε με τα τσιμουχακια.αποκλειεται να αλλαξε μονο καρμπυρατερ και να αρχισει να καιει λαδια!

ο στροφαλος ο κυλινδρος και το πιστονι ειναι ολα αασα κι ολα στα 56mm (και η διαδρομη και τα χιλιοστα).πηρα μαζι και μια αντλια λαδιου που δινει μεγαλυτερη παροχη κι ενα αξονακι για την αντλια πιο λεπτο για να μην βρισκει πανω του τπτ.ξερω οτι ειναι μαμακια να το δωσω σε μαστορα να το φτιαξει απο την στιγμη που ξερω αλλα ειληκρινα δεν εχω χρονο για τπτ!ασε που αν κανω καποιο λαθος θα τραβαω τα μαλλια μου ενω αν το κανει ο μαστορας θα τραβαω τα δικα του :devil: χεχεχε!!! το ολο σκηνικο σε προτατευει απο εντονο προβλημα τριχοπτωσης χαχαχα!

siamos καλως ηρθες στην παρεα μας κι απο μενα!

Παίδες επιστροφή μετά απο καιρό... Δν είχα νέτ να μπώ... Τώρα ok...

Φίλε liapos7 πόσο πήγε το μαλλί για κυλινδρο,πιστόνι,στρόφαλο...? Ξεχωριστά αν θυμάσαι θα ήταν τέλεια...!

Life Is Good

to supra to mauro diko sou eine.exo kai to idio alla teleios mama epidi to fera monos mou apo thailandi to 2004 kai akoma den exo pinakides kai den tou kano tipota giati kato sti kypro mas g....ne i zitades kai ama me piasoune kai eine kai ftiagmeno kai agrafo tha mou to fane

makari na itan supra, einai apomimisi.dayang me mixani jialing.. xese mesa. den paei k asxima giati einai ekatostara. gia na vgoun ta sineblok tis pisw psalidas thelei poli kopo? xtypaw me sfiri?iparxei kamia magia gia na mi pedeuome??

dokimase ayto to link. http://www.myphone.gr/gallery/uploadphoto.php kai tin epomeni mera ginete i egrisi tis photo k emfanizonte.

eidame mia kontroula prin special...chally,glx,strigilo... ta espase to chally!!ola ta lefta....

http://www.lovina.gr

------------------------------

ELA RE FILE TORA MPIKA.DEN MPORESA NA BALO FOTO ME MPERDEPSE EKI STO GALERY.TA CHALY EINE KORIFI.EFTIAKSA ENA TELEUTEA ENOS PITSIRIKA 58 ME STROFALO AASA 56 ME TESSARI SASMAN ALLA EHOUME PROBLIMA ME TIN EXATMISI.EDO DEN EHOUME KALES EXATMISIS OLA TA CHALY TA FTIAGMENA FORANE TIN IDIA KE SKEFTOME NA FTIAKSO MONOS MOU KANENA MPOURI.TO CINEPLOK POU LES ENNOIS TO PYRO TOU PSALIDIOU.ESAS EINE LIGO DIAFORETIKI I OROLOGIA SAS KAI MPERDEOME.

liapo ποσο πηγε η τρομπα??? εγω θα προτεινα ενα κυλ/νο daytona

δεν ξερω ακριβως, παντως το μπιστονι εχει καπου στα 100. αν δεν παρω κανενα cr125 το καλοκαιρι, θα κανω ολο το μοτερ daytona. κυλ/να, ρευματα, εκκεντροφοροι βαλβιδες, ολα εκτος απο τον στροφαλο το σασμαν και την κεφαλη

FILE EIXA KAI EGO KATHARO ENA CR125 KAI YZ250 ALLA EINAI TRELA NA TO KRATAS GIATI PAEI GA.....NTAS ALLA I MA....KIA EINE OTI EISE DEMENOS NA MIN KYKLOFORIS SYNEXIA KAI IDIKA STO DROMO ASE POU EINE KAI POLIEKSODA KAI SYNEXIA THELOUN MPISTONIA.EGO STIN ARXI IMOUN TRELAMENOS ALLA SIGA SIGA TA BARETHIKA.GIA NA MIN TA BARETHIS GRIGORA EGO PISTEUO PREPEI NA EXEI OLI I PARE SOU CROOSS

εμενα εχει ενας κολλητος μου ενα yz125, καλο ειναι, αλλα εχει σιδερενιο πλαισιο. οσο για τα εξοδα, σιγα μιλαμε για χρηση 5 ωρες το πολυ την εβδομαδα. ποσα να μου φευγουν τον μηνα??? επισης καταπινουν πολυ τα μαμιμενα... αλκοολικα ειναι!!!

τι σπουδασες??? ειμαι απο βορεια ευβοια, σε ενα χωριο εξω απο το μαντουδι. ξερω τι δυναμη εχουν, αυτο το yz το βολτερνω συνεχεια. μια φορα το πηρα σε ασφαλτο στα 100 μετρα τελικιαζει.

HLEKTROLOGIA.ALLA ENA XRONO EKANA KAI TA PARATISA GIATI TO TEI ITAN POLY XALIA KAI TA PSAXNA BROMOKOPOUSAN KOTOPOULA APO TIS FARMES.EXO ENA FILO POU MENI STO PILI TO XERIS AUTO TO XORIO EINE DEXIA APO TON AGIO GIANNI TO ROSSO

EYXARISTO RE FILE.ASTA NA PANE 22 XRONON PALIKARI ITANE.I IRONIA EINAI OTI PROPERSI TRAKARE ME ENA INTRUTER 1400 KAI ITANE GIA MISO XRONO ME SIDERA STON OMO KAI STO PODI.EGINE KALA KAI TOU LEGAME PARATA TIS KOLOMIXANES ALLA TIPOTA AYTOS.